FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
http://f1vilag.hu/hirek/kinai-nagydij-kozvetitesi-idopntjait
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.04.06. 19:32:45
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.04.06. 11:45:06

2021-ben leváltják a jelenlegi 1,6 literes turbómotorokat.
Olcsóbb motorok... lehet, hogy eltörlik, vagy legalább enyhítik a négy motor per év szabályt...?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
http://www.origo.hu/sport/laza/20170401-fernando-alonso-visszavonul-a-forma-1-tol.html
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ujra a kep:

Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2017.03.31. 18:38:55
#163068 #163072 Nem

Persze veszélyes, de senki sem fog a kocsik elé ugrani, amik egyébként már nem versenytempóban mennek, és nem hétköznapi emberek vezetik 30 IQ-val a váci úton... Rally is veszélyes, pamplonai bikafuttatás is... <#idiota>#idiota>
Radikális változás kellene, ennél még a botrány is jobb...😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.31. 11:48:31
Index
Sajnos a csapatoknak (foleg ha elol vannak), nem erdekuk az elozesi lehetosegek konnyitese; kiveve, ha valamiert kozben hatrebb kerulnek;D
Ha 2-3 verseny alatt kialakulna egy redszeres "fix" idomeros (es egyben verseny) sorrend, azok a csapatok nem nagyon szeretnenek valtozast, hulyek lennenek magukra uzni a tobbi csapatot😉
Most mar "kissebbek" az auto/eroforras kulonbsegek a csapatok kozott, ha a korabbi aero es/vagy gumi lenne, valszeg tobbet inzultalnak egymast a palyan.
En kicsit meg bizok a mernkokben (aero tunningok; de az in. a szezon fele), de inkabb az uj tulajdonosban es szervezokben (a DRS szabalyokba belenyulhatnanak).
Tudom gonosz vagyok, de sajnos nekem teljesen egyértelmű ez a kép... OK, ....más pályákon majd más lesz, ....persze.... <#idiota>#idiota>
Majd ha máshogy lesz üssetek...
De én most megmondom, hogy meg fogom mondani, hogy én megmondtam!!! (Mucsi után szabadon) <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.31. 09:39:08
Varhato volt, hogy az alacsonyabb szarnyak, a gumik es a kiegyelitodo motorok miatt ez lesz. Az autokba nem tudnak belenyulni, hogy hatul jobb legyen, a gumikat sem fogjak "rosszabbra cserelni", valamit a szabalyokkal kell kezdeni (pl. DRS).
De aztan meg barmi megtortenhet, 1 verseny utan ez meg lutri, vannak ott mernokok😉
A Mega Battle kifejezést is eléggé szarkasztikusnak szánták 😊
A csata az idén a pitwall-on lesz <#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.31. 08:13:08
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A nagy tisztelet, amiről Hamilton beszélt nagyon rövid idő alatt véget ér majd ha lesz 1-2 szoros szituáció.
Hamilton is olyan, hogy inkább azt kell nézni, amit csinál mert amit mond az sokszor a vállalhatatlanság küszöbét súrolja.