FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, most egy hétig arról megy majd, hogy Bottas előbb indult e vagy nem. Csak mert a majom Vettel már meginf hisztizett.
Miközben szépen látszik, hogy nem ugrott ki. Az a 201 mS inkább a vonal átlépés az első kerekekkel pillanata lehet.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

adam46
Most őszintén ki lepődik meg azon, hogy a farok döntéshozók képtelenek helyes döntéseket hozni? Amúgy igen, ez pont -201ms 😄
Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.07.09. 17:07:05
Van F1 szabály és vannak mercedes szabályok!
Az a 0.2 az mínuszban van csak az FIA lehagyta előle a jelet 😄

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.07.09. 16:57:36
😄DDDDD

allock
Massa-s ferraris eredményeket hozza sok balszerencsével

#hhwnd

ma Kiminek eselye nem lett volna...csapat pedig bealdozta hatha fel tudja tartani Bottast...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

erdekes kiugras gyanus

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Igen, szegény Kiminek csak Ricciardo és a saját csapata miatt van majd' 100 ponttal kevesebb egysége, mint Vettelnek.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

adam46
Gondolom a szupermodern FIA bíró állásában még nincs olyan technika, ami lassítva játszaná le a videókat, biztos win95 van, meg 600x600-as monitor.
Igen ez egyértelmű "Jump Start" Lehet annyira hátul volt az érzékelőhöz,hogy az nmég nem mérte

AnuluWork
Azért kellett hozzá Riccardo enyhe kiterelése a butaf.sz Ferka Tactics Internaional is ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

nearo
Igen, ezt a végén láttam szabad szemmel is... nem tudom mit mérnek, érdekelne az a két tized miből jött ki, mert az egyértelműen látszik - főleg így lassítva - hogy az autó megmozdul még az előtt, hogy a lámpák kialszanak.
Szerk.: 0.25 sebességgel tényleg látszik a kerék oldalfalán a felirat bemozdul még pirosnál = elkezdett már gurulni, tehát felengedte a kuplungot/féket/nemtom
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.07.09. 16:08:14

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

adam46
Ez bizony kiugrás, minimális, de már akkor megugrik az autó, mikor még piros a lámpa... Ssssszzzz ááááááááh.
hna b+, perez a főcigány megint elrontontotta a showt. 😄
Sajnos igen <#wilting>

Ez alapján Bottas hamar indult. Sebesség 0.25 és egyértelműen már gurul, mielőtt kialszik a lámpa.
Szerk.: Akkor viszont a rajtrácson lévő szenzor számít ezek szerint (ami alapján kiírták a 0.201s-et)?
Utoljára szerkesztette: Derpington, 2017.07.09. 16:04:56

KR még második számú pilótának is gyenge.

nearo
durva Rai mennyire elaludta ezt a futamot is😞 a top3 csapatból már megint egyértelműen a leggyengébb pilóta volt
Williamsek nemtom mit csináltak időmérőn, most versenyen még majdnem veszélyesek volta FI-kre is
utolsó körök tetszettek, tetszik a dobogó is😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

utolso 2 kor para volt😊 de szep volt Bottas es Ric

allock
megint a mexikói bsszta el az izgalmat 2körre

#hhwnd

Lassan hamilton lesz a hátvéd!
ez nem jott be amit a Ferrari akart

nearo
nemhiszem, hogy az volt a céljuk, de igazából fogalmam sincs mire játszanak vele

Raikkonennel feltartosdit jatszanak😊))

<#eplus2><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Na, pont megmutatták erős lassításban - szabályos rajt volt. Remélem a picsogó Vettelke mérgében elváltja úgy, hogy 5-en is leelőzik :-)

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Vettelnek megint hülye mázlija lehet, ha Bottas büntit kap ...

Massa - Stroll 9-10 mekkorat rajtoltak ezek😄

ez Kvjat volt...nem birt lefekezni

Miért kell ide is beengedni a hülye oroszokat?

Verstappen peches iden😊

Hát ennek a Maxnak nagyobb volt a füstje mint a lángja!
PLaci
<#eplus2>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.07.09. 09:32:23

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ennyi majd o is megkapja ha eljon az ideje

nearo
jepp, én is azt néztem, hogy ő is megcsúszott a hármasban... ha nincs a végén a sárga sztem meglett volna valakinek 1:04-en belül
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.07.08. 19:04:38

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hihetelen közel van az első 6

pedig Bottas is rontott

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyugalom Lewis rajongók!
A szezon későbbi szakaszában nagy valószínűséggel Vettel is büntetésben részesül majd, hiszen a motorkomponensek szempontjából igen rosszul áll a német. Ráadásul a büntetőpontokra is figyelnie kell. Most már jobb? 😊

adam46
Olyan speciális anyaggal lesz bevonva, ami mindent leperget! Bár még mindig nem tudom, hogy akadályozta volna meg Bianchi sajnálatos tragédiáját. Olyan erőhatások voltak ott, amit ez biztosan nem fogott volna fel.
allock
remélem majd terveznek hozzá ablakmosót

#hhwnd

Roger6
Hát hogy koszolódjon futam közben, és ne lássanak semmit a pilóták <#kuss>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

adam46
Ennek mi értelme...
Felfüggesztés gyilkolás nélkül nem megy idén sem itt.

nearo
lol, közönségben valaki egy bazinagy ülő alonsós táblát lóbál 😊

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB