FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Ez jó volt, legalább látszik hogy nem robotok és az autó nem magától megy.

Egyenesben jókat előzhet majd Hamilton, Max jó lesz ez, nézőnek így izgalmasabb. Rosberg meg megnyeri, ha nem hibázik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RelakS
LAJOS! XD

Ha holnap is ilyen ügyesen fog vezetni, nem lesz a dobogó közelében sem...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

L'oreal
benőmenő
Hamilton este most leírhatja 100x a büntifüzetbe, hogy pályabejárás. 😄
Perez! <#taps>
Kár, hogy büntit fog kapni a váltó miatt. <#szomoru1>
bakkerman
Ezen a palyan a darálóból indulni uhh...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Hamilton durvan nem erzi ezt a palyat

Count Adyn
Mr nemjárombeapályát rossz fele ment😄DDSAD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Button

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Totti5

Totti5
Gábor Wéber
·
Néhány versenyzői vélemény a bakui pályáról. Nekem kifejezetten tetszik, jó ez a fajta keveredés a gyors-lassú-gyors ritmussal, meg a derékszögű kanyarok könnyen elmérhető féktávjaival. A város meg kifejezetten jól néz ki.

A tegnapi legmagasabb végsebeség 355 km/óra volt (Williams), a célegyenes mintha a végtelenbe tartana. Mára néhány feleslegesnek tűnő kerékvetőtől megszabadulnak, a GP2-es futamnak köszönhetően pedig tovább gumizódnak az ívek, így minden szempontból nőni fog a tempó.

Időmérő 15.00-tól a Dunán!

What they say about… Baku City Circuit

Totti5

Totti5
Pirelli confirms agreement with FIA until end of 2019

remélem kb ennyire szakértette meg seb a pályát

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

b-type
nem érdemes kommenteket olvasni sztem, a neten ahogy a világban rengeteg a problémás megnyilvánulás, legyen az alap hülye, vagy ellenérzéseitől befolyásolt normális...az eredménye sztem uaz, nincs normális beszélgetés.
Két topik amit látogatok, egyébként meg inkább munkatársak, és barátok, topikba egy másik formája van az információcserének, véleménycserének, ráérős, elemezgetős..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Az nem baj, kétlem hogy a Williams beleszólna, viszont ez a két Hami kör már csak azért is szép amiért tegnap mi mocskot és moslékot kapott mert azt nyilatkozta hogy a pályabejárás neki nem játszik ( ergó ebből az jött le a fészbuk boxutca népének hogy beképzelt ). Itt a válasz, ennyit ér.

mcmoha
Haryanto bekeményített. Jót tesz neki a böjt. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

<#eljen>

b-type
Bottas-ra lágyabb gumin vertek rá

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JA látszik, hogy mennyire érte utol a ferka a mercit megvan a két másodperc.....
Hehehe persze!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.17. 17:11:11
mi akar ez lenni?

ne mond h filmsztar lesz a csokigolyobol?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Hamilton egyelőre oktatást tart.

RatBaG
HTS s3rg1nh00
kemény,1:50-es időket jósoltak előre (ezt nem értettem egyébként,mert a Ricciardos szimulációban 1:45 volt a kör),ahhoz képest FP2 eleje és Hamilton már 1:45.1
illetve a Sky-on arra fogadnak a kommentátorok,hogy 15 alatti célba érkező lesz 😊
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.06.17. 15:21:31

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Botond
Ouch! A hátulját szétverte rendesen.
Totti5

Totti5

RatBaG
tegnap este volt egy kis eső a le mans-on 😊
https://gfycat.com/TallSpicyGrayreefshark

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5

Jeffjohnson
Hátha éppen ezért lesz izgalmas, mert azt várjuk, hogy szar lesz.

Egyébként 2 DRS zóna lesz ha minden igaz.

