182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#168266 ne foglalkozz vele, vérfan -
#168265 Amint megvan matematikailag a cim,es lesz ilyen 1-2 szituacio akkor visszaadja Hamilton ebben biztos vagyok. De lehet mar jovoheten megcsinalja,neki fontos azert a megitelese,meg a marketingje,ezt nem fogja annyiban hagyni...mert most megint ot utalja a fel vilag (indokolatlanul) -
#168264 Adom, arról nem is beszélve,hogy Hamiltont is ugyanannyira kellemetlen helyzetbe hozták 7 pont miatt, 5 futammal a vége előtt teljesen mindegy lett volna, itt már csoda kell Vetteléknek.
-
#168263 Nálam leverte a lécet.
..pcsán kellene rúgni az a csapatot aki ezt meglépi,...ha ezen a pár ponton múlik akkor ez nem ez a pár pont, csak ugyanennyi pont.
Az ilyen pontokkal nem szabadna számolni. Qva mérges vagyok mert Hamilton drukkerként láttam egy faxa futamot, zseniális rajtjátékot, magabiztos futamot, egy elbaxott taktikát amit még most sem értek, majd utána egy gyönyörű támadást/előzést Hamilton-tól a legnagyobb rivális ellen.
...
..és mégis mi marad meg? ...pár nyomorult pontért. hát kaptyák be a pontjukat -
#168262 -
#168261 Max akkor, ha total eselytelen lenne Vettel:) -
#168260 Ha az olyan autoverseny kedvelok koreben is nepszerusiteni akarjak az F1-et, akiket nem erdekelt eddig az F1 (pl. amcsiban sokan), akkor ezeket a huzasokat, es meg sokminden mast, lassan total at kell alakitani. -
#168259 Lehet ha nagyobb lenne a Vet-Ham pontkulonbseg akkor hagytak volna..
Igy nem, te is tudod , hogy nem. -
#168258 Nem kell mutogatni semmit. A korido ott van a kormanyon, gumiert meg akkor jon be, amikor ugy erzi mar szar vagy lehetne jobb is;D
Felesleges ezen rugozni, az F1 ilyen. A "verseny" 50%-a fejlesztes, technika sporolas, taktika. A zsigerbol autozas es versenyzes a legkevesebb, sot, az szinte kerulendo is. Egy nagy strategiai jatek, amiben a babukat (autok) a pilotak tologatjak minnel precizebben.
Ennek ez a lenyege. -
#168257 Ezt nem szabadna.
A Liberty-nek van ebben felelőssége, ezt ideje lenne betiltani mert ez nem frankó. A győzelmet (vagy annak reális lehetőségét) nem szabad elvenni egy versenyzőtől, cseréljenek pozíciót 2-3-4..stb helyeket. A versenyzőnek csak a győzelem az igazi cél, soha nem lett volna szabad engedni hogy az ilyen helyzetek előforduljanak.
A Mercedes csúnyán elbaxta Hamilton taktikáját, utána Hamilton gyönyörűen megverte Vettel-t a pályán,..és mégis mi marad meg ebből a futamból? Ez a szr.
Bottas-t hagyni kell, a két ágyú meg vívja le mögötte.
-
Pares #168256 Vettelt nem büntették meg (Verstappent kevesebbért is igen), Mercedes helycsere... undorító ez az egész. Tényleg csak Verstappen versenyéért érte meg nézni megint, semmi másért... A Mercedest lassan jobban utálom, mint a Ferrarit... -
IXEMGabeo #168255 ezzel gondolom Schumit probalta utanozni a nyomorek...nem eloszor lathattunk ilyet amugy...
katasztrofa mennyire manipulalja a mediat a Mercedes..de ezt csinaljak miota megvettek Brawnt. -
#168254 maradjunk a táblánál... pitwallról belógatnak egy kormányt, abból nem sokat fog látni a pilóta 300nál -
#168253 Teljes rádiótilalom kellene,aztán mindenki menjen ahogy gondolja:D Táblán lehetne mutogatni a kerékcserét:), vagy a kormányon:) -
simonl #168252 Köszönöm a mélyenszántó és lényegretörő magyarázatodat és a nyilván dakota hasonlatodat.
