182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#165725 -
#165724 Baku vagy Szingapúr? -
#165723 https://www.m4sport.hu/forma-1/cikk/2017/11/20/verstappen-helyett-most-vettele-lehet-az-ev-megmozdulasa/ -
convallaria #165722 Ez jó!! muhaha -
#165721 -
Stockbauer33 #165720 -
#165719 bírom őt mint közvetítőt, tetszenek a technikai beszédjei stb.
de csak példának hoztam fel ezt a dolgot, lentebb ShaiHulud #165715 amit említett, nekem az a varázs így eltűnik
míg sumi mercinél volt, időmérő közbe én is néztem a livetimeingot, és rá jöttem hogy ha rögtön tudom a szektor időt, így már szinte elkönyveltem magamba hogy oké ez a köre 7. körüli időre elég.... és elszállt a szurkolási kedvem. mindegy is na, nem igazán akarok többet írni erről, mert nincs értelme meg lényege -
#165718 Wéber azért csinálja mert jobban érdekli, ..ha csak a köridők lennének, akkor elveszne hogy melyik autó hol erős, milyen beállítások felé mentek el. ...van hogy a Red Bull egy szektorban 3-4tizedet ad az első időnek, és aztán mégis elmarad 1tizeddel a célvonalon.
Ez +információ, persze az is fontos ami a képen van, de az a képen van.
Sokat lehet következtetni az autó alap mechanikai tapadására, aero beállításokra, nyers erőre..felrakott új fejlesztésekre.. -
#165717 azért ne essünk át a másik oldalra -
#165716 akkor meg az lenne a nyavajgás tárgya,hogy miért nem azt mutatták.
van rajta sapka/nincs rajta sapka effektus. -
ShaiHulud #165715 igen, de szerintem arra gondol, amikor nem annak a pilotanak mutatjak a koret, hanem maset, es kozben benyogi weber hogy xy de jo koron van es lilaszektor, de amugy meg nem tudnank, csak a kore vegen, mert nem ot mutatjak a kepen es az idoziton.
-
#165714 de az nekem izgisebbnek tűnt mint hogy beolvas valamit a live timingról
mindegy ez csak egyéni dolog én tuti nem csinálnám -
#165713 régen is irták közvetitésekben időmérőn hogy pl.: Hakkinen jelenlegi köre hogy áll Schumihoz képest -
#165712 (minek nézni a live timeingot sose értettem)
pl időmérőn nekem izgalmasabb volt az, hogy az utolsó percekben amikor lezárták a körüket a pilóták akkor tudtam meg hogy ki hányadik
most meg benyögik hogy "Vettel lila 2. szektoor"
Dejó. -
#165711 HAM feltekert motorral ment ellenállás nélkül, míg Bottas folyamatosan szélárnyékban. Nem vagyok benne biztos hogy HAM tudott volna-e mit kezdeni nem új motorral ezen a pályán Vettellel. -
#165710 nézd,otthonról csak a TV közvetítést nézve elég könnyű kritizálni.ők közben egyszerre nézik ugyanazt,a live timingot,a saját jegyzetüket és még beszélni is kell arról,amit látnak.kíváncsi lennék azokra,akik így kritizálják őket,mennyire lennének a helyükben...igen,emberek és tévedhetnek,fennakadás helyett túl kell lépni ezeken és gondolj bele Lapaj,Palik vagy Gyuszi mennyi ótvar faszságot hordott össze annak idején.
jó műsora van a Sky-nak és a többieknek?persze,harmincszor akkora emberbázissal meg költségvetéssel naná.a mostani még mindig a legjobb F1 közvetítés ami valaha magyarul történt,a hibáit belátva is. -
Stockbauer33 #165709 http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-5-bajnok-24-vb-cim-de-hol-allnak-a-nagyok-egymashoz-kepest-2602151 -
#165708 Pl. Szujó olyanokat lát bele egyes szitukba, mint senki más rajta kívül. Kb. annyi esze van, mint a ruhatervezőnek, aki nemrég zöld tréninget húzott a világ legjobb nőire ... -
#165707 űűű,végre valaki nem csak nézi de látja is a közvetítéseket. -
ToxiMaxi #165706 Bottas teljesítményét nehéz megítélni. Év elején jól kezdett, aztán nem tudta munkára bírni a gumikat, állandóan csúszkált, küszködött. Egyébként is jellemző volt a Mercire ebben az évben, hogy nehéz volt jól beállítani. Ennek talán az is az oka, hogy a padlólemez szöge náluk a legkonzervatívabb és nagyon hosszú a kocsi, ennek köszönhetően a két tengely külön életet él gumimelegítés szempontjából.
