FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gagyi tv adas van ,nem latom ha igy is van....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
aztakurva milyen fújolást kapott hamilton, pedig most konkrétan ki se érdemelte.
Per Aspera Ad Inferi.
Szóval... elbaszták amúgy Rai cseréjét is, neki is ottmaradt 1-1,5 sec, igaz Strollnak talán 2 is. Mi lett volna ha Stroll visszajön Rai, meg talán Ocon elé is? Szerintem semmi különös, annyi történt volna, hogy Rai több időt veszít mögöttük, de azért ahhoz megvolt a tempója, hogy mindkettejüket megelőzze. Ha több időt veszít, akkor lehet, hogy Ric eleve elé jön vissza a kerékcseréje után, de a végeredmény ugyanaz. Én nem éreztem a Williams tempóján az 5. helyet. Ocon meglehetett volna, de Rai nemhiszem.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Singapur izgalmasabb lesz. Kb. 100x <#email>#email>
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
fiatalok is jot versenyeztek kar h Stroll kerekcserejet elbasztak mert meg lehet, hogy Raikkonen elott tudott volna vegezni
Ric <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Per Aspera Ad Inferi.
Hajrá hétvége
Nézd a sporteseményeket, és minden egyéb Magyar csatornát online ingyen reklámmentesen
Online-TV
szép hétvégét.
Vajon miért nem Bottas-é lett a pole az annyira fölényes Merciben, méghozzá esőben, amikor a motorerő nemigen számít ?
Na meg a Schumacher kóma komment <#nevetes2>#nevetes2>
http://f1vilag.hu/hirek/vettel-meglepett-hogy-tobbiek-mennyire-gyorsak
http://f1vilag.hu/hirek/ocon-akarok-lenni-dobogon
Ritka pillanat

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.09.03. 11:27:29
Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.09.03. 11:09:35
Olasz Nagydíj, végleges rajtsorrend:
1. Lewis Hamilton GBR Mercedes-Mercedes
2. Lance Stroll CAN Williams-Mercedes
3. Esteban Ocon FRA Force India-Mercedes
4. Valtteri Bottas FIN Mercedes-Mercedes
5. Kimi Raikkonen FIN Ferrari-Ferrari
6. Sebastian Vettel GER Ferrari-Ferrari
7. Felipe Massa BRA Williams-Mercedes
8. Stoffel Vandoorne BEL McLaren-Honda
9. Sergio Perez MEX Force India-Mercedes
10. Daniil Kvyat RUS Toro Rosso-Renault
11. Kevin Magnussen DEN Haas-Ferrari
12. Marcus Ericsson SWE Sauber-Ferrari
13. Pascal Wehrlein GER Sauber-Ferrari
14. Max Verstappen NED Red Bull-TAG Heuer
15. Nico Hulkenberg GER Renault-Renault
16. Carlos Sainz Jr ESP Toro Rosso-Renault
17. Daniel Ricciardo AUS Red Bull-TAG Heuer
18. Jolyon Palmer GBR Renault-Renault
19. Fernando Alonso ESP McLaren-Honda
20. Romain Grosjean FRA Haas-Ferrari
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.09.03. 10:13:13