182110
  • Lokker
    Én már a teszteket várom. Azt csiripelik madarak hogy a RB elég ütős lesz. Ferrari meg majd jövőre szlogennel tesztel.
  • Pitti
    Egyébként ott az a mondat, hogy "nem azért vagyok itt, hogy negyedik legyek" sok mindent sejtet, a reális verhető igazából csak Ricardo volt... őt meg a kézenfekvő stratégia miatt nem nagyon tudta volna fogni... szóval, ...kénytelen valamit kitalálni....nem tudom
  • Pitti
    OK, ha te tudod a tutit... ezzel vitatkozni nem lehet...mert valóban fikció.. de valld be, hogy zseniális ötlet lenne
    Egyébként a redbullnál is tudják az igazat, és az a fontos.
    Megmondom őszintén soha nem jutott volna ilyen eszembe, ha nem olvasom a cikket. Nem is emlékszem, hogy történt-e hasonló eset a forma1 történetében.
  • Totti5
    Mindegy hogy a Mercedes mit állít, feltételez a történet szempontjából csak fikció. Óvják meg. Az megy nekik.

Figyelmetlen volt, elbeszéltek egymás mellett ez biztos.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.26. 11:19:46
  • Pitti
    A cikk alapján még az is elképzelhető, hogy Verstappen szándékosan ment a boxba, mert arra számított, hogy Ricardót várják és így megelőzheti őt...zseniális ötlet nem? Ha ez igaz lehet ...márpedig a csapatnál ezt biztos tudják... akkor egyszer ennek a Verstappen sztorinak nagyon nem jó vége lesz ha ilyeneken agyal

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.26. 11:10:27
  • Totti5
    Ki kell nevelni, meg kell tanulnia hogy hozza ki a legtöbbet magából. Idővel meglesz a balansz. Azt hogy miben és hol hibázott kielemzik megbeszélik, és abból tanul, ez már megtörtént zárt ajtók mögött. Ez a normális, persze az a blikk szintű szenny cikk nem normális, hisz az RB nem fordul Max ellen... erről nincs szó.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.25. 18:19:20
  • Lokker
    Max kritizálás, fanoknak 10-ből 9 orvos nem ajánlja.
  • Totti5
    Júzer szavazásnak nincs objektív értelme, sosem volt és sosem lesz, mert érzelem, szimpátia, fanság, vagy éppen utálat alapján megy.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.25. 10:56:19
  • Count Adyn
    persze csak mi értelme akkor az egésznek?:D Ha el se indul a versenyen akkor is ő nyeri:) a sok tinilány meg te tolják a szavazatokat:)
  • bakkerman
    Ezek a hibak mind a rutintalansagabol jonnek,majd kinovi ezeket idovel. Lewis,Alonso,Vettel is atesett ilyen vagy nagyobb bakikon fiatalon,aztan mara mar 9 VB cim fuzodik hozzajuk...fejben kell vele foglalkozni es akkor klasszis lesz
  • HTS s3rg1nh00
    már bocs,de ha Hockenheimre gondolsz Verstappen ellen az 100% vétlen volt,aki szerint nem az üljön vissza fizika órára,amikor Hamiltont vezette ki abban volt szándékosság,az más tészta
  • Master91
    :D :D így utólag poén, de csak azért mert kiesett
  • Totti5
    „Sok okos stratégánk van. De ez mit sem ér, ha a versenyző saját maga dönt arról, mikor jön a boxba” – jegyezte meg Helmut Marko. „Max nagyjából tíz másodperccel előtte közölte: »Jövök a boxba!« De akkor már a boxutcában volt! Viszonylag hangosan mondta, de én elsőre azt gondoltam, rosszul hallok…”

Christian Horner sem igen hitt a szemének és a fülének. „Ez teljesen szokatlan volt. Egyszerűen csak érkezett és, közölte, hogy »a boxban vagyok«. De mi nem vagyunk valami jók, amikor úgy kell kereket cserélnünk, hogy nem is tudjuk, hogy a versenyzőnk érkezik. Nagy kár érte, de a kiesés miatt végül mit sem számít” – fogalmazott a csapatfőnök.

Maga Verstappen sem tudta pontosan megmondani, miért is tette, amit. „Egy körrel korábban mondták, hogy rá kell lépnem a gázra. Valamiért azt gondoltam, hogy ezután ki kell állnom. Már a boxutcában voltam, amikor rájöttem, hogy valójában nem is kaptam utasítást…” – mondta pillanatnyi elmezavaráról.

Horner kiemelte, Verstappent valójában egy egy körrel korábbi üzenet tévesztette meg. „Abban a körben semmit sem halott. Az előző körről lehetett szó. Azt mondtuk neki, hogy nyomja, de azért, hogy zárkózzon fel Nicóra, mert meg akartuk próbálni az elévágást. De ez még egy körrel az előtt volt, hogy kijött a boxba. Szóval a semmiből jött.”

