FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tul nagy veszteseguk nincs. Elvileg szaraz verseny lesz. Vettel szemponjjabol a ket Redbull eleve kihullik, Raikkonen elengedi, marad Bottas es a ket fital (Mercis csapatok, de valszeg nem fognak nagyon izmozni Vettel -lel). Ha Vettel-nek makja van es Bottas fenakad a ket fiatalon, akar mar a 3-5. kortol Hamilton mogott lehet😉
Aztan jo a szokasos vonatozas, gumi, pit stb.
Bar izgibb lenne egy Vettel kieses, Hamilton 5-6. hely (pontokban maradjanak kozel), es elol valami 3 ujdonsag😄DD
Még annyit hogy igazából bullshit ez a több futam van egy évben mert menyivel is? 4-el? Az mennyi is 20% mert akkor ha Hamilton szerez 84 polt életében akkor statisztikailag hozta Shumi eredményét, nagy az esély rá hogy simán lesz neki annyi.
A másik hogy mindig domináns autóban ül, "az élethez szerencse is kell" ellenpélda Alonso. Be kellet vállalni hogy elmegy a Mercihez ahol Rosbi és Shumi éveket szenvedett ennyi.
Nem kell szeretni pl nekem se a kedvencem nade az eredmenyit nem elismerni simán ostobaság, Shumit soha nem szerettem de el kell ismerni hogy ő hihetetlen verenyő "volt".
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Konnyu dolga nem volt azert, kellett a tehetseg rendesen.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.02. 21:29:03
A marketing részét értem....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.02. 19:23:46
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.09.02. 18:11:33
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.09.02. 17:42:41
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
1
1
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
In order that the scrutineers may be completely satisfied that no alterations have been made to the suspension systems or aerodynamic configuration of the car (with the exception of the front wing) whilst in pre-race parc fermé, it must be clear from physical inspection that changes cannot be made without the use of tools.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
https://www.m4sport.hu/2017/09/02/instant-edzes-vizzel-higitva-massa-uszott-leggyorsabban/
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

igen persze 😊))))
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.08.29. 18:56:44
Mert csak egy kibaszott LED tábla villog a pálya mellett, mert nehogy már valójában is valaki zászlókat lengessen.....
Kib. nem mindegy, hogy 310 km/h -nál csak valami LED -ek villognak, vagy valakik lengetik is a zászlókat! Kurvára nem ugyan olyan felismerhető a jelzés.
Aki nem érti a különbséget, az még nem próbálta 110-130 km/h sebességgel közlekedve elolvasni az autópálya feletti LED kijelzőt. Az ilyen kijelzők egymás után szoktak ismétlődni, van, hogy a 2. -nál veszem csak észre, hogy egyáltalán ki van írva valami, ha nincs veszély jelző piktogram rajta. (Veszély helyzet nélkül általában a sebesség korlátozások szoktak kint lenni.)
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2017.08.29. 10:19:35
Aha. 😊
azt kijelenteni a Ferrari erosebb volt az balgasag, viszont az utolso sorokkal egyet lehet erteni valamiben mindegyik csapatnak van erossege a Williamsnak pl az hogyan lepdeljenek hatrafele😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.