182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #168426 tobbre sztem szora sem erdemes -
Hamiltonnak megvan az 5. és 9 hozzászólás? :) -
Nem tudom ebből mennyi is írható egy az egyben a Renault számlájára. Mióta eldöntötték, hogy szétválnak az RB egy defekt miatt is a Renaultot hibáztatja.
Viszont valahol olvastam, hogy kb ugyanennyi alkatrész csere volt Renaultnak is csak ők hamarabb cseréltek és inkább büntetést kaptak mint, hogy a futamról kiessenek. Az RB meg kockáztatott mert hát náluk nagyobb a tét is. Szóval összességében a gyári csapatnál sem megbízhatóbb a cucc csak el lett rejtve. -
Vajon milyen érzés lehet,amikor elküldenéd az *nyjukba a Reanult, de nem teheted,mert jövőre náluk versenyzel:)
-
Ric:
-
Nem tudom hogy egyaltalan bele lehet e az idomero utan? Szerintem nem, es masodiknak gondoltak minek nyultak volna vele. Csak ilyenkor egybol erre gondol az ember, ilyen szempontbol egy ganaj csapat az RB... -
Ez bennem is felmerült, hogy belenyultak a programba, hogy ne legyen gond a rajt után :) -
várom az elméletedet -
bazz ricc :( -
Alonsóval nem tudom,hogy lehetne még jobban kicseszni
-
Pff veletlenul befulladt Ric RB-je, tok veletlenul :D -
Stockbauer33 #168415 RB
-
badoer #168414 valaki lője már le szujot -

és hajrá Kimi ma is meg holnap is, LOL -
-
https://streamable.com/nirvp -
A többiek altatnak.
-
Ez most mi? Ennyivel jobban fekszik a mexikói magaslat a Renault motoroknak, vagy a többiek takarékon tolják?
-
-
Jövőre arany-fekete lesz a HAAS csapat ... a Rich Energy névadói szponzor megállapodást kötött velük. Ők voltak akik anno a Force Indiába akartak invesztálni. A Red Bull hihívói szeretnének lenni ..
LINK -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
persze, mindegyikben. -
Én is a BBC streamet néztem, először nem tudtam, honnan jön ez az idióta nyávogás...a magyar közvetítésben is benne volt? -
ez nagyon súlyos volt :) -
-
https://streamable.com/6826r
-
IXEMGabeo #168399 egy reklam
-
Teljesen érthetetlen, hogy hozzák össze hogy nem csak a kanyarokban, de az egyenesben is megvan a tempó ezzel a motorral. Nagyon remélem nem nyúlnak mellé a Hondával jövőre. -
Az a baj valaki mindig hulyere veri a mezonyt .....:) -
Ha a Red Bull alatt normalis motor lenne, hulyere vernek a mezonyt:) Eleg idegesito lehet nekik. -
greenkawa #168395 Végre volt egy jó verseny! -
Pares #168394 Verstappen 18. helyről a 2., beszarás
-
-
Mert versenyeznek. -
Hamiltom a rajtnál miért tolta le folyamatosan Kimit? -
Egyszer volt egy cikk róla, hogy sajnos a kamerák helyét is megköti a szabályzat amit vagy 1.5 évvel előre módosítani kell és megszavazni a csapatoknak. Ezért is bámuljuk ilyen hülye szögből a glóriát mert a szabály nem engedte, hogy máshol legyen a kamera idén :). -
Nem is hoborgott;) Ez egy eleg egzakt buntetes (hogy mennyire jo a kiosztasa, merlegelese, sulyozasa, az mas kerdes). Lehetne merlegelni, de avvol ismet vitak lennenek, ki dontse el mennyire volt veszelyes vagy elegseges vagy stb.
Osszehasonlitani a levezeto koros lassu tempoval, meg hulyeseg. Ott max feltart valakit, lehet merlegelni.
De minden szabaly es az amiatti buntetes macera, sose lesz mindenkinek tetszo megoldas.
Pl. a technikai dolgok miatti pilota buntetes (valto csere, mesz hatra) sem nepszeru.
De az sem olyan egyszeru. A VB-ben az egyeni a legfontosabb, ha pilotat nem buntetnek, akkor a nagy csapatok folyamatosan pakolnak be az uj cuccokat. Ha a csapat pontjait torolnek arra a hetvegere, akkor ugy is jobbak, a tobbi versenyen behozzak a tobbiek ele. A penzbuntetes meg vicc, lazan kikohogik. -
Ez egyszerű matek, itt nagyon nincs min höbörögni Vettelnek .... -
?
Ezt nem vágom..amikor beintik a pirosat, akkor mindenki megkapja, és mindenki a pálya azon pontján megkapja a deltát, és a miniszektorban hátralévő időt,..és, ez a poén része, tök mindegy hogy elhagytad a veszélyes zónát, akkor is delta szerint mész körbe a pályán, és ha már a veszélyes zóna után léped át a deltaidőt akkor is megkapod a büntetést, tehát ez nem csak egy pálya szakaszra vonatkozik.
minden miniszektorban egyszer le kell lassítanod a delta alá.