FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.11.12. 09:13:40
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Per Aspera Ad Inferi.
Charlie in da house!

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.11.11. 21:48:24
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Miért nem jöttek érte, hogy visszavigyék a boxba? gondolom azért lenne még mit megbeszélni

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.11.09. 13:42:57
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.11.09. 13:28:21
amit meg feltételezel akkor az autót a körülményeket dicsérnék és hogy itt minden hű de jó bezzeg a F1-ben elvoltunk zárva még a saját anyánktól is...
Birkuci is azt nyilatkozta élete 4 legnehezebb kanyarja Indi500 pályán van és hogy 19 év F1 tapasztalata semmit sem ér az Indycarban. De ezzel nem lenézni vagy a másikat dicsérte...főleg azok miatt nem, hogy 1 év IC után is ott botorkált a F1 paddockban mint ahogy teszi ezt Rossi is.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.11.08. 21:27:44
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.11.08. 17:44:25
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.11.08. 15:00:44
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
...
de oké, Sato gáz, ne beszéljünk róla, viszont ott van a kiválló fizikumú Montoya, aki képes volt megbírkozni ezekkel az óriási G erőkkel, valószínűleg az segített neki hogy vagy 20kg-t felszedett az F1 után...
félreértés ne essék, nekem Montoya nagy kedvencem volt, és most is szivesen gondolok rá, de azért ne essen kétségbe az F1 mezőnye mert Chilton meglepődött hogy jééé G erők
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.11.08. 13:23:34
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Meglepni sok mindenkit meglep sok minden, pl. GPS a Dakar-ban.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.11.08. 11:14:39
Ugyan úgy mint az indicar polótát meglepné egy jobb kanyar <#banplz>#banplz>
"Az F1-ben csak rövid ideig hatnak ránk a G-erők, az IndyCarban azonban folyamatos a terhelés, szinte hihetetlen. Szerintem sok F1-es pilótát váratlanul érnének az itteni G-erők."

Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2016.11.07. 14:42:27
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Pityu felháborodik, ha szabálytalanságot lát.
"Az emberek elégedetlenek, ki érti őket?"
Valószínűleg nem ugyanaz háborodik fel, aki unja a futamokat, talán ez a titok nyitja. Meg az, hogy leidiótázni másokat mindig könnyebb, mint gondolkozni, ;-)
Amúgy lehet izgalmasan versenyezni korrekten is. Szerintem a megbízhatósági problémák csökkenése a F1 legnagyobb gondja. Régen színesebbé tette a futamokat a sok motorhiba, váltó, stb., mostanra ezek szinte teljesen kivesztek, így egyre kiszámíthatóbbak a futamok.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"