FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
akkora kül nem lehet, fõleg hogy már ismernie kéne elvileg a kocsit!
!Forza Ferrari!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Röviden ( 3 pilota lépett ma pályára ):
1, Caceres: 10 kör: 1:21.019
2, Legge: 27 kör: 1:21.176
3, Nissany: 50! kör: 1:24.650
Szinte biztosra veszem, ha a jövõ évben elõnye származik ebbõl a STR-nak, akkor a többi csapat felhördül ezellen.
/Illetve majd esetleg mások is kiakarják majd csikarni a V10-zel való indulást../
Nevetséges az FIA.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
The Matrix has you...
Az év során nyújtott átlagteljesítményéért a világbajnok Fernando Alonsót ’Az év embere’, a Renault spanyoljának elsõszámú ellenfelét, a McLaren-színekben versenyzõ finn Kimi Räikkönent pedig gyorsaságáért ’Az év pilótája’ címmel jutalmazták a brit F1Racing címû szaklap olvasói.
A lap hagyományos, év végi szavazásán 43612 olvasó 14 kategóriában adta le a voksát. A szavazás végeredményét a lap november végén hozza nyilvánosságra, az itv-f1.com azonban már betekintést nyert az összesítésbe.
A szigetországi tévécsatorna weboldala szerint Alonso és Räikkönen mellett díjat kap a McLaren-Mercedes MP4-20-asa is. Bár a wokingi gárda csak ezüstérmet szerzett a konstruktõrök között, az autó tíz futamot nyert, ezért az olvasók ’Az év autója’ címmel jutalmazták. A portál kiemeli: a Williams FW27-ese csak a kilencedik lett az autók között, beékelõdve a Minardi PS05-öse és a Jordan-Toyota EJ15B-je közé.
’Az év elõzése’ címet Juan Pablo Montoya kapja azért a manõverért, amivel Alonsót utasította maga mögé Silverstone-ban, az elsõ kanyarban. Az itv-f1.com szerint ez jórészt annak tudható be, hogy a szavazást az F1Racing szerkesztõsége már az elõzésekben gazdag Japán Nagydíj elõtt lezárta.
http://gaborszantai.co.uk/
én csak lakott területen kívül lépem át a megengedettet...de akkor jelentõsen ;)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Mert ha még mercivel ment volna, akkor nem olyan veszélyes.
De így...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
azt meg nekem senki ne mesélje be, hogy elfogadott tény a mindennapokban, hogy minden lázas gyerekhez 150-nel tépnek haza a szülei...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Írta: Papp István <2005.11.21. 07:30>2005.11.21. 07:30>
Beteg gyermekéhez sietett
Olcsón megvennéd? Jó áron eladnád? Csinálj jó boltot! www.teszvesz.hu - online aukciók
A Renault csapat versenyzõjét, Giancarlo Fisichellát vasárnap reggel megállították a rendõrök, mivel túllépte a megengedett sebességhatárt.
Az olasz pilóta Róma külvárosi részében haladt autójával, miközben a rend õrei 148 km/h-ás sebességgel bemérték õt. Lakott területen a megengedett legnagyobb sebesség 60 km/h.
Fisichella elismerte, hogy valóban gyorsan hajtott, és tettét azzal magyarázta, hogy minél elõbb látni szerette volna beteg gyermekét.
„A barátaimnál voltam látogatóban a feleségemmel, amikor a bébiszitter felhívott, hogy a gyermekemnek magas láza van, és az édesanyját akarja látni. Éppen ezért gyorsan haza akartunk jutni.” – nyilatkozta a történtekrõl Fisichella.
„Tisztában vagyok a történtekkel, és azzal, hogy a sebességkorlátozás mindenki számára ugyan olyan érvényû.” – tette hozzá a Renault pilótája. „Hajlandó vagyok ezért viselni a következményeket.”
Eredmény: azóta bevonták a jogosítványát, mellesleg Fisico Olaszországban a biztonságos közúti vezetés élharcosa...
See Your Local Dodge Dealer
HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Punker, hogy is van ez, mennyi idõ alatt tûnnek el a pontok? Hetente -1 vagy két hét múlva eltûnik az összes egyszerre? :D
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
reméelm valami F1 rajongó mafia vezér elbeszélget a csókával :)
"Soha nem mondtam, hogy az F1 mellett határoztam, jelenleg még nem tudom megmondani, hogy megvalósul-e a dolog, vagy sem. Az a probléma, hogy mentálisan még egy motorversenyzõ vagyok." – nyilatkozta Rossi az újságnak.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB