182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#165765 Tegnap Kubica megfutotta a teszt legjobb Williamses körét. -
ShaiHulud #165764 mert ez a redbull aztan mercedes dominancia mitol jobb? mivel most le vannak maradva ezert kell valamit huzni, hogy beerjek a mercit. sajna iden nem sikerult, a 3 elbaltazott azsiai futamtok fuggetlenul sem. -
ToxiMaxi #165763 Ha a Ferrari dominálna nem járnánk jól (Alfát úgysem engedik). -
#165762 Ez van, mi csak jól járunk :) és végre Ferrari tehetségeket is bevetnek :D -
ToxiMaxi #165761 Elég érdekes képet fest, hogy a Ferrari arra akarja felhasználni az Alfa-t, hogy még jobban tudjon fejleszteni. -
#165760 Minden masodik mondat egy omlengos, fel-kamu, promo szoveg:DD -
#165759 Visszatér az Alfa Romeo a Forma 1-be :) -
#165758 Mintha nyilatkozták volna, hogy csak ma mennek rá a köridőkre.
-
#165757 nemtom, de azt nyilatkozta, hogy nem egykézzel vezet -
ShaiHulud #165756 Kubicanal csak kitartast teszteltek vagy a koridejet is? Mert nem lett tul acelos a legjobb ideje. -
#165755 -
#165754 -
ShaiHulud #165753 par het es a kutyat sem erdekli majd az uj logo, total lenyegtelen tema, nem ettol lesz rossz vagy jo a forma 1... -
#165752 Ennél azért lehetett volna nagyobb kreativitás a tervezőben, de látszik, hogy nem is tesztelték kicsiben , elég csak megnézni mondjuk instán a logót ki se leeht venni , hogy mit akar ábrázolni, mig a régi azért eléggé egyedi volt , hogy még kis felbontáson is felismerhető legyen.
Az meg elég gáz, hogy meg kell magyarázni, hogy mit ábrázol a logó és még igy sem nagyon lehet elhinni, hogy az az.
Ez olyan mint amikor egy abstract festménybe a müértők mindent belemagyaráznak ,de az átlag ember csak azt látja, hogy összefröcskölték a vásznat.
igaza volt Hamiltonnak, hogy egy ferrari vagy egy merci logót sem szabnak át ennyire durván, mert az már tradició, az old timer autókba se tesznek légzsákot meg ABS-t csak mert most az a divat. azért ezt 0 23 évet megtisztelhették volna, hogy megtartják , annyi mindent vűáltoztattak (nem elönyére) már a szériába, legalább ezt meghagyhatták volna.
Az meg megint egy félre magyarázás, hogy szurkolók igényei alapján tervezték meg az uj logót.Megmondom öszintén én 1 hete hallottam erről elöször, nem hogy lett volna valahol egy pályázat.
Az megint nem tekinthető jó magyarázatnak hogy a szurkolók erre szavasztak a 3 rossz közül a kevésbé rosszat választották , de az attól még nem a többség akarata.
A másik kamu fejlesztés a mikrofon a motorhoz, hogy hangosabb legyen, mekkora csalódás lesz az ha a TV elött ülve mindenki oda lesz meg vissza egy művi hangtól és amikor élőbe kimegy meg nem hall semmit belőle. ennél még a mostani állapot is jobb, hogy legalább tudja az ember, hogy mire számithat. -
#165751 Új logó. Szerintem elég gagyi, mintha most szabadult volna valamelyik Need For Speed játékből. -
Pares #165750 Szerintem mindkét értelmezés jó. Amúgy nekem tetszik az új logó. -
#165749 Ez klassz kép lett
-
#165748 A pilota buntetesek eltorlese macera. A pilotaknak jot tenne, ha csak a csapatot buntetnek (pontlevonas, hatrasorolas). De valszeg ismet a top (gyari) csapatoknak kedvezne, versenyenkent cserelnek a motort, ugy is a VB-cim a lenyeg, a csapat verseny penz minuszt benyelik es/vagy a top es uj motorral ugy is elore jonnenek. A Red Bull talan meg jobb helyzetben lenne, mint a tobbi nem gyari es/vagy kozep/kis csapat (van penz). De a Renault hulye lenne alajuk tolni tucatjaval a tuti motort (meg penzert sem);)
Szinte mindegy mit varialnak, az F1-ben (a jelege miatt) sose lesz igazsagos pilota/csapat verseny. Ha az lenne, messze nem erne meg egy Ferrarinak vagy Mercinek ennyi penzt beletolni. -
gpFan #165747 Az utolsó futam eléggé unalmas volt, talán mert nemigen volt már tét. Még a rajt is balesetmentes volt.
Sajna, a kilátások jövőre nem fényesek. Only 3 motor 21 futamra - ezek a szabályalkotók nem tanulnak semmit. Lesz büntetés meg büntetés, vsz. még több mint idén. Bár a Toro Rosso már egész beleszokott ... A Red Bull nem lesz esélyes a címre, sőt a 2-ik helyre sem, pont a motor miatt. Nem várható, hogy a Renault annyit javul, vagy ha igen, akkor meg maguknak fognak kedvezni. Nem mintha sajnálnám a RB-t, de itt csak 2 igazán jó motorgyártó van. Ami esetleg lehet az, hogy a Honda végre magához tér - bár az nem fog jót tenni Alonso szívének . Szóval, megint Hamilton-Vettel csata ... -
#165746 Jézusom ez az uj logót ki tervezte? Valami ovodás csoportnak adták ki bérbe? Vagy ennyire "kreativak" a desingerek mostanában? A Juventus , az ujpest és most ez a logó is egy nagy kula, enynire azért ne egyszerűsítsünk le már mindent. -
#165745 az új logóban az F formája a Halo-t jelenti ? :DDD
-
#165744 -
#165743 hát a fene tudja, a régiben az volt a legjobb, hogy évekig rosszul értelmeztem :D
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.11.26. 16:20:28 -
#165742 Nem ez volt a legjobb futam, amit láttam... :D Kár, hogy vége az évadnak, várom a a 2018-ast! Nektek tetszik az új logo? -
#165741 -
Stockbauer33 #165740 Bottas,Hulk,Alonso -
#165739 mondjuk az tényleg kemény, hogy az 1-11 között csak annyi változás történt, hogy Ric kiesett meg Alo megelőzte Massát... -
#165738 most mé, wehrlein egész jót csatázott magnussennel a 13. helyért... -
#165737 még egy ilyen unalmas futamot -
#165736 Hami siman vonatoztatja a ferraikat, nehogy mar ne ! :)) -
Stockbauer33 #165735 Na így utolsóra hajrá Valtteri -
gpFan #165734 Bottas sokkal keményebb rajtot és első kanyart igér. Vagyis jöhet a 2 Mercedes kiesése az első kanyarban a Ferrarisok nagy örömére -
ShaiHulud #165733 ez a stroll mekkora egy fos, mehetne palmer utan. -
argo001 #165732 Massa eléggé jól tolja most. -
#165731 BSZ ! :D -
#165730 -
#165729 fuck :(
Egész trélernyi szétrohadt Forma-1-es autót találtak
-
#165728 -
#165727 szolidaritásból visszaadja az FIA a Manornak a 2017-es nevezési díjat :O -
#165726 Button kis eminens