182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Na , szépen kilökted a hsz-em :))))))) -
G_ArchAngel #54805 amúgy nyitott szemmel olvasod a híreket? monitor bevan kapcsolva?
ezt az utolsó mondatod miatt kérdezem...
mert ha már Ron Dennisnek sem hiszed, hogy náluk voltak a lopott infók, Stepney beszélt velük, akkor már nem tudom melyik orvost ajánljam neked:) -
És Kimi a földig issza magát és a Ferrari gyárban fog randalírozni szétver 1-2 szélcsatornát... azért a Ferrari sem hülye és nemfogja a mártír halált eljátszani mert nem a Mekivel b@fn@ ki, hanem a pilótákkal és magukkal, abban viszont teljesen egyetértünk h Todt 1 héttel a meghallgatás előtt ugy elkezdt pattogni mint egy gumilabda, abba meg bele sem merek gondolni hogy h bírná ki ha a Ferrari még nagyobb hátrányba kerülni a következő futamokon. A lényeg hogy a média uszítása a rivális csapat lejáratása ( még ha alapja sincs, és a bíróság ott sem talál semmit az "elméleti" rágalmakból ) Todt kezében van. -
na ez aztán elmélet :) -
Pont erről filóztam amikor kirobbant. Jól ki van ez találva.
Szerintem Todt is pont ezért nem engedte fotóztatni a versenyzőit, hogy ismét erről írjon a bulvár-sportsajtó, ne a Hami-Alo fikázásról.
Amúgy ebben a sportban mindenki erőből taktikázik.
Biztos vagyok benne, hogy a meghallgatás előtt kb. két héttel el kezdi adagolni a Ferrari az infokat, és nem fogja hagyni, hogy másra terelődjék a szó, és ha tényleg vesztésre állnak majd a pontversenyben, szépen Monza után kilépnek a bajnokságból, nem indulnak több versenyen, különösen, ha esetleg nem "jól" dönt a FIA a meghallgatáson, mondván: "ezek után nincs értelme nekik folytatni", "itt mindenki megúszhat egy lopást", stb. Szóval lesz itt durcizás hetekig.
Bernie persze állandóan győzködni fogja őket, fenyegetőzik majd, hogy induljanak, mert különben ..., de ők meg nem fognak menni. Csakazértis. De a versenyhétvége előtt mégis megjelennek az aktuális helyszínen, de nem engedik időt futni a pilótáikat, így a két tök utolsó helyről indulnak, mért idő nélkül, tiltakozásképpen.
Aztán a következő versenyen nem jelennek meg ... Ezzel megpróbálják még jobban a Meki ellen hangolni a közvéleményt.
Mivel Bernie is elesik versenyenként minimum 30000 Ferrari törzsszurkolótól, áll majd a bál, és végül év végén egy gyors döntéssel elemeszelik a Mekit, pl. hogy jövőre nem indulhatnak az első 3 versenyen, vagy azokon az utolsó két helyről kell nekik, vagy a pilóták csak a pontjaik felét kapják, a csapat meg semmit, stb. -
Sztem. nem felejtődik el, csak nincs új információ az ügyben, a régieket meg már kitárgyaltuk töviről hegyire. (Istencsászár legalább 2x ment pihizni ezalat.) :D
Várjuk az újabb fejleményket. Ha jól tudom a következő Stempli meg Coughlan pere lesz még az újabb, össznépi, szeptemberi banzáj előtt. Egyébként bízzunk Briatóréban. Ő nem felejt. :DDD -
G_ArchAngel #54800 amúgy, hogy visszatérjek az F-1-re, és az elméletgyártásra:
akár így alakult, akár szándékos - de beszélt azóta valaki érdemben a kémbotrányról?
olyan szépen kihűl az az ügy, hogy mire asztal mellé ülnek, mindenki elfeljti miért is jöttek össze - nagy taktikus ez a Ron, simán tudna úgy tömeggyilkosságot is elkövetni, hogy a végén tőle kérdeznék meg, hogy "nem volt túl megerőltető?"
meglátjátok az lesz a vége, hogy a Ferrarit elmarasztalják, hogy ilyen piti ügyekkel terheli a bíróságot és különben is miért nem adták már oda előbb a terveket, ahogy jó kiscserkészhez illik... -
lassan kezdődik B5 :) -
G_ArchAngel #54798 esik az eső, nincs kedvem dolgozni, nincs érdekes műsor a TV-ben, nem akarok filmet nézni - mit csinál ilyenkor az ember? Alonso-t fikáz, naná!:DDDDD -
Ebből is látszik, hogy akárki, akármit zagyvál: dögunalom a VB. Mert ha mostanában a boxutca és nem a pálya történéseire veri a média a farkát, az már rossz. -
teóriák felállításában tuti világbajnok ez a topic :) -
G_ArchAngel #54795 régen mindenki férfiasan kemény volt, nem sunyi patkány - szerintem Alonso-t mindig verték a suliban, most meg visszaadhatja másoknak az őt ért sérelmeket...
(tényleg olyan feje van, mint akit az osztálytársai állandóan szívathattak) -
DJ BP #54794 voltak kemény dolgok, főleg a pályán
De most nem a pályán, max. a boxban... -
Zóanagyvarázsló #54793 "mind1ik pilótának voltak mocskos dolgai, márha annak lehet nevezni, nem Szentek."
Ne haragudj, de ez tipikusan olyan duma, "mivel a szomszéd csalja az adót, ezért én is megteszem".
Kíváncsi lennék például Kubica (vagy Hakkinnen, ha világbajnok kell) mocskos dolgaira...
