FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merci úgy rakta össze a kocsit, hogy mindig a pálya utolsó részében jók a technikásabb részeken, utána meg jön a célegyenes ahol a motorerő visz.
Az előző meg a mostani pálya is ilyen
Mit össze szenvedhetett ezzel a kocsival ezért a körért.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Per Aspera Ad Inferi.
Érdekes, hogy előző versenyen nem tudta Vettel megelőzni a mercit. Kíváncsi volnék, hogy milyen motorbeállításokat használtak mind a ketten?
Ezt megnéztem volna, akkor itt minden kiderülne.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.05.13. 13:31:45
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Kemény vagy 😄DD
https://www.facebook.com/Formula1/videos/814096368747347/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
F1-ES TESZT, BARCELONA
8. NAP
1. Räikkönen (finn, Ferrari) 1:18.634 (111 kör) – szuperlágy gumikon
F1-ES TESZT, BARCELONA
3. NAP
1. Bottas (finn, Mercedes) 1:19.705 (75 kör) – ultralágy
2. Vettel (német, Ferrari) 1:19.952 (139) – lágy
Több mint egy másodperc van benne a mostani időhöz képest.
Alonso mit csinál a csapattársa mind a két edzsésen 13. lett, nem döglik meg alatta a gép. Az ő kocsijának miért nicns semmi baja?
Alonso csak behisztizett....
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Per Aspera Ad Inferi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Visszaállt minden a régi kerékvágásba, most derült ki, hogy eddig valamiylen standard kocsivázzal mentek, a ferkának meg már bentvolt az új 😄
Ez nem a Kis Ramónás nem találom a féket kress? 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
2016-os Indy 500, teljes kozvetites.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.05.06. 12:36:10
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Per Aspera Ad Inferi.