182111
  • IXEMGabeo
    Button siman pontot szerezhetett volna ha nincs ennyire fos Mclaren:)
  • IXEMGabeo
    Ericcson:DDD na ne mar
  • IXEMGabeo
    Stroll tanacsot kert hogyan allitson a fek homersekleten:D tanul a srac
  • AnuluWork #163625
    Tegnap leírtam, hogy ez lesz. De biztos minden szempontból jobb volt Vettel Kiminél: jobb volt időmérőn, jobb volt a startnál, és a futamon is egy tizedre volt tőle. Ja, nem ...

Egyetlen esély volt, a kerékcsere. Erre ment rá. Remélem megszopja a Ferka!
  • IXEMGabeo
    Alonso merges lesz Buttonra mert nem vigyazott az autojara:DDDD
  • IXEMGabeo
    Massanak jol jott a SC bar nem oszt nem szoroz neki
  • IXEMGabeo
    kerekcserek utan tortent ugyhogy ennek a SC-nak nem lesz jelentosege
  • Master91
    ejj Button.... tiltsuk el a következő futamtól!
  • IXEMGabeo
    az igen Button-Werhlein:D
  • IXEMGabeo
    mi tortent pont elment a net
  • IXEMGabeo
    aztakurva
  • Stockbauer33 #163617
    uhhh

remélem Ric átugorja Kimit
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.05.28. 15:21:48
  • IXEMGabeo
    Monaco jo szokott lenni vagyis valami szokott tortenni sokszor, de ez a verseny vetekszik a 2009-es unalmakkal:)
  • IXEMGabeo
    Ricciardo nagyot nyert hogy kint maradt, de az teny azok jartak jol akik kesobb jottek ki
  • argo001
    Nézzük már meg, mennyi lett a különbség kettejük között a kiállások után! KR az élről indult, ott is autózott, előbb is hívták ki, ami az elméletben előnyt jelent (nagyon viszonyítási pont nem volt), és ráadásul most még Ric is érkezik.

Egyébként pontot szerezhet a McLaren-Honda.
    Utoljára szerkesztette: argo001, 2017.05.28. 15:16:51
  • paj01
    Most nyertek Vettelnek 7 pontot, de Kimit sztem sikerült demotiválni. Meglátjuk a szezon során ez mennyire bosszulja meg magát. Jobb lett volna ha odaadják neki ezt a koncot, később még szükség lenne rá hogy pontokat raboljon hamiltonéktól. Elég nehéz így 100%on pörögni hogy tudja hogy úgy is csak max második lehet.
  • IXEMGabeo
    nem lehet tudni mit beszeltek a tegnapi csapat megbeszelesen....
  • IXEMGabeo
    forgalom elott is visszalassult Rai...Vettel mar akkor ranyomult mielott elertek volna Buttonekat
  • paj01
    Még ha így is van Monacóba a hajára kenheti normál esetben. Tegnap kellett volna gyorsnak lenni. Kimi úgy van vele hogy a fasz belé, minek nyomja úgy se lehet pályán előzni meg meg sem engednék neki. Ezt csapat elrendezte ennyi.
  • AnuluWork #163609
    Monaco. Forgalom. Ennyi.
  • AnuluWork #163608
    Aha, mert Kimit kellett ám előbb kihívni, ha addig mindenki aki korábban jött, megszopta? Persze, persze ...
  • IXEMGabeo
    Rai visszalassult a kerekcsere elott olyannyira, hogy mar Bottasek is beertek a vegen oket
  • nearo
    Egyébként nem tudhatjuk, hogy nem volt e előre megbeszélve, hogy benne van a helycsere. Kimitől nem is hallottunk olyasféle panaszkodást, mint Maxtól.
  • IXEMGabeo
    szerintem most Vettel gyorsabb volt...nem volt itt semmifele elcsalas ezuttal
  • Stockbauer33 #163604
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    eddig jó a sejtésed :)
  • argo001
    Ne is, már ettől a megjegyzéstől is becsokiztam.
  • paj01
    Úgy is visszavonul már nagy valószínűséggel
  • nearo
    Kimi ennél intelligensebb pilóta szerintem, minthogy bedurcázzon...
  • AnuluWork #163600
    Nem válaszolok rá, mert kitiltanak ...
  • paj01
    Szerinted Kiminek mennyire ment el a kedve az egészől miután így megszopatták? Onnan is lehet vetődni!:D Vagy lekéne állnia a kikötőbe aztán felbattyogni a jachtjára.
  • argo001
    Ha mindenhol gyorsabb, miért lett hirtelen 6 mp a különbség kettejük között?
  • AnuluWork #163597
    Persze, persze. Okos vagy.
  • AnuluWork #163596
    Remélem Hamilton nyeri a Vbt! Innentől rühellem a mocskos csaló Ferkát! Remélem Vettel is kiesik!

Tegnap leírtam, hogy ez lesz. Időmérőn, rajtnál, versenyen, mindenhol gyorsabb volt Kimi. Csak egy helyen tudtak csalni: box. A két kerékcsere hossza, a taktika, mind, mind pont annyi volt, hogy éppen hogy nem jöjjön előbb Kimi.
  • nearo
    really? jövőre nem lenne ülésed... Ferrarinál tuti nem, de lehet máshol se
  • SzocsA
    itt a lehetőség a pontnövelésre....
    Ha Vettelnek lenne kevesebb pontja akkor itt fordítva csinálták volna. vagy nem cseréltek volna, mivel Kimi az elsőn volt.
    A merci nem ugyanezt csinálja Bottassal?
  • argo001
    6 másodperces hátrányból bravúros bevetődés lenne. Vettel tartalékolt a gumikkal, aztán nagyon lelépte KR-t. Ennyi a különbség a két versenyző között.
  • paj01
    Kimi helyébe én megprobálnék bevetődni:D Vettelnek úgy is több veszteni valója van, ha meg ott marad mindkettő a csapat majd legközelebb jobban meggondolja hogy is kéne stratégiázni:D
  • nearo
    Ferrari idén VB esélyes csapat, Rai sehol nincs a bajnokságban, ellentétben Vettellel, én nem gondolom, hogy akkora emberiségellenes bűntett volt megcserélni őket...
  • greenkawa
    Tedd azt! Nem is neked való.. Semmi köze nem volt ennek sem a csapatnak.Egyszerű ez,akkor kell menni amikor kell! Ezt tette Vettel is...............
  • Stockbauer33 #163589
    Remélem Ric itt is cipőből ivás lesz :) + bekinálja Albert herceget igyááááááááááá :DDDD