182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#168226 -
#168225 lol tetkó :D
-
#168224 annyira hosszú az út az első féktávig,hogy a poleban álló a szélárnyék miatt biztos nem fordul el elsőnek.Hamiltonnak sincs rossz esélye,de a dupla szélárnyék miatt idén a Ferrarinak jöhet ki úgy a lépés mint tavaly Bottasnak. -
Fela #168223 A 'home' reszen listazzak ki az eppen aktualis stream-ek ID-jet. Az Ace Player elmenti amiket mar beutottel de erdemes mindig nezni a website-ot mielott elinditanad mert eleg surun valtozik a stream ID (akar naponta is). Legalabbis en mindig igy csinalom hogy eloszor website -> copy ID -> Player-> Media-Stream-Network-Network URL: ott egy paste es alul a 'stream' gomb helyett a playre nyomok (mert tul hulye vagyok ehhez es a stream setup nekem nem megy -
#168222 köszi ez jónak tunik eddig, de hogyan lehet csatornákra keresni vagy elmenteni, hogy késöbb is megtaláljam? -
Fela #168221 Ehhez kell AceStream player , az elmult masfel evben ezt hasznalom es panaszkodni nem nagyon tudok -
#168220 -
#168219 Na vajon Bottast hagyjak nyerni vagy nem? Lajosnak tokeletes a 2. hely is ha Vettel mögötte fut be,es akkor Bottas is felszivhatja magat az utolso futamokra -
#168218 vivaldi böngésző, 64bites. -
#168217 melyik böngészővel nézed?azonos beállításoknál a chrome-al nekem is folyamatosan szaggat,FF-ban viszont tükörsima az egész. -
#168216 Eddig ez nem néz ki valami jól a Ferrarinak, kíváncsi leszek,tudnak-e javulni. A második-harmadik részre. Szerintem a Merci megpróbálja a keményebb keverékkel a Q2-t, elég nagy előnyük van úgy néz ki.
-
#168215 valaki tud egy jo ateam linket ahol lehetne külföldröl nézni az idöméröt és a futamot? az M4sport oldala 5 perc után 5percre megáll, igy nem olyan élvezetes nézni, a médiaklikk oldalon meg be se adja a képet van mikor m3u8 hiba kiirás van.
szoval van valahol egy normális link? -
#168214 Szerintem mostmar sokkal osszeszedettebb es jobb lesz mint legutobb. Sokat szamit azert az,hogy tudja milyen amikor kirakjak,es lekerül a rajtracsrol...es most visszaterhet,ami nagyon ritka az F1-ben. En szurkolok neki -
#168213 -
#168212 Én is így jártam. -
#168211 már vagy 10 perce keresek rendes streamet,mire rájöttem hogy délben véget ért az FP3 és még a szingapúri idők vannak a bannerban :DDDD -
IXEMGabeo #168209 remelem sikerul felepiteni ujra a karrierjet, megkapta az eselyet mostmar bizonyitania kell -
Fela #168208 Daniil Kvyat will return to Toro Rosso to replace Pierre Gasly in 2019, the team announce. Remarkable turn of events for a driver who was demoted, dropped, reinstated, dropped and then had his contact ended by Red Bull -
#168207 -
Vettel futotta a leggyorsabb kört, de a Mercédeszek fel sem rakták a hiperlágyat.... -
#168205 -
gpFan #168204 Miért bántja mindenki a Ferrarit ? Összeszedik ők magukat, ahogy Verstappen is az idei roncsolásgazdag kezdetek után
El tudom képzelni a 2020-es évet mint a Ferrari évét. -
#168203 Úgy néz ki a Ferrari több energiát öl a kocsin lévő kamera eltakarásába,mint a VB megnyerésébe. xD
-
#168202 Upsz, igazából én nem is te hozzászólásodra akartam válaszolni hanem egyel előtte a #168196-re de ahogy újraolvastam még azt is félreértettem :D:D. Sorry!
-
gpFan #168201 Sehol nem mondtam hogy Ricci 'néha előhúz valamit' . Ingadozó teljesítményt mondtam. Hogy igazán mit tud, ahhoz egy stabilabb csapatban kellene lennie, és VB cím versenyben. Idáig ez nem volt. Az esélyeit jól kihasználta, de kérdés hogy a lemaradások pontosan miért is voltak. -
#168200 én viszont nem azt mondtam.
Annyi az egész hogy más úgy pozícióért harcolni hogy az egész csapat arról zengedez hogy hajrá, meg más úgy hogy oké előzhetsz ha muszáj de el ne baxd mert akkor ugrott a VB, aztán lehet beballagni a csapathoz.
