FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyenesben jókat előzhet majd Hamilton, Max jó lesz ez, nézőnek így izgalmasabb. Rosberg meg megnyeri, ha nem hibázik.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha holnap is ilyen ügyesen fog vezetni, nem lesz a dobogó közelében sem...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Perez! <#taps>#taps>
Kár, hogy büntit fog kapni a váltó miatt. <#szomoru1>#szomoru1>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
·
Néhány versenyzői vélemény a bakui pályáról. Nekem kifejezetten tetszik, jó ez a fajta keveredés a gyors-lassú-gyors ritmussal, meg a derékszögű kanyarok könnyen elmérhető féktávjaival. A város meg kifejezetten jól néz ki.
A tegnapi legmagasabb végsebeség 355 km/óra volt (Williams), a célegyenes mintha a végtelenbe tartana. Mára néhány feleslegesnek tűnő kerékvetőtől megszabadulnak, a GP2-es futamnak köszönhetően pedig tovább gumizódnak az ívek, így minden szempontból nőni fog a tempó.
Időmérő 15.00-tól a Dunán!
What they say about… Baku City Circuit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Két topik amit látogatok, egyébként meg inkább munkatársak, és barátok, topikba egy másik formája van az információcserének, véleménycserének, ráérős, elemezgetős..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hehehe persze!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.17. 17:11:11
ne mond h filmsztar lesz a csokigolyobol?😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Per Aspera Ad Inferi.
illetve a Sky-on arra fogadnak a kommentátorok,hogy 15 alatti célba érkező lesz 😊
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.06.17. 15:21:31
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
https://gfycat.com/TallSpicyGrayreefshark
Per Aspera Ad Inferi.
Egyébként 2 DRS zóna lesz ha minden igaz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Big Boss Hu, 2016.06.17. 00:32:27
Stockbauernek meg köszi a sirályos videót, óriási! 😄
„Majd holnap meglátom” – felelte, amikor az első benyomásokról faggatták. „A szimulátorban könnyűnek tűnt, de a szimulátor nem túl jó. Alapvetően olyan, mint egy rossz számítógépes játék; nem mond túl sokat a pályáról. Még nem vezettem, szóval nem tudom megmondani, milyen. Nem tudom, hogy rázós-e, vagy sima. Nem tudom, kemény-e fékezéskor, és azt sem, milyenek a rázókövek. Semmit sem tudok róla. Csak a vonalvezetést ismerem, szóval azt legalább tudom, merre kell mennem. Holnap az első körök után már tudni fogom, nehéz-e vagy sem” – tette hozzá.
„Mindenkinek más a hozzáállása. Arra gondoltam, hogy este biciklivel körbemegyek rajta, amit lehet meg is teszek, de tetszik a gondolat, hogy holnap próbálom ki először. Izgatott vagyok emiatt. A Forma–Renault-tól kezdve a harmadik-negyedik F1-es évemig bejártam a pályákat, de ennek semmi köze sincs a hétvégi teljesítményhez”
„2010 óta nem járom be a pályákat, mert ettől semmi sem változik. Ha körbesétálsz, vagy motorozol a pályán, akkor látod a rázóköveket, de ezek teljesen mások a versenyautóban ülve. Mások ezzel is foglalkoznak, én nem. Holnap körbemegyek a pályán, ilyenkor pedig az ember fényképeket készít a memóriájával és igyekszik folyamatosan tanulni a körök alatt”
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.16. 21:17:04
http://goo.gl/gd6Zi5
Utoljára szerkesztette: np, 2016.06.16. 13:35:31
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Pedig az elején azt írja, hogy csak a határon túli nézőknek kódolják akkor nálunk miért? Vas megyében lakok.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megint más kérdés, hogy ha ott odacsapják a várfalnak, ne adj Isten esőben többen is, akkor mekkora szórakozás lesz a piros zászló miatt álló verseny.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”