FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak Rai marha nehezen elozte meg Ocont is es Stroll pedig gyorsabbnak tunt csak a szelarnyek meg a hasonlo motorero miatt nem tudta az egyenesbe leelozni...Raikkonen is a gyorsabb tempo ellenere alig tudta megelozni Ocont...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Alexease
Az asszimetrikus fek beallitas/melegedes/hutes/kopas/hasznalat miatt elofordulhat. Persze, min hiba, tulmelegedes vagy kopas miatt.
Talán mert sima versenybaleset volt.

lac coo
Az mitol van, mar Spaban is lattam, hogy az ivkulso kerek blokkol ???Az hogy...? 😊 Belso levegoben van vagy mi ?
Gagyi tv adas van ,nem latom ha igy is van....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Massa miért nem kapott büntetést a Verstappennel való ütközése után? Ez a holland gyerek, ha egyszer megszűnik a pechszériája, akkor simán bajnokesélyes.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ingy2
Ja nekem is megakadt a szemem a jobboldali kannákon<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Szerintem már mindenki unja a merci fölényt, Vettel is elég sok fújolást kapott mikor hozta a versenyeket az RB-vel. Amúgy meg a futamot csak a közvetítés múlta alul..
mcmoha
<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG
magyar zászló az orruk előtt, mellette zsinóron a filctoll, zseniális! 😄DDD

aztakurva milyen fújolást kapott hamilton, pedig most konkrétan ki se érdemelte.

Per Aspera Ad Inferi.

adam46
😄
Alexease
Az egyetlen "izgalom" a futamon😊 <#buck><#idiota>
nearo
Na várj, tisztázzuk ki miről beszél.
Szóval... elbaszták amúgy Rai cseréjét is, neki is ottmaradt 1-1,5 sec, igaz Strollnak talán 2 is. Mi lett volna ha Stroll visszajön Rai, meg talán Ocon elé is? Szerintem semmi különös, annyi történt volna, hogy Rai több időt veszít mögöttük, de azért ahhoz megvolt a tempója, hogy mindkettejüket megelőzze. Ha több időt veszít, akkor lehet, hogy Ric eleve elé jön vissza a kerékcseréje után, de a végeredmény ugyanaz. Én nem éreztem a Williams tempóján az 5. helyet. Ocon meglehetett volna, de Rai nemhiszem.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ez azért kissé váratlan volt. Na nem a Merci 1-2, hanem hogy a Red Bull itt gyorsabb volt a Ferrarinál.
Singapur izgalmasabb lesz. Kb. 100x <#email>

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

adam46
Remélem. Ferrari mikor fog hozni motor fejlesztést?
Papa01
Igen, elég durva a Merci...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Szingapurban pont, hogy nem a motorero a lenyeg es a Merci tavaly is csunyan kikapott Szingapurban

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

adam46
Én már kételkedek benne. Olyan erőfölénye van a Merci motornak, láttuk spában is, itt meg még durvább volt a helyzet.
a feneket Szingapurban visszavaghat a Ferrari

en angolul nezem nem erdekelnek Szujoek

az a 4,5 masodperces kerekcsere pont ahhoz volt eleg, hogy Ocon es Raikkonen moge jojjon vissza...

adam46
Wéber egy fasz, össze-vissza beszélnek állandóan, én sem csípem. Ebben a mai futamban ennyi volt. Vonatozás, plusz elképesztő Merci fölény, ennyi volt a bajnokság. 😊
Papa01
Nagyon gyenge volt szerintem is...☹

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

nearo
Nem hiszem, azért Ocont is megelőzte nagy nehezen. Legfeljebb annyi, hogy kicsit feltartja és Ric nem Rai mögé jön vissza, hanem elé.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

A versenyt csak a közvetítés múlta alul.

gyenge egy verseny volt..Ricciardoval nagyot huzott a Red Bull neki jo tempoja volt a Mercikhez kepest...

fiatalok is jot versenyeztek kar h Stroll kerekcserejet elbasztak mert meg lehet, hogy Raikkonen elott tudott volna vegezni

Merci 1-2

Ric <#taps><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nagyot megy Ric de nemlesz meg Vettel

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Davos és Havas Jon átugrottak Westerosról. 😄

nearo
lol😄

Megölte 😄DD

Ricciardo a mezőny végéről levadászta az 5. helyről induló Raikkönent.

nearo
Na Ric megeszi Rai-t?

