182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
ShaiHulud #168064 szerintem is marchione van a hatterben, talan mar volt alairt papir. -
#168063 Abból mi igaz,m hogy Kimi fizetős pilótaként megy a Sauberhez .. ? :D -
ShaiHulud #168062 benezte de nem ilyen ironikusan mint ahogy irod. azzal nezte be, hogy most majd vettel harmoniaja, ami eddig se volt tul jo a sok hibajat latva, meg szarabb lesz egy uj, feltoroben levo tars mellett. ebbol meg nagy cumi is lehet, lasd redbull vet-ric vagy mclaren ham-alo esetet. meglatjuk mit hoz a kovetkezo evad. az biztos most legalabb meg 2 evig nezhetem a forma1t mert meg lesz kimi akit erdemes nezni. -
ShaiHulud #168061 vettel egyedul kuzd ja, mint monzaban...ja megsem, kimi votl a merci szendvicsben, mig vettel hatul probalt visszakecmeregni...hol volt vettel hogy segitsen? -
#168060 A ferrari ezt benezte...Kib..szta a fold legjobb pilotajat, hat miert nem nezett fel sg re elobb ....? :)))) -
#168059 Úgy látom mi nem ugyan azokat a versenyeket nézzük.... folyamatosan direkt szopatva van nehogy vettel elé kerüljön , ha ott van engedje el stb legközelebb nyitott szemmel nézd a futamokat... -
ToxiMaxi #168058 Én arra válaszoltam, hogy mi lenne ha már most cserélnének. Év közben beülni egy ismeretlen autóba és azzal már a köv. hétvégén jól teljesíteni nem kis feladat. Igazad van az 5-6 hely is túlzó, lehet még annyit se tudna hozni.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.09.11. 16:02:28 -
#168057 Általában azért kap más stratégiát a futamokon,mert nincs meg a megfelelő tempója. -
#168056 Sergio Marchionne végakarata volt, hogy Lec legyen a Ferrariba jövőre. Nem? -
#168055 -
gpFan #168054 Azért elég beteg hogy Raiikkönent pont most, amikor a legjobb az utóbbi 3-4 évben pakolják ki, illetve fokozzák le.
Talán van köze ahhoz, hogy Vettel nem volt boldog a Monzai kvali után, és emlegette hogy lesz mit beszélni a csapatvezetéssel.
Konkrétan, a Ferrari nem arról ismert, hogy nincs csapatsorrend. Most valahogy Kimi nem akart belemenni a 'szárnysegéd' szerepbe .
Lehet, hogy ez volt a fő ok. Persze, erről vagy 30 évig nem beszélhet senki a bennfentesek közül.
A Sauber nem olyan rossz hely most. Ha Alonso kibírt 4 évet a McLarenben, Kimi is kibír 2-őt a Sauberben -
#168053 Te miről beszélsz? Mire alapozod, hogy 5-6ik helyen lenne? -
#168052 Igen? Vettel egyedül küzd?:))) Érdekes meglátás csak hogy tényeket nézzük 3 a bajnokságban, úgy hogy kétszer megkotlott alatta a technika és a halálba szopatta a csapata:DDD Arról nem tehet hogy Vettel falba csapja az autóját neki megy a másiknak stb....
Szerintem azért kapta a Saubert egyébként hogy segítse Vettelt a továbbiakban.. -
paj01 #168051 A Lotus-al se volt sok esély aztán láss csodát. Mellesleg a 2 lotus-os évében sokkal jobb volt nézni mint a ferrariban az elmúlt években. A középmezőnyben leglább villoghat majd, szerintem egy két meglepetés eredmény is befigyelhet, teljesen felszabadultan versenyezhet és elsőszámú pilóta lehet. -
ToxiMaxi #168050 "teljes erővel" Jah csak 5-6 helyről nehéz lenne segíteni, másrészt miért segítené? Utána következő évre is maradna másodhegedűs. Én annyira nem látom a potenciált benne. Meglátjuk mi lesz. -
#168049 Aláír két évre egy olyan istállóhoz,aminek reális esélye nincs a futamgyőzelemre , mindezt miért, a pénzért, a hátralévő futamokon még annyi motivációt sem látunk majd tőle,mint eddig, most kellett volna év közben átrakni a Sauber-hoz ,Szerencsétlen Vettel egyedül küzd két Merci ellen, Leclerc idén még biztosan benne lett volna,hogy segítse Vettelt teljes erővel, az autóval is megismerkedhetett volna.
-
#168048 Nagy bajnok ??? :))))
Nekem nem hianyozna, jo arc de kutyauto versenyzo.....:) -
#168047 Egyébként is tetszik most a Sauber a rettentőkék után:) Következő évben Sauber szurkoló leszek, legalább nem támasztok nagy elvárásokat -
#168046 Meglepett,azt hittem visszavonul...remélem a Sauber alá tud rakni egy jó autót,és stabilan pontokért menni,nem lenne szerencsés egy újabb korábbi nagy bajnokot látni a mezőny végén kullogni :( -
Stockbauer33 #168045 http://f1vilag.hu/hirek/hivatalos-raikkonen-tavozik-a-ferraritol/ -
#168044 Räikkönen helyett Leclerc a Ferrarinál, de a finn sem hagyja abba Végre valami kis izgalom.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2018.09.11. 10:59:50 -
#168043 Kellenek az ilyen "karakterek", ugye?
http://www.origo.hu/sport/loero/20180909-verseny-kozben-huzta-be-ellenfele-feket-az-elmebeteg-motoros-moto-2.html -
Stockbauer33 #168042 -
#168041 -
#168040 Azert van meg vissza az evbol rendesen, raadasul huzos palyakkal. Egy HAM motorhiba (amugy is fogynak a motorok), 1 kieses, es VET vezet "behozhatatlanul". -
#168039 Vettel már talán tavaly is de idén biztosan saját hibájából nem lesz világbajnok. Ezt nem szokta tűrni a Ferrari. Ha Leclerc hozza a szintet vagy akár jobb is lesz akkor pikk pakk őt fogják támogatni. -
Fürtös #168038 Szépen elmagyarázza a srác az ide vonatkozó szabályokat de a probléma nem ez volt.