Pluskast
Kb, mert ha ott beüt a gebasz, akkor tuti nem fér el ott már senki. Amúgy mondjátok azt, hogy pesszimista vagyok, de nekem úgy tűnik, hogy a célegyenest kivéve nem nagyon van olyan pontja a pályának ahol elfér két autó majd egymás mellett, ha meg van is egyenes szakasz az meg mintha túl rövid lenne ahhoz, hogy be lehessen vinni egy előzési manővert.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bástya előtti pár kanyartól medicarból nézve hihetetlenül szűk (1:20tól), az a minibukótér is érdekes mielőtt rákanyarodnának. Ha ott valaki beleáll a falba instant piros zászló?
Utoljára szerkesztette: Big Boss Hu, 2016.06.17. 00:32:27
Botond
Első képhez megnéztem az interjút is. Megkérdezte a riporter Sainzot, hogy év végén melyikük lesz a tabellán előbb a spanyolok közül, ő válaszolt vmi diplomatikusat, mire Alonso bemondta, hogy persze hogy ő, két versenyt kihagyott így is egyenlő pontjuk van. 😊 Aztán kezet fogtak. 😊
Stockbauernek meg köszi a sirályos videót, óriási! 😄
Totti5
Hamilton sosem titkolta, nem rajong a modern F1-es pályákért, az Európai Nagydíj előtt pedig azt is egyértelművé tette, egyelőre a bakui sem tetszik neki, igaz, a szimulátorban mindössze 8 kört teljesített, hiszen a felkészülés ezen formáját sem kedveli. Mivel szokásához híven kihagyta a csütörtöki pályabejárást, a helyszínen kiemelte, komolyabb véleményt csak pénteken formál majd a pályáról, azt viszont továbbra is tartja, hogy az eddigiek alapján nem lopta be magát a szívébe.

„Majd holnap meglátom” – felelte, amikor az első benyomásokról faggatták. „A szimulátorban könnyűnek tűnt, de a szimulátor nem túl jó. Alapvetően olyan, mint egy rossz számítógépes játék; nem mond túl sokat a pályáról. Még nem vezettem, szóval nem tudom megmondani, milyen. Nem tudom, hogy rázós-e, vagy sima. Nem tudom, kemény-e fékezéskor, és azt sem, milyenek a rázókövek. Semmit sem tudok róla. Csak a vonalvezetést ismerem, szóval azt legalább tudom, merre kell mennem. Holnap az első körök után már tudni fogom, nehéz-e vagy sem” – tette hozzá.

„Mindenkinek más a hozzáállása. Arra gondoltam, hogy este biciklivel körbemegyek rajta, amit lehet meg is teszek, de tetszik a gondolat, hogy holnap próbálom ki először. Izgatott vagyok emiatt. A Forma–Renault-tól kezdve a harmadik-negyedik F1-es évemig bejártam a pályákat, de ennek semmi köze sincs a hétvégi teljesítményhez”

„2010 óta nem járom be a pályákat, mert ettől semmi sem változik. Ha körbesétálsz, vagy motorozol a pályán, akkor látod a rázóköveket, de ezek teljesen mások a versenyautóban ülve. Mások ezzel is foglalkoznak, én nem. Holnap körbemegyek a pályán, ilyenkor pedig az ember fényképeket készít a memóriájával és igyekszik folyamatosan tanulni a körök alatt”

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.16. 21:17:04

[HUN]FaTaL
Mert a Duna külföldön is fogható (pl. műholdon) és ott nem adhatják a Forma 1-et, mert nincs rá joguk.

http://goo.gl/gd6Zi5

Totti5

Totti5
"Ha olyan ütemben törik az autókat versenyzői, mint eddig, Bakuban akár bajba is kerülhet a Renault. Tartalékváz nélkül vágnak neki az Európa Nagydíjnak! Újabb nagyobb baleset esetén pedig kénytelenek lesznek kihagyni a versenyt."

Jeffjohnson
Még mindig dögunalom ez a pálya. Mindenesetre lesz egy pár VSC-s szakasza a versenynek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Online tudtam nézni én is, csak azt nem értem a duna a forma 1 alatt a tv adást miért kódolja le.
Utoljára szerkesztette: np, 2016.06.16. 13:35:31
nearo
őőő én a kanadait tudtam online nézni, legalábbis az időmérőt biztosan

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Fasza megint a dunán lesz, akkor ismét kódolva lesz a forma1 alatt.
Pedig az elején azt írja, hogy csak a határon túli nézőknek kódolják akkor nálunk miért? Vas megyében lakok.
Totti5

bakkerman
vannak elég jó fasza széles részei a pályának de ez a kanyar szerintem szedni fogja az áldozatait bőven...

Lesz itt baj.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

benőmenő
Komoly. Viszont ez csak egy kanyar (a legszűkebb a szezonban), viszont ha lejjebb görgetsz Totti posztjában vannak széles részek, szóval el fognak férni azért.
Megint más kérdés, hogy ha ott odacsapják a várfalnak, ne adj Isten esőben többen is, akkor mekkora szórakozás lesz a piros zászló miatt álló verseny.
Pluskast
Ez most komoly? Nem elég egy idényben egy darab monacoi pálya? Itt még egy autó is alig fér el, hogy lesz itt előzés?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

sorler
Azok a kerékvetők elég pontatlanul vannak illesztve.