FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt Kimi volt a hunyó, vsz az utolsó lehetőségeinek egyike volt, de Bottas is benne volt.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
4-5 kör alatt fél másodperceket faragott körönként a baleset előtt.Hogy hogy nemszámitott rá? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Kb 3x szól6ak a fülére h jön a Kimi
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Te ilyen TV-jós vagy?
http://gaborszantai.co.uk/
Bünti azért járt ilyen keményen, mert dobogót vett el Bottastól. Ezen a szinten ilyen nem fér bele, sehogy sem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.15. 18:09:44
Mondjuk nekem az is uj, hogy az elol , jo iven, jo tempoban halado pilota is hibas kicsit ,mert miert nem figyelt arra, hogy a hatso esetleg elkaszalja ...😊
Jol nezunk mar ki 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.15. 18:07:14
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.10.15. 18:02:30
http://gaborszantai.co.uk/
Ahogy írta nincs olyan szabály hogy bármilyen messziről nem lehet támadást indítani, ez így van, és ezzel fel is mentettük Maldonado-t amikor felborította asszem Gutiérrez-t.
Sok jó dolgot írt, pl amikor Kimi megelőzte a lendületét vesztett Bottas-t akkor sem bírt íven maradni, ezért is támadta és vette vissza a hleyet Bottas akkor. Most meg annyira mélyet próbált fékezni hogy a legjobb fékezésévekl is csak Bottas hátsó kerekéig jutott.
sz@r próbálkozás volt, ahogy Bottas fogalmazott, kb. az a helyénvaló Finn hidegvért beleszámolva..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Én nem adtam volna büntetést érte – ahhoz Räikkönen manővere nem volt elég felelőtlen. Még éppen belefért, és nemcsak neki kell okulnia belőle, hanem valószínűleg Bottasnak is érdemes levonnia a tanulságot, hogy ahol ő nem lát rést, más még láthat, ezért jobban teszi, ha a biztonság kedvéért újra belenéz a visszapillantó tükörbe. Főleg az utolsó körben."
Egyetértek.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.10.15. 15:06:01
Lehet mégis megoldódik a RB motorproblémája. Meglátjuk mi lesz ebből.
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az, időmérő ismétlése is 21:15 helyett 22 órakor volt. Míg, a futam, a szokott idő helyett 1 órával előbb, az ismétlés a bannerban látható 20 óra helyett késsőbb volt. Az, EPG-n 21:25-t(!) írtak ki, míg a TXT-en 20:25 szerepelt! (Az, utóbbi sokkal megbízhatóbb, mint a flancos elektronikus műsorújság.) De, valójában ~20:45-20:50 körül kezdhették az ismétlést, 21:25-kor már a 8-9 kör körül járt már a futam, a második SC és a baleset előtt ~2 perccel, vagyis 21:10 tájékán lehetett a rajt. A stúdiós részt ami a futam után volt, azt le se adták, bezzeg a xar reklámokat nem vágták ki.
Legjobb köridő:
Massa: 1’40.881
Alonso: 1’43.265
Alonso ezt a 45. körben futotta, ami 1 tizeddel még így is gyengébb Rosberg versenyen futott körénél (6. kör agyig megtankolt Merci).
Az élmezőnyhöz képest 2-3 mp a hátrányuk az hatalmas különbség. Vicc ez a Honda.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe> Valaki nem tudja,a GP2-ben milyen csúcssebességeket mértek Szocsiban? Lehet tényleg igaza van a spanyolnak,hogy a Meki inkább odavaló már <#idiota>#idiota>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Fogja ilyenkor vissza magát, és ne ilyenkor zsongjon, hanem eresszen el pár integetést, meg ne legyen sértődött hülyegyerek amikor véletlenül elveri a csapattárs az időmérőn..
Bár lehet a borzalmas foci meccs miatt idegesít most minden 😄
Mi volt a pezsgőben? kontrollálhatatlanok 😊
Ham közben mobiljával videózott, amit kirakott a fészbukjára is 😊))
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.11. 21:37:25

Per Aspera Ad Inferi.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"If in doubt, flat out!\"
Látod belsőből hogy blokkol a kerék is, mozgatja a kormányt, de nyíl egyenesen csapódik bele... azt a kanyart sehogy nem vette volna be.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.11. 17:28:02
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.10.11. 17:24:20
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szerk: a videó: http://cdn.streamable.com/video/webm/6joo.webm
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2015.10.11. 17:13:15
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type