FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Benaztak vagy "trukkoztek" (szarazabb beallitas).

Tul nagy veszteseguk nincs. Elvileg szaraz verseny lesz. Vettel szemponjjabol a ket Redbull eleve kihullik, Raikkonen elengedi, marad Bottas es a ket fital (Mercis csapatok, de valszeg nem fognak nagyon izmozni Vettel -lel). Ha Vettel-nek makja van es Bottas fenakad a ket fiatalon, akar mar a 3-5. kortol Hamilton mogott lehet😉
Aztan jo a szokasos vonatozas, gumi, pit stb.

Bar izgibb lenne egy Vettel kieses, Hamilton 5-6. hely (pontokban maradjanak kozel), es elol valami 3 ujdonsag😄DD
__Jacek__
A kómában levő 21évet volt az F1-ben ebből hármat hagyott ki, 306 futamot ment ez tényleg egy rövid pályafutás😊) Plusz volt olyan időszak 2000-2004 amikor 5 VB nyert, ezt biztos nem domináns autóval tette simán ment volna egy Arrowsal is.

Még annyit hogy igazából bullshit ez a több futam van egy évben mert menyivel is? 4-el? Az mennyi is 20% mert akkor ha Hamilton szerez 84 polt életében akkor statisztikailag hozta Shumi eredményét, nagy az esély rá hogy simán lesz neki annyi.

A másik hogy mindig domináns autóban ül, "az élethez szerencse is kell" ellenpélda Alonso. Be kellet vállalni hogy elmegy a Mercihez ahol Rosbi és Shumi éveket szenvedett ennyi.

Nem kell szeretni pl nekem se a kedvencem nade az eredmenyit nem elismerni simán ostobaság, Shumit soha nem szerettem de el kell ismerni hogy ő hihetetlen verenyő "volt".
PLaci
Majdnem bejött a jóslatom. 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

sokkal konnyebb dolga volt Schuminal es Sennanal is...ez egy ripacs nem melto, hogy o legyen ott elol...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
Barhogy is van, jelenleg o a vilagelso ebben, meg lesz is par evig 😊))
Konnyu dolga nem volt azert, kellett a tehetseg rendesen.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nem tudom ez igy van-e, konnyu leellenorzni, de az is erdekes szempont lehet, hogy ugye ugy szokott lenni, hogy egy-egy csapat csak par evig dominans, na most ha pont akkor vagy annal a csapatnal, akkor most joval tobb futamot tolsz le dominalva, mivel tobb futam van egy evadban.

lac coo
Ha jol halottam hiaba van manapsag tobb verseny, igazabol kevesebb verenyen indult eddig mint Shumi....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.02. 21:29:03

A rekordok azért vannak, hogy megdöntsék őket. Aki csupán a rekordjai miatt drukkol egy versenyzőnek, az hülye.

Kövezzetek meg, de miért olyan nagy szám egy halott és egy kómában fekvő versenyző rekordjait megdönteni?

A marketing részét értem....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Csak nem érnek annyit Hamilton polejai, sokkal több verseny van egy évben azóta.
lac coo
A Ferrarikkal mi tortent, a vegerol lemaradtam, de addig eleg jol mentek, Vettel legalabb is....?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.02. 19:23:46

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Alexease
Jol mukodott az idomero rendszer, ez alapjan barmi mas is lehetne a vegeredmeny😄DD

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.09.02. 18:11:33
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ma is szerencséje volt.Őőőő vizen 😊

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.09.02. 17:42:41

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Peppus
Rohadt jók voltak a fiatalok 😊 Ez igen. Mekkora égés ez a Ferrarinak 😄 😄

Stroll második. <#banplz>

adam46
Mindjárt hajszárítóval még fel is szárítják a pályát. Elállt az eső, mire várnak még? Istenem...
adam46
Ez nagyon gáz és ha holnap a futamon is ilyen eső lesz, akkor nem lesz semmilyen futam? Vagy állnak ugyan így 2 óráig?
2cm nagyobb gumi 1 cm emelne a hasmagasságon! Ennyi kellene és lehetne menni.

1

adam46
Nem tudom ezen miért nem lehet változtatni, most feleslegesen áll az egész. Grosjean balesetét már megnéztük 20x...
Nagyobb méretű gumit kellene gyártani az esősből és meg lenne oldva a dolog! El elbasszák az egészet!

