182273
  • Attila889
    he-he...én nemtom.Én msot találtam a cikket.Sajna már mindenki hazudik...a valós igazságot már nem lehet megtudni :(
  • BaliBoy
    Szóval a meklárennél megint hazudik valaki. (miért nem lep meg :S) Ugyanis a nagydíj hétvégéjén maga RD nyilatkozta le, hogy a két pilóta nincs jóban. broáf
  • Attila889
    áááá kubica furcsa lenne a mekiben :D
    Mondjuk siekres is lenne.De szerintem a BMW-nél a helye :)
  • Attila889
    hát szerintem nem :D
    Egy tojás fejüvel kevesebb XD
  • Attila889
    Nemtom hogy volt-e már de:
    Szent a Béke a Mclarennél?
  • G_ArchAngel #54841
    nem nyert
  • jefferson83
    Nemzetisporton most szavaztam, hogy Alonso az év végén befejezi a pályafutását

Most néztem meg ma a tavalyi zárófutamot, ott a Palikék említették, hogy tavaly a meki nem nyert futamot. Én nekik nem nagyon hiszek :) Utánna akartam nézni csak nem találtam megfelelő honlapot. Ha igaz lenne akkor a mai meki a világ nyolcadik csodája
  • G_ArchAngel #54839
    nem, én azt sem hiszem, hogy Ron tudtával felhasználtak belőle valamit, patkány az öreg, de nem ennyire...

az a gáz, szembébe hazudtak az egész világnak...
  • G_ArchAngel #54838
    másik fórumról:

"Kimi már VB lehetne, ha a McLaren előbb megtanul lopni"

:)))
  • desigo
    Ahhoz képest,hogy szerinted "szar" 40 %-al több néző volt a ringen.
    A világbajnokság izgalmas nem pedig egy személy nyer 50 futamból 48-at.
    A kémügy a kutyát sem érdekli már lezártnak tekintheted kb.(egyébként puffoghatsz vele még fél évig semmi jelentősége)
    Gondolod,hogy a Mercedes nem fejlesztett milliókat beleölve?
    Az utolsó csavarig loptak mindent nem
  • a.carkey
    A mai F1es műsorban volt egy kérdés, hogy miként viszonyul Hamilton győzelmeihez?
    "Nem örülök neki" volt a válasz. Persze megvágva ...

Legalább őszinte.
    Legalább nem nyom olyan dumát, hogy:
    "Örülök a csapitárs győzelmének, megérdemli, ..." stb.
  • G_ArchAngel #54835
    miért?
    szar az egész F1 - ezen csak röhögni lehet...
    ha normálisan lehetne AUTÓVERSENYt nézni itthon (ChampCar, Nascar, DTM, WTCC, WRC...) akkor lesz*rnám, de csak ezt a korcs szériát közvetítik normálisan...

nem baj, a német nézőket elüldözi majd a BMW-Alonso páros, akkor lekerül a TV-ről az F1, főleg ha az olaszok is elpártolnak a kémügy miatt...
  • desigo
    Sokan fognak itt sírni év végén...
  • G_ArchAngel #54833
    se**fej lett belőle...:)
  • DjDano
    Stuck: Alonso nem tud veszíteni

"A korábbi Formula-1-es versenyző, Hans-Joachim Stuck úgy véli, hogy Fernando Alonso szándékosan akadályozta csapattársát az időmérő edzésen. A Premiere szakértője a BAMS-nak elmondta, hogy Ron Dennis helyébe elküldené a spanyol a csapattól.

A McLaren-Mercedes helyében amilyen gyorsan csak lehet megszabadulnék tőle. Ez az ember Budapesten kimutatta a foga fehérjét. Nincsen szükségük egy ilyen versenyzőre. Hetekkel ezelőtt is mondtam, Alonsot idegesíti ez a helyzet. Vagy továbbfejlődik vagy se**fej lesz belőle. Alonso nem tud veszíteni."