Alonso körül rengeteg ilyen "emlékezetes" momentum, és nem is a csúnya média követi el ezeket helyette. Ettől függetlenül lehet szeretni, lehet szurkolni neki, de általános F1-es viselkedésnek nem kellene beállítani sem habitusát, sem a tetteit. Alonsó éppen attól Alonso, hogy ebben sem átlagos/normális - ahogy tetszik. -
Ami a videóban volt, összes esetnél Tracy volt a ludas... -
spect16 #54791 Ez csak egy is kakaskodás volt:) Esetleg Tracy-től belinkeltél volna egy igazi bulit a fénykorából az szép kis látványosság lett volna.
Amúgy mind a ketten hunyók voltak . A San José-i Tracy-Tagliani meccs az durvább volt. -
Ezzel a dologgal egy szimpatikus csapat sülyedne a mélybe erkölcsileg. Hát kell ez nekik? -
az alonso who?- val csak arra utaltam, hogy azóta nem csipázom a fejét, amióta a schumacher who? történet kezdődött..., Schumacher sok pilótát legyőzött, de ekkora arca nem volt soha... -
Nem is volt mit beléjük kötni, mert akkor is voltak kemény dolgok, főleg a pályán, de megszokott volt és nem ugy mint most hogy egy hangos párbeszéd több hetes média szenzáció a versenyről meg 1 szó. A Magyar Nagydj bebizonyította hogy ha nincs eső vagy SC akkor totál érdektelen egy futam.
Remélem újabb tökös ember fog F1ben alkotni és odateszi magát ezerrel készüljetek, akinek még kedvence remélem nemsokáig lesz az:))Bourdais attakk! -
G_ArchAngel #54787 nekem a Mika/Kimi + DC az ezredforduló környékének a kedvenc párosa, akkor még Ron sem épült le rohamossan szellemileg... -
Ha lesz egy kis vita csapaton belül a következő futamok 1ikén akkor nem a BMW-be fog menni hanem Amerikába... idióta sajtó. Mi a bajuk Kubicával? Nicknek zökkenőmentes éve volt eddig, Kubinak nem de nem érzem hogy alul teljesítene, tudja azt amit Nick. -
Fisco who?
Kovalein who?
Renault who?
Addig kedveltem mondatokat azzal célszerű folytatni, h te egyátalán kedvelsz valakit? mind1ik pilótának voltak mocskos dolgai, márha annak lehet nevezni, nem Szentek.
Persze a Ferrarinál pont jó a leosztás, Kimi és Massa, Kimi mellé nem kellene Hami vagy Alo, Massa a tökéletes csapattárs, csendes, sok esetben "lúzer" ( nem ugy érteni ), és nemkell tőle igazán tartani egy Kimi szintű pilótának. -
pedig a Minaediban még komolyan kedveltem is, Renault-nál is egy darabig, aztán...(alonso? who?) -
nekem 8, csak a Ferrarit kerülje el, Kimivel megy vagyok elégedve, Massa helyett mondjuk jöhetne más, de ő....soha -
G_ArchAngel #54782 amerre megy az a spanyol troll tönkretesz minden csapatot...
lassan már miatta esik az F-1 nézettsége:) -
És leginkább Kubica...:(, de csak találegy jó helyet -
G_ArchAngel #54780 VESZÉLYBEN A BMW-SAUBER!!!!!!! -
Ne! Internet Explorer-t ne használjatok könyörgöm! :S -
miután explorert megnyitottam és bezártam,futtatam is a spyware terminatort
-
Nézd internet expolrerrel vagy Opera:) ha ott is hibát ir ki akkor valami más van a háttérben. -
ez sem segít :D -
Ez nem a böngésző hibája, mellesleg nekem is Firefox van és simán megy!
hardocz:A MS kiadott egy hivatalos Media Player bővítményt Firefox alá, azt telepíted és menni fog!
WMP Firefox plugin -
ilyen hibát még sehol sem írt nekem,és semmi bővítményt nem akar telepíttetni velem:S mind1 -
Használj jobb böngészót mondjuk operát, de az sem árt ha flash player, java, és kodekek felvannak telepítve és akkor nem fog leállni:). -
"A(z) firefox.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
nekem csak enyit mondott:S -
[URL=http://www.mtv.hu/videotar/?id=6916]Aki esetleg kiváncsi, hogy a "skinhead" Palik mit nyilatkozott a Magyar Nagydíjról[/URL] -
DJ BP #54770 Ez Dennis stílusa :DD -
Massa még nem beszélt Todtal? hogy képzeli a kis brazil hogy mutatkozni mer egy McLarenessel, kapni fog a fejére. -
WNW #54768 Amugy csak csatlakozni tudok valamelyik elottem szolohoz, ez a Czollner (Alonsonyalo) Gyula egy barom... Veletlenul ejjel 3 korul a TV-t kapcsolgatva belebotlottam az ominozus RTL-es ize musorba, es ott mondta a magaet... Azt tetszett a legjobban, mikor azt vazolta, hogy a MacLarentol kidobjak Hamit, es akkor a Ferrari racsap, de olyan szerzodest kotnek a kirugo csapattal, hogy azok atveszik helyette Massat... Na most ha en kirugok valakit, akkor miert allapodnak meg barmiben is egy olyan csapattal, aki egybol alkalmazna az en kirugott alkalmazottamat.. Nonszensz... Es csendesen megjegyeznem, angol csapat egy lehet hogy vilagbajnok angol versenyzot kotve hiszem hogy ki merne rugni.. Ott helyben meglincselnek oket........ -
WNW #54767 Aztan egybol kibovitik a galat okolvivomerkozessel is..