182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#168185 Igazából Alonsot sorolom előre nem Hamilton hátra. Alapvetően szintén csak az alapján, hogy a csapattársak ellen hogy muzsikált. Ha ezen az oldalon végignézed Alonso karrierjéét látszik hogy ő minden csapattársát eléggé elpicsázta kivéve persze Hamilton.
Hamiltonnal valszeg egy szinten vannak szóval ott csak szubjektív véleményem, hogy jobb.
Viszont minden más pilótával szemben adatok alapján jobb. Massa, Kimi idén Vandoore is csak kullog utána. Massa majdnem VB-t nyert aztán Alonso meg 3 éven keresztül szinte 2x annyit pontot hozott. Kimi nyert is, de Alonsoval szemben esélye nem volt. Nem volt kérdés mennyivel jobb csak sajnos mindig rossz csapatot választ vagy ha jót is választ tönkre teszi őket :).
Sajnos nem volt mindenki mindenkivel egy csapatban de egész jó kis átfedés van, és a csapattársak elleni eredmények alapján látszik, azért ki hogy muzsikál.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2018.09.16. 21:39:52 -
gpFan #168184 Ricciardo elég ingadozó teljesítményt nyújt. Tud nagyon gyors lenni, de el is tud tűnni az élből elég sokszor - mint ma.
Verstappen még nem érett a VB címre. És ő sem megy mindig annyira jól - ja, most jön majd hogy 'az autó, a motor ....'
Akiknek van már egy rakás VB címük nem annyira motiváltak ha nem a győzelem a tét - Vettel 2014 . A kivétel Alonso, az utóbbi időben - de ő a Mclarenben nyilván már azt hiszi, hogy csak álmodta a VB címeket - rég volt, tán igaz sem volt.
Héj, Kimi drukkerek - senki sem szól ebbe bele ? -
#168183 Hamiltont mi alapján sorolod hátra,ha nálad Alonso a top, a Brit meg újoncként egy szinten volt vele,akkor amikor ő a csúcson volt.
-
#168182 Ha esetleg valakit érdekelnek a számok is akkor itt tök jól meg lehet nézni grafikonos formában minden pilótára
https://www.racing-statistics.com/en/drivers/compare -
#168181 De sebaj, majd jövőre kiderül mit ér a 4VB cím. Én borítékolom, hogy Leclerc csúnyán le fogja nyomni. -
#168180 Mégis a Max meg Ric mivel nyert volna VB-t? a Torro Rossoval????
2014-ben konkrétan Ric 238 míg Vettel csak 167! pontot szerzett. Ricciardo az 1. Red Bull-os évében rommá verte Vettelt.
Nem tudom feltünt-e, de a Forma-1 az a sport ahol sajnos nem feltétlen a pilótán múlik, hogy VB győztes lesz-e. Button is nyert VB-t. Ő is amíg Brawn űrhajó volt alatta sorra nyerte a futamokat. Előtte meg utána meg már nem volt olyan legendás. -
#168179 Hamiltonnal szemben ... -
#168178 Villeneuve is nyert vb-t ...:DD -
#168176 Egyelőre Kimi a Ferka utolsó bajnoka, pedig ott vezet jelenleg Vettel, és ott vezetett Alonso évekig. Mindkettőnek csupán naponta kapták be a nemi szervét, de ennek ellenére egyik se nyert egyéni címet. Ha Hamilton még két-három évig így folytatja, a többieknek esélyük sincs. A VB végét mindig összerakja. Kivétel 2007. Esélyes autóban az utolsó aki megszopatta Rosberg volt, előtte pedig Kimi, és ha a McLarenes éveket is nézzük, akkor talán Button volt vele végig partyban. -
#168175 Hát hogyne! 4x nyert vbt, és nincs a legjobb háromban. Bezzeg Ricciardo, sőt Verstappen! Cép. -
#168174 Szerintem Vettel nem olyan kimagasló pilóta mint sokan gondolják. Ez már látszott Ricsi mellett is. Most meg Verstappen még őt is lenyomja. Szerintem Leclerc lesz az aki kell a Ferrarinak, hogy újra bajnokok legyen.
Számomra a top pilóták (ha csak a vezetési képességüket nézem) továbbra is Alonso, Verstappen, Ricciardo, Hamilton, és ebben a sorrendben. Vettel meg valahol mögöttük van. -
gpFan #168173 Ocon megint túl optimista volt a bevetődéssel - ez már a sokadik eset volt ahol kiesett emiatt. Perez meg mexikói létére jobban is viselhetné a nagy meleget - eléggé elborult az agya.
Nem értem hogy a Ferrari és Vettel mit csinálnak. A végére reménytelenül lemaradt. Könnyen lehet, hogy lesz még egy váltás jövőre - a csapatfőnök. Pedig kétlem hogy találnak jobbat. A motorjuk még mindig a legerősebb, de a kanyargós pályákon per pillanat nem áll össze a dolog.
