182273
  • IXEMGabeo
    tobbre sztem szora sem erdemes
  • AnuluWork #168425
    Hamiltonnak megvan az 5. és 9 hozzászólás? :)
  • Magnum PI
    Nem tudom ebből mennyi is írható egy az egyben a Renault számlájára. Mióta eldöntötték, hogy szétválnak az RB egy defekt miatt is a Renaultot hibáztatja.

Viszont valahol olvastam, hogy kb ugyanennyi alkatrész csere volt Renaultnak is csak ők hamarabb cseréltek és inkább büntetést kaptak mint, hogy a futamról kiessenek. Az RB meg kockáztatott mert hát náluk nagyobb a tét is. Szóval összességében a gyári csapatnál sem megbízhatóbb a cucc csak el lett rejtve.
  • GabeE3e
    Vajon milyen érzés lehet,amikor elküldenéd az *nyjukba a Reanult, de nem teheted,mert jövőre náluk versenyzel:)
  • Master91
    Ric:

• __Jacek__
    Nem tudom hogy egyaltalan bele lehet e az idomero utan? Szerintem nem, es masodiknak gondoltak minek nyultak volna vele. Csak ilyenkor egybol erre gondol az ember, ilyen szempontbol egy ganaj csapat az RB...
  • Magnum PI
    Ez bennem is felmerült, hogy belenyultak a programba, hogy ne legyen gond a rajt után :)
  • Master91
    várom az elméletedet
  • nearo
    bazz ricc :(
  • desigo
    Alonsóval nem tudom,hogy lehetne még jobban kicseszni
  • __Jacek__
    Pff veletlenul befulladt Ric RB-je, tok veletlenul :D
  • Stockbauer33 #168415
    RB
  • badoer
    valaki lője már le szujot
  • sure

és hajrá Kimi ma is meg holnap is, LOL
  • mcmoha
  • RatBaG #168411
    https://streamable.com/nirvp
  • mcmoha
    A többiek altatnak.
  • Magnum PI
    Ez most mi? Ennyivel jobban fekszik a mexikói magaslat a Renault motoroknak, vagy a többiek takarékon tolják?
  • mcmoha
  • fazerus
    Jövőre arany-fekete lesz a HAAS csapat ... a Rich Energy névadói szponzor megállapodást kötött velük. Ők voltak akik anno a Force Indiába akartak invesztálni. A Red Bull hihívói szeretnének lenni ..

LINK
  • mcmoha
  • RatBaG #168405
  • RatBaG #168404
    persze, mindegyikben.
  • sure
    Én is a BBC streamet néztem, először nem tudtam, honnan jön ez az idióta nyávogás...a magyar közvetítésben is benne volt?
  • desigo
    ez nagyon súlyos volt :)
  • mcmoha
  • RatBaG #168400
    https://streamable.com/6826r
  • IXEMGabeo
    egy reklam

• Magnum PI
    Teljesen érthetetlen, hogy hozzák össze hogy nem csak a kanyarokban, de az egyenesben is megvan a tempó ezzel a motorral. Nagyon remélem nem nyúlnak mellé a Hondával jövőre.
  • lac coo
    Az a baj valaki mindig hulyere veri a mezonyt .....:)
  • Alexease
    Ha a Red Bull alatt normalis motor lenne, hulyere vernek a mezonyt:) Eleg idegesito lehet nekik.
  • greenkawa
    Végre volt egy jó verseny!
  • Pares
    Verstappen 18. helyről a 2., beszarás
  • mcmoha
  • GabeE3e
    Mert versenyeznek.
  • desigo
    Hamiltom a rajtnál miért tolta le folyamatosan Kimit?
  • Magnum PI
    Egyszer volt egy cikk róla, hogy sajnos a kamerák helyét is megköti a szabályzat amit vagy 1.5 évvel előre módosítani kell és megszavazni a csapatoknak. Ezért is bámuljuk ilyen hülye szögből a glóriát mert a szabály nem engedte, hogy máshol legyen a kamera idén :).
  • Alexease
    Nem is hoborgott;) Ez egy eleg egzakt buntetes (hogy mennyire jo a kiosztasa, merlegelese, sulyozasa, az mas kerdes). Lehetne merlegelni, de avvol ismet vitak lennenek, ki dontse el mennyire volt veszelyes vagy elegseges vagy stb.
    Osszehasonlitani a levezeto koros lassu tempoval, meg hulyeseg. Ott max feltart valakit, lehet merlegelni.

De minden szabaly es az amiatti buntetes macera, sose lesz mindenkinek tetszo megoldas.

Pl. a technikai dolgok miatti pilota buntetes (valto csere, mesz hatra) sem nepszeru.
    De az sem olyan egyszeru. A VB-ben az egyeni a legfontosabb, ha pilotat nem buntetnek, akkor a nagy csapatok folyamatosan pakolnak be az uj cuccokat. Ha a csapat pontjait torolnek arra a hetvegere, akkor ugy is jobbak, a tobbi versenyen behozzak a tobbiek ele. A penzbuntetes meg vicc, lazan kikohogik.
  • lac coo
    Ez egyszerű matek, itt nagyon nincs min höbörögni Vettelnek ....
  • b-type
    ?
    Ezt nem vágom..amikor beintik a pirosat, akkor mindenki megkapja, és mindenki a pálya azon pontján megkapja a deltát, és a miniszektorban hátralévő időt,..és, ez a poén része, tök mindegy hogy elhagytad a veszélyes zónát, akkor is delta szerint mész körbe a pályán, és ha már a veszélyes zóna után léped át a deltaidőt akkor is megkapod a büntetést, tehát ez nem csak egy pálya szakaszra vonatkozik.
    minden miniszektorban egyszer le kell lassítanod a delta alá.