• Totti5

• Totti5
    Azt hogy hol van megkötés tudjuk, ha van. Itt most nem volt, szóval ezen kár rágódni nem kellett semmire figyelnie a kedves nézőnek. Ez a jó nem?
  • Totti5
    Rosber a direkt kivezetés miatt kapott, amit előre átgondoltan kivitelezett 2*. Alonso meg kamikaze volt, de hát hallottuk rádión mennyire tolta neki, mennyire élvezte. Volt benne hiba, nem volt tökéletes, de talán ennyi belefér...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.24. 17:37:13
  • Totti5
    "nem azért vagyok itt hogy 4. legyek"

Az meg hogy sok a szurkolója... jó dolog. Mi meg Michelisz Norbira szavazunk ezerrel ha van lehetőség.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.24. 17:35:22
  • b-type
    sztem nem tudott volna pályán elfordulni Alonso, annyira meredek szögben érkezett, de persze így hogy kontakt volt azt mondja hogy az miatt nem tudott elfordulni...és mondhatja is, ütközés volt, és innen már csak feltételezni lehet mi lett volna ha.
    Mugello-ban tudnak így előzni a motorosok, nem ideálisan fordul a kettős törésű kanyarban, de ott lesz és a másiknak fel kell állítani a motort hogy ne menjen neki.
    Alonso kicsit túlpörgött Sainz-nál is, de legalább támadó szellemben versenyzett, Massa meg már megint szunyókált.
  • Jeffjohnson
    Ez a pályaelhagyás, már követhetetlen a nézők számára. Vicc az egész, hogy ők az eligazításon megbeszélik, melyik kanyarban lehet lemenni?! Ne lehessen sehol sem 4 kerékkel elhagyni azt. Vagy akkor minek van a pálya széle felfestve?
  • b-type
    Itt Massa magának köszönhette javarészt, Alonso-nak ott volt a bazi széles lehetőség, és be is ment, és itt elvállik a történet amin nem is akarok napokig vitatkozni, mert a választott ív keresztezte egymást, lehet azt mondani, hogy Alonso nekiment Massa-nak, és lehet azt mondani hogy Massa nekiment Alonso-nak, Alonso-nak joga volt ott lenni, nemhogy az első szárnya volt pozícióban, konkrétan előrébb volt az autója.
    Massa vagy számolhatott volna Alonso-val, vagy amikor érzékelte hogy ott van, akkor fékeznie kellett volna.

Az hogy Alonso ennyiszer elhagyta a pályát egy másik történet, de az előzés nem volt büntethető. De lehet véleményes.

Rosberg és Verstappen esetében, Rosberg kivezette Verstappen-t hasonlóan mint előtte Hamilton-t, ügyeletett volna arra hogy mindkét esetnél legalább egy kicsit füstölje meg a gumikat, hogy úgy lássék mintha kűzdene az autóval.
  • Jeffjohnson
    Ha egyre gondolunk, akkor ott volt kontakt. LINK
  • Jeffjohnson
    Melyikre gondolsz? Ha arra, amikor Kimit (Maláj nagydíjon?) előzte az nálam nem volt bünti. Szép manőver volt. Kell az ilyen az F1-be.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.10.24. 14:24:07
  • IXEMGabeo
    egesz ev?

evek ota katyvasz...mondhatni 2013 ota egyre rosszabb munkat vegeznek
  • adam46
    Mégis mit vártok a FIA-tól? Totál katyvasz ez az egész év számukra.
  • HTS s3rg1nh00
    a vicc az,hogy Rosbergék nem ütköztek mégis kapott büntetést,Alonso meg még úgy sem...
  • IXEMGabeo
    Alonson haborog mindenki, mert szabalytalanul elozott...legalabb is arrol beszelnek ahogyan Massanak koccant es ki is terelte...nem lattam semmit, de ilyesmi tortent nemreg Rosberggel es ot persze megbuntettek nemde?
  • Count Adyn
    És Max lett a verseny embere lol:D
  • Jeffjohnson
    Húúú ez de szar futam volt. Hamilton nem véletlenül gyakorolta a rajtot a szimulátorban, egyébként elég nagy volt a különbség a két merci pilóta között. Ric hozta a kötelezőt de nem volt szerencséje. Kimi legnagyobb ellenfele a saját csapata, pedig most formában van. Alonso , kár ezért a szar Honda-ért, de jó lenne az elején versenyezni látni.
  • mcmoha
    Verstapennek tönkrement a motorja vagy a váltója, Raikonent laza kerékanyával engedték ki ezért gyorsan megállt a boxutca kijáratában. :(
  • nearo
    Max és Kimi hogy estek ki? Nem láttam a futamot, más programom volt.
    Kommentekből ítélve nem volt olyan izgalmas a futam, hogy délután megpróbáljam megkeresni:)
  • bakkerman
    A Hondak nagyot mentek mondjuk kellett a ket kieses elolrol...de akkoris Alonso (Y) Maxert nagy kar :/
  • Count Adyn
    Alonso Vettel meg ment a vigaszdíjért lol...:)
  • adam46
    az első 9 kör tudott lekötni, utána sikukuku, sikukuku, sikukuku, tűűű, tűűűűűűűűűű
  • Lokker
    Mintha kezdenének leereszteni a csapatok a szezon végére.
  • szabii98
    Elég gyenge ez a mai futam
  • Lokker
    Totál amatőr hibák te jó ég, mind csapat és mind versenyzői szinten. Itt Raikkönen a legnagyobb vesztese pedig kurva jól ment.
  • SzocsA
    Hát így jövőre sem lesz versenyképes a ferka.....
    De hova kapkodnak?
  • Master91
    Hát ezt nem hiszem el.
  • Lokker
    Totál érdektelen futam. Első két hely be van betonozva. :(
  • adam46
    Max kieset, de kár érte, nem is nézem tovább...