Ezzel csak egyetérteni lehet
  • G_ArchAngel #54831
    én a BMW-t sajnálom...
    meg a németeket, akik MS miatt így is utálják a spanyolt
  • DjDano
    Miért sajnálod? Kubica meg beül a mekibe és kész :)
  • desigo
    Alonso nélkül csak vonatoznának a pilóták és az egész futam dögunalom lenne...
  • DJ BP
    Ja aztán versenypálya amely érintené az Emirates és a Highbury stadiont, továbbá a Stamford Bridge-t (Chelsea), meg a White Hart Lane-t (Tottenham), csakhogy a rivális csapatoknak is megmutassa ki az úr a háznál :DD
  • Attila889
    Nah srácok akkor Hamilton marad a Mclarennél.Örülhet,Alonso meg mehet a BMW-hez.Bár Kubicát sajnálom :(
    Szerintem Alonso menjen ki a Forma1-ből.... :D :D
    Amúgy a Hungaroringen most nem volt jótékonysági foci a futam elött?Hogy hogy?Azért mert nincs Schumi?
  • a.carkey
    Különösen, hogy Bernie 4 milliárd dollárért (fontért?) akarja megvenni ("be akar fektetni" LOL) az Arsenalba ... :)
  • Zóanagyvarázsló
    Én sem tartom szerencsésnek például, ahogyan a Hungaroringen fellázadt, de az eddigi viselkedése alapján általánosságban (és nem a konkrét 1 db ügyben) még nincs miért elítélni. Persze lehet, hogy közben veri a családját, de amíg ez nem derül ki, addig nem is tételezem fel róla. Idővel úgyis vagy kimutatja igazándiból a foga fehérjét, vagy nem.
  • Istencsászár
    Üssék csak egymást azér vannak ott, legyen beképzelt, sikerre éhes, mindent megpróbálok mert ugyis bejön stb...
  • lac coo
    Mert most éppen ő volt a jófiú ..Ennyi .A balhéhoz többen kellenek, de van, hogy valaki nem önként jelentkezik rá :)))
    Jó lenen ha ezt a sok balhét ami manapság az F1 körül van, senki nem drukkerként, rajongóként kezelné, hanem a száraz tényekre és a józan észre hagyatkozna !
    Nem lenne annyi flém és hülyeség ....
  • Kit--Kat
    Én nem szeretem Alonsot, de Hamilton is ugyanennyire benne van a belhéba, csak ő úgy van beállítva mint a jófiú, ennyi.
  • Zóanagyvarázsló
    A mártíromkodni éppen Alonso szokott ("a média nem ért meg"), csak kevesen vevők rá.
  • lac coo
    Ki játszik mártírt ?????????
    LOLLER :))))
  • Kit--Kat
    Az se jobb, ha mártírt játszik.
  • Zóanagyvarázsló
    Meglehet, de eddig a legutóbbi eset kivételével semmi csúnyát nem csinált. Nem baj az, ha valaki kultúrember módjára disztingválja magát. Bezzeg van, aki nem fojtja magába, aztán csodálkozik, hogy nyakán a média...
  • Kit--Kat
    Hamilton is csak játsza a jó fiút.
  • dienesoft
    Simán.Winkelhock meg cisnál egy új istállót. :)
  • Count Adyn
    ÁH az lesz hogy a ferrari kilép az egészből, aztán kizárják a mclarent, és így Heidfeld lesz a VB
  • b-type
    valójában nem, csak el kell olvasni :)
    LacCoo azt a nézőpontot képviseli hogy ez a dolog mennyit árt az F1-nek.
    G_ArchAngel egy ellentmondásról.
    én pedig arról hogy a tiszta és becsületes McLaren nem használt volna fel tisztátlan és becstelen húzást az ellenfele ellen,..és a fair play jegyében felhívta volna a figyelmét az ellenfelének arra, hogy az egyik alkalmazottja hajlandó piszkosan játszani.
  • passatgt
    3 válasz hozzászólás, mindegyik másról szól:))
  • b-type
    Az a helyzet hogy azzal, hogy Stepney súgása alapján érték el hogy a Ferrari-nak szabálytalan legyen az autója, már beszennyeződtek...egyfelől mert szinte az összes csapatnak trükkös padlólemeze volt (nekik is), de azzal hogy megtudták hogy a Ferrari-nak milyen, már könnyű volt trükközni az FIA felé...és még csak nem is egy az egybe mártották be a Ferrari-t hiszen akkor meg kellett volna nevezni a forrást, hanem egy hasonló padlólemez javaslatát nyújtották be...mert ugye a mérési pontok szerint az szabályos lenne.
    Majd..hallgattak Stepney-ről a Ferrari előtt,....mert ahogy RD mondta hasznosak és kellnek a kémek (pláne ha nekik hozza az infót).
    Valszeg valóban volt egy, az FIA által javasolt megegyezés az Auszi verseny után, és annak fényében ez lépcsőfokokkal lett aljas húzás.
    De nekem már önmagában sem tetszik, pláne a RD nyílatkozatok után hogy becsület meg tisztaság...
    ..és most sem volt kerek Ron, betámogatta Alonso-t a médiában a 10mp miatt, majd az FIA meghallgatta a rádióbeszélgetést, és ott kiderült hogy ez egyáltalán nem tervezett és szokványos dolog volt.
  • G_ArchAngel #54811
    igen, felhasználták Stepney infóját - BEVALLOTTA a McLaren, felhasználta a McLaren - felfogtad?

