FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Se Alonso, se Vettel nem volt kíméletes a csapattársával ha a bajnokságért mentek, ahogy Webber erős volt, Vettel máris törte lefele, Alonso detto...de ég lehetne visszamenni az időben.
Nem tudom Monaco-ban mit hitt, Hamilton felkenődik a falra, vagy csak keveset hoz rajta....de akár megkérik rá akár nem, amikor az első világbajnoki címéért kűzd, akkor nem lehet ennyire 'kegyes'...pláne Hamilton-nal. 2 futam és már csak 9 pont a hátrány...a 40valamennyiből..
Néha érthetetlen kicsit.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
napersze 😄
https://vimeo.com/97912592
Kicsit agyon van magyarázva ez az egész.NEM?!!!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.13. 01:19:01
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mivel elment mellette időben a Mercedes megnyerte a futamot. Csapat pedig futamot akar nyerni, mindegy hogy melyik pilóta. Max nem ment a győzelemért.
Nem is értem miért vágta ott le az ívet, megoldhatta volna jobban is, hiszen a belső ívben volt vagy lett volna, én simán otthagytam volna a kocsit vagy úgy hogy még elférjek a belső íven...
Amúgy még nincs meg a szerződése a mercivel még kell nyalni Rosbergnek...
De amúgy meg mi az, hogy rászól a csapat, hogy engedje el Hamilton aki gyorsabb, hiszen ő vezeti a pontversenyt.......
Nézzétek meg Verstappent.....
Erélyesebbnek, akaratosabbnak kéne lennie Rosbegnek....... Mert így nem lesz belőle vb....
„Sebastian nagyszerű rajtot fogott, az enyém egészen jó volt, Lewisé pedig nagyon gyenge. Barcelonában kívülre mentem Lewis ellen, és jól működött. Most ugyanezt tettem, de nagyon kemény manőverrel reagált” – panaszkodott Rosberg a Sky Sportsnak. „Összeértünk, én letértem a pályáról – ennyi történt. Nem működött, és nagyon lehangolt vagyok jelenleg, de ilyen a versenyzés, az én dolgom pedig az, hogy legközelebb elöl legyek a párharcok után.”
más:ha én Rosberg lettem volna az első kanyarban,nincs az a kurva élet hogy nem jövök vissza a füvön keresztül Lewis mellé.tökkelütött ez a szerencsétlen,nem is érdemli meg hogy VB legyen Hamilton mellett...folyamatosan csak enged és enged,hol a csapatnak hol a csapattársának...menjen inkább haza babázni meg kutyázni,mert ezt nézni is rossz.neki szurkolok/szurkoltam,de minősíthetetlen...
Elkapta a gumi a fejét vagy a kerék, meg még egy csomó alkatrész......
Simán lelép a pedálról Rosberg és 3.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Max komolyat ment ma is,szépen védekezett a végén. <#eljen>#eljen>
Bottas dobogó,szép munka !
Ferrari csapat nem taktikázott jól vagy Vettel hibázott sokat ma? Végig azt gondoltam,hogy ma meglesz a győzelem Vettelnek.
Mclaren no comment.<#levele>#levele>
Egyszerűen fogalmazok: szemét csaló banda.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bottas <#eljen>#eljen>
Redbull <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.12. 21:36:10