182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#163267 Es a gumivalasztasa alapjan, ezt 2 etapban teljesitette -
#163266 Sirotkinnak sok kör jutott -
Stockbauer33 #163265 http://f1vilag.hu/hirek/alonso-szerint-hihetelen-ami-tortenik -
#163264 -
Stockbauer33 #163263 -
Stockbauer33 #163262 -
#163261 -
#163260 -
#163259 -
#163258 Jaja,igy valoban ujra indul az egesz futam,ez jot tesz majd a versenyeknek. Mondjuk nem sok piros zaszlo van egy szezonban de legalabb utana izgalmas lesz az uj rajt -
#163257 :) Repülőrajtnak nem is ez a lényege. -
ToxiMaxi #163256 "a Hondának megengedik, hogy külső segítséget vegyen igénybe motorja feltámasztásához, és ebben a Mercedes mérnökei fognak segíteni a japánoknak"
Ha ez igaz, akkor példa nélküli. Mindenképpen jót tenne a sportnak, ha nem az utolsó helyen szenvednének megbízhatósági problémákkal, egy ekkora költségvetés mellett.
Mondjuk aligha hiszem, hogy ezt a Motorsport Világtanács jóváhagyja.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.04.26. 11:45:30 -
ToxiMaxi #163255 "Bevezetik az állórajtokat a piros zászlós versenymegszakítások után (jelenleg libasoros repülőrajttal folytatják a versenyeket)"
Ennek örülök, mert kb. 1x sem sikerült még megelőzni azt, aki a repülőrajtnál az élen van. Tök értelmetlen szabály. -
#163254 Nem holnap valtanak, hanem jovore. Addig azert sokat valtozhat a Honda. A jelenlegi motorral sem tudna versenyt befejezni (persze zuzzas van:P) es pontot sem szereznek. Nekik ha mar ingyen/olcso lesz a motor, mar az is nyereseg. -
#163253 Hát nem tudom. Annak ellenére, hogy a Sauber kis csapat, azért nem hiszem, hogy a sok tizen akárhányadik helyezések mellé még az is kell nekik, hogy állandóan beszarjon a motorjuk. A ferrari erőforrása legalább megbízható.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.04.26. 09:06:27 -
#163252 Jövőre nem lesz T-szárny és cápauszony. Meg még pár egyéb szabályváltozás. -
Stockbauer33 #163251 -
#163250 Ja,bukni nem tudnak rajta,max tobbszor all ki majd valamelyik autojuk motorgond miatt :D Ha meg bejon nekik,akkor jol jarnak,szerintem nem rossz dontes -
#163249 A Sauber-nek teljesen mindegy, csak olcso/ingyen legyen;) Ha nem is muxik, legalabb majd beszelnek roluk. Elvileg jo dontes:)
Talan a Honda bukja a McLaren-t, es ha mar ennyit beleoltek, valaki hasznalja. Vagy kell masik csapat aki hasznalja, meg tobb info legyen rora. -
#163248 Hát őőő nem tudom..... A jelen helyzetben ez azért elég bátor lépés a Saubertől. -
Stockbauer33 #163247 -
#163246 -
#163245 https://www.motorsport.com/gp3/news/kubica-makes-single-seater-return-in-private-gp3-test-895950/ -
#163244 http://www.m4sport.hu/2017/04/20/az-f1-egy-emberkent-all-a-sokkolo-balesetet-szenvedo-billy-monger-moge/ -
greenkawa #163243 Sztem elég nyilvánvaló,hogy Vettel már 2014 tavaszán képbe került a Ferrarinál.
