FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kiállások után Vettel meglepő könnyedséggel húzott el, függetlenül attól, mi volt Hamiltonnal. Itt ma a Ferrari volt erősebb. Pontosabban Vettel és a Ferrari.
Hozzáteszem, hála az égnek.
Várunk mindenkit sok szeretettel a Virtual SimRacing által szervezett Formula Hybrid Series 2017-es évadára! Az ingyenes Assetto Corsa bajnokság az idei szabályoknak megfelelő autókkal fut, amely tartalmaz minden 2017-es festést. A valós helyszínek mellett olyan pályák is kerültek a naptárba, mint például Imola, ahol ráadásul két futamos versenytvégét tartunk. Minden információt itt megtaláltok, jelentkezni pedig itt tudtok!
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Szerintem ez a vonat lesz sok helyen. Azt mondták a tesztek alatt is már, hogy lehetetlenség lesz előzni. Kanyarban annyira nincs a másik mögött leszorító erő, gondolom az új szárny és nagyobb diffuzor miatt, hogy nem tudsz ott maradni. Massa azt mondta, hogy Barcelonában nem tudta megelőzni a Saubert akinél 1,5 mp-vel volt gyorsabb.
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2017.03.26. 11:52:38
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
En kicsit azt vartam volna (bar az auto epitesek maitt nem egyertelmu), hogy stabilabban kozelebb tudnak egymashoz autozni, es a hosszabb "egyeneseknel" es foleg a DRS reszeken egymas melle ugralnak.
Meg ha sokkal otbb sikeres elozes nem is lenne (a tapadas es aero miatt, vedekezni is jobbabn lehet(ne)), de legalabb sok-sok probalkozas.
Plusz a gumik. Jobbak, lehet tolni neki, de azert valami elhalalozasi faktor sem artott volna belejuk😉
Egyelore meg egy osszedrotozott McLaren-nel es egy "felkesz" ReBull-lal is ott lehet vonatozni a kozepen.
Talan 3 futam utan "kesz lesznek" az autok, "kitalaljak" a gumikat es hozzajuk a taktikat/trukkot.
Bakker szegény Alonso, pedig már majdnem megnyitottam a pezsgőt. Jó lesz a Boris<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.03.26. 09:50:00
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
I met God. She's black
Kicsit a vezetesi hibakban biztam (nem zuzas), de ezek droidok😉 Igy maradt a taktika/szerencse.
Majd 3-6 futam utan kiderul mit kezdenek egymassal.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Azért az miylen durva, hogy nem tudta, megelőzni Maxot Hamilton? Aki első lesz itt mindig az nyeri a futamokat?
Alonsoban több lenne mint Vettelben?
Ja és basszák meg a 4 motor/ évjüket az FIA vagy aki bevezette ezt a hülyeséget. Így hogy lehet versenyezni?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.03.26. 07:33:53
https://streamable.com/5ae8y
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.03.25. 18:25:51
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
lemaradtam mi lett Pascallal, hogy Giovinazzi ugrott be a helyere?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Jó látni hogy a Ferrari ottvan azért, nincsenek nagyon lemaradva, plusz Vettel még érzett ebben az időben többet is, viszont a Red Bull számomra csalódás.
I met God. She's black
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Bottas is megverte Hamit, de ez még mindig nem számít, majd az időmérő, ki tudja, hogy ki hogyan ment...
Kár, hogy nem látom mert dolgozni kell...
https://twitter.com/MrAlexF1/status/845258781189648384
Per Aspera Ad Inferi.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A Ferrari versenyzője ennek ellenére nem teljesen elégedett, hiszen hátránya fél másodperc volt a brit pilótához képest.
Vettel azonban nem aggódik, biztos ugyanis abban, hogy szombatra sikerül feljavulniuk.
„Remélem, hogy nem ekkora a különbség, de majd meglátjuk” – mondta a négyszeres világbajnok a nyitónap után.
„A mai edzésnap nagyon fontos volt, de a köridők még nem annyira. Alapvetően rendben volt a két edzés. Az első gyakorláson volt némi problémánk, és időbe telt, míg orvosoltuk ezeket.”
„Egy kicsit tovább tartott, míg elkaptuk a ritmust, mint általában. Azonban úgy gondolom, tovább javulhatunk. Az autó viszont még nem tűnik olyan jónak, mint amilyen jó lenni tud, vagy amilyennek lennie kell. És éppen ezért bízom abban, hogy holnapra sikerül gyorsulnunk.”
Vettel elismerte, tavaly meg sem tudták közelíteni a várt eredményeket, de reméli, idén másképp lesz. "
Akkor próbáltak elől lenni tavaly mikor nem kellett, semmi értelme nem volt a versenyen meg az időmérőn meg csak néztek.
Remélem nem ez a helyzet maradt.
Ha a csapat jó lenne és a kocsi is megtudná verni a mercit akkor nem mutatnák meg?
Vagy most pont fordítva csinálnak mindent mint tavaly?
„Hamiltont sokkolta az előző szezon. Legyőzhetetlennek tűnt a nyári szünet idején, és szem elől tévesztette a célt. Rosberg, szerencsével vagy anélkül, de száz százalékosan kihasználta ezt, és megnyerte a bajnokságot. Lewis tudja, hogy négyszeres bajnoknak kellene lennie, de nem az. Szóval most mindent el fog követni, hogy ne essen újra ugyanabba a hibába. Ha Rosberg lenne a másik Merciben, szerintem akkor is Hamilton nyerne, mert akkora nyomot hagyott benne a tavalyi év. Ne lepődjenek meg, ha Hamilton ellehetetleníti az ellenfeleket. Bottas erős, de meg tudja verni Hamiltont? Lehet, hogy győz Ausztráliában, de látják őt győzni 20 verseny után is? Mert én nem látom. Hamiltont látom megnyerni (a vébét) négy futammal a vége előtt."
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.03.24. 13:13:15
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
„Az első nap összességében jól sikerült, bár az első edzésen volt némi gondunk, ami miatt álltunk a garázsban. Nem olyan jó az autó, ahogy szeretném, remélem, tudunk vele kezdeni valamit. A tesztek nagyon jól sikerültek, de már mondtam, hogy ez nem sokat jelent. Nem sokat változott a gép azóta, még javíthatunk rajta” – fogalmazott Vettel.
Holnap feltekerik a Merciket és visszaáll a tavalyi 1 másodperc <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.03.24. 12:56:42
Sokat gyorsultak, de az eddigiek alapjan, "vonatozasra" keszulnek.
Szivatos lenne (Mercibol kinezem), ha barkacsolnanak egy szabalyos de durvan felpiszkalt "idomeros motort", a masik harmat meg a szuper tartossagra tervezve/allitva. Es mivel "programozosak" a motorok, a tobbi hasonlo motoros csapatnak ezt nem kell tudnia😄