182111
  • Master91
    Remélem a futam 90%-ban az első 4 folyamatosan gyepálja egymást....
  • desigo
    Remélem holnap is elkeni Hami száját...
  • mcmoha
  • Stockbauer33 #163184
    Bottas
  • RatBaG #163183
    móka miki el van... :D
    https://streamable.com/fftuu
    https://streamable.com/9ko2m
  • AnuluWork #163182
    "A finn „Jégember” számára Bahrein egy olyan hely, mely fekszik számára a Forma-1-ben Általában gyors szokott lenni a 2007-es bajnok a sivatagban. A második szabadedzés után meg is kapta a kérdést a médiától, hogy miért fekszik neki Bahrein.

„Nem tudom! Menj és kérdezd meg a pályát erről.”" :)
  • AnuluWork #163181
    Hol megy tönkre Kimi autója? Ott ahol esélye van, volt, lesz: Bahrein, Spa, Suzuka, Monza. :)
  • nearo
    Vandoorne még ki tudott menni a leállása után? Csak fél szemmel néztem az edzést, de nem rémlik, hogy láttam volna képernyőn, viszont a pit felirat eltűnt a neve mellől.
  • Stockbauer33 #163179
    Ferrari (Kimi)
  • HTS s3rg1nh00
    Jenson to race in Monaco for McLaren-Honda.

JB: "I’m thrilled to be making a one-off return to F1 racing."
  • mcmoha
    Péntek:
    13:00 – 1. szabadedzés (M4Sport - Élő)
    17:00 – 2. szabadedzés (ORF1 – Élő | M4Sport – 19:30, Felvételről)

Szombat:
    14:00 – 3. szabadedzés
    17:00 – Időmérő edzés (M4Sport – Élő | RTL – Élő |ORF1 – Élő)

Vasárnap:
    17:00 – Verseny (M4Sport – Élő | RTL – Élő |ORF1 – Élő)
  • Stockbauer33 #163176
    http://f1vilag.hu/hirek/bahreini-nagydij-kozvetitesi-idopontjai
  • desigo
    "A McLaren még nem erősítette meg, de a BBC már tudni véli, hogy Jenson Button helyettesíti a spanyolt, és most úgy tűnik, az angol a Magyar Nagydíjon is ott lesz a McLaren-Hondában: Stoffel Vandoorne a hétvégi bahreini futam sajtótájékoztatóján közölte, hogy július végén a Spái 24 óráson indul."
  • adam46
    Az az orr piercing annyira buzis, hogy arra szavakat nehéz találni.
  • Stockbauer33 #163173

• Norbi1990
    Az ember, aki Alonso miatt mondott le Indy 500-as álmáról
    Big respect Stefan Wilsonnak, hogy erről lemondott!
  • oneal1
    azt ne mondják hogy Button jön vissza a helyére...

Amúgy nagyon kiváncsi vagyok, indy 500 mindig jó :)
  • Alexease
    fernando_alonso_kihagyja_a_monacoi_nagydijat
  • mcmoha
  • Stockbauer33 #163168
    Toto Talks Bahrain

“China was a great way to hit back in the battle with Ferrari. We are very close on pace and I expect a bit of a ping-pong battle through the season, depending on the track. That’s exciting for everyone.

“What we have in 2017 is the perfect situation for the fans and also for us as a team. We are all racers and we are all properly excited for this fight.

“Two races into the season and now it is 1:1 between Mercedes and Ferrari. And after racing on a very different circuit, in very different conditions, it’s clear that we are very closely matched – and that small margins will make the difference.

“Our one point lead in the constructors’ championship is anything but a comfortable margin. We need to – and we will – keep working with everything we have got to develop our car, correct our errors and continue improving. Our mindset is that of the underdog – not the Champion. And the fight has just begun…”

• RatBaG #163167
    http://www.m4sport.hu/2017/04/12/bombameglepetes-alonso-az-indy500-on-kihagyja-a-monacoi-nagydijat/
  • Pluskast
    Nagyon remélem, hogy jövőre otthagyja a Mclarent és el tud menni végre valamelyik nagy csapathoz. Legalább lehetne valakiért szurkolni. Megmondom őszíntén (lehet megkövezni) az elmúlt pár évben én kifejezetten Rosberg miatt néztem az F1-et. Idén nekem nagyon unalmas az F1. Nincs kiért néznem a futamokat.
  • szabii98
    A Liberty Médiások felvették a kapcsolatot a törökökkel, lehet ismét lesz Török nagydíj.
  • bakkerman
    Durva,hogy Alonsonak ha nem esik ki a karrierjebol ez a 3 Hondas ev,akkor allhatna 110-120-al is
  • Stockbauer33 #163163
  • Stockbauer33 #163162
  • Stockbauer33 #163161
  • Stockbauer33 #163160
  • Lokker
    Mindig bevágják azt a rádióüzenetet ahol sírás van mert azt az átlag néző kajálja..
  • AnuluWork #163158
    Ha Vettel sír, mindig leadják. Most Verstappen sírt és Kimi.
  • ShaiHulud
    http://gp-live.hu/f1-hirek/a-ferrari-elnoke-finomitott-imadja-kimit-es-meg-idot-adna-neki/
  • Alexease
    "Vettel nem kérte, behívták." Te hallasz minden radio uzenetet?! :)
  • AnuluWork #163155
    "Vettel azzal is időt vesztett, hogy beragadt Räikkönen mögé. Jobb lett volna egy egyértelmű csapatutasítás?

'Nem lett volna helyes dolog. Nem voltak meg a feltételek egy ilyen utasításra.'"

Konkrétan nem tudták, hogy a start miatt büntizik-e Vettelt, vagy sem, csak ezért.

Megj. amikor kérte, be kellett volna hívni. Vettel nem kérte, behívták. Kimit csak jóval azután, miután már esélye se volt kb. semmire.
  • HTS s3rg1nh00
    Szujóék is vagy fél percig röhögtek ezen :D
  • Stockbauer33 #163153
    " Amikor sorra cseszték el a versenyeit, akkor kivel kellett volna elbeszélgetni? Kiabálni kell a mérnökkel, hogy mikor szándékozzák végre kihívni? Még a hülye is látja, hogy képtelenek egyszerre két autóra figyelni...

Kimi rendszeresen megvédi a csapatát a média előtt, szándékosan nem kifelé kommunikálja, ha valami nem tetszik neki! Úgy látszik ez fordítva már nem így működik... "

http://gp-live.hu/f1-hirek/ferrari-eljott-az-ido-hogy-beszeljunk-raikkonennel/
  • RatBaG #163152
    még kísért a szelleme... :D

• oneal1
    szép végre a Ferraritól! :)

nem vagyok szomorú a 2. hely miatt mert a versenytempója szerintem biztosabb mint a mercinek.

fasza év lesz ez!
  • greenkawa
    Ez egy teljesen jó taktika volt az elején! Tuti nyerő. Mire reagálhattak volna rá,már Vettel az élen 20 másodperccel.Ez csak is a SC miatt dőlt dugába.
  • Lokker
    A ferka össze tudott rakni egy jó versenygépet pár év alatt. Remélem a stratégiai csapatnak nem kell annyi idő mint az autónak. :D
  • mcmoha