182112
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
gpFan #166776 A linkek természetesen jó dolog, voltaképpen alapvető valami az Interneten a kezdetektől. De sok a visszaélés is. Pld. a YouTube nem is engedett linkeket berakni a videó kommentekbe még pár évvel ezelőtt. Most lehet, de nyilván rengeteg munka volt a szűrő SW-el,
Ha valaki linkel, alapvető adni némi infót miről is van az. Meg esetleg leellenőrizni, hogy jó e. De attól egyszerűbb rákattintani a submit-re, és utána lehülyézni a másikat. De mi a fenét kellett volna gondolnom, amikor ott van a War Thunder reklám az alján - mi köze van az F1-hez ?
Na meg a süket szöveg, hogy nem muszáj rákattintani - pont az, amit a spammerek mondanak. Hogy a fenébe, én nem jöttem rá, hogy nem muszáj rákattintani ? Röviden: az egész üzenet arra utal, hogy ez reklámokat szeret 'megosztani'. Ha nem is úgy van, nem az én hibám. Nem én raktam oda rossz linket stb.
Amúgy meg, FB videók: egyáltalán megtekintheti, aki nincs belogolva oda (vagyis regisztrálva) ? Én nem mentem fel 2 évig a FB-re, mert elegem lett egy pár dologból, de sajna muszáj volt nemrégen. Nem tol nekem semmi hirdetést a FB, csak az a videó, amit kb. 2 mp után megszakítottam tűnt aznak. Itt nem az AD blocker a probléma. A netiquett hiánya a probléma.
Spoilerként betenni minden postot az az pld. Mit ért el vele aki használja - hogy 2x tovább szidod, mintha direkt tette volna be a szöveget, vagy linket (megnevezéssel). Ha érdekel, és érdekes, amit mond, elolvassuk. A spoilerezés csak ront rajta. Amit maga az angol szó is jelent - rontás. Mindenesetre, én többet nem fogom megnyitni. Olcsó trükk rövid életű. Lehet itten normálisan is kommunikálni.
-
IXEMGabeo #166775 akkor ezert hullott szet a gumi allandoan romanoknal meg a regi Dacia is darabokra hullott -
IXEMGabeo #166774 Kvjat volt, akinek 2 rossz hetvege utan "tavoznia" kellett...azt a csavot nagyon elinteztek, de mostmar korvonalazodik...pedig o is tehetseges volt, ahogy Verstappen is az...minden azon mulik mennyire vagy a csapatnal "jo arc" es mik a visszajelzeseid...Marko utalta az oroszt es meg a mediaban eloadta hogy "biztositottunk szamara egy masodik eselyt a Toronal" en mar ott tudtam hogy neki annyi, mert moralisan taccsra vagtak a csavot...
Grosjean, Verstappen es anno Maldonado a veszelyes huzasokkal sokkal tovabb birjak avagy birtak -
#166773 Csak most látom, hogy nem stimmel a link... Ezt most nem is értem hogy a faxba... o.O
Egy F1 hivatalos facebook videót linkeltem eredetileg... WTF....
https://www.facebook.com/Formula1/videos/1040360182787630/
gpfan neked meg elgurult a gyógyszered? Vagy már régóta nem is szeded?!?
Csak tippelni tudok: valószínűleg valami hirdetést tol neked a facebook. Amihez kurvára nincs innen senkinek beleszólása/rálátása. Nem hinném, hogy egyetemi végzetség kéne bármely adblocker böngésző bővítményhez.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2018.05.14. 21:58:28 -
gpFan #166772 EMBEREK ! Mindenki hülye, aki nem az OTP Bank lakosságtámogató szolgáltatásait veszi igénybe.
Ez most reklám vagy link ? (Ihletve néhány valós hirdetés szövegével a közelmúltból) .
Ja, és nyugodtan kattogtassál rá, 12 fillér/kattanás az én számlámra pattan -
#166771 ez a link mit keres itt? félrement? -
gpFan #166770 Igaz, megvették a kínaiak, de attól még a cég fő része, ahol a fejlesztés is megy, gondolom, Olaszországban van. Az F1-es gumikat meg tudtom szerint Törökországban meg Romániában gyártják. E kettőtől már csak Magyarország lehetne rosszabb -
ToxiMaxi #166769 A Pirelli nem kínai tulajdonban van? -
gpFan #166768 "Ha nem tetszik, ne kattints rá" ... "Spoiler ! Kattints ide a megetekintéshez ... "
Ez itt vita fórum, nem pedig reklámfelület, meg "ki tudja felhívni magára a figyelmet' - miközben semmi okosat nem tud mondani.
Kultúráltan is lehet értekezni. Nem felesleges marhaságokat ismételni állandóan.
Ha nem tetszik amit írtam, ne válaszoljál
-
#166767 Neked meg mi a fasz bajod van? -
gpFan #166766 Vettel eléggé furcsa nekem. Minden zavarja - a gumik most a Mercedes és a RedBull-tól jött kérésra változtak, persze csak a Ferrari kárára - vajon miért tolna ki az olasz Pirelli az olasz Ferrarival ? A SC-t nem jókor küldik be ... A VSC alatt mindenki csal - csak ó lenne a becsületes ?
Tavaly Singapurban volt a nagy zuhanás, Idén meg már 3 verseny után, ha nem is zuhanás, de legurulás megy ?
