FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor unalmasak a futamok, akkor sírás van, hogy nem történik semmi, régen a pilóták tökösebbek voltak, manapság beszari nyálgépek ülnek az autókban. Ezért nem is nézik már a futamokat. Amikor meg mégis valaki bevállalósabb akkor jön az, hogy én többet nem nézem a futamokat, ha ezt továbbra is engedik 😄 Sorolhatnám még, de az emberek idióták szerintem. Semmi sem jó nekik.
Ebben a szezonban az elején pár pályán nézték a kanyarlevágásokat, nem tudom melyik pályán hányas kanyar volt, ha négy kerékkel elhagytad a pálya vonalát időmérőn elvették a körödet, versenyen meg megbüntettek...
Most meg kanyarokat lehet levágni?? Ki érti az FIA-t?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.11.05. 20:09:18
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
...csak ahhoz kell egy ilyen versenyző..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.11.05. 19:57:11
Az elektromos kategóriák jövőjét meg a gyártók döntik el, a nézettség a tálalástól is függ, de ha nincs érdeklődés a gyártók részéről akkor hamar vége lehet. Egyelőre viszont van, sőt egyre nagyobb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
USA GP-n konkrétan Ricciardo motherfucker-özte Rosberget, Monaco-ba Kimi-t "cunt"-ként emlegette, mégis mindenki Vettel-re volt kiakadva, csak mert Whiting-ot elküldte a f*szba. Az nem árt a sport hírnevének, hogy a versenyzők egymást is elküldik a k*rva anyjukba kb.?
Nem értem én egyre jobban az egészet, a komplett maFIA-t meg végképp nem.
Én azért reméltem, hogy Ricciardo-ba lesz annyi tökösség, hogy a média előtt, nyíltan is ki meri majd mondani, hogy Verstappenke egy fasz - nyilván a Red Bull PR-gépezet hibátlanul működött most (is).
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Ferrari panaszkodott miatta, de előtte voltál bőven, és sokkal jelentéktelenebb volt, mint amit Rosberg csinált az elején. Szép verseny, jól kezelted, Nico ellen is mindent megtettél."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ebből is látszik hogyan lehet befolyásolni az így-úgy fordított cikkekkel a magyar szurkolókat. Most a Verstappen fanok azt fogják hörögni, hogy az a genya Vettel leköcsögözte a kedvencüket. Pedig nem is.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.11.04. 11:24:26
A fal az nem, azt utálom, mert hiába mondják hogy akkor másként mennének, ahol nagy döngetős szakasz után jön egy falas kanyar, mint mondjuk Macau-ban, ott ziher hogy SC van vagy három körig a rajt után, vagy kemény előzési szituban, lehülnek a fékek/gumik.
De hasonló mint Monza-ban nem lenne rossz, egy jól megtervezett büntető lassító.
Master91 #161838
Amúgy igen, lehet itt mentegetni Hamiltont, hogy nem szerzett előnyt vele, egyszer belefér, blabla, mondják azok akik a párját fogják. Viszont, ha ott történetesen kavicságy van, vagy ha a második kanyar nem balra, hanem jobbra kanyarodik, akkor elég szépen kicsúszott volna a pályáról, és sokan elmentek volna mellette. A kavicságy esetében pedig ugyan ez volt a helyzet. Mivel történt egy vezetői hiba, elfékezte magát elég rendesen, ezért az lett volna a helyes, ha ennek a hibának következményei is vannak. Jelenleg csak annyi történt, hogy egyszer belefér, jó nagy mákkal megtartottam az 1. helyet és kész.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.11.04. 08:52:53
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hami csak így tud nyerni vbt, hogy más nyeri meg neki.....
Ez tök jó, ezért tartom hülyeségnek minden egyes pályaelhagyáskor felróni, hogy ha fal lett volna ott, akkor összetöri. Ha fal lenne ott, akkor eleve máshogy vezet.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Más: A kis Schumi fejlődik, remélem pár éven belül a Forma 1-ben látjuk. 😊
...
De hogy gondolhatja azt az ember, hogy ő tud valamit amit mondjuk a Ferrari nem. Ki gondolja azt komolyan, hogy ha volt vizsgálnivaló, akkor azt a Ferrari nem vizsgálta meg alaposan....az a Ferrari akinek tényleg van hátszele, és meg is érdemlik az F1-s szerepvállalásuk okán, komoly különpénzt kapnak.
Szóval ez a Ferrari ölbe tett kézzel nézi, ahogy elesik egy VB címtől, az ezzel járó pénztől, presztizstől.
....és akkor ezt még mindenki tudja is..
..
Azokról a dolgokról amiről nem tudok, mert nem tudhatok, ott megpróbálom elképzelni milyen logika lehet benne.
....ebben nincs, egy kicsi sem.
Azt is nehéz elképzelni hogy a Toyota, és Glock miért is tenné mindezt, de hogy a Ferrari miért nem záratná ki még a WC-s nénit is 5 évre..azt pláne nehéz lenne elgondolni.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.11.03. 16:25:57
I met God. She's black
Na nee, ezt mond hogy poén...
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.11.03. 13:20:31
Szerintem semmivel sem különb mint akivel helyet cserélt, így bárki tudna előzni!!!! Nincs olyan előzése amiből ne lenne probléma!!!!!
A bíráknak Hamiltont is büntetniük kellett volna, aki szintén levágta az első kanyart. És Rosberget is, aki pont ugyanazt tette egy velem vívott kerék a kerék elleni harcban. Ha őket nem büntették, én miért kaptam büntetést?”
Ezt most komolyan mondja?<#banplz>#banplz>
Kurva nagy tempóval megy a kanyar felé majd állóra fékezi a kereket és nekicsúszik Rosbergnek aki emiatt kénytelen levágnia a pályát.
Kurva jó a gyerek, szerintem egy rakás szar.........
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.11.03. 12:49:11
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mindegy, engem az a magyarázat elégített ki többé-kevésbé, hogy a rajt utáni első kanyart enyhébben nézik. Brazíliáig kell kibírni, utána úgyis máson fogunk csámcsogni 😄
- Ha Enzo Ferrari volt "Il Commendatore"
- Nigel Mansell pedig "Il Leone"
- Akkor Vettel lesz az "Il Copare Charlie"? <#idiota>#idiota>