FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Meg most Kimit is jól megszopatták, mert váltót kell cserélnie és a 12 helyről rajtol de ultralágy gumikkal, mert a Q2ben is azzal ment. Akkor már rakták volna fel a másik gumit nekik és ment volna azzal vagy csináltak volna valami mást, de nem.
Meg is érdemlik ahol vannak..........
Milyen gumin kell neki rajtolnia?
Amúgy az ezelőtti edzéseken ugyanezt csinálták csak éppen a merci.....
Kíváncsi lettem volna Verstappenre, hogy hol végezett volna a Q3ban. Kár, hogy odacsapta....
Verstappen meg balfasz ezen a pályán, egy kis ész is kellene hozzá. Tavaly is elbaszta, a szabadedzésen is odacsapta az autót...
Még jó, hogy nem ő kapta az új motort..
Csak nem elfogyni látszik az előny? Remélem nem csak monaco miatt!
És holnap ráadásul a kicsivel keményebb keveréken rajtolhat majd.....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.28. 15:21:18
lol ez a fotózás :DDD Hami fapofa, Rosbi kényszermosoly, Ricc 32 fogas vigyor :D
Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.05.28. 15:17:07
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hamilton meg szopóágon továbbra is :(
Persze hogy akar, azért van ott. A hiba meg jön ezzel egyetemben. Majd ha VBért megy akkor nem fér bele, ha 2 év múlva érik meg akkor annyi idő kell, mint kellett sok más klasszisnak. Azt hogy gyors nyilvánvaló a többi meg évek és fejlődés kérdése. Holnap jókat előzhet, vagy összetöri.
Annyira felkapták és akkora volt a nyomás rajta, hogy olyat akart menni........
Ez a legszarabb pálya, egy kicsit lankad a figyelmed vagy csak szimplán nem úgy koncentrálsz, már nekicsaptad a falnak, holnap tuti 5× jön a SC!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.28. 14:29:14
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
4.24. volt egy cikk aminek a végén ott van az, hogy Update: a két vasárnapi futam között hivatalosan is közölték a WTCC versenybírói, hogy a szabályoknak megfelelő volt a Hondák fenéklemeze, így minden eredményük hivatalos.
Nem tudom, hogy hogyan szól pontosan a szabály de egyszer már elfogadták és jó volt akkor most?
Átlehetne nevezni a WTCC Citroen CCnek...
Mostanság ami a sport néven megy teljesen kiábrándító, a pénz szétbaszta az egész sportágat, a focitól kezdve mindent.....
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mennyi ilyen pálya van még mint a monacoi ahol az aero számít? Mert ezeknél a pályáknál a ferkáknak nem terem sok babér...
A wtcc időpontok ott vannak....
A 100. Indy500 sincs fent a bannerban, ilyen alapon az még fontosabb esemény a hétvégén!
A hétvégi Nürburgring-i 24-órás verseny mi a sz.r-ért nincs fenn a bannerben?
Utoljára szerkesztette: sorler, 2016.05.26. 19:16:55
https://www.facebook.com/Formula1/videos/606203902869929/
"Nulla tenaci invia est via"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
https://www.facebook.com/Formula1/videos/605418179615168/
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.05.25. 14:29:10
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"