Couglan bevallotta, hogy nála voltak a papírok - McLaren alkalmazott? IGEN! A cég felelőséggel tartozik az emberéért? IGEN! Bűnösnek találta a bizottság a McLarent? IGEN! Megbüntették? NEM! <<<<------Itt a baj!

Ezt nehéz felfognod? Vagy azt hogy Ron szerint nem tudott róla McLaren alkalmazott, utána meg azt mondja, hogy Ő ajánlotta Couglan-nak, hogy semmisítse meg. Hja, és hogy más McLaren vezető is elismerte, hogy látta...
    HAZUDNAK! Folyamatosan...

A bizottság, a FIA, a szurkolók, a csapatok ezt felfogták - TE NEM!

Szereted a McLarent, ezt elfogadom, de beteges a hozzáállásod, főleg mert azt sem fogadod el, hogy kimondták, hogy BŰNÖS a McLaren, csak büntetést nem kapott és ez ami érthetetlen...
  • lac coo
    Ott volt, titkolták, hazudoztak ... Mi kell még ? :)))))
    A McLaren végtelenül sportszerütlenül ,etikátlanul járt el az egész ügyben a hónapok alatt, főképp hogy amíg nem derült rá fény nem is nagyon verték a mellüket, hogy itt a kocsi, nézzétek meg !!! :)))))

Hangsúlyozom, már régen nem arról szól az egész történet , hogy felhasználták-e vagy sem .
    Az egész ( amúgy is kicsit mélyponton lévő) sportot járatják le , leírhatalanul szemét dolgokkal .

És nem egy nagy ember lesi évek óta, hogy tudná eltörölni a föld szinéről az F1 bajnokságot, létre hozva egy saját rendszerét !!!

Szal a McLaren egy nagyon-nagy seggberúgást érdemelne .

• Istencsászár
    Ugyan azt a kört ne fussuk le 1000.szerre, mert NEM érdekel, nem akarok vitatkozni azon amit te máshogy látsz szal pihi, én most fejeztem be ezt a szarságot mert ennek semmi értelme.
  • Istencsászár
    OTT VOLT ( kinél? ) vs FELHASZNÁLTÁK ( ami a vizsgálat alapja és NEM tudták bebizonyítani a "semmit" vagy amit nem követtek el )

Én valahogy nem látom egynek ezt a két dolgot, bocsáss meg ha nem tényként kezelem azt amit szakemberek nem állapítottak meg.
  • lac coo
    Hát azért van alapja ...
    De a lényeg : az F1 szurkolók nagyon-nagy része egyértelmüen kifejte nem tetszését, és ha nincs néző, nincs pénz, nincs F1 .....Természetesen senki nem tudja mi történt, tény hogy náluk voltak apapírok, tény hogy gátlástalanul hazudoztak egy világ előttt... Nem kellett volna belekeveredni ebbe az egészbe, legalább is nem most kell kimászni belőle ...