182279
  • WNW
    Na ja gyorsabb volt mint a Renault.. Csak pont ezert is essett szet mindig... Tulhuztak a fiuk...
  • G_ArchAngel #54851
    "Idén egy teljesen új autót terveztek, szélcsatornát építettek, jó szakembetek dolgoznak náluk: Coughlan, Stepney...stb stb
  • lac coo
    Utoljára 11 évvel ezelőtt fordult elő, hogy aMcLaren nem nyert futamot .
  • DjDano
    A tavalyi évet nagyon elbaltázta a Meki, tény hogy nagyon jelentős a javulás, de azért nem megmagyarázhatatlan... 2005-ben pl nagyon is versenyképes autójuk volt, gyorsabb volt mint a Rönyó csakhát a megbízhatatlanság miatt bukták a VB-t. Aztán jött a 2006-os pocsék év.

Idén egy teljesen új autót terveztek, szélcsatornát építettek, jó szakembetek dolgoznak náluk...stb stb

Ha megfigyeltétek 2003, 2005, 2007 a páratlan években versenyképes a Meki, szintiszta statisztika :)

• jefferson83
    Thx, akkor tartom magam ahhoz amit mondtam :)
  • a.carkey
    Épp ezért meglepő nekem ez a szezon ...
  • Attila889
    he-he...én nemtom.Én msot találtam a cikket.Sajna már mindenki hazudik...a valós igazságot már nem lehet megtudni :(
  • BaliBoy
    Szóval a meklárennél megint hazudik valaki. (miért nem lep meg :S) Ugyanis a nagydíj hétvégéjén maga RD nyilatkozta le, hogy a két pilóta nincs jóban. broáf
  • Attila889
    áááá kubica furcsa lenne a mekiben :D
    Mondjuk siekres is lenne.De szerintem a BMW-nél a helye :)
  • Attila889
    hát szerintem nem :D
    Egy tojás fejüvel kevesebb XD
  • Attila889
    Nemtom hogy volt-e már de:
    Szent a Béke a Mclarennél?
  • G_ArchAngel #54841
    nem nyert
  • jefferson83
    Nemzetisporton most szavaztam, hogy Alonso az év végén befejezi a pályafutását

Most néztem meg ma a tavalyi zárófutamot, ott a Palikék említették, hogy tavaly a meki nem nyert futamot. Én nekik nem nagyon hiszek :) Utánna akartam nézni csak nem találtam megfelelő honlapot. Ha igaz lenne akkor a mai meki a világ nyolcadik csodája
  • G_ArchAngel #54839
    nem, én azt sem hiszem, hogy Ron tudtával felhasználtak belőle valamit, patkány az öreg, de nem ennyire...

az a gáz, szembébe hazudtak az egész világnak...
  • G_ArchAngel #54838
    másik fórumról:

"Kimi már VB lehetne, ha a McLaren előbb megtanul lopni"

:)))
  • desigo
    Ahhoz képest,hogy szerinted "szar" 40 %-al több néző volt a ringen.
    A világbajnokság izgalmas nem pedig egy személy nyer 50 futamból 48-at.
    A kémügy a kutyát sem érdekli már lezártnak tekintheted kb.(egyébként puffoghatsz vele még fél évig semmi jelentősége)
    Gondolod,hogy a Mercedes nem fejlesztett milliókat beleölve?
    Az utolsó csavarig loptak mindent nem
  • a.carkey
    A mai F1es műsorban volt egy kérdés, hogy miként viszonyul Hamilton győzelmeihez?
    "Nem örülök neki" volt a válasz. Persze megvágva ...

Legalább őszinte.
    Legalább nem nyom olyan dumát, hogy:
    "Örülök a csapitárs győzelmének, megérdemli, ..." stb.
  • G_ArchAngel #54835
    miért?
    szar az egész F1 - ezen csak röhögni lehet...
    ha normálisan lehetne AUTÓVERSENYt nézni itthon (ChampCar, Nascar, DTM, WTCC, WRC...) akkor lesz*rnám, de csak ezt a korcs szériát közvetítik normálisan...

nem baj, a német nézőket elüldözi majd a BMW-Alonso páros, akkor lekerül a TV-ről az F1, főleg ha az olaszok is elpártolnak a kémügy miatt...
  • desigo
    Sokan fognak itt sírni év végén...
  • G_ArchAngel #54833
    se**fej lett belőle...:)
  • DjDano
    Stuck: Alonso nem tud veszíteni

"A korábbi Formula-1-es versenyző, Hans-Joachim Stuck úgy véli, hogy Fernando Alonso szándékosan akadályozta csapattársát az időmérő edzésen. A Premiere szakértője a BAMS-nak elmondta, hogy Ron Dennis helyébe elküldené a spanyol a csapattól.