Így már mindent értek.... -
#168251 Ezen kiakadni, ez az F1, igy mukodik:) Meg a kozepmezonyben is. Ott is korokon keresztul vitaznak, egyezkednek, igergetnek; ki kivel csereljen helyet, mikor adja vissza; ahelyett, hogy "leszarom, tekerd fel, aztan elozd meg":D
Egy pilotas csapatok kellenek es nincs gond:DD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.09.30. 15:10:17 -
#168250 Szerintem is kár ajánlgatnia a serleget. Bottast a farkára húzta, agyonverte egész évben , a nyomába se léphet tempóban , minek gesztusokat tenni :))
A sas ne kapkodjon legyek után ! ;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.30. 15:09:24 -
#168249 Próbálta feldobni kicsit szerintem , azt is láttad,hogy felhívta maga mellé a pódiumra?
-
simonl #168248 A pódiumon, amikor jelezte Bottasnak cseréljenek serleget/trófeát/díjat.
Látszott egy pillanatra...talán észrevetted.
-
#168247 Mármint melyik részét? -
simonl #168246 Nem hibáztattam senkit, a verseny lefutott.
De emberileg hogyan magyarázod? -
#168245 Nem tudom mi a rákért őt hibáztatod egy csapatutasításért, 100%-ig biztos vagyok benne,ha rádión megkérdezték volna Hamiltont a vissza cseréről,akkor belemegy,mint azt korábban már megtette. -
#168244 Nem volt, most sincs és nem is lesz csapat aki ilyen helyzetben nem utasítja hátrébb a pilótáját ... Pont . -
simonl #168243 Az a nyomorult meg feljánlja a cserét Bottasnak az első helyért járó serleggel? Ez a legalja....
-
#168242 ha nincs csapatsorrend az a baj, ha van akkor meg az? :D -
simonl #168241 Tudod mit? Semmi.
Az egész világ látta, saját maguk szerint is gáz, de Te megmondod a frankót.
Legyen neked igazad..... -
#168240 te komolyan nem érzed hogy ebben mi a gáz?
Bottast olyan dumával utasítják Hami mögé, hogy óvják a másik gumiját...
Nem nézted, mi volt ahogy leparkoltak?
mégis mi volt a gáz.... -
simonl #168239 Alonso elmegy, Riccardo és Kimi a nyomoroncoknál folytatja, az egyik legjobb autóban pedig a világ csicskája....(Bottas)
-
badoer #168238 egész forma1 egy gáz -
#168237 Mi a gáz egy elengedésben ?
Jelen helyzetben csapat nincs a világon aki nem lépné meg ! Ferrari meg lassú, bár szerintem jó a vas, én a két pilótát nagy ívben repíteném, egyszerűen képtelenek azt a plusszt hozzátenni mint Alo, Hami vagy Verstappen ... -
simonl #168236 Ez "kurvagáz" ami itt folyik....
-
#168235 ekkora vér ciki egy szart már régen láttam komolyan mondom :D -
#168234 Én a két nyomit is kiraknám Ferkától, egyik repül hál istennek, de én Vettelt se hagynám ...Verstappent oda ! :) -
#168233 egyetértek, de a merci sosem fog olyan pilótát hozni Rosberg után aki nem nyalja ki Hami seggét. -
#168232 https://index.hu/sport/forma1/2018/09/30/csapattarsa_allitana_meg_hamiltont_szocsiban/nezzuk_vissza_hogy_vette_vissza_a_helyet_hamilton_vetteltol/
Kicsit cikázik Vettel nem ? :DDDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.30. 14:16:48 -
#168231 Mikor szorosan mentek egymás mögött bot-vet-ham, az egyes kanyar után vettelnek nem ment a drs-e vagy mi a franc? hamiltont beszippantotta, vettel meg a közelébe se ért bottasnak.
bottas egy színtelen, szagtalan kis pincsi kutya. nem bánnám ha eltűnne, aztán az ő helyére is jöhetne valami feltüzelt újonc, aki megkavarhatná kicsit ezt a posványt. -
#168230 jól megmondtad :)
szakértelem csak úgy árad -
#168229 Nem mintha halvány esélye is lenne Vettelnek ... -
argo001 #168228 Bo77a2.
Úgy látom, még mindig nincs értelme ezt a szart nézni. :)
Utoljára szerkesztette: argo001, 2018.09.30. 14:01:05 -
#168227 Jóvan Lajoska, ügyes vagy :)
ennyit a mai versenyről, bottas innentől behúzott kézifékkel tartja vettelt.
Csak ne láttuk volna idén már számtalanszor