FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I met God. She's black
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MindigTV-n ha nincs nyitva valamelyik fizetős csatorna, összesen 10 ingyenes adó van, ebből a c8 este sugároz csak, a mindig tv plusz info létezését nem értem, oké volt a kezdeti időkbe, de hogy minek foglalja ott a helyet most azt nem tudom. Euronews-n ha megnézed esetleg a híradót(rally és motogpről szoktak lenne benne hirek) egyszer utána minek akarnád óránként újranézni ugyanazt? 😄 Szóval gyakorlatilag nem sokat ért a digitális átállás, ha az m4et nem vesszük ide, nem lett több értelmes ingyenes adó. Ráadásul otthon erősítős tetőantennával is képes akadozni a jel, főleg villanykapcsolás, hűtő ajtó nyitogatáskor, miközben itt ugyanazzal a beltérivel és egy koax csatlakozóhoz érintett csavarhúzóval ( na jó az mondjuk nem annyira volt kicsi 😄) kristálytisztán jött minden a panelházak tengerében.....
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.10.25. 17:48:42
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.10.25. 16:34:25
I met God. She's black
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Vagy hogy gondolják, hogy külön motor formulát alkalmaznak?
Enyni erővel aki akar használhatna v10et is vagy v12 őt az is tudna lóerőbe ennyit. MEg hogy oldják meg hogy valakinek kell tankolni valaki meg nem.Ez alapból handykap lesz igy
Vagy mindenki egyenlő eséllyel indul vagy senki.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.25. 07:39:14
HIVATALOS - helyi idő szerint 9:00-kor, vagyis magyar idő szerint (az óraátállítás után) 15:00 órakor rendezik meg az időmérő edzést!
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.10.24. 23:04:48
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.24. 21:20:18
BattleTag: kabel15#2672
BattleTag: kabel15#2672
Meg most néztem meg a lányommal és nejemmel a Lauda filmet (Rush), mivel nincs úgyse futam, az is tanulságos esőverseny témában.
Kis eső?! Hol kicsi? rossz adón vagy.
Azért meg nem fogják kockáztatni az autót és az épségüket hogy lásd hogy lehet 2 perc felett talán végigúszni. Amíg rosszabbak a körülmények mint az FP3 volt, nincs értelme pályára menni, de amíg ilyen szél van a helikopterek sem mennek, így autó sem lesz a pályán.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.24. 21:02:40