FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Hetvegi gumivalasztas😊))
Alexease
Azert az F1-ben is van felhajtas, csak nem mindent latni a TV-ben. Bar valszeg az Amcsi sorozatokban kozvetlenebb es nagyobb a dinom-danom😄

2016-os Indy 500, teljes kozvetites.
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

<#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

http://index.hu/sport/forma1/bukoter/2017/05/06/bukoter_bottas_negyedik_szocsi/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#nevetes1><#nevetes2>

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.05.06. 12:36:10

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

HTS s3rg1nh00
még élő közvetítés is van róla

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

RatBaG
mcmoha
Végre újra feltették. <#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Roger6
1.3? Akkor pont visszaállt annyira, mint amikor még nem körözte le Massát Bottas. <#nevetes2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

adam46
Azért kíváncsi lennék az integetéssel mennyit vesztett. 😄
Master91
lol 😄

0.9re volt a tv közvetítés szerint mikor kezdődött a videó a végén lett 1.3
van az a szép kamera nézet amikor Bottas megy az ideális íven, mögötte pár méterel jön Massa ugyan azon az íven és mellette bújik ki Vettel

és akkor nem tartotta fel massa? ok
Utoljára szerkesztette: Master91, 2017.05.02. 13:05:15
Senkit nem illettem ilyen jelzővel, de úgy látom ez meddő vita lenne ha tovább folytatnánk.
Nem tudjuk meg sosem mi járt Massa fejében....
De ugye nem gondolod te sem komolyan, hogy nem látta / tudta miről is van szó az adott helyzetben?
Akkor becsapod saját magad.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

adam46
Ja, geci Massa!
Srácok, mindannyian tudjuk, hiszen 20+ éve nézzük, Massa pedig 15 éve vezet a forma 1 -ben, ha akar lehúzódik.
Nem akart.....
Természetesen jogilag, "szabálykönyvileg" nem lehet belekötni....

Roger6
"Massa ment az ideális íven." - miért ne tette volna? A kék zászló nem kötelez az ideális ív elhagyására egyáltalán.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.05.02. 11:57:19

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ezen nem veszünk össze, ha együtt néztük volna - és te Merci/Bottas szurkoló vagy - én fizettem volna a sört.....

adam46
Még mindig nem látok blokkolást. Vettelnek még volt egy kis szélárnyéka is, ha nem a mutogatással foglalkozott volna, akkor lehet nem vesztett volna fél másodpercet.

Count Adyn
+azért Felipe nem egy kezdő aki nem tudja mi történik körülötte. én se hiszem hogy változtatott volna valamin de lehetett volna kerék kerék elleni harc belőle, ezért bosszantó picit😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Értelmes embernek tartom magam, és nem kell Ferrari drukkernek lenni ahhoz, sőt még az alábbi videót sem kell elindítani ahhoz, hogy lássuk: Massa ment az ideális íven.
Természetesen Adam46 kollégánk és lelkes fórumtársunk is elfért volna, még egy Ford Transittal is, de mint látjuk ezek F1 -es autók és az első helyért ment a küzdelem....

allock
Kamerán lehet úgy hatott, hogy nem volt közel, de mikor haladnak előtted, zavaróan tud hatni, mivel visszább kell venned. Egy szó mint száz, simán félre állhatott volna, nem érte volna be Massát a mögötte lévő Sainz, ez az odateszem a vállam kicsit a rajongóknak szólhatott, hogy van még itt keresni valója. Szorosabb lehetett volna a befutó.<#wink>

#hhwnd

Alexease
Inkabb az elozo 1-2 kanyart/egyenest minositette, ahol kenyelmesebben elmehetett volna mellette.
De lenyegtelen, valszeg ugy sem elozte volna meg Bottas-t. Az az "egyenes" rovid, a vege vedheto, a maradek nehany kanyar meg eselytelen.
adam46
Azért nem volt még hozzá elég közel, Merci motor pedig erős az egyenes részeken.
allock
hely volt, csak épp Massa ment az ideális íven végig

#hhwnd

Legalább a sok "értelmes" drukker ráugorhat, és lehet min fröcsögni.

adam46
Volt Vettelnek helye. Csak mindig jó valamire fogni, így most Massa a köcsög. <#hehe>

Kár hogy most nem engedte el Hamiltont 😄

Bottas! orulok neki megerdemelten nyert

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HTS s3rg1nh00
azért azt ne felejtsük el,hogy a rengeteg lekörözésből egy csomó a Mercinek jött ki szarul,egyedül Sainzé és Massáé volt jó a Ferrarinak.konkrétan volt ahol bő 2 mp ment el az előnyből...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

lac coo
Meg kétszer nehezen ment fel a bal első , Szujóékat le is kellett szedálni ...! 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem maradtál le semmiről. Vonatozás volt csak, a végén Vettel ijesztett rá kicsit Bottasra de ennyi.
RelakS
Nem néztem.
Mi van? Hamilton lenyomta a csapattársa és a Ferrari, mint a csikket? 😄
Gondolom, Bottassal sem lesz puszipajtás 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ha nem is nyert de egy esetleges csatától megfosztotta a nézőket. De még benne lehetett volna hogy még nagyobb nyomás alá helyezi Bottast és belekergeti egy hibába. Nyilván sok a HA de meg lett volna rá az esély. Ami fájóbb hogy egy rémgyenge futamot láttunk 2 darab előzéssel az is a rajtnál. Mehetne a pálya a kukába úgyis túl sok futamot akarnak a csapatok torkán lenyomni..
Count Adyn
btw a 2 felvezető kör lehet segitett a mercinek gumimelegitésben xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bakkerman
Istenem ezt a sok faszt,mar lassan "Glock szintre" emelik Massa ügyet,holott az egvilagon semmi koze nem volt ahhoz hogy Vettel nem nyert.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Inkább annak örülnél,hogy végre legalább látókörében volt Vettelnek.
Kisebb nukleáris katasztrófa kellett volna egy ilyen erőpályán megverni a mercit.
Ami meglepetés volt az az időmérő.de számítani lehetett arra,ha rendesen felgumizódik a pálya,azzal a ferka esélyei is csökkennek.
Az a szennycsatorna úgy látszik megtette a hatását.

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

oneal1
1-3 sima lett volna? 😄

melyik versenyt nézted?

!Forza Ferrari!

repvez
idénre megfordithatnák a szlogenüket:
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
Ez a futam nalam mindent vitt....egy Baratok Kozt-ben tobb erdekesseg van, szornyu....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.04.30. 16:40:18

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Bottas elismerés...szép volt...

De a merci stratégák ,hogy mennyire balfasz banda.....miért kellett Hamiltont kint tartani,,,miért nem elsönek hozták,,,1-3 sima lett volna,,,megint elbaszták.Ha porszem van a gépezetben végük van.....
Ingy2
SuperGT első verseny Okayama, felvezető körben 2 NSX murdel meg és a 6. körben márcsak 1 NSX van talpon<#idiota>
WTCC első futam Monza, felvezető körben 2 Civic murdel meg és csak 2 marad talpon<#idiota>
Ja és köszi Bottas, miattad volt érdekes a mai futam<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.