FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.07.08. 10:06:35
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ott csak az adott pályára koncentráltak, hogy ott a lehető leggyorsabbak legyenek és a legjobb helyezést érjék el.
Ez hiányzik most , nem egy enduring verseny sorozat, hogy ki tudja a legtovább birni egy motorral, hanem egyéni futamokból álló verseny sorozat
es meg mondja nekem valaki, hogy a 2005-os szezon rendben volt
(Raikkonen felrobbant gumija Nurburgringen, USA GP bojkott es ez az esetek mind bizonyitottak, hogy a gumiszabalyok rosszak voltak)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Kedves motorsport rajongók!
Ami a Bakui incidenst illeti, szeretnék magyarázatot adni a történtekre:
Az újraindításkor Lewis meglepett engem, emiatt nekiütköztem a versenyautójának.
Visszatekintve nem gondolom úgy, hogy rossz szándék vezérelte. A verseny hevében túlregáltam a dolgot, ezért szeretnék közvetlenül is bocsánatot kérni Lewistól, mint ahogy mindenkitől, aki nézte a versenyt. Tudom, hogy nem mutattam jó példát.
Nem állt szándékomban veszélybe sodorni Lewist, de megértem, hogy veszélyhelyzetet teremtettem. Ezért pedig bocsánatot szeretnék kérni az FIA-tól. Elfogadom és tiszteletben tartom a döntést, ami a mai meghallgatáson született, mint ahogy azt is, amit a bakui stewardok hoztak velem szemben.
Imádom ezt a sportot, és szeretném oly módon képviselni, hogy az jó példával szolgáljon a jövő generációinak.
Sebastian"

A német világbajnok bocsánatot kért az FIA-tól és a motorsport világától.
Kis 'közmunkát' azért végezni fog: egy évig a felelősségteljes vezetésről fog előadásokat tartani a fiatal pilótáknak
http://www.m4sport.hu/2017/07/03/vettel-meguszta/#
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.07.03. 19:57:45

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.07.02. 10:30:27
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Anno hasonló, ennél kevésbé nyíltabb szándékosság miatt Schumachertől konkrétan elvették az összes pontját. 😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
#164147 kíváncsi lennék,ha veled történik akkor is így viszonyulnál-e a dologhoz...ki kellett sorolni a jobbra kanyarodóba,amikor fékeztem 30-ra ő is fékezett,akkor nyomtam egy padlót ő is nyomott egyet,a végén satuznom kellett majdnem állóra egy olyan helyen ahol már 90-el jönnek mögöttem,naná hogy nem hagyom a parasztkodását annyiban...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Formula1.2017.06.29.Boxutca.HDTV.HUN.720p.x264-JVC
greenkawa
#164143-ra meg csak annyit,hogy azt öreg barátom önbíráskodásnak hívják,és ha nekimész majd utána ezt elköveted akkor már halmozod az élvezeteket,mehetsz majd a hűvösre,kresz ide vagy oda.a veszélyeztetést meg úgysem tudod bebizonyítani,mivel te mentél neki,az első mondat az lesz a rendőrtől hogy követési távolságot kellett volna tartani,baszhatod a pofázásod a veszélyeztetésről.nagyon sajnálatos,ha ennyi idő után ezt nem sikerült felfognod...de már tudom honnan jönnek azok,akik pl.tegnap is vészfékezésre kényszerítettek a kanyarodósávba besoroláskor,aztán meg még nekik áll feljebb ha belemászol 2 méterre a seggükbe reflektorral...iq meg közlekedési kultúra is zéró.
Pest belváros,délutáni dugó áll a sor a piros lámpánál.Persze senki nem tart követési távolságot,mert meglincselnék,ha a sor nem fér be, két lámpa közé.
Aztán zöldre vált a lámpa,elindul a sor,majd valamelyik őrült kettesbe a kereszteződés közepén,elveszi a gázról a lábát,aztán legalább hárman hátulról,garantáltan televerik.
Nos a kresz szerint ugyan a hátul lévők sara (lenne) DE! garantáltan az ok kiváltójának,nem lesz keze amivel a betétlapot aláírja...
Ráadásul veszélyeztetésért,amúgy is őt hurcolnák meg.....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
„De Hamilton autója nem sérült meg, mi pedig nem akartuk túlzottan befolyásolni a világbajnoki küzdelmeket.”
kb egyenerteku lenne azzal, amiert Grosjean kapott a 2012-ben Spaban okozott balesetert
capisce
Én látok és együtt élek a forgalommal,versenypályán is,meg az utcán is...
De nyugodtan játszd az ostobát,én vevő vagyok rá!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
simonl
#164128:mi nem érthető azon,hogy a hátul lévő nem mehet neki az előtte haladónak,aki nem is fékez?akkora ostobaságokat írogattok itt,hogy a pofám leszakad...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!