1

mcmoha
Igen, így pontos.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
34.6 A competitor may not modify any part on the car or make changes to the set-up of the suspension whilst the car is being held under parc fermé conditions. In the case of a breach of this Article the relevant driver must start the race from the pit lane and follow the procedures laid out in Article 36.2.
In order that the scrutineers may be completely satisfied that no alterations have been made to the suspension systems or aerodynamic configuration of the car (with the exception of the front wing) whilst in pre-race parc fermé, it must be clear from physical inspection that changes cannot be made without the use of tools.

nearo
Pontosabban onnantól kezdve, hogy kvalin először kigurul a boxból az autó. Legalábbis én így tudom. De lényegében ugyanazt jelenti, ha valaki megemeli a kocsit időmérőre hogy értelmesen tudjon körözni vizes pályán, és a versenyre felszárad a pálya, akkor nagyon megszopja.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha
Mert a szabályok szerint a szabadedzések után már nem lehet változtatni a beállításokon.

adam46
Nem értem, hogy ha azzal meglehetne oldani, hogy megemeljük a padló lemezt, akkor miért nem állítják magasabbra a felfüggesztést, amivel megemelnék a kocsit és nem lenne ennyi a talajhoz szorítva, vagy ez faszság?
Hát ez finoman szólva is botrányos, véleményem szerint. De élőben láthatjuk most hogy miért is hallani hogy csökken a Forma-1 népszerűsége...

adam46
Az jó kérdés, vártam már egy esős hétvégét. Aztán megint áll az egész...
nearo
Nem értem egyébként miért nem változtatnak ezen a parc fermé szabályon. Miért nem lehet ilyen esős körülményeknél valami enyhítést adni? Kinek az érdeke az, hogy piros zászlós időmérőt nézzünk?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
egész jó hangja van az SC-nek😊

Híres-hírhedt pálya, és nincs vízelvezetés ....

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Honda pole ftw <#banplz>

mcmoha

adam46
Mint a hullámvasúton a biztonsági keret. <#violent>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
Csendben megjegyzem, a kormanyom is igen erosen villog a sargajelzes.....

Magnum PI
Ez az amit nem is értettem tőle. Azért ő már tolja egy ideje és tudhatná, hogy egy ilyet nem fognak csak úgy elnézni. Padlógázon végigtolta az egészet.

Peppus
Kimi kivételével mindenki észrevette a jelzést.. 😄 Ő is észrevette, csak nem foglalkozott vele, mert szerinte nem volt már indokolt..

Fura Alak
Én amondó vagyok, hogy a FIA és a szervezők is hibásak. Mért?
Mert csak egy kibaszott LED tábla villog a pálya mellett, mert nehogy már valójában is valaki zászlókat lengessen.....

Kib. nem mindegy, hogy 310 km/h -nál csak valami LED -ek villognak, vagy valakik lengetik is a zászlókat! Kurvára nem ugyan olyan felismerhető a jelzés.
Aki nem érti a különbséget, az még nem próbálta 110-130 km/h sebességgel közlekedve elolvasni az autópálya feletti LED kijelzőt. Az ilyen kijelzők egymás után szoktak ismétlődni, van, hogy a 2. -nál veszem csak észre, hogy egyáltalán ki van írva valami, ha nincs veszély jelző piktogram rajta. (Veszély helyzet nélkül általában a sebesség korlátozások szoktak kint lenni.)
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2017.08.29. 10:19:35

Jókat mosolygok azokon a hangokon, amik Massa menesztésénél mentek. Hú, mennyien írták habzó szájjal, hogy "bezzeg Kimi, meg a konstruktőri VB milyen fontos a Ferrarinak...".
Aha. 😊

mcmoha

adam46
Szegény Williams totál elvesztette a fonalat. Időmérőhöz képest Massa 8. helye egy csoda.
realisan nezve palyankent es idojarasfuggo az allapotuk es az erosseguk...valamiben a Mercedes jobb, mint pl a motorero, aerodinamika teren pedig lehetseges a Ferrari picit a Merci elott all talan ez teszi kiegyenlitette a kuzdelmet iden...

azt kijelenteni a Ferrari erosebb volt az balgasag, viszont az utolso sorokkal egyet lehet erteni valamiben mindegyik csapatnak van erossege a Williamsnak pl az hogyan lepdeljenek hatrafele😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.