Számomra az is,hogyan játszott rá,hogy kibújhasson a szerződése alól a RBR nél -
#163242 Megy az a Honda, csak nem versenyezni kell vele, hanem tesztelni:)
1 Valtteri Bottas Mercedes 1m31.280s - 143 kör
2 Sebastian Vettel Ferrari 1m31.574s 0.294s 64
3 Carlos Sainz Toro Rosso/Renault 1m31.884s 0.604s 68
4 Stoffel Vandoorne McLaren/Honda 1m32.108s 0.828s 81
5 Kevin Magnussen Haas/Ferrari 1m32.120s 0.840s 88 -
#163241 Ezt sose tudjuk meg;) -
#163240 Jo lenne azt tudni,hogy melyik volt hamarabb,hogy Alonso alairt a Mclarenhez,vagy hogy Vettellel megallapodtak a Ferrarinal. Mert ez nem mindegy abbol a szempontbol,hogy Alonso lepeskenyszerben volt-e amikor alairt a Mekihez,vagy o dontott ugy magatol,hogy oda fog menni,es utana kerult kepbe Vettel az olaszoknal -
Stockbauer33 #163239 Horner azt mondja, Alonso és menedzsmentje rengeteg hibás döntést hozott az elmúlt években – ez pedig azért frusztráló, mert ő az F1-es mezőny egyik legjobbja. -
#163238 Fúj, de undorító. -
#163237 "azaz a szurkolók szavazataival egyes autók teljesítményét az elektromos rásegítés fokozásával átmenetileg meg lehessen növelni" - lassan olyan lesz, mint a Mario Kart. Gombákat is lehet felszedni, aztán olajat spriccelni a a minket követő autó elé? -
#163236 F1 2027 -
Stockbauer33 #163235 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#163234 Ricciardo ott van szorosan mögöttük már tudásban szerintem,a hollandnak meg még nagyon sok tanulnivalója van,és sok tapasztalatot kell még gyüjtenie. De tény,hogy potenciálisan ő a jövő nagy bajnoka -
IXEMGabeo #163233 nem vagyok benne biztos h Ricciardo es Verstappen nem e jobbak, mint az emlitett nagy harmas -
Stockbauer33 #163232 -
#163231 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lokker #163230 Látja mindenki hogy szar az autó, de akkor se ez a megoldás. Csak Őt minősíti ez a futam végi hiszti. Button nem sírt ennyit tavaly és azelőtt pedig Ő is tudna mesélni. Tudjuk, hogy jó pilóta de ez már egyáltalán nem "profi" szint amit csinál. Ha ennyire nem bírja már a "szerencsétlenkedést" akkor fel kell állni a csapattól ha szerencsés, ha nem és tovább lépni más szériákba. Egyik félnek se jó a jelenlegi helyzet. -
#163229 Alonso megteheti, hogy ezt csinálja. Ha elküldik akkor az neki csak jó, Ugye van vmi szerződés is és ugye a pilótának ilyenkor nem szerencsés felmondania szerintem, Amennyiben elküldik kap más bajnokságokba olyan ajánlatokat ahol győzni tud és szerintem ez neki a legfontosabb, hogy győzni tudjon és ki tudjon emelkedni a mezőnyből. Már elvesztegetett 2 évet itt, semmi eredménnyel. Az Indy500as indulása is emiatt van (nem hiszem, hogy eredményes lenne az oválon legelső versenyén, de nagyon örülni fogok ha erre rácáfolna).
Vandoorne se pozitív üzeneteket fogalmaz meg a sajtóba, de szerintem nincs olyan pilóta aki ezek után pozitív véleménnyel lenne az autóval és a motorral kapcsolatba... -
#163228 Van nehany pilota a mostani mezonyben, aki ha top autot kapna, versenyezhetne a cimert. Az F1 mindig errol szolt, jokor lenni olyan csapatnal, ami eppen bajnokeselyes (es persze kihasznalni azt).
Alonso top pilota, de nem volt szerencseje.
A Renault-s ket bajnoki cim utan mehetett a neveben (is) top csapat McLaren-hez, de pech, osszeakadtak Hamilton-nal (mindketten megszivtak:D). Aztan ket ev "durci" a kozep csapat Renault-nal; aztan 5 evet szivott egy jo csapatnal (Ferrari), 3 masodik hellyel, Vettel mogott.
Van 2 bajnoki cime, lehetett volna meg 4 (elol volt, kuzdott), "top" csapatoknal versenyzik. Sokan ennek a felenek is orulnenek:)
Nem tudom miert pattog, jo helyen van, a csapatban van lehetoseg. Mashova nem mehet, a Ferrarinak es Mercinek tuti nem kell, a RedBull fonokseg tuti kerulne, marad ismet a Renault:) Ha nem fikazna folyamatosan a csapatot es gyartot, itt barmeddig maradhatna.