FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2016-os Indy 500, teljes kozvetites.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.05.06. 12:36:10
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Per Aspera Ad Inferi.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
0.9re volt a tv közvetítés szerint mikor kezdődött a videó a végén lett 1.3
van az a szép kamera nézet amikor Bottas megy az ideális íven, mögötte pár méterel jön Massa ugyan azon az íven és mellette bújik ki Vettel
és akkor nem tartotta fel massa? ok
Utoljára szerkesztette: Master91, 2017.05.02. 13:05:15
Nem tudjuk meg sosem mi járt Massa fejében....
De ugye nem gondolod te sem komolyan, hogy nem látta / tudta miről is van szó az adott helyzetben?
Akkor becsapod saját magad.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nem akart.....
Természetesen jogilag, "szabálykönyvileg" nem lehet belekötni....
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.05.02. 11:57:19
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Természetesen Adam46 kollégánk és lelkes fórumtársunk is elfért volna, még egy Ford Transittal is, de mint látjuk ezek F1 -es autók és az első helyért ment a küzdelem....
#hhwnd
De lenyegtelen, valszeg ugy sem elozte volna meg Bottas-t. Az az "egyenes" rovid, a vege vedheto, a maradek nehany kanyar meg eselytelen.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mi van? Hamilton lenyomta a csapattársa és a Ferrari, mint a csikket? 😄
Gondolom, Bottassal sem lesz puszipajtás 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kisebb nukleáris katasztrófa kellett volna egy ilyen erőpályán megverni a mercit.
Ami meglepetés volt az az időmérő.de számítani lehetett arra,ha rendesen felgumizódik a pálya,azzal a ferka esélyei is csökkennek.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.04.30. 16:40:18
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De a merci stratégák ,hogy mennyire balfasz banda.....miért kellett Hamiltont kint tartani,,,miért nem elsönek hozták,,,1-3 sima lett volna,,,megint elbaszták.Ha porszem van a gépezetben végük van.....
WTCC első futam Monza, felvezető körben 2 Civic murdel meg és csak 2 marad talpon<#idiota>#idiota>
Ja és köszi Bottas, miattad volt érdekes a mai futam<#idiota>#idiota>
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

<#idiota>#idiota>