A McLaren-Mercedes helyében amilyen gyorsan csak lehet megszabadulnék tőle. Ez az ember Budapesten kimutatta a foga fehérjét. Nincsen szükségük egy ilyen versenyzőre. Hetekkel ezelőtt is mondtam, Alonsot idegesíti ez a helyzet. Vagy továbbfejlődik vagy se**fej lesz belőle. Alonso nem tud veszíteni."

Ezzel csak egyetérteni lehet
  • G_ArchAngel #54831
    én a BMW-t sajnálom...
    meg a németeket, akik MS miatt így is utálják a spanyolt
  • DjDano
    Miért sajnálod? Kubica meg beül a mekibe és kész :)
  • desigo
    Alonso nélkül csak vonatoznának a pilóták és az egész futam dögunalom lenne...
  • DJ BP
    Ja aztán versenypálya amely érintené az Emirates és a Highbury stadiont, továbbá a Stamford Bridge-t (Chelsea), meg a White Hart Lane-t (Tottenham), csakhogy a rivális csapatoknak is megmutassa ki az úr a háznál :DD
  • Attila889
    Nah srácok akkor Hamilton marad a Mclarennél.Örülhet,Alonso meg mehet a BMW-hez.Bár Kubicát sajnálom :(
    Szerintem Alonso menjen ki a Forma1-ből.... :D :D
    Amúgy a Hungaroringen most nem volt jótékonysági foci a futam elött?Hogy hogy?Azért mert nincs Schumi?
  • a.carkey
    Különösen, hogy Bernie 4 milliárd dollárért (fontért?) akarja megvenni ("be akar fektetni" LOL) az Arsenalba ... :)
  • Zóanagyvarázsló
    Én sem tartom szerencsésnek például, ahogyan a Hungaroringen fellázadt, de az eddigi viselkedése alapján általánosságban (és nem a konkrét 1 db ügyben) még nincs miért elítélni. Persze lehet, hogy közben veri a családját, de amíg ez nem derül ki, addig nem is tételezem fel róla. Idővel úgyis vagy kimutatja igazándiból a foga fehérjét, vagy nem.
  • Istencsászár
    Üssék csak egymást azér vannak ott, legyen beképzelt, sikerre éhes, mindent megpróbálok mert ugyis bejön stb...
  • lac coo
    Mert most éppen ő volt a jófiú ..Ennyi .A balhéhoz többen kellenek, de van, hogy valaki nem önként jelentkezik rá :)))
    Jó lenen ha ezt a sok balhét ami manapság az F1 körül van, senki nem drukkerként, rajongóként kezelné, hanem a száraz tényekre és a józan észre hagyatkozna !
    Nem lenne annyi flém és hülyeség ....
  • Kit--Kat
    Én nem szeretem Alonsot, de Hamilton is ugyanennyire benne van a belhéba, csak ő úgy van beállítva mint a jófiú, ennyi.
  • Zóanagyvarázsló
    A mártíromkodni éppen Alonso szokott ("a média nem ért meg"), csak kevesen vevők rá.
  • lac coo
    Ki játszik mártírt ?????????
    LOLLER :))))
  • Kit--Kat
    Az se jobb, ha mártírt játszik.
  • Zóanagyvarázsló
    Meglehet, de eddig a legutóbbi eset kivételével semmi csúnyát nem csinált. Nem baj az, ha valaki kultúrember módjára disztingválja magát. Bezzeg van, aki nem fojtja magába, aztán csodálkozik, hogy nyakán a média...
  • Kit--Kat
    Hamilton is csak játsza a jó fiút.
  • dienesoft
    Simán.Winkelhock meg cisnál egy új istállót. :)
  • Count Adyn
    ÁH az lesz hogy a ferrari kilép az egészből, aztán kizárják a mclarent, és így Heidfeld lesz a VB
  • b-type
    valójában nem, csak el kell olvasni :)
    LacCoo azt a nézőpontot képviseli hogy ez a dolog mennyit árt az F1-nek.
    G_ArchAngel egy ellentmondásról.
    én pedig arról hogy a tiszta és becsületes McLaren nem használt volna fel tisztátlan és becstelen húzást az ellenfele ellen,..és a fair play jegyében felhívta volna a figyelmét az ellenfelének arra, hogy az egyik alkalmazottja hajlandó piszkosan játszani.
  • passatgt
    3 válasz hozzászólás, mindegyik másról szól:))