Akár Alonso - minden rossz neki, sőt, a tegnapi felvezetőben - ha már róla van szó, egyféle F1 búcsú video üzenetet is láthattunk. Jövőre egy üres hely a McLarenben ?
Kiváló esély Vettelnek, ha a Ferrari még tovább botladozik -
gpFan #166765 GrosJean nagyon gyenge idén, és kezd már ön és közveszélyes lenni. Talán a pszichiátere sincs formában ? Kvyat vagy akár Palmer sokkal kevesebbért lett kipakolva, egy nem is jobb csapatból. -
gpFan #166764 Úgy van ! Legyen ez is még egy reklámokkal agyonpakolt felület, mert mindnyájan imádjuk az olyat ! BF. -
#166763 Ricciardo a VSC alatt. -
#166762 -
#166761 Valami hasonlo :) -
#166760 https://index.hu/sport/forma1/2018/05/13/grosjean_3_helyes_rajtbuntetessel_meguszta/ -
#166759 Ey olyan volt mint pistike egy F12017 public szerveren:)) -
#166758 Szerintem itt most nem lehet felmenteni azzal, hogy reflex volt. Teligázzal beforgott a többiek közé és nem egy pillanatig tartott. Emiatt nem csak kiszámíthatatlan volt de a gumifüst miatt látni sem lehetett semmit. -
gpFan #166757 Vettelnél a korai kiállás sem sikerült volna, csak azért nem jött vissza előtte Bottas, mert a kerékcsere lassú volt. Vagyis 2x is hibázott a Ferrari taktika, és itt vannak Kimi motorhibái is.
De azért hülyeség leírni ezt a szezont. Monakóban a Merci vsz. nem lesz jó, talán csak a harmadik sorra.
Amúgy meg, a GrosJean pályára visszapördülés elég félelmetes volt a TV-n, hát még a versenyzők számára, Vsz. lehűtötte valamennyire a kedélyeket. -
#166756 Tök egyetértek Kiss Norbival Gro balesete kapcsán, azaz hogy minek kellett továbbra is a gázon állnia miután már megcsúszott és kívül volt a pályán. Igaz, ha elveszi, vagy rááll a fékre, akkor talán Alo-nak lett volna útban, de még mindig az lett volna a jobb megoldás, mint visszatérni a pályára keresztben egy irányíthatatlan, forgó autóval a többiek közé. Jó, abban is van valami, hogy a fotelből utólag könnyebb dumálni, de azért ő már nem egy újonc pilóta, látott már sokmindent, viselkedhetett volna okosabban... -
#166755 Mivel Arrivabene egy kókler, dilettáns, nem oda való ember. ami sikert elérnek azt kizárólag Vettelnek köszönhetik. ott van egy erős autójuk és maguk ellen fordítják az összes létező lehetőséget verseny közben. -
#166754 idegesítően sz.r futam volt -
#166753 -
bodajoci #166752 a ferrari idén saját magát veri meg,hihetetlen,h versenyek óta mindent fordítva csinálnak,mint kéne... -
#166750 Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de az eddigi szoros futamok után a Pirelli változtatott és hirtelen a Ferrari visszaesett, meg úgy általában mindenki szenved a gumikkal, a Merci pedig simán hozza az egy-kettőt.
A másik pedig, hogy fingjuk nincs mit is csinálnak. Most is azt mondták, hogy nem lehet 1 kiállással végigmenni, ehhez képest legalább 10-en megcsinálják a pályán maradt 14-ből.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.05.13. 16:35:52 -
gpFan #166749 Hát ezt jól elkúrta a Ferrari. Vettel egyetlen esélye Max valami marhasága, de az már megvolt, úgy néz ki kár nélkül. -
#166748 -
#166747 Verstappen nekiment Stroll-nak, de persze úgysem kap majd büntetést...
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.05.13. 16:19:12 -
#166745 Wéber Gabi és az angol értő olvasás. :D
Ha 40%-al növelik a köridőt, az lassítást jelent, tehát jó a felirat.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.05.13. 16:17:11 -
#166744 ratyi futam -
#166743 Hamilton már 6 másodperccel van Vettel előtt, hát ennyi volt ez az évad, a következő versenyt már meg sem nézem. -
SzocsA #166742 De milyen lassan takarítanak, GP3 ban egy kör alatt leszedik az autót a pályáról... -
#166741 Komolyan retardált a csávó..kár tetemes:)))
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.05.13. 15:19:19 -
SzocsA #166739 Az m4 nem néztem a teljes műsort, de nem igen említették meg, hogy a merci 1-el lágyabb gumikkal ment, és így is elenyésző a különbség. a merci a lágy gumikon 1.17 időket ment. majdnem 1 másodperccel lassabb mint a ferkáé... legalábbis a szabadedzésen. -
gpFan #166738 Ez a Szujó micsoda ész. "Ricciardo túl optimista volt .. 27 km/óra különbség, bla, bla .." . Minden előzés azon az egyenesen akkora, ha nem nagyobb sebességkülönbséggel ment, és volt egy pár a versenyen. A nehezebb fékezést a szélárnyékban meg sem említette, persze. -
gpFan #166737 Ua. volt mint a bakui Alonso-Sirotkin-Hülkenberg hármas. Csak most a jobb oldali ment be középre túl hamar. -
gpFan #166736 Maxi leginkább Maxi versenyét cseszi el. 10E rá -
#166735 Te valami mást néztél:))) -
#166734 Kérem tegyél meg a tétjeiket, vajon ma kinek a versenyét cseszi el Maxi?