Ja, az eredményhirdetés/pódiumot majd megnézem SkySport felvételen .
Holnap fenn lesz itt, gyors letöltéssel: https://f1fullraces.com
Utoljára szerkesztette: gpFan, 2018.09.16. 19:06:09 -
#168172 Vagy ki tudja. Nem biztos, hogy mellette fel tudott volna így épülni a csapat. -
#168171 Én is csak néztem buán ki a fejemből,hogy hova lett a díjkiosztó... -
#168170 Mondjuk Alonso nagyrészt magának köszönheti, gyakorlatilag nincs már olyan csapat ahol szívesen látnák,a Ferrarinál is felégetett maga után mindent,pedig,ha vár még pár évet, megint küzdhetett volna a Vb címért.
-
#168169 Hamilton kulon liga volt ma megint, de Alonso beszaras !
Lassan elso lesz a nagycsapatok mogotti pontversenyben egy otvar autoval !!!
Ilyen embert elengedni , aztan meg kimi utan sir mindenki....:( -
#168168 Engem Szujó meg Wéber szokott felcseszni. Ordibálnak állandóan, meg okoskodnak a nagy semmiről. Most is 15. helyért ment a csata és ordííííííííííít, mintha az első helyért menni, hát könyörgök... 2 hónapja nem láttam F1-es futamot, de nem maradtam le semmiről. -
argo001 #168167 Azt hiszem, hosszú időre hanyagolom ezt a sportot. További jó szórakozást! -
#168166 MTV is elmehetne a p*csába,nem mutatják sem azt mit beszélnek a verseny után a pilóták,sem a díjkiosztót meg interjút, fontosabb,hogy a stúdióban beszéljenek a nagy semmiről inkább még 5 percet, aztán arra szerencsétlenek,hogy legalább a mögöttük lévő kijelzőre kitegyék az élőképet.
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2018.09.16. 16:25:43 -
ShaiHulud #168165 ferrari a legjobb auto... :D -
#168164 Verstappen is sok startnál tud kiütni legalább egy embert. Van még itt opció. :)
Minimum 3 SCt tippelek mára.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.09.16. 14:35:56 -
#168163 Kicsit tul dramatizaljak Vettel ponthatranyat. Sok futam van meg hatra es keves motor;) 1 bedogles HAM-tol, es "nulla". Persz HAM kore is profi volt, de VET nagy hatranya, inkabb hiba volt (ha jol latam egy fel autos kanyar lecsuszas). -
#168162 Palmer is az anyja nevén és a tehetsége révén jutott el a F1ig, nyilván azért is mentek hozzá a szponzorok, mert Brunswickbergerstein néven vezetett alsóbb kategóriákban ... -
ShaiHulud #168161 lool palmer talks about underperforming...:D savanyu a szolo -
#168160 -
ToxiMaxi #168159 Ahhoz még ma nyerni kellene, ami nem lesz egyszerű Mad Max miatt sem. Meg aztán van még egy csomó verseny hátra. Ha csak 1x is hibáznak és nulláznak máris kukázzák az előnyüket. -
#168158 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ööö nem.
teli van vegyi meg egyéb szrral a felső réteg talajvíz, márpedig a régi ásott kutak onnan szedik. :) ..nemsoká' jönnek és értekeztem a szomszédokkal mi a helyzet mennyi méterig.
..ha csak mint testedzést nézzük akkor persze az még mindig ugyanaz
ami régen volt az régen volt, manapság sok a pálya, mindenfele..médiahajcihő pengére kihegyezve, cigi meg alkohol bevétel nulla,...még tönkremenne pár csapat kinek lenne az jó. -
#168157 Még mindig jó. -
#168156 Találtam egy videót,ahol egymás mellé rakták Ham,meg Vettel körét.Vettel-Hamilton Q3 köreinek összehasonlítása. -
#168155 Regen annyira jo volt friss vizet huzni a kutbol... -
#168154 50 éven át valami hasonló működött és szavaztassátok meg, hogy melyik volt népszerűbb! Senna és Prost, Prost és Mansell 9 pontért és csak a legjobb 10 futam számított, vagy a mostani. :) -
#168153 Én a Vettel ütközik Verstappenel verzióra teszem a bidem:) És Ham elautókázik a naplementébe
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.09.15. 19:02:20 -
#168152 Viszont,ha nem teszi,akkor Vettelnek át kell jutnia a hollandon:) -
#168151 Reméljük holnap Vettel nem lesz türelmetlen és megvárja míg Verstappen szépen kiüti Hamiltont :D. -
#168150 Kutyaütő Vetteltől így kikapni ...? :P -
#168149 -
#168148 -
#168147 Verstappen még közbeszólhat holnap, if you know what i mean -
#168146 Azt hiszem idén Hamilton lesz a VB. -
#168145 Vettel meg Kimi közt nincs sok,ennyi szerintem belefér, Hamilton űridőt ment és Verstappen is, az ilyen teljesítményekből látszik,hogy mennyire jó pilóták.