FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
most kezdtem csak nézni, Verstappen miért nem tudott jó kört menni korábban?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha
Küldjék oda ezeket, nekik nem probléma a szar idő.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Nem az eső a probléma, hanem a köd és szmog miatt nem éri el a mentőhelikopter 20 percen belül a legközelebbi kórházat.
adam46
Jaj, eső lesz? Akkor safety car-os vonatozás mehet. <#hehe>
nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha
Dagobert bácsi átka. <#idiota>

Alexease
"Izgalmas" lehetett ez a 2. szabadedzes😊))
nearo
Renault kínai bannerje (ugyanaz a színvilág, mint az ausztrál, azthittem kreatívabbak lesznek):

Ingy2
waSzabi<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

kedves Szabi ha lesz időd megcsinálod a bannert? 😊)) <#worship> ty

http://f1vilag.hu/hirek/kinai-nagydij-kozvetitesi-idopntjait

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.04.06. 19:32:45

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

http://f1vilag.hu/hirek/legfontosabb-statisztikak-kinai-gp

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.04.06. 11:45:06

Mennyire ráérnek emberek 😊

Lewis Bottas parádés mint valami mexikói. Daniel Verstappen meg maga a farkasember 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
Hoppá:
2021-ben leváltják a jelenlegi 1,6 literes turbómotorokat.
Olcsóbb motorok... lehet, hogy eltörlik, vagy legalább enyhítik a négy motor per év szabályt...?

mcmoha

PLaci
Majd jövőre próbálkozhatsz. 😉

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

AnuluWork
Ja,

április 2. van. Bakker, ezt tegnap kellett volna, csak szombat volt, nem lett volna hihető ..., "hisz szombaton nincs futam". <#idiota>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ez a mai futam marha jó volt. Alonso a legvégéről nyert ezzel a Hondával! Le a kalappal!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

A Sauber-be, azt hittem a Mclarenbe tér vissza 😄 (A wtf1-en a cikket megtaláltam, de az origon lévő fotót, ezért nem az eredeti forrást linkelem)
http://www.origo.hu/sport/laza/20170401-fernando-alonso-visszavonul-a-forma-1-tol.html

bakkerman
Kommentek is jok 😄 Hiaba vinne oda egy zsak penzt,de azt el is koltenek minden hetvegen a javitasokra 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Alexease
Nehany safety car megkeverne a versenyt, az biztos😄
__Jacek__
Szerintem őt Brawn akarja valamelyik csapatba, mivel ő az egyetlen esély ebben az évben az izgalmas futamokra<#idiota><#idiota>
mcmoha
BREKING ! 😄
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2017.04.01. 09:03:42

ja, azthittem a bekarikazas segit 😊 fura hogy weberek se vettek eszre, nekem azonnal feltunt.

nearo
ja mondjuk magyarázatot is tehettél volna mellé, mert én akkor nagyon nem vettem észre, hogy mit kell nézni 😄

azert volt lassu a meki mert alonso bal elso kerekenel a fekhutes le volt szakadva es behajlott es fogta a levegot, ezert huzott neki balra. meg kepet is raktam be rola ... :\

ujra a kep:

Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2017.03.31. 18:38:55

desigo
Nagyon elszomorító,hogy nincs egy versenyképes autó alatta 😞

#163068 #163072 Nem

Jaja, én is az új tulajban bízom inkább... előbb utóbb most már az élen járó csapatoknak is érdekük lesz, hogy a show mennyen tovább mert már így is hadilábon áll ez a steril "cirkusz". Ugyanis, az jó ha nem tudják őket megelőzni, de az már nem biztos hogy jó, ha ez már senkit sem érdekel... A néző kis túlzással vért akar látni. Nekem tetszett pl, hogy az emberek berohantak a pályára a levezető körben, Bíztam benne, hogy ez szándékos volt, és az új tulaj műve, de sajnos nem...
Persze veszélyes, de senki sem fog a kocsik elé ugrani, amik egyébként már nem versenytempóban mennek, és nem hétköznapi emberek vezetik 30 IQ-val a váci úton... Rally is veszélyes, pamplonai bikafuttatás is... <#idiota>

Radikális változás kellene, ennél még a botrány is jobb...😊

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.31. 11:48:31

adam46
Mega battle, ahol megelőzték a Meki, egy olyan motor ellen, ami 30 km/h-val lassabb az egyenesben. 😄
nearo
Lassabb kerékcseréket vártak, de a Williams mégis gyorsult - pedig már tavaly is ők voltak a leggyorsabbak 😄
Index

Alexease
Sajnos ez a "versenykep" mar a valtozasoknal (uj autok, aero, tartos gumik, egyelobb motorok) felmerult, aztan a teszeken mar lehetett latni mi lesz elesben.