Pontosan ezért nagy teher amikor az utolsó futamon elég a negyedik hely.... ahogy Alonso-nál volt, de járt már így Hamilton is, aztán az esős brazilon beelőzi Vettel a Toro-val...nagyon faxa nincs ezzel gond, csak kicsit más lesz a teher.
Az esélyesség terhe. Egy világbajnok-nak vannak könnyű címei ahogy voltak Schumacher-nek is, és vannak nehéz címei, mindkettő tapasztalat ami beépül a versenyzőbe. -
#168199 Nyilván ezer nézőpont van és vélemény és nem is gondolom, hogy nekem van igazam mert ez egy szubjektív dolog. A vélemény már csak ilyen. Ha most lenne egy verseny ahol azonos technikával menne mindenki én ebben a sorrendben fogadnék rájuk.
Viszont nekem Riccardo bizonyított Vettel ellen meg igazából Verstappen ellen is tavaly, hogy mennyire érett pilóta. Szerintem azt mondani hogy néha előhúz valamit az erős túlzás. Nekem pont a közkedvelt Kimi az aki néha előhúz valamit és akkor mindenki hanyatt vágja magát, de amúgy meg eléggé közepes teljesítményt nyújt a pályán. -
ToxiMaxi #168198 Én arra értettem a dolgot, hogy sokak fejében az maradt meg, hogy ha megelőzi Petrovot, akkor megnyerte volna a vb-t. Holott közel sem ez volt a helyzet. -
#168197 Mi a fenének rangsorolgatni a jó pilótákat? Hiába ügyes valaki, ha csak egy szar autót kap csak a segge alá, és/vagy más olyan domináns mint régen a Ferrari, a RB vagy az előző években a Mercedes. -
gpFan #168196 A probléma az, hogy csak egy szempontot veszel figyelembe. Nyilván senki aki csak egy picit is benne van az F1-ben nem mondja azt hogy Alonso középszerű versenyző - bár az utolsó 3-4 éve eredményei azok - finoman mondva. Ricci csak egy évet volt együtt Vettellel, és az nem atombiztos támpont. Vettel a legkönnyebben megszerzett VB-címe után volt éppen (2013, 9 utolsó versenyt sorban nyerte), és a RB hirtelen lemaradt. Míg Ricci végre nyerő csapatba került. Igen, a motiváció óriási faktor. Hamilton ereje abban van, hogy akkor a legjobb amikor legjobban szükség van rá. Vettelnek nem volt szüksége egy 3-ik helyre 2014-ben, mert tisztában volt vele hogy az a max.
Persze abban igazad van, hogy nem lehet senki VB megfelelő autó nélkül, de ezt a madarak is tudják. És akkor jön a csapatépítés nevű kategória, amiben a versenyzőnek is óriási szerepe van, lehet. Ez az, amit Vettel akar a Ferrarival, Schumacher mintájára. A dolog működik is, a 2 utolsó szezonban a Ferrari igen erős lett. De van erősebb csapat is még mindig. És itt meg kell említeni Alonsot, akinél ez valahogy ismeretlen dolog. Más szavakkal: ha nem tudsz a nyerő csapatba kerülni, tedd nyerővé azt, ahol vagy. Asszem Riccinek ez volt a fő motivációja a Renaultba menéssel. Ez a szezonja igen pocsék lett. Emlékszik még valaki mennyire Verstappen előtt volt a kb. 10-ik versenyig ? Aztán kezdett dögleni a technika alatta. Most meg a motivációja döglött be, és Max elhúzott tőle. És akkor most Max a jobb ? Nem fogadnék rá. főleg hogy a csapat is őt nyomja - ahá - ezt is figyelembe kéne venni amikor az egy csapatban való teljesítményt nézzük. -
#168195 hát igen világbajnokot csak világbajnokkal érdemes rangsorolni.
Ricciardo még nem volt olyan szituban amiben Vettel igen,..és ha jövőre esetleg elveri Hülkenberg (amire sztem komoly sansz van), akkor mi a fenét fog érni egy ilyen lista? Semmit.
