FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
#162415 #162413 <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.12.05. 19:42:30
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ez a lendkerekes dolog mondjuk nekem is rémlik, de végülis versenyen nem vetették be úgy emlékszek.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
https://en.wikipedia.org/wiki/Williams_FW31
Ha jól rémlik még sztárolták is szezonkezdet előtt, hogy ők valami igazán innovatív lendkerekes rendszert raktak össze...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ki a jobb az kb. hitvita lenne de jelenleg a vb állása szerint Rosberg <#hawaii>#hawaii> deal with it!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Itt egy komment 2008-ból,amikor Lajos lett a világbajnok,és utána elszabadult a pokol,hogy ezt nem ő nyerte meg,hanem Massa bukta el,Glock miatt. Akkor érdekes módon 10 f1 rajongóból 9 Massának adta a VB címet,meg azt mondta,hogy Hamilton nem érdemelte meg,hiába ő volt a tabella első helyén az utolsó futam utolsó köre után. Akkor érdekes módon senki nem írta azt le,hogy csak az számít,kinek a nevét vésik be a törikönyvekbe "2008 világbajnoka" címen. Idén Hamilton motorhibája volt úgymond "Glock belassulása". Ezt csak az nem látja be,aki elvakultan Hamilton ellenes. Most mindenki azt szajkózza,hogy csak a végeredmény számít,és az,hogy hivatalosan Rosberg a világbajnok. Ez kicsit köpönyegforgatás,nem???
" Savanyú a szőlő elhiszem de én sem jöttem ide magyarázkodni, mikor nem a kedvencem nyert, neked is ezt javaslom."
Mindjárt másképp látom <#eljen>#eljen>
Erre S etleg vmi? aki minden téren jobb mint ő
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.12.04. 15:18:49
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.12.04. 13:42:15
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.12.04. 13:35:14
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Azért jobb ha tudják itt páran hogy ezt a szezont Ham vesztette el nem a Rosb nyerte meg.Nemmindegy
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.12.04. 12:51:34
Hamilton-nak de fájhat ez a vereség, hogy ilyet nyilatkozik.....lehetett volna egy kicsit nagyvonalúbb is de ő már csak ilyen. Itt is látszik, hogy Ricciardo mennyivel normálisabb, amit ő mondott az korrektebb, őszintébb volt.
Hamilton szerintem örül, hogy Rosberg visszavonul csak aztán nehogy megbánja, ha kap maga mellé egy olyan pilótát, aki minden téren jobb mint ő.
Közelebb lesznek az ellenfelek? Igen lehet, de arra is legalább annyi esély van, hogy nem, és simán merci 1-2 lesz továbbra is.
Én Kimi-t szívesen látnám a másik merciben, vicces lenne.
Toto pedig elv. azt nyilatkozta, hogy a Maxi-Ric-Seb trión kívül mindenki "elérhető". De valószínűleg nem csak Laudán és Toton, hanem a főnökúr Zetschén is múlik a dolog.
Elméletben azt is nyilatkozta Toto, hogy elakarják kerülni a 2007es incidenst.
I met God. She's black
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Podium finishers: Lewis Hamilton and Daniel Ricciardo
Personality of the Year and Action of the Year: Max Verstappen

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
utobbi nagyon megerdemelne a vb cimet, mert stabil evrol evre es meg a szemelyisege is pazar a csavonak
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
nagy kar, hogy a meg epulo Renault igazolta le aztan kitudja lehet ok talalnak be a szabalyokkal es raadasul 18-tol lesz francia futam is
elso dobogojuk kozosen
es itt mekkora volt az orom...
Ferrari, Mclaren es a BMW Sauber rendelkezett KERS rendszerrel
bar en sejtettem, de nem gondoltam volna, hogy komolyan gondolja...evekkel ezelott tan meg Schumival versenyzett es akkor nyilatkozta, hogyha az F1 nem motivalja mar es a vb-t megszerzi nem lesz miert maradnia...es tartotta a szavat.
Rosberg hianyozni fog fantasztikus kuzdoszellemrol tett tanubizonysagot, ezenfelul a szorgalmat sem lehet vitatni...
Viszlat bajnok😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB