FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De elvileg a végén futott egy gyors kört, vagyis az övé lett szerintem....
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

de most nem a honda miatt, hanem:

Nem volt itt rossz taktika. Hamilton megnyomta, hogy el tudjon lépni Vettel elől, ez sikerült is (kb. 1,8-2 mp előny), majd ahogy ette a gumikat a Mercedes, úgy esett rá Vettel. Ki kellett jönni.
A kiállások után Vettel meglepő könnyedséggel húzott el, függetlenül attól, mi volt Hamiltonnal. Itt ma a Ferrari volt erősebb. Pontosabban Vettel és a Ferrari.

Hozzáteszem, hála az égnek.

Látom megértetted a mai futamot...<#mf1>
danikosz

Várunk mindenkit sok szeretettel a Virtual SimRacing által szervezett Formula Hybrid Series 2017-es évadára! Az ingyenes Assetto Corsa bajnokság az idei szabályoknak megfelelő autókkal fut, amely tartalmaz minden 2017-es festést. A valós helyszínek mellett olyan pályák is kerültek a naptárba, mint például Imola, ahol ráadásul két futamos versenytvégét tartunk. Minden információt itt megtaláltok, jelentkezni pedig itt tudtok!

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

danikosz
Szerintem nem a Ferrari taktikázott jól, hanem egyedül Hamilton szarul. Bottas, Kimi, Max is akkor jött kb ki,mint Vettel. Egyedül Hamilton jött ki majdnem 10 körrel hamarabb és beragadt Max mögött.

Szerintem ez a vonat lesz sok helyen. Azt mondták a tesztek alatt is már, hogy lehetetlenség lesz előzni. Kanyarban annyira nincs a másik mögött leszorító erő, gondolom az új szárny és nagyobb diffuzor miatt, hogy nem tudsz ott maradni. Massa azt mondta, hogy Barcelonában nem tudta megelőzni a Saubert akinél 1,5 mp-vel volt gyorsabb.
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2017.03.26. 11:52:38

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Nem is az elozesek hianya volt gond, hanem hiaba az uj gumi es az aero, meg ramaszni sem tudtak egymasra, nem hogy probalkozni.

En kicsit azt vartam volna (bar az auto epitesek maitt nem egyertelmu), hogy stabilabban kozelebb tudnak egymashoz autozni, es a hosszabb "egyeneseknel" es foleg a DRS reszeken egymas melle ugralnak.
Meg ha sokkal otbb sikeres elozes nem is lenne (a tapadas es aero miatt, vedekezni is jobbabn lehet(ne)), de legalabb sok-sok probalkozas.

Plusz a gumik. Jobbak, lehet tolni neki, de azert valami elhalalozasi faktor sem artott volna belejuk😉
Egyelore meg egy osszedrotozott McLaren-nel es egy "felkesz" ReBull-lal is ott lehet vonatozni a kozepen.

Talan 3 futam utan "kesz lesznek" az autok, "kitalaljak" a gumikat es hozzajuk a taktikat/trukkot.
Ingy2
Toto asztalcsapkodása<#idiota>

Bakker szegény Alonso, pedig már majdnem megnyitottam a pezsgőt. Jó lesz a Boris<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.03.26. 09:50:00

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

AnuluWork
Ha nem megy lassan, akkor Hamilton biztos bemegy Verstappen elé, és ki tudja mi lesz a vége. Hogy ez tudatos volt, vagy csak a szokásos, majd kiderül.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

szabii98
Azért hozzá is kell tenni hogy szélesebbek ezek az autók, a mezőnyből többen voltak akik balansz problémákra is panaszkodtak, és itt alapból nehezebb azért előzni. Meglátjuk mire mennek majd más pályákon, Kínában pl. nem fog a Toro Rosso FI-t előzni, meg Alonso 40 körig maga mögött tartani embereket. 😄

I met God. She's black

Kimi mit csinált? Végigaludta a futamot?
Alexease
A kiforrott motorok es az autok epitese miatt, eppen ilyen vonatozasra szamitottam😞
Kicsit a vezetesi hibakban biztam (nem zuzas), de ezek droidok😉 Igy maradt a taktika/szerencse.
Majd 3-6 futam utan kiderul mit kezdenek egymassal.
Jó lesz ez, első futam, többet nézték a műszereket mint egymást...lesz még itt előzés is.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

adam46
Végre elkenték Hamilton száját. De a futam k*rva unalmas volt. Zéró előzés.
Szabi
szép kezdés, csak így tovább <#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Count Adyn
Tavaly? 5 eve😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

jó kis "hisztis" évnek nézünk elébe😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Na a ferkának volt egy jó stratégiája, ötlete, ilyet se láttunk tavaly 😄

Azért az miylen durva, hogy nem tudta, megelőzni Maxot Hamilton? Aki első lesz itt mindig az nyeri a futamokat?
Hát ezért kár volt felkelni! Csak simán vonatoznak egymás mögött....
Alonsoban több lenne mint Vettelben?

Ja és basszák meg a 4 motor/ évjüket az FIA vagy aki bevezette ezt a hülyeséget. Így hogy lehet versenyezni?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.03.26. 07:33:53
Alexease
A Ferrarival mindketten beprobalkoztak super laggyal, de mindketten elbaltaztak, vagy a Q1-ben vagy a Q2-ben😉
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.03.25. 18:25:51

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

elsore nem is rossz az olasz, de Pascal mindkettot agyon verne😊 Ericcsont is es ot is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HTS s3rg1nh00
nem bírta a tempót a sérülés miatti kevés edzéssel

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ujoncok Stroll es Vandoorne nem kezdtek jol de majd belendulnek...bosszant, hogy a Merci megint elol van, de remelhetoleg Vettelek ott tudnak a nyomukban maradni

lemaradtam mi lett Pascallal, hogy Giovinazzi ugrott be a helyere?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Jo futam lesz! Ham,Bottas,Vettel jokat fognak csatazni,sajnos a Red Bull gyenge eddig,Ricciardo meg a daralobol indulva felejtos :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jeffjohnson
Haas kicsit meglepetés de szerintem kipukkannak majd mint a lufi. Tavaly is ez volt. Bottas gyors körében is voltak hibák. Kimi nagyon nem ment jól. Holnap ha lesz egy jó rajt az még megkeverheti a kártyákat de egyelőre Merci 1-2-t tippelek, 3 Vettel, 4 Kimi, 5 Max.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

lac coo
No mos banhatjak Alonsot, benne siman megvan az a plusz fel masodperc, foleg versenytavon.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nearo
Hát... azé van valami kis Merci főlény, de talán csökkent tavalyhoz képest. 2-3 verseny aztán meglátom van e értelme reménykedni 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Remélem most is csak az időmérőre tekerték fel jobban a Mercedest és akkor talán izgalmas futam lesz.
szabii98
Hamilton amit ment ma az elmebeteg.
Jó látni hogy a Ferrari ottvan azért, nincsenek nagyon lemaradva, plusz Vettel még érzett ebben az időben többet is, viszont a Red Bull számomra csalódás.

I met God. She's black

Vettel,Grosjean,Massa <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PLaci
WTF... Mi az hogy időmérőn nem mutatnak köridőket?!?!?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Na remélem, hogy az időmérő is iylen lesz mondjuk Kimi lehetne a második vagy első nekem mindegy 😄
Bottas is megverte Hamit, de ez még mindig nem számít, majd az időmérő, ki tudja, hogy ki hogyan ment...
Kár, hogy nem látom mert dolgozni kell...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha
Raikkonen uj tetkója.

" Lewis Hamilton mögött a második helyen zárta az Ausztrál Nagydíj második szabadedzését Sebastian Vettel.

A Ferrari versenyzője ennek ellenére nem teljesen elégedett, hiszen hátránya fél másodperc volt a brit pilótához képest.

Vettel azonban nem aggódik, biztos ugyanis abban, hogy szombatra sikerül feljavulniuk.

„Remélem, hogy nem ekkora a különbség, de majd meglátjuk” – mondta a négyszeres világbajnok a nyitónap után.

„A mai edzésnap nagyon fontos volt, de a köridők még nem annyira. Alapvetően rendben volt a két edzés. Az első gyakorláson volt némi problémánk, és időbe telt, míg orvosoltuk ezeket.”

„Egy kicsit tovább tartott, míg elkaptuk a ritmust, mint általában. Azonban úgy gondolom, tovább javulhatunk. Az autó viszont még nem tűnik olyan jónak, mint amilyen jó lenni tud, vagy amilyennek lennie kell. És éppen ezért bízom abban, hogy holnapra sikerül gyorsulnunk.”

Vettel elismerte, tavaly meg sem tudták közelíteni a várt eredményeket, de reméli, idén másképp lesz. "

Hát inkább mégis időmérőn legyen meg majd a versenyen.
Akkor próbáltak elől lenni tavaly mikor nem kellett, semmi értelme nem volt a versenyen meg az időmérőn meg csak néztek.

Remélem nem ez a helyzet maradt.
Ha a csapat jó lenne és a kocsi is megtudná verni a mercit akkor nem mutatnák meg?
Vagy most pont fordítva csinálnak mindent mint tavaly?
bakkerman
Ha a Merci tenyleg ilyen bivaly (ami majd csak vasarnap derul ki elesben) akkor szerintem is Lajos mar oszre bajnok lesz. De a kozepmezony nagyon szorosnak tunik,ott jo csatak lehetnek majd

adam46
Nagy előrelátás kell hozzá, hogy a merci lenyomja a többieket megint 1 másodperccel és ahhoz is, hogy Bottas nem fogja elpicsázni Hamiltont. <#idiota>
nearo
Jordan nyilatkozata még a szabadedzések előttről (!)
„Hamiltont sokkolta az előző szezon. Legyőzhetetlennek tűnt a nyári szünet idején, és szem elől tévesztette a célt. Rosberg, szerencsével vagy anélkül, de száz százalékosan kihasználta ezt, és megnyerte a bajnokságot. Lewis tudja, hogy négyszeres bajnoknak kellene lennie, de nem az. Szóval most mindent el fog követni, hogy ne essen újra ugyanabba a hibába. Ha Rosberg lenne a másik Merciben, szerintem akkor is Hamilton nyerne, mert akkora nyomot hagyott benne a tavalyi év. Ne lepődjenek meg, ha Hamilton ellehetetleníti az ellenfeleket. Bottas erős, de meg tudja verni Hamiltont? Lehet, hogy győz Ausztráliában, de látják őt győzni 20 verseny után is? Mert én nem látom. Hamiltont látom megnyerni (a vébét) négy futammal a vége előtt."
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.03.24. 13:13:15

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
„Remélem, nem valós ez a fél másodperces hátrány. Majd meglátjuk” – mondta Vettel, aki délelőtt hatodik lett, délután viszont Valtteri Bottas Mercedesét megelőzve másodikként zárt.

„Az első nap összességében jól sikerült, bár az első edzésen volt némi gondunk, ami miatt álltunk a garázsban. Nem olyan jó az autó, ahogy szeretném, remélem, tudunk vele kezdeni valamit. A tesztek nagyon jól sikerültek, de már mondtam, hogy ez nem sokat jelent. Nem sokat változott a gép azóta, még javíthatunk rajta” – fogalmazott Vettel.

Holnap feltekerik a Merciket és visszaáll a tavalyi 1 másodperc <#idiota>
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.03.24. 12:56:42

Jeffjohnson
Mindegyik csapatnak van időmérős szoftver beállítása, viszont azzal nem tudnának egy teljes versenyt teljesíteni mert sanszosan vagy a motor nem bírná vagy túllépnék a megengedett fogyasztási limitet

Alexease
Kozben rajottem, hogy ez (idomeros motor) ordas nagy fa***ag volt😉))
Alexease
Nem elemeztem ki (nem is ertek hozza😛), de ha gazelvetelbol adodott a gond, akkor ennek annyi "elonye" lehet, hogy az uj aero, "motor"-kihegyezes es a gumik miatt, eles verseny helyzetekben tobb hasonlo meg/kicsuszas lehet. Persze NEM zuzast akarok latni, de ha ilyenek miatt megkeveredik a mezony, foleg elol-kozepen, akkor lehetnek "erdeles" versenyek is.

Sokat gyorsultak, de az eddigiek alapjan, "vonatozasra" keszulnek.

Szivatos lenne (Mercibol kinezem), ha barkacsolnanak egy szabalyos de durvan felpiszkalt "idomeros motort", a masik harmat meg a szuper tartossagra tervezve/allitva. Es mivel "programozosak" a motorok, a tobbi hasonlo motoros csapatnak ezt nem kell tudnia😄
nearo

mcmoha