182273
  • Totti5
    Mindenki megkapta tenap a büntetését.

Ha már teóriák akkor HA Max nem próbálkozik be Rosberg ellen és nem vágja haza a gumit, akkor nem jött volna össze így a vonat. Nyilván nincs HA. Izgalmas és látványos volt, aki szabálytalan manővert csinált büntetést kapott. Nincs ezen mit lovagolni.

( a legeszélyesebb manőver nyilván nem ezek voltak, hanem Sainz kiszírítása, amit Alonso valahogy megmentett )

Kanyar elfékezésért nem adnak büntetést... ne vicceljünk már.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.31. 09:08:52
  • Lokker
    Legjobb, ha más "huncutkodik" akkor azt büntetni kellene de ha Verstappen vagy Hamilton csinálja akkor az belefér. A tegnapi futamon megint következetes volt az FIA volt akit büntettek és volt akit nem ugyan azért, szóval Ők indították el ezt az egészet. Kifogás meg gondolom az hogy Hamiltont azért nem büntették mert nem akarnak beleszólni a VB-be, ergó szabálytalankodni lehet ha van esélyed megszerezni a címet, legalábbis tavaly ez volt az indok.
  • Totti5
  • Amiga
    Erős bizony. Csak ez a gyerek minden második versenyén csinálja, meg se lehet már jegyezni, idén hány versenyén volt unfair.

Elvenném a szuperlicenszét, menjen vissza gokartozni még egy kicsit.
  • lac coo
    Igen epp irni akartam hogy Sennanal naggybb gyoker nem igen volt meg azota se ...
  • AnuluWork #161617
    Pedig erős a mezőny: Senna (Japán 90), Mansell (Estoril 90), Schumacher (Adelaide 94), stb.
  • Amiga
    Zseniális, hogy tapsolni tudsz a sportág valaha volt legsportszerűtlenebb pilótájának (aki Max).
  • Peppus
    Szerintem alapból nem büntették volna Vettelt, csak mivel ocsmány módon beszélt, és úgy viselkedett mint egy idióta, ezért kapott egy kis ajándékot. Meg is érdemelte.
  • benőmenő
    Hát mit mondjak...Fuck off, Charlie!
  • AnuluWork #161613
    Rosberg: Ne adjátok a számba, hogy mit mondjak!
  • AnuluWork #161612
  • lac coo
    Remélem Vettelnek jó a családi légkör otthon, nehogy aztán asszony felb..ssza, aztán kiüt valakit :))))
  • bakkerman
    Beszarás mi volt itt a vegen a futamon :DDDDD
  • AnuluWork #161609
    "Az is szokatlan, hogy egy versenyzőt olyan helyzet miatt büntessenek, ami valószínűleg nem alakult volna ki, ha egy később megtorolt szabálytalanságot nem követnek el a sérelmére."
  • AnuluWork #161608
    Az a baj, hogy amiért Vettelt büntették, az annak volt a következménye, amit Verstappen csinált. Ezért is volt piszkos, amit Verstappen tett. Viszont el tudom képzelni a következő futamokat. Mindegy minden alapon Vettel ha Verstappen közelébe lesz rajtnál, verseny közben, már tesz is ki a pályáról. Direkt szét fogja barmolni Verstappen versenyét a mindegy minden alapon. Szóval a FIA is bekaphatja, mert nem időben baszta ki a hollandot még az elején, amikor elkezdte heccelni a többieket, legyen szó Kimiről, Rosbergről, Hamiltonról, vagy bárkiről, akivel összekerült. Max kapcsán nem tudnék sportszerű előzést és védekezést felmutatni egy versenyéről sem, a viselkedése pedig a béka segge alá viszi a sportot. Megint az volt, mint Belgiumban: ha ő szopott, szopjon más is, aztán majd kimagyarázzuk.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.31. 07:52:06
  • Hasselhoff72
    Remélem mindenki megnyugodott a Vettel +10 seces büntetéssel:) Ric a harmadik.
  • szabii98
    Ugyan már ez azért elég szar kifogás:)
  • Magnum PI
    Én tényleg nem látom mi a külünbség Hami meg Max manövere között. Mind a két esetben füstölt egy kicsit a gumi és abba pozícióba jöttek vissza ahonnan kimentek. Ami szerintem nem árzja ki az elönyszerzést. Attòl higy a pozició nem valtozott vagy a távolság, szerintem az akkor is előnyt jelent, hogy elveszi a lehetoséget a masiktol hogy támadjon. Gondolom ezért akadt ki Vettel is.

Mind a kettőt büntetni kellet volna.

Nem fal hanem sóderágy kéne!!!! minden kanyarba és nem lenne ilyen szarakodás.
    (Mobilról)

• adam46
    Ha Maxika nem lett volna unfair, akkor nem lett volna leszorítás, Vettel idegállapotban már nem tudott józan döntést hozni. Szóval köszönjük Maxikének meg.
  • Totti5
    Zseniális h a féktáv irányváltás ( kisírt szabályt ) ilyen hamar beszippantotta más aki nem Max
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.31. 01:16:51
  • Totti5
  • greenkawa
    Ha Vettel egy "tahó paraszt" akkor Hami,Alfonz vagy Max miiiiiiiiiiii?????? érdekes egy szemtlélek
  • Master91
    "Vettel 10 másodperces büntetést kapott Ricciardo leszorításáért, szóval az ausztrál lett a 3., VES a 4., VET az 5."

:D
  • Count Adyn
    vehetjük ugy hogy sc miatt nem szerzett előnyt végülis vele:D
  • Master91
    Látszik hogy Ferrariba van, nekem az jön le hogy ennyire nyomás van rajta is a főnökség felőle
  • Peppus
    Egy valami nem változott, Vettel továbbra is egy igazi tahó paraszt. Állandóan jár a szája, Alonsot is leugatta, most meg amit művelt a futam végén..
  • Totti5

MOVE, MOVE. FOR **** SAKE. HE’S A ****… THAT’S WHAT HE IS.
    I MEAN AM I THE ONLY ONE OR ARE YOU NOT SEEING WHAT I AM SEEING? HE IS JUST BACKING ME UP INTO RICCIARDO? FOR **** SAKE.
    WELL YOU KNOW WHAT? HERE’S A MESSAGE FOR CHARLIE. **** OFF! HONESTLY, **** OFF!

• adam46
    De kis aranyos, melyik világon él ez a csávó? Vagy mit szív? Adjanak nekem is belőle...
  • nearo
    én a mai napot kb rendben láttam, szerintem ott büntettek ahol kellett :D egyedül Hami első kanyarját néztem kicsit furán
  • SzocsA
    A rajt, hogy volt? Hamilton levágta a páylát, ahogy most Max, max ott kiterelte Rosberget a fűre. de össze is értek.
    Azzal érvel a kis köcsög Vettel ellen, hogy Rosberg is levágta a pályát és úgy előzte meg őt. csak azt felejti el, hogy ő tette ki a pályáról...

Azt nem értem igazából, hogy mindenkit össze vissza büntetnek........ megbüntetnek valakit majd később valaki más elkövet egy hasonló esetet ő meg megússza....
    Jövőre rendbe kéne rakni ezeket a szabályokat......
  • Totti5
    Sima elfékezésért még nem adtak büntetést sosem, ha 2-3szor megcsinálja akkor igen.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.30. 23:03:18
  • SzocsA
    Azt írtam, hogy megbüntethették volna őt is pályalevágás miatti előnyszerzésért, hogyan elnyúlt a többiektől?
    De most ti látjátok, hogy Vettel ugyan úgy mozgott, mint ahogy Max szokott a féktávon? Maxnál sem látom azt a mozgást.

Börni ötlete a falak helyet a szabályok eltörlése kellene, hülyeség ez az egész úgy ahogy van, mindenki csinál valamit, és a másik ha szabálytalannak vélte egyből megy a sírás a verseny helyett, emiatt a sok szabály miatt nem versenyeznek, hanem abban versenyeznek, hogy ki tudja a másikat bejelenteni.....
  • Totti5
  • Master91
    ".@danielricciardo nem kímélte @LewisHamilton-t sem. "Nem értem, hogy vezethetett, amikor a rajt után levágta a kanyart. Büntetést érdemelt.""

közbe állítólag Vettelt is vizsgálják

szeretem mikor ilyen parazsas a levegő :D
  • Alexease
    Ez a buntetes eleg idiotizmus volt, es a legrosszabban oldottak meg. Ha nem Verstappen lett volna, talan nem lett volna belole semmi.Vagy a leintes elott kellett volna, vagy a dijatadok utan. Nem csodalnam, ha a Red Bull "csak azert is" betamadna Vettel vedekezeset;)

Nem vedek senkit – engem nem erdekel ki hol vegez, versenyezzenek –, a koritesnek nem tesznek jot az ilyen dontesek. Bar, most elcsamcsognak rajta egy ideig...
  • desigo
    Hamilton a rajt után keresztben csapatott a füvön.Az úgy rendben volt?
  • Count Adyn
    Kb... A "show csinálása" cimszóval sokat elnéztek neki ő meg tovább feszegeti a határokat teljesen érthetően. a fogyatékos következetlen versenybíróság ezzel a következménnyel jár...
  • Lokker
    Kár hogy Perez meg tudta oldani az első kanyarban az elfékezést, neki is le kellett volna vágni a kanyart és a futam végén megkapja az 5 másodperces büntetést, de meg úgy is Massa előtt végzett volna.
  • Totti5
    Olyan a gondolkodása mint mindenkinek, győztes típus. A büntetés akkor él, amikor a versenyigazgatóság kiadja. Miután kiadta elfogadta és tudomásul vette. Ügy lezárva.
  • adam46
    Sokat elárul azért a gondolkodás módjáról, hogy örült, mikor célba ért, azt hitte, hogy ezt is megfogja úszni..