182114
  • nearo
    Kimi nyilatkozott a szingapúri sajtótájékoztatón :)
  • AnuluWork #168103
    Egy lépésre az üvegborítástól a fejnél.
  • AnuluWork #168102
    Erről az évről írtam, nem tavalyról.
  • HTS s3rg1nh00
    de nem azért,mert az autókat fizikailag könnyebb lenne vezetni,hanem azért az általános technikai szemléletmódért és a fizikai felkészültség szükségességért amit MSC honosított meg,azért előtte egy Nigel Mansell közel sem edzett úgy pályafutása végén,mint ma Kimi.
  • allock #168100
    elektromos kis zümmögő távirányítós kocsinak pont jó lenne, amit a pit wallról irányítanak
  • adam46
    Mintha csak a Hot Wheels világából csöppent volna ide.
  • gpFan
    2021-es F1 autó kinézeti terv
    Bocsánat, hogy nem Kimiről írok
    Ezzel meglesz a 380 Monzában
  • RatBaG #168097
  • argo001
    Ajjaj, még a végén kiderül, hogy Kimi a tavalyi és az idei címet is behúzhatná/behúzhatta volna, ha a gonosz Ferrari nem hátráltatja. (???)

Ezt még mindig nem értem. Kimi 2014-ben harmadannyi pontot gyűjtött, mint Alonso, tempóban is jócskán elmaradt tőle - különösen időmérőn. 2015 óta ugyanez a helyzet a Vettellhez való összevetésben is, leszámítva a 2016-os szezont. Ahhoz képest, hogy van szezononként néhány jó versenye, meglehetősen jó ellentételezés sorozatban öt szezon a Ferrarinál.

Ha már Massánál is ez volt az érv, akkor ne legyen kettős mérce. :)
  • maffioso
    Idén talán a legnagyobb a fizikai megterhelés a kanyarokban, de soha nem volt annyira drasztikus, hogy 40 évesen ez gondot okozzon egy atlétának. Vagy Kiminek. :D
  • IXEMGabeo
    manapsag ezeket a gepeket egy 40 eves is siman elvezeti lasd Schumit, aki 43 evesen meg pole-t es dobogot szerzett...
  • AnuluWork #168093
    Hagyjuk már ezt az öregedő pilóta dumát! Monza, pole. Ennyi. Ahogy NEM KELLETT Sebastian heréjét nyalogatni, hirtelen az egyiknek jött egy pole ott, ahol pont a másiknak kellett volna, a másiknak pedig egy totális összeomlás már a legelején.

Na most ha minden versenyen fair körülmények lettek volna, nagy valószínűséggel nem ennyi pont különbség lenne Hamilton és Raikkonen között. Most fog majd eldőlni, hogy mi is zajlott a Ferkánál: Kimi utolsó éve ott, papíron még ő is nyerhet. Semmi oka a még meglévő matematikai esélye végéig Vettelt támogatnia. Kirúgták. Vagy megpróbálja Vettellel behuzatni a Ferka a VBt, de akkor kiteszik Kimit a következő versenyen a második autóból, vagy ezt idén Vettelnek saját skillből kell majd behúznia, ami Webberrel csapattársaként az első VB címe óta nem volt jellemző Vettelre. Mindig kiemelt volt Ricciardo érkezéséig. Megj. Leclerc lehet, hogy jövőre még jobban el fog verstappenedni, és ránő Vettel fejére. Rossz döntést hozott a Ferka. Érdekes lesz.
  • argo001
    Ez tény, de nem minden öregedő pilótával elnézőek ennyire, és ez megmaradt tüskeként. :)
  • AnuluWork #168091
    Jönnek a csehszlovákok!
  • Krigare90
    Hánytól lesznek majd a közvetítések a hétvégén?
  • paj01
    Kimi 40 éves basszus, mi az istent vártok tőle?:D De igenis jó pilóta mindig az elitbe tartozott. Fénykorában simán pariban volt akárkivel, Schumi, Alonso ellen is ment teljesen méltó ellenfélként. Nagy csapatok akarták szerződtetni, megmutatta, hogy közepes csapattal is tud brillírozni, Ferrari VB... Lehet hogy valakinek nem szimpi és nehéz elfogadni de ettől függetlenül jó pilóta, és az elmúlt 15 év egyik meghatározó alakja a forma 1-ben.
  • __Jacek__
    Én tudom:)))
  • argo001
    Érdekes. Ugyanezt mondták sokan Barrichellónál is.

Akkor ezek szerint Kimi Barrichello-kategória?

