FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Roger6
Ezt nem lehet, ennek ellenére megy a rinya.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lehet, de most teljesen felesleges a hiszti. Hivatalos hogy 5 rajthellyel hátrébb kezd. Nem lehet kimagyarázni egy váltócserét se..
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.07.08. 10:06:35
adam46
Van itt sok szabály, amit figyelmen kívül hagynak.
igy van valtocseret nem tudnak kimagyarazni😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
Miért ne kapna? Nem értem az embereket. Van egy szabály -> szabálysértés történik -> büntetés. Nem túl bonyolult, szóval nem értem honnan jön ez a "biztos, hogy nem fog".

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adam46
Biztos, hogy nem fog.
Hamilton lehet buntit kap valtocsere miatt😊))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

allock
hja, azóta csak F1 eco van

#hhwnd

repvez
de akkor legalább nyomhatták amig a csövön kifér, nem kellett babusgatni sem a gumikat sem a motorokat, hogy kibirják a következő versenyig.
ott csak az adott pályára koncentráltak, hogy ott a lehető leggyorsabbak legyenek és a legjobb helyezést érjék el.
Ez hiányzik most , nem egy enduring verseny sorozat, hogy ki tudja a legtovább birni egy motorral, hanem egyéni futamokból álló verseny sorozat

es meg mondja nekem valaki, hogy a 2005-os szezon rendben volt

(Raikkonen felrobbant gumija Nurburgringen, USA GP bojkott es ez az esetek mind bizonyitottak, hogy a gumiszabalyok rosszak voltak)

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Vettel hivatalos oldalán közleményben kért elnézést a rajongóktól.
"Kedves motorsport rajongók!

Ami a Bakui incidenst illeti, szeretnék magyarázatot adni a történtekre:
Az újraindításkor Lewis meglepett engem, emiatt nekiütköztem a versenyautójának.
Visszatekintve nem gondolom úgy, hogy rossz szándék vezérelte. A verseny hevében túlregáltam a dolgot, ezért szeretnék közvetlenül is bocsánatot kérni Lewistól, mint ahogy mindenkitől, aki nézte a versenyt. Tudom, hogy nem mutattam jó példát.
Nem állt szándékomban veszélybe sodorni Lewist, de megértem, hogy veszélyhelyzetet teremtettem. Ezért pedig bocsánatot szeretnék kérni az FIA-tól. Elfogadom és tiszteletben tartom a döntést, ami a mai meghallgatáson született, mint ahogy azt is, amit a bakui stewardok hoztak velem szemben.
Imádom ezt a sportot, és szeretném oly módon képviselni, hogy az jó példával szolgáljon a jövő generációinak.
Sebastian"

kizart

BRÉKING: Vettel megúszta! Nem indítanak további eljárást a Vettel-Hamilton incidenssel kapcsolatban!

A német világbajnok bocsánatot kért az FIA-tól és a motorsport világától.

Kis 'közmunkát' azért végezni fog: egy évig a felelősségteljes vezetésről fog előadásokat tartani a fiatal pilótáknak

http://www.m4sport.hu/2017/07/03/vettel-meguszta/#
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.07.03. 19:57:45

RatBaG
ilyen szoros újraindítást se láttam még:

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
George R. R. Martin és Alonso? Azta! 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha
Mondjuk ő ült hozzá a legközelebb. <#zavart1>

AnuluWork
Vettel azt mondja "fékteszt". Vettel ott ült Hamilton mellett? Csak mert a telemetria adatai alapján nem volt satufék.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.07.02. 10:30:27

AnuluWork
"nem akartuk túlzottan befolyásolni a világbajnoki küzdelmeket"

Anno hasonló, ennél kevésbé nyíltabb szándékosság miatt Schumachertől konkrétan elvették az összes pontját. 😊

Miért, a boxutca összefoglaló ott ült az autóban hamilton mellett? Kérdezem naívan.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

HTS s3rg1nh00
szerintem is az lesz a legegyszerűbb,ha már egy érvet sem tudsz felhozni akkor elkezdesz személyeskedni és játszod a sértettet,"én befejeztem" kijelentéssel.
#164147 kíváncsi lennék,ha veled történik akkor is így viszonyulnál-e a dologhoz...ki kellett sorolni a jobbra kanyarodóba,amikor fékeztem 30-ra ő is fékezett,akkor nyomtam egy padlót ő is nyomott egyet,a végén satuznom kellett majdnem állóra egy olyan helyen ahol már 90-el jönnek mögöttem,naná hogy nem hagyom a parasztkodását annyiban...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Te egy igazi hülye vagy! Kár beléd minden betűért... Én részemről befejeztem........
"besoroláskor,aztán meg még nekik áll feljebb ha belemászol 2 méterre a seggükbe reflektorral." és ".iq meg közlekedési kultúra is zéró." hát igen, így nem is lesz. De még mindig nem értem, hogy miért hasonlítod a versenyzést a közúti közlekedéshez? Teljesen más szabályok vonatkoznak mindkettőre. Meg ez a flegma stílus is... kultúra ugye. 😄 (De még igazad sincs)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
felrakták ncore-ra a boxutca összefoglalót.Tisztán érthetően a napnál is világosabban ott van minden.