Milyen 3 kiállásról beszél Wéber? Nincs ma a topon.

Fehercsoki
Hihetetlen hogy Massa nem kap büntetést és persze szánalmas hogy mivel nem tud értékelhető teljesítményt nyújtani, ezért inkább feltartja a jobb versenyzőket...

adam46
Szerintem a bajonkságnak most dől el. Ferrarik hozzá sem tudnak szagolni a Mercihez, annyival erősebb a motor...
Verstappen megkapta idén kb. a tavalyi pofátlanságáért ami járt (fentről ?) . Néha még van igazság is <#fogmosas>

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Wéber egy világi f*sz. Massa-Perez összeérésnél Massa a hibás, Massa-Verstappen összeérésnél szintén Massa, csak ugye a két esetben más pozícióban volt Massa.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Pont szidni akartam Bottas-t.Na hajrá 😊

általában okostelefonon még könnyebben megy, mint asztali gépen ; kivéve azon eseteket, mikor egy informatikus a legmodernebb gépet rendelte le magának drágán
sziasztok.

Hajrá hétvége

Nézd a sporteseményeket, és minden egyéb Magyar csatornát online ingyen reklámmentesen

Online-TV

szép hétvégét.
Sippie
De többen mint Senna.
Ahogy várható volt itten, Hamilton pole rekordja egy rakás extra idióta kommenttel lett 'üdvözölve' .
Vajon miért nem Bottas-é lett a pole az annyira fölényes Merciben, méghozzá esőben, amikor a motorerő nemigen számít ?
Na meg a Schumacher kóma komment <#nevetes2>

Azért megnézném szárazon az eső vagy átmeneti gumit. 😄
nearo
Úgy tudom igen, amivel szeretnének.

Peppus
Milyen gumival indulhatnak most a csapatok? Szabadon választott?

Vandoorne motorcsere..

adam46
Stroll-t és Ocon-t hamar megfogják enni. Ez is annyira gáz, hogy Ric 25 helyes rajtbüntetést kap, megölik az egészet.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.09.03. 11:09:35
nocomment

Olasz Nagydíj, végleges rajtsorrend:

1. Lewis Hamilton GBR Mercedes-Mercedes

2. Lance Stroll CAN Williams-Mercedes

3. Esteban Ocon FRA Force India-Mercedes

4. Valtteri Bottas FIN Mercedes-Mercedes

5. Kimi Raikkonen FIN Ferrari-Ferrari

6. Sebastian Vettel GER Ferrari-Ferrari

7. Felipe Massa BRA Williams-Mercedes

8. Stoffel Vandoorne BEL McLaren-Honda

9. Sergio Perez MEX Force India-Mercedes

10. Daniil Kvyat RUS Toro Rosso-Renault

11. Kevin Magnussen DEN Haas-Ferrari

12. Marcus Ericsson SWE Sauber-Ferrari

13. Pascal Wehrlein GER Sauber-Ferrari

14. Max Verstappen NED Red Bull-TAG Heuer

15. Nico Hulkenberg GER Renault-Renault

16. Carlos Sainz Jr ESP Toro Rosso-Renault

17. Daniel Ricciardo AUS Red Bull-TAG Heuer

18. Jolyon Palmer GBR Renault-Renault

19. Fernando Alonso ESP McLaren-Honda

20. Romain Grosjean FRA Haas-Ferrari

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.09.03. 10:13:13