Sajnos a csapatoknak (foleg ha elol vannak), nem erdekuk az elozesi lehetosegek konnyitese; kiveve, ha valamiert kozben hatrebb kerulnek;D
Ha 2-3 verseny alatt kialakulna egy redszeres "fix" idomeros (es egyben verseny) sorrend, azok a csapatok nem nagyon szeretnenek valtozast, hulyek lennenek magukra uzni a tobbi csapatot😉
Most mar "kissebbek" az auto/eroforras kulonbsegek a csapatok kozott, ha a korabbi aero es/vagy gumi lenne, valszeg tobbet inzultalnak egymast a palyan.

En kicsit meg bizok a mernkokben (aero tunningok; de az in. a szezon fele), de inkabb az uj tulajdonosban es szervezokben (a DRS szabalyokba belenyulhatnanak).
Látod ez eszembe sem jutott, hogy azok ketten "csatáztak". Mondjuk valóban egy pillanatig úgy tűnt, mintha Hülkenbergnek megfordult volna a fejében az előzés lehetősége, mert szűken maradt egy ideig. De valójában csak azért, mert még nem volt elég hely Ocon és Alonso között a besoroláshoz <#beka3> <#idiota>
Tudom gonosz vagyok, de sajnos nekem teljesen egyértelmű ez a kép... OK, ....más pályákon majd más lesz, ....persze.... <#idiota>

Majd ha máshogy lesz üssetek...
De én most megmondom, hogy meg fogom mondani, hogy én megmondtam!!! (Mucsi után szabadon) <#idiota>

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.31. 09:39:08

Alexease
A "csata" abbol allt, hogy egy Renault es egy Force India a dupla szelarnyek miatt kozel kerult egymashoz (a serult McLaren-t kerultek), de a rendes elozes kettojuk kozott meg igy sem jott ossze😉

Varhato volt, hogy az alacsonyabb szarnyak, a gumik es a kiegyelitodo motorok miatt ez lesz. Az autokba nem tudnak belenyulni, hogy hatul jobb legyen, a gumikat sem fogjak "rosszabbra cserelni", valamit a szabalyokkal kell kezdeni (pl. DRS).

De aztan meg barmi megtortenhet, 1 verseny utan ez meg lutri, vannak ott mernokok😉
Ne hívjátok már csatának azt amikor az eleve gyenge motoros mclarent kikerülik a pályán drs használatával, mert egyébként meg minden más baja is volt, erre húz meg arra húz stb....<#idiota> Annak a körnek a végén Alonso végleg kiállt...
A Mega Battle kifejezést is eléggé szarkasztikusnak szánták 😊

A csata az idén a pitwall-on lesz <#whatever>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.31. 08:13:08

HTS s3rg1nh00
hát ez az egy csata tényleg elég jó volt,kár hogy a többi x-2 körben lófasz sem történt,ahol x a megteendő körök száma 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Alexease
"F1 Onboard: Mega Battle for Points at 2017 Australian Grand Prix" 😊<#idiota>
Jeffjohnson
Ausztrál GP analízis:

Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2017.03.30. 15:58:03

__Jacek__
Fel akartam rakni a futamra a digi tanyert, de nem volt idom. Streamon neztem a csodalatos evadnyitot, hat ha ez a csodalatos uj F1 akkor nem sietek a felrakassal😄
bakkerman
Boxkiallasoknal eldöntik a szerelok,versenymernokok a csatat,ok meg leseggelik a futamot

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Meglátjuk, még le megy pár futam más karakterisztikájú pályán és elválik. Remélem lesz kerék a kerék elleni csata és nem boxkiállásos előzgetések lesznek.
Szerintem meg nem lesz itt semmilyen meccs az egyik utoléri a másikat és a futam végéig majd elnézegeti a hátsóját...
Pluskast
Dadogva, görcsösen vagy sem, a végeredménby a lényeg. Egyébként meg igen, Hamilton az egyik legjobb a mezőnyben, de a francért kellenek az ilyen (Rosberges) megjegyzések? Szükségtelenek és visszatetszést keltőek. Viselje már el, hogy megverték, pont.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jeffjohnson
Jah 2014-ben bizonyította is Vettel, hogy mennyire egy szinten van...
A nagy tisztelet, amiről Hamilton beszélt nagyon rövid idő alatt véget ér majd ha lesz 1-2 szoros szituáció.

Hamilton is olyan, hogy inkább azt kell nézni, amit csinál mert amit mond az sokszor a vállalhatatlanság küszöbét súrolja.