FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.03.30. 09:49:06
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
LINK

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#163059 öreganyám majd megvédi helyette a vb címet. nagy bajnok <#eljen>#eljen> Ha idén nem lesz majd annyi rejtélyes meghibásodása a Ham-nak kiváncsi leszek a kétkedőkre
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
https://www.mercedesamgf1.com/en/mercedes-amg-f1/amg-f1-news/amg-f1-gallery/f1-gallery-australia-melbourne-best-images/
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.03.28. 20:55:57
Én már azzal is elégedett vagyok, hogy van némi változás az élmezőnyben, az előzésekkel várjuk meg Kínát, ott mégiscsak hosszabb a DRS-zóna. Ha pedig nem működik ott sem a dolog, akkor lehet gondolkodni a változtatásokon, csak az megint a mesterséges belenyúlást jelentené. A sok előzéshez az kell, hogy nagy különbségek legyenek az élmezőny és a középmezőny egyes csapatai között is, ami meg ellentétes azzal az elvárással, amit célul tűztek ki (az autók közötti különbség elmosása).
'3 előzés a tavalyi 37-tel szemben, ami lesújtó szám.'
link
Forma-1 jobban teljesít. <#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>
az uj era nem fekszik ennek a palyanak es valoban itt max a celegyenesben tudtak leginkabb elozni korabban is
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.03.27. 15:44:13
„Nem tudunk önerőből pontot szerezni, és egy normál pályán sokkal hátrébb leszünk. Nem teljesítettem ennél jobb versenyt még soha, de nem is ültem még ennyire gyenge autóban korábban. A teljesítmény tekintetében utolsók vagyunk, a tizedik csapat. Az időmérős köröm rendkívül jó volt, de normál körülmények között a miénk az utolsó és az utolsó előtti hely.”
<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead> tuti,hogy idén látjuk utoljára pályán 😞
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.03.27. 15:07:19
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.27. 14:51:54
Kíváncsi lennék rá, hogy hány %on használják, használták a motorokat a versenyen.
Ez a 4 motor/ 20 verseny baromi szar, így hogy lehet versenyezni? Ez olyan mint amikor a 100 méteres futásnál összekötjük a versenyzők cipőit és akkor fussatok 😄
Tele van rakva mindenféle energiavisszanyerő rendszerrel az egész annyira bonyolult.
Egy sima szívómotor és e között a mostani rendszer között, motorárban mennyi különbség van vagy melyik az olcsóbb?
Nem itt kell spórolni, hanem az utcai autóknál kellene.
Mikortól találták ki ezt a spórolósdit, azóta hanyatlik ez az egész.
Ha meg azt akarják, hogy a kicsapatok is életben maradjanak vagy jöjjön újabb kicsapat, akkor szerintem több pénzt kellene nekik adni, vagy őket jobban kellene támogatnia az FIAnak... A FErrarinak úgyis van pénze...
Bár sajnos a hazai F1-es közösség 80%-a idiótákból áll, amelyhez idomulnak ezek a csodálatos oldalak.
kétszer javítottam ki a fordítási hibájukat fb kommentben,a másodikra az volt a válasz hogy a következőnél bannolnak 😄 😄 inkább magamtól nyomtam unlike-ot a szerencsétlenekre.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
What? 1:28,997 volt tavaly a versenyben futott leggyorsabb kör, pont hogy két és fél seccel gyorsabb volt az idei legjobb idő. A rekordtól (2004 Schumacher 1:24,125) marad el kb két másodperccel az idei leggyorsabb kör... de ezen meg mondjuk nem csodálkozok, lehet hogy a gumik bírnák, de a motorszabályok miatt még mindig nem fogják versenyen annyira széthajtani a technikát.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Talan "rajonnek", es sokkal hosszabbra veszik a DRS-zonakat (pl. sok helyen nem a hosszu egyenesek kozepen fog kezdodni) es vagy sokkal tobb DRS-zona lesz (minden kozepes/hosszabb egyenesben). Esetleg lehetne trukkozni az erzekelo zonakkal is (1db a celegyenesben vagy szektoronkent).
Persze az eselyesebb (jobb, dragabb) csapatoknak az sem lenne jo, ha az 5-10%-kal gyengebb csapatok, ossze-vissza tamatgathatjak oket vagy elozgehettik😄DD Nem azert toljak bele a nagy penzeket, hogy lutrit csinaljanak nekik a versenybol😄
Ugyan nem mondta ki Kimit, de ha Kimi nem megy lassan, Hamilton Verstappen elé jön ki. Nem biztos, hogy megelőzi Vettelt, de az esély meg lett volna rá, ami Verstappen miatt nem volt meg.
Egyedül Alonso sérült szekerét tudták bevenni drs-el, de az meg lett volna nélküle is...
Ha nem lesz valami változás, akkor 2 másodperccel gyorsabb autóval sem fognak előzni az idén, csak a régi jól bevált taktika-stratégia váltásokkal, mint pl tegnap is... kerékcserénél előznek vagy semmikor...
Visca El Barça!