FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van vagy száz-kétszáz különböző kapcsolóállás. Esély sincs rá, hogy megtanuljam, akármennyit is tanulmányozom.
Ilyen egy igazi versenyzői hozzáállás.....
Megint bedurcáskodott, hogy hátul van és rá kellett valamire fogni.....
Rosberg nem csapta falnak a kocsiját megtudta tanulni a pálya vonalát, Haminak ez nem ment az új pályán, ezért is volt annyi elfékezése. csak egy jó kocsi van alatta.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.19. 19:02:46
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Azt nem tudom, de ha minden nyilatkozat után minden szót ki kell fordítani és az ellenkezőjét beleerőltetni, akkor hajrá. Talán ő volt ott, ő tudja.

Én mint fotelszakértő itthonról annyit tudok magam hozzátenni a józan paraszti eszemmel, hogy Rosberg nyugiban ment az élen, higgadtan megoldotta ( pláne úgy ahogy Toto mondta ), amíg Hamilton a mezőnybe szenvedett, nyilván nem volt nyugodt és ha valaki ideges, dekoncenrált akkor hibázik nem összpontosít és nem látja azt sem ami az orra előtt van.

De teljesen mindegy, semmin nem változtat ez.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.19. 18:21:57

HTS s3rg1nh00
ez már csak a maszatolás,hogy nézne ki ha a csapat menedzsere azt nyilatkozná: az egyik pilótánk elemző képességével rögtön tudta mi a teendő,míg a másik csak szenvedett,mert az ösztöneiből most nem tudott megoldást találni (de akinek amúgy fizetünk évente 30+ millió eurót,és az előző 2 vb-t ő nyerte)?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Totti5
Szépen mondod ( igaz semmit nem értek belőle ). Én inkább maradok normális és a sport iránt érdeklődő, ici picit talán értő ( kivéve amikor nem ) szurkoló.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.19. 18:15:42

Palinko
Lajos baj van a szekérrel, de nem mondjuk meg mi bibibi
mi a fene van a géppel?
lehet, hogy nem is tudod beállítani, mi meg nem mondjuk meeeg bibibi

ilyen idióta szabályokat, tényleg Monthy Python meg Beny Hill sorban áll a receptért.
Dehogy nem volt.Mert ha egy kicsit is tovább látnál a szobádban lévő Hami posztereken,rögtön kiszúrná a szemed,hogy ez a celeb pávaság előbb-utóbb,vissza üt.Mint ahogy már meg is volt jó néhányszor.
Most apámat szeretem,most az öcsémet,néha anyámat,ja most senkit,mert a kutyámat sz..om le.
Hiába a fene nagy zsiger tehetség,ész nélkül egyszer elfújja a szél.
Totti5
„Fogalmam sincs, van vagy tizenhat különböző motorbeállítás, nagyjából húsz változat, fogalmam sincs, mi volt a gond. Egyszerűen kevés volt az erőm” – nyilatkozta Hamilton a Sky Sportsnak, majd a fölvetésre, hogyan sikerült megoldást találnia, elmondta: „Nem csináltam semmit. Egyszerűen magától helyre állt.”

Wolff: Rosberg szerencsésebb volt

Niki Lauda a futam után elárulta, Nico Rosberg is szembesült hasonló problémákkal, ám ő megoldást talált rá. Toto Wolff sportigazgató megerősítette ezt, ám elmagyarázta, mi volt a különbség két versenyzője között. „Mindkét autónkkal volt gond. A kapcsolók konfigurációjával. Lewis hibája előbb jelentkezett, Nicóé pár körrel később. Át lehetett kapcsolni a kapcsolókat a kormányon, de mi nem kommunikálhattunk erről a versenyzőkkel. Ez okozott bonyodalmat, és Lewis autójánál eltartott egy darabig, mire minden helyreállt. Nico kicsit szerencsésebb volt, mivel előtte pont átkapcsolt valamit a kormányon, ezért neki valójában pár körrel később csak vissza kellett kapcsolnia. Lewis próbálta kitalálni, mi történik, és tizenkét körébe telt, mire sikerült. Az erő aztán visszatért, de akkor már túl késő volt” – magyarázta a sportigazgató.

HTS s3rg1nh00
mindkét Mercin fellépett ugyanaz a probléma,csak Rosberg egy pillanat alatt megoldotta.azért érdekes,hogy mekkora a különbség az ösztönből jövő megoldás (Monaco) és a gondolkozásból nyerő (Baku) versenyzők közt 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Totti5
Ha pénteken kapsából nem Ő a legjobb és ott nyaral a 10. helyen, akkor talán a fejéhez lehet végni hogy nem sétálgatott a pályán csütörtökön, vagy mert nem játszott eleget, de nem így volt. Annyira rém egyszerű fika ilyenekt a fejéhez vágni, hogy félelmetes.

De 2 VB címet szerzett hogy ezeket nem tette meg eleddig sem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.19. 17:51:16

bakkerman
Azert szabadedzeseken jol ment Lajos. Tegnap fejben esett össze ma meg az autoja volt szar amitöl nyilvan o is besokallt,ennyi. Amugy rohadt szar palya ez a bakui...az uj F1-ben tuti kifogom probalni de nagyon gyenge a vonalvezetese

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Semmi köze nem volt hozzá. Hamilton hibázott a kvalin, ez volt az egyetlen gondja.

Nico ment 100 kört szimulációban hami 8at, nico bejárta a pályát, hami leszarta, meg is lett az eredménye......
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.19. 16:47:49
Master91
True
bakkerman
Az ev legunalmasabb futama ez a mai

Ma még össze is töri magát....meglátod.....besértődik mint egy hisztis kisgyerek😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

b-type
..és miért nem ? 😄

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Idén már nem fog.....

b-type
😊
Azt csinál amit akar. még VB címeket is nyer.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nearo
hát jó uncsi eddig...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ugye-ugye? Már azt hittem csak nekem tűnik fel......

Kimi miért kapott büntetést? és Ricciardó miért nem?
bakkerman
Nem lesz itt semmi balhezas meg SC betanultak a palyat

Vettel már kicsit bizalmatlan....

Vettel kocsijára rátapadt egy zacskó és máris jó a fekra aerója. 😄
Egy tucatszor jön be majd az SC és lejár a kétórás időlimit...
Aham...biztonsági okok....eszem megáll.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Count Adyn
biztonsági okok ja😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Totti5
Gábor Wéber
16 mins ·

366 km/ó - ez volt a tegnapi csúcssebesség Bakuban, amikor Bottas kergette Verstappent, igaz mindkettejük körét elpuskázta vele. Utána jóval lemaradva Verstappen (354) és Rosberg (351) következnek, ami ékes bizonyítéka annak, hogy mekkora szélárnyék csaták lehetnek a mai futamon, és mekkora pluszt jelenthet az egyenesben a másik mögött autózni.

Ennek fényében Hamilton 10. helye nem a világ vége, és elméletileg az elfékezett Q2-es szuperlágy szettjén kellett volna rajtolnia, de az FIA biztonsági okokból engedélyezte, hogy egy másik, ugyanannyit futott garnitúrára cserélhessen. Mögüle ráadásul az a Hülkenberg indul, aki szintén saját hibájának köszönheti a helyzetét, mert tempóból simán az első sorban lehetett volna, ahogy ezt Perez igazolta is tegnap.

Érdekes viszont a Ferrari helyzete, mert annak ellenére, hogy motorikusan nincs kivetnivalójuk, az egyenesben 6-7 tizedet kaptak a
Mercedesektől, miközben a Red Bullok vagy a Force India csak 4-et. Ennek a magyarázata a valamivel nagyobb leszorítóerő is lehet, azonban a Ferrari az ebből a szempontból legkényesebb második szektorban is 5 tizedet kap a Mercedestől és 2 tizedet a Force Indiától, és pariban van a Red Bullal, Williamsszel.

Ezek alapján a futam nagyon Rosbergnek áll, azonban az eddigieket elnézve kizárt, hogy ez a verseny nagyobb hibák nélkül végigmegy, így talán több SC fázis és néhány meglepő kiesőnk is lehet a végére.

Futam: 15 óra, Duna Tv.

Totti5

Totti5
Lehet kérni a szabáyok szerint, az FIA majd eldönti hogy engedi e.

Senki nem tiltja hogy másról képet tegyél be, ha meg nem tetszik, ott az egéren a görgő.

Átnevezhetnétek a fórumot Hamilton fan klubbra.....
A Mercedes engedélyt kért Hamilton elfékezett gumijának kicserélésére
De akkor a többieknek is lehetne, mivel biztos van olyan aki elfékezte a gumiját az első 10 közül.....
Nem néztem az időmérőt.... egyszer nem nézem és hamilton máris bénázik. legközelebb is ezt teszem....<#eplus2>
Ez már tényleg gáz, kezdünk buzulni Srácok?
Mi a f@szom lesz a következő szivárványos hello kitty -s banner??

Master91
Komolyan tegyük már spoilerba most már Hamilton bulvár fotóit, ez már túlzás de erősen
<#banplz><#hehe>
Ő fényképezte, majd.... <#vigyor2>

Otthagyta a Dzsásztin Bíbőr?
Totti5
Lewis Hamilton Facebook Mentions Good night, Baku...

Totti5
Látszatra a Marci áttételezése rövidebb mint több más csapaté. Gyorsan felnyomják 8sba mindig és kipörgetik. Szóval még Hamiltont is lehet hogy túráztatni fogják az egyenesben, aztán ha nem lesz holnapra az összhang, ott a féktáv...

b-type
Ez nem biztos...olyan hosszú az egyenes, hogy sztem le fog szabályozni Hamilton motorja DRS mögött, mint egyszer régen Monza-ban még a McLaren-s időkben, nagyon nagyot húz(hatna) a szélárnyék, de nem forog annyit, és ha úgy jön ki simán visszatámadható a Mercedes.
leforog és szevasz...de ez csak tipp...majd meglátjuk

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Nem az a lényeg, hanem hogy mire ( ha ), Hamilton fel tud zárkózni, fényévekre lesz Rosberg, így csata nem várható, bár itt is nagy az SC esélye.

Futam felénél már a mezőny felét lekörözik. 😊 Jah és Hamilton kiállás nélkül is végigcsinálná akkora gumimágus lett.
Magnum PI
Az a baj, hogy olyan hosszú az egyenes hogy mindegy, hogy honnan meg hogyan rajtolnak a mercik. DRS nélkül is elmennek mindenki mellett pár kör alatt, de a rajt utáni első kanyar érdekes lesz

RatBaG
fütyültek is a nézők rendesen.

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Lömánba amúgy 1 órán át volt bent az SC és nem engedték el a rajtot, amíg nem kezdett el száradni a pálya.

Totti5

RatBaG
ezen felröhögtem 😄

"Boxutca:
Rosberg a pole-ban, Hamilton csak sokadik "próbálkozásra" tudta összetörni autóját..."

Per Aspera Ad Inferi.

Hamilton oktatott. 😊

Vettel második sorban is olyan mintha az elsőből indulna a jó rajtjai miatt. Remélem itt is olyan parádésat rajtol. Perez és Hulk, kár mindketteükért de szerintem alkotni fognak itt. A Ric és Vet idő meg vicces. 😄
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.06.18. 16:11:51
benőmenő
Ricciardo és Vettel ezredre azonos körrel. <#wow1>