Ricciardo nagyon jó, csinál a semmiből jó húzásokat, és erős versenyző sztem is, de egy világbajnoki címért, mint pl, a jelenlegi is, több kell minden futamon. Verstappen detto, őt nem valószínű hogy el fogja verni Gasly, de még fingja nincs senkinek hogy mit hoz ki belőle ha egy időmérőn elmehet a VB esélye, mit fog mondani a csapatnak ha kiélezett szituban elbaxnak valamit,...hogy viseli teszem azt hogy 37 körön keresztül kerget egy Petrov-t akinek semmire semmi esélye, csak beint neki, vagy kiküldi mint most Perez.
Minden nyitva áll, mert nem volt még ilyen szituban.
Egy Vettel volt már nehéz helyzetben bajnoki cím nyomása alatt, egy Hamilton detto...nem is viselték a legjobban, vagy viszonyítás kérdése.
Az hogy most Vettel szrul áll, az nem egyértelmű hiba. Spa-ban nyert, Monza-ban piszok könnyen járhatott volna Hamilton is szrul külső íven és itt meg az elbaxott időmérő után támadtak, és brutál kivezető kört futott, 4mp-vel jobbat mint Hamilton. Nem volt elég.
A Red Bull meg vérprofi volt, ahogy meglátták hogy pöppet fennakadt Perez-n bamm már meg is támadták.....és nagyon hajszál volt hogy bejött, de bejött.
Ennyi. Ezek egy bajnoki címben nagyon számítanak, az időmérő Szingapurban, ha túltolod és töröd akkor azzal a bajnoki esélyeidet teszed kockára, ha nem tolod eléggé akkor meg azzal.. -
#168194 Pont ezért nincs még Lecrerc abban a listában :D
De most komolyan, én az alapján rangsoroltam, hogy ezek a pilóták, hogy viszonyultak a csapattársukhoz ami továbbra is az egyik legjobb mérce mert órisái technikai különbséget vannak a csapatok között. Fogalmam nincs honnan jött most neked ez a Petrov dolog de Ricciardo Vettel ellen küzdött a RB-ban és ugyanaz volt a motiváció.
De mindegy is, ez a flame war onnan indult, hogy semmibe vettem Vettel 4 VB címét. Majd jövőre kiderül mire is elég a trófea a polcon. Én nagyon sokat várok Lecrecrtől. -
#168193 de nem előzte meg érted. ha(!) megelőzte volna akkor most mást emlegetnénk igen, na de vz nem előzte meg.
Ezért írtam hogy más megelőzni Petrov-t akkor amikor csak a pozícióra mész, és más akkor amikor a világbajnoki címért mész. -
ToxiMaxi #168192 Ha megelőzi Petrovot, akkor most csak annyiban lenne más, hogy Kubica nevét emlegeti mindenki és még az se biztos, hogy elég lett volna, mert akkor pontegyenlőség lett volna. Rosberg 9 másodpercre lett volna. Esélytelen volt, már a verseny elején a rossz Ferrari taktika miatt.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.09.17. 09:33:03 -
#168191 rém egyszerű rá a válasz, mert Petrov-t nem sikerült.
Minden más Petrov után következett volna, ennyi. -
ToxiMaxi #168190 Azt azért mindenki elfelejti, hogy ott nem csak Petrovot kellett volna megelőzni, mert 4 pont különbség volt köztük. Petrov csak 2 pontot ért. Nem tudom miért ez maradt meg az emberek fejében.
Érdekesség, hogy 19 futamból 17 alkalommal Vettel indult jobb rajtpozícióból, mégis végig nyitva tudta Alonso tartani a VB-t.
A RB beáldozta az akkor még több ponttal álló vb-t vezető Webbert, hogy kiugrasszák a Ferrarit Abu-Dhabiban, a többi meg már történelem.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.09.17. 08:41:55 -
#168189 Nem is tudom hogy lehet egybe rangsorolni olyan versenyzőket akik voltak már harcban a VB címért és olyanokat akik nem.
teljesen más szituban kell helytállni, sztem totál hülyeség. Teljesen más pozícióért megelőzni Petrov-t és teljesen más a világbajnoki címért. -
IXEMGabeo #168188 es hirtelen muszaki gondjai lettek:) ez sem veletlen -
#168187 Az hagyján de holvannak a Bottas drukkerek ?
Az az ember mit keres a top versenyzők között? -
#168186 Verstappenek nagyon jót tett az fejmosás. Azóta egy picit érettebb (tudom-tudom, monza...) és ez a pontokon is látszik. Ric-nak 70 pontja volt mikor Maxinak 35 és most mégis ő vezet. Ric grafikonján az is tök jól látszik, mióta bejelentette a csapatváltást teljesen leromlott a teljesítménye. Már nem motoivált.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2018.09.16. 21:51:59