Formula1.2017.06.29.Boxutca.HDTV.HUN.720p.x264-JVC

HTS s3rg1nh00
lol,itt aki kettőnk közül játssza az ostobát az te vagy.imádom,amikor az "én vagyok a faszagyerek" stílus jön,amúgy meg lófaszt sem látsz a szemedtől...itt lenne az ideje újratanulni a szabályokat,mert jól láthatóan elfelejtetted a nagy versenyzésben.
greenkawa
#164143-ra meg csak annyit,hogy azt öreg barátom önbíráskodásnak hívják,és ha nekimész majd utána ezt elköveted akkor már halmozod az élvezeteket,mehetsz majd a hűvösre,kresz ide vagy oda.a veszélyeztetést meg úgysem tudod bebizonyítani,mivel te mentél neki,az első mondat az lesz a rendőrtől hogy követési távolságot kellett volna tartani,baszhatod a pofázásod a veszélyeztetésről.nagyon sajnálatos,ha ennyi idő után ezt nem sikerült felfognod...de már tudom honnan jönnek azok,akik pl.tegnap is vészfékezésre kényszerítettek a kanyarodósávba besoroláskor,aztán meg még nekik áll feljebb ha belemászol 2 méterre a seggükbe reflektorral...iq meg közlekedési kultúra is zéró.

Magnum PI
Egyet ne felejtsetek el mikor a közúthoz hasonlítjátok a dolgokat, hogy itt nincs féklámpa. Én egyszer mentem valaki mögött 2-3 autó távolságra és egyik féklámpája sem igazán működött. Majdnem volt meglepetés.

Képzeljünk el egy egyszerű helyzetet.
Pest belváros,délutáni dugó áll a sor a piros lámpánál.Persze senki nem tart követési távolságot,mert meglincselnék,ha a sor nem fér be, két lámpa közé.
Aztán zöldre vált a lámpa,elindul a sor,majd valamelyik őrült kettesbe a kereszteződés közepén,elveszi a gázról a lábát,aztán legalább hárman hátulról,garantáltan televerik.
Nos a kresz szerint ugyan a hátul lévők sara (lenne) DE! garantáltan az ok kiváltójának,nem lesz keze amivel a betétlapot aláírja...
Ráadásul veszélyeztetésért,amúgy is őt hurcolnák meg.....
„Természetesen keményebb büntetést is kioszthattunk volna. Például egy kizárást, vagy egy versenyre szóló eltiltást” – mondta a szakember.

„De Hamilton autója nem sérült meg, mi pedig nem akartuk túlzottan befolyásolni a világbajnoki küzdelmeket.”

bunteteset megkapta, de ezert eltiltas???

kb egyenerteku lenne azzal, amiert Grosjean kapott a 2012-ben Spaban okozott balesetert

adam46
Mivel elsőnek bealudt, másodjára nem akart...
Imádom mikor taknyosok oktatnak!! Évtizedeket versenyeztem más-más szériában,több mint 2 millió kilométer van mögöttem baleset okozás nélkül..
Én látok és együtt élek a forgalommal,versenypályán is,meg az utcán is...
De nyugodtan játszd az ostobát,én vevő vagyok rá!
Count Adyn
nyomasd még😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

HTS s3rg1nh00
kár,hogy 53 évesen annyi közöd van a közlekedéshez,mint egy újszülött csecsemőnek...
simonl
#164128:mi nem érthető azon,hogy a hátul lévő nem mehet neki az előtte haladónak,aki nem is fékez?akkora ostobaságokat írogattok itt,hogy a pofám leszakad...

AnuluWork

AnuluWork
Annyi megkötés van, hogy az SC alatt minimum idő van (szektoronként), azt el kell teljesíteni.

Vettel 2010ben a magyar nagydijon a Hungaroringen is megszivta a SC-al amikor tul lassan haladt a SC mogott es buntit is kapott mert vagy 10 autonyi volt a SC es kozte

mondjuk valami allat ele ugrik a SC alatt amit lathat is a versenyzo

bakkerman
Pár éve volt egy futamon amikor SC volt,Vettel vezetett,mögötte asszem Webber volt. A német folyamatosan hol felgyorsitott hol lelassitott,a végén már csak a tötyögött,aztán amikor jött a zöldjelzés ráállt a gázra,és Webber csak pislogott mert kizökkent a ritmusból. Akkor meg lett védve a német,hogy SC alatt az élen lévő diktálja a tempót...csak akkor Webber nem volt akkora fasz mint most ő,és nem mászott rá.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Egy bizonyos követési távolságot tartani kell,még 30-nál SC alatt is,ugyanis most utcai pályán voltak,mi van akkor ha tegyük fel Lajos elé kiesik egy palack,egy gumilabda,bármi. Amire természetesen csekély az esély,de ha ez lett volna,és HAM satuzik egyet,akkor Vettel még jobban telebassza úgy hogy ugrik a futama. Azért,mert belemászott a seggébe

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!