(Azt már le se merem írni, erre a kérdésre mit válaszolnék, már így is bedobtam egy széket a tömegbe, nem akarok rögtön kettőt.)
    Utoljára szerkesztette: argo001, 2018.09.12. 11:22:37
  • lac coo
    Csapattarshoz kepest, nyilvan....
  • bakkerman
    14 futamon 9 dobogó. 14 időmérő után 4x indulhatott az első sorból,abból 1 pole. Úgy,hogy ez a Ferrari továbbra se az ő autója,nem rá van tervezve,mert ő már házon belül évek óta csak "vegetáló" pontszerző státuszban van,mert ott van mellette Vettel. És valósznüleg nincs is már 100%-on motiválva,és nem is hajtja határon az autót. Szóval azért az tulzás,hogy tempóban gyenge.
  • lac coo
    De....:)
  • __Jacek__
    Troll vagye?:))
  • lac coo
    Meg ha igy van, miert is nem Kimiz favorizaltak...? ;)
    Mert a statisztika eleg egyertelmu, tempoban eleg gyenge iden....
  • maffioso
    Van baj...
  • __Jacek__
    Mért?:)))) Esetleg mert mast favorizál csapaton belül és azt akarja mindig pozicióba hozni, de kommunokációban természetesen nem.
    De ha jól emlékszem volt már olyan az F1-es történelemben hogy falba küldtek egy versenyzőt hogy a másik pozicióba kerüljön Gondolom ezt sem láttad
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.09.12. 07:37:07
  • GabeE3e
    Nyilván az vagyok, ki az a hülye aki nem érti,miért szabotálná egy istálló a saját pilótáját:D

• __Jacek__
    Felesleges fogalmatlan..
  • ShaiHulud
    marmint hogy erted hogy nem szandekosan? veletlen raktak fele annyi benzint bele mint vettelebe? vagy szerinted igy hasrautve ontenek bele benyot? vagy az votl a nagy strategia hogy kimi menjen egy jo kort keves benzinnel, vettel meg eegyet tobbel aztan meg egyet kevesebbel? erzed hogy valami nem kerek? nem feltetlen osszeeskuves amugy, csak hogy a szokasos ferrari balfaszkodas, amit valamiert az esetek 90%ban kimi szopik be...
  • GabeE3e
    Nem mondtam,hogy nem történt meg,de azt te sem gondolod komolyan,hogy szándékosan tették,a srác meg így írta,vagyis én így értelmeztem.
  • desigo
    Alonso is betársulhatott volna csapattársnak mellé.
  • ShaiHulud
    az hol osszeeskuves elmelet hogy nem tankoltak meg a spa idomeron a q3ban? ez teny...
  • AnuluWork #168073
    Megj, jót tehet majd Giovinazzi versenyzői karrierjének, hogy esetleg Kimi mellett fog jövőre menni.
  • AnuluWork #168072
    Innen szép Vettelnek VBt nyerni! Biztos oda fogja adni Kimi a pozíciót, ameddig nem lesz matematikailag esélytelen a VBre ... :D

Kiminek kellene idén 1x-2x nyernie, és lehetne a Sauberesből legalább egy Lotusos karrierzárás.

Amikor hagyták menni, akkor nagyon jó volt mindig.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.09.11. 19:37:55
  • Magnum PI
    Igen, hibát követnek el mert Vettel helyett kellett volna inkább Leclerc. Kimi nem lett volna rivális, támogatta volna és sokat tudott volna tanulni tőle. Csak viccelek...félig ;)

Komolyra fordítva a szót, ha Leclercben csobog a bajnoki vér akkor ebből így előbb utóbb úgy is rivalizálás lesz és megint maga alatt vágta a fát a Ferrari. Persze lehet az az egyesség, hogy Leclerc az 1. évet beáldozza, de ha mondjuk verni fogja Vettelt időmérőn azt nagyon nehéz lesz elereszteni.

• GabeE3e
    Olyan összeesküvés elmélet,hogy pár hozzászólással alattad,azt pedzegeti valaki,hogy a Ferrari szándékosan szabotálja Kimit:)

A várt teljesítmény pedig,szerintem az lett volna,hogy legalább Hamiltontól néha napján raboljon pontot,eddig ez 1 alkalommal sikerült, három ponttal.
    Mellesleg tavaly évi 7m dollárt kapott Kimi+ bónuszokat, összehasonlításképp Leclerc 150k-ért versenyez a Saubernél, és meglepődnék,ha nem tudná legalább ezt a szintet hozni, szóval amikor azt írják,hogy nagy hibát követ el a Ferrari,hát mindenki döntse el maga.
    Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2018.09.11. 19:15:52
  • ShaiHulud
    mi volt a vart teljesitmeny? megis ki altal vart? megis milyen osszeeskuves elmelet? vernie kene vettelt meg hamiltont?
  • lac coo
    Minek ide összeesküvéselmélet? Jóval a várt teljesítmény alatt volt Kimi, minek ezt cifrázni ....
  • ToxiMaxi
    Vagy mint mikor Spa-ban benézték a q3-ban az üzemanyag mennyiséget?
  • __Jacek__
    Szerintem meg hagyjuk...
  • GabeE3e
    Nézd vissza az összefoglalókat szezon elejétől, amikor más stratégiát kap,azt azért kapja,mert az alap taktikával nem lenne esélye a győzelemre, első,második,harmadik futamon is megelőzték az első körben a riválisok, a többi futamot nem néztem vissza.