Viszont a jövő évi kocsin már ők is kisebb tengelytávot és nagyobb szögben álló padlólemezt választanak. Ha ezt a kocsit könnyebb lesz beállítani, akkor kisebb lesz a különbség a két Mercis között.
Hamilton, Alonsohoz hasonlóan nagyon jól tud alkalmazkodni a különböző filozófiával tervezett kocsikhoz, ez teszi őket naggyá és ezért gyorsabbak, mint mondjuk Kimi vagy Bottas de ha a két finn olyan kocsit kap, ami a vezetési stílusuknak fekszik, akkor ők is nagyon versenyképesek lehetnek. Jövőre én sokat várok Bottastól remélem nem csalódok.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.14. 11:37:35 -
#165705 +1,2 futamgyőzelem,3 pole,12 dobogó,VB összetett 3. hely szerintem simán jó. Első szezonjában,ismeretlen autóval,kimondva-kimondatlanul másodhegedüs szerepkörben egy világsztár árnyékában...Én amikor kiderült,hogy ő ül Rosberg helyére én azt vártam hogy a Red Bullokkal lesz csak csatában,összetettben meg max 4.-5. lesz. Ehhez képest baromi jól teljesitett -
ShaiHulud #165704 ja ezert indycar es forma1 vilagbajnok. :D (tudom tap volt a williams renualt akkor, na de akkor is, meg schucmacherbol is kihozta a valodi enjet:) )
es gondolom nem O rohangal a riporterekhez hogy interjuvoljak mar meg legyszi.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2017.11.14. 00:42:18 -
#165703 csak a szokásos,Villeneuve aki a faterja nevével evezett be,egy viszonylag átlagos pilóta jó napokkal,csak épp szeret úgy nyilatkozni hogy a világ a marhaságairól beszéljen 2 napig,ezzel is bent tartva a nevét a köztudatban... -
ToxiMaxi #165702 Tegyük hozzá, hogy Hamilton az új 3.1-es motorral ment, ami 15 lóerővel erősebb volt és több részegységet is kicseréltek a kocsijában, végig az időmérős üzemmódban nyomhatta neki, mert csak 2 versenyre kell beosztani, míg Bottas a mezőny egyik "legöregebb" motorjával ment. Persze Bottas gyengébb mint Hamilton, de ekkora különbség nincs köztük. -
ShaiHulud #165701 mert nem mondott igazat? hozza hamilton tempojat? majd jovore bizonyithat, hogy igen, de iden nem sikerult. -
#165700 3:20
csőgázon a boxból kifelé :D -
#165699 Villeneuve egy farok. Ahhoz képes, hogy az első éve a Mercinél és nem is alá készült ez az autó, nagyon jól nyomta Bottas. -
Stockbauer33 #165698
http://f1vilag.hu/hirek/villeneuve-bottas-szereplese-kinos-mercedesnek -
#165697 -
#165696 Ja, lehet nem is Bannernek szántad, na mindegy, az marad már, nagyon benneres beütése volt. -
#165695 Nap hülyéje: Szujó Z. és az a barom, aki a brazil csajokra melegítőt adott rá.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.11.12. 21:42:34 -
ShaiHulud #165694 volt oka mosolyogni? mosolyog O otthon eleget szerintem. -
#165693 Kiminek az a fapofa.
Hihetetlen,hogy egy mosoly sincs soha... -
argo001 #165692 Ez járt Massának, azért jó látni, hogy mindenkivel jóban volt, még KR-rel is spanok voltak. -
IXEMGabeo #165691 grat Vettelnek kijart neki ez a gyozelem...
Felipe 7. helye szep bucsu plane, hogy Alonsot legyozte -
#165690 wtf, Ham hogy a francban első? lemaradtam az elejéről
szerk: ok, már értem, egy box neki még hátravolt
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.11.12. 18:01:38 -
argo001 #165689 Melléb*sztál ezzel, mert nem ezzel volt bajom. :D -
argo001 #165688 Nem bírom, amikor pilótákat kezd el értékelni, ott eltűnik az objektivitás. -
#165687 azért,mert a fotelszakértők akik soha nem ültek 200 lóerősnél erősebb autóban mind pontosan meg tudják mondani első blikkre a dolgot,nyilván hogy jön ahhoz egy 10-20 év versenyrutinnal rendelkező exversenyző,hogy sületlenségeket állítson.a tízmillió fociszakértő országában ez nem is lehetne másképp. -
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.11.12. 14:10:34