A probléma az, hogy nem tudják eldönteni melyik az eleje a T-traynek.
Lépcsős kialakítása van (síkban) az első sarkon megvan a rádiusz de a lépcsőn már nincs ott már 90 fok a letörés.
Ezen ment a matek, a papók láttak egy sarkot a T-trayen ami nem rádiuszos, mivel ők saját bevallásuk szerint sem szakemberek és az angoljuk is messze van a mérnöki kommunikációs szinttől ezért ők ezt úgy értelmezték, hogy szabályellenes.
Ezért ment a fellebezés, hogy vizsgálják meg az FIA mérnökök is. Mert olyat futam után 1 órával már nem találsz annyira azért nem szeretnek dolgozni :D -
#168037 Túl sok helyen írnak már tényként róla,ahhoz hogy ne legyen igaz.
Ez azt jelenti,hogy Leclerc 21 évesen Ferrari pilóta lehet,azért ez nem semmi, a srác Verstappen-hez hasonlóan a jövő tehetsége, szerintem simán elképzelhető,hogy Vettel szintjén lesz,akár már az év közepétől, amit biztosan nem fog szeretni a Német, már előre borítékolom,hogy nem lesz jó a viszonyuk,ha ez megtörténik, és nem hinném,hogy beállítják majd a német mögé,ha hasonló teljesítményre lesz képes,mivel a Ferrari már 2 éve betette a pilóta nevelő programjába,tehát terveik vannak vele, jó Ferrari kapcsolatai vannak,akár a menedzsere révén is, Vettel fizetésének a töredékéért fog majd versenyezni, valamint Vettelhez képest 10 évvel fiatalabb.
Ez az én véleményem, majd meglátjuk. Olyan érzésem van,mint amikor Alonso mellé került Hamilton, a folytatást már mindenki ismeri:) -
ShaiHulud #168036 szerintem igen -
#168035 Kicsit hallgasd tovább, mit mond Vettel az esetről. :)
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.09.06. 19:31:39 -
#168034 0:40 -mél az nekem teccik, az jól csinálta szerintem :)
-
#168033 No, vajon igaz a pletyka, Kimit kirakják ...? -
#168032 -
#168031 -
#168030 Ezt forgatom én is a fejemben, de az az érzésem, hogy erre kell legyen másik megoldás, hiszen eddig is volt hasonló szituáció és meg tudták oldani. -
#168029 Ez a te bajod. -
ToxiMaxi #168028 Pedig amilyen stílusban írsz egyből ez jön le. -
#168027 lököttség, az első egy elévágás lett volna, de Kimi bejött. ilyenkor a rivális kintmarad..mert ugye minek jönne be, hogy tudi ne legyen pozíciócsere?
..szal a második meg rém egyszerű, Hamilton-tól kértek egy hamertime-t, megtolta az első szektort, megtolta a középső szektort,..kb. itt láthatták Kimi első szektorát ami nyilván nem lehetett jó mivel a Pit-ből hajtott ki (meg amúgy is a Mercedes-é volt az első szektor szal még korrigáltan sem utalt semmi arra hogy gubanc van.
Aztán amikor meglátták Kimi lila középső szektorát akkor hagyhatta el Hamilton a box bejáratot...addig simán úgy tünt hogy nyújtani tud és fölévág vagy mi a szösz Kimi-nek.
Amikor már látták Kimi befejező szektorát akkor már nem volt más dolguk mint behívni a srácokat, mert ez erőből nem lesz meg ez látszott, hiába futott Hamilton legjobb kört, Kimi kivezető köre nem lehet még gyorsabb nyilván, de túl jó volt az látszott a GPS adatokból sztem.
..meg sokat tökölni nem lehet a szerelőkkel, sem a Mercedes-nek sem a Ferrari-nak hiszen a Mercedes van a legközelebb a pit bejáratához (utána meg a Ferrari). -
#168026 Félreérted, ha azzal jössz, hogy savanyú a szőlő. A kettős mérce és a Hamilton-seggnyalás az FIA részéről, az savanyú. Úgy látom a kommentemet nem sikerült végigolvasni. -
ToxiMaxi #168025 Következő körben látták, hogy Kimi milyen gyors kört ment és ezért nem cseréltek kereket. Nem tudom miért kell ezen ennyire rugózni. Ez egy olyan szabály, amit minden csapat ki tud játszani, de itt nem is ez volt az egésznek a lényege. Menet közben kellett alkalmazkodni a körülményekhez. Én elhiszem, hogy savanyú a szőlő de a hibát nem a Merciben kell keresni, hanem ott, hogy Ferrari 1-2-ből miért is nem tudtak nyerni.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.09.06. 12:14:02