FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen egy igazi versenyzői hozzáállás.....
Megint bedurcáskodott, hogy hátul van és rá kellett valamire fogni.....
Rosberg nem csapta falnak a kocsiját megtudta tanulni a pálya vonalát, Haminak ez nem ment az új pályán, ezért is volt annyi elfékezése. csak egy jó kocsi van alatta.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.19. 19:02:46
Én mint fotelszakértő itthonról annyit tudok magam hozzátenni a józan paraszti eszemmel, hogy Rosberg nyugiban ment az élen, higgadtan megoldotta ( pláne úgy ahogy Toto mondta ), amíg Hamilton a mezőnybe szenvedett, nyilván nem volt nyugodt és ha valaki ideges, dekoncenrált akkor hibázik nem összpontosít és nem látja azt sem ami az orra előtt van.
De teljesen mindegy, semmin nem változtat ez.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.19. 18:21:57
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.19. 18:15:42
mi a fene van a géppel?
lehet, hogy nem is tudod beállítani, mi meg nem mondjuk meeeg bibibi
ilyen idióta szabályokat, tényleg Monthy Python meg Beny Hill sorban áll a receptért.
Most apámat szeretem,most az öcsémet,néha anyámat,ja most senkit,mert a kutyámat sz..om le.
Hiába a fene nagy zsiger tehetség,ész nélkül egyszer elfújja a szél.
Wolff: Rosberg szerencsésebb volt
Niki Lauda a futam után elárulta, Nico Rosberg is szembesült hasonló problémákkal, ám ő megoldást talált rá. Toto Wolff sportigazgató megerősítette ezt, ám elmagyarázta, mi volt a különbség két versenyzője között. „Mindkét autónkkal volt gond. A kapcsolók konfigurációjával. Lewis hibája előbb jelentkezett, Nicóé pár körrel később. Át lehetett kapcsolni a kapcsolókat a kormányon, de mi nem kommunikálhattunk erről a versenyzőkkel. Ez okozott bonyodalmat, és Lewis autójánál eltartott egy darabig, mire minden helyreállt. Nico kicsit szerencsésebb volt, mivel előtte pont átkapcsolt valamit a kormányon, ezért neki valójában pár körrel később csak vissza kellett kapcsolnia. Lewis próbálta kitalálni, mi történik, és tizenkét körébe telt, mire sikerült. Az erő aztán visszatért, de akkor már túl késő volt” – magyarázta a sportigazgató.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
De 2 VB címet szerzett hogy ezeket nem tette meg eleddig sem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.19. 17:51:16
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.19. 16:47:49
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azt csinál amit akar. még VB címeket is nyer.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
16 mins ·
366 km/ó - ez volt a tegnapi csúcssebesség Bakuban, amikor Bottas kergette Verstappent, igaz mindkettejük körét elpuskázta vele. Utána jóval lemaradva Verstappen (354) és Rosberg (351) következnek, ami ékes bizonyítéka annak, hogy mekkora szélárnyék csaták lehetnek a mai futamon, és mekkora pluszt jelenthet az egyenesben a másik mögött autózni.
Ennek fényében Hamilton 10. helye nem a világ vége, és elméletileg az elfékezett Q2-es szuperlágy szettjén kellett volna rajtolnia, de az FIA biztonsági okokból engedélyezte, hogy egy másik, ugyanannyit futott garnitúrára cserélhessen. Mögüle ráadásul az a Hülkenberg indul, aki szintén saját hibájának köszönheti a helyzetét, mert tempóból simán az első sorban lehetett volna, ahogy ezt Perez igazolta is tegnap.
Érdekes viszont a Ferrari helyzete, mert annak ellenére, hogy motorikusan nincs kivetnivalójuk, az egyenesben 6-7 tizedet kaptak a
Mercedesektől, miközben a Red Bullok vagy a Force India csak 4-et. Ennek a magyarázata a valamivel nagyobb leszorítóerő is lehet, azonban a Ferrari az ebből a szempontból legkényesebb második szektorban is 5 tizedet kap a Mercedestől és 2 tizedet a Force Indiától, és pariban van a Red Bullal, Williamsszel.
Ezek alapján a futam nagyon Rosbergnek áll, azonban az eddigieket elnézve kizárt, hogy ez a verseny nagyobb hibák nélkül végigmegy, így talán több SC fázis és néhány meglepő kiesőnk is lehet a végére.
Futam: 15 óra, Duna Tv.
Senki nem tiltja hogy másról képet tegyél be, ha meg nem tetszik, ott az egéren a görgő.
A Mercedes engedélyt kért Hamilton elfékezett gumijának kicserélésére
De akkor a többieknek is lehetne, mivel biztos van olyan aki elfékezte a gumiját az első 10 közül.....
Nem néztem az időmérőt.... egyszer nem nézem és hamilton máris bénázik. legközelebb is ezt teszem....<#eplus2>#eplus2>
Mi a f@szom lesz a következő szivárványos hello kitty -s banner??

leforog és szevasz...de ez csak tipp...majd meglátjuk
"Boxutca:
Rosberg a pole-ban, Hamilton csak sokadik "próbálkozásra" tudta összetörni autóját..."
Per Aspera Ad Inferi.
Vettel második sorban is olyan mintha az elsőből indulna a jó rajtjai miatt. Remélem itt is olyan parádésat rajtol. Perez és Hulk, kár mindketteükért de szerintem alkotni fognak itt. A Ric és Vet idő meg vicces. 😄
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.06.18. 16:11:51