FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dodgecharger
nem megy a topik:(

See Your Local Dodge Dealer

Istencsászár
"kéne", nissani már jóideje ottvan, azt f1ben még 2 zöldfülü odamegy és 2.5mp-vel elverik fõleg ugy hogy sokkal kevesebb kört mentek égõ

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Andora
3 kõrben csúszot ki én úgy tudom!

oneal1
szerintem nem ugyanazzal a beállításokkal ment mint õk ketten!!
akkora kül nem lehet, fõleg hogy már ismernie kéne elvileg a kocsit!

!Forza Ferrari!

dodgecharger
Már a Hungaroringen is ezt csinálta:)))))

Istencsászár
csöppet:D:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

dodgecharger
Nissany szánalmas? :o

Istencsászár
Legge ismét autóba ült

Röviden ( 3 pilota lépett ma pályára ):
1, Caceres: 10 kör: 1:21.019
2, Legge: 27 kör: 1:21.176
3, Nissany: 50! kör: 1:24.650

Istencsászár
"hiszen második körében kicsúszott autójával" mostcsak 1 kérdés lehet tényleges pályán tõltött 2. körében vagy a 2. gyorskörében mer akkor lehet 3 ( 1 felvezetõ ) amugymeg nem:D

Andora
3 kör bocs!

Snecie Smicie
Az FIA-nak végre határozott döntést kellene hozni a motorokkal kapcsolatban.
Szinte biztosra veszem, ha a jövõ évben elõnye származik ebbõl a STR-nak, akkor a többi csapat felhördül ezellen.
/Illetve majd esetleg mások is kiakarják majd csikarni a V10-zel való indulást../
Nevetséges az FIA.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

dodgecharger
de szép a szeme és a bukósisakja :>

Istencsászár
nemtúl fényesen, nekicsapta 2 kör után a falnak a minardit :/ info

Snecie Smicie
Catherine Legge debütálása a Minardinál

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Istencsászár
Olvasd el mintha a ferkának mindeképp kellene egy szupersztár, nemértem annyi fital tehetség van.... ( nem massa :) )

bigapó
nem akar semmit, csak nyalják az olaszok egymás s*ggit:)) tisztelet mindenkinek aki szurkol valamelyiknek (én speciel Rossinak:))) , de ez szerintem csak egyszerû reklámfogás!

The Matrix has you...

Andora
mit?

Roolcsy
A ferrári Rossi-t Schumacher mellé vagy Schumacher helyett akarja???

Alonso és Räikkönen a csúcson!

Az év során nyújtott átlagteljesítményéért a világbajnok Fernando Alonsót ’Az év embere’, a Renault spanyoljának elsõszámú ellenfelét, a McLaren-színekben versenyzõ finn Kimi Räikkönent pedig gyorsaságáért ’Az év pilótája’ címmel jutalmazták a brit F1Racing címû szaklap olvasói.

A lap hagyományos, év végi szavazásán 43612 olvasó 14 kategóriában adta le a voksát. A szavazás végeredményét a lap november végén hozza nyilvánosságra, az itv-f1.com azonban már betekintést nyert az összesítésbe.

A szigetországi tévécsatorna weboldala szerint Alonso és Räikkönen mellett díjat kap a McLaren-Mercedes MP4-20-asa is. Bár a wokingi gárda csak ezüstérmet szerzett a konstruktõrök között, az autó tíz futamot nyert, ezért az olvasók ’Az év autója’ címmel jutalmazták. A portál kiemeli: a Williams FW27-ese csak a kilencedik lett az autók között, beékelõdve a Minardi PS05-öse és a Jordan-Toyota EJ15B-je közé.

’Az év elõzése’ címet Juan Pablo Montoya kapja azért a manõverért, amivel Alonsót utasította maga mögé Silverstone-ban, az elsõ kanyarban. Az itv-f1.com szerint ez jórészt annak tudható be, hogy a szavazást az F1Racing szerkesztõsége már az elõzésekben gazdag Japán Nagydíj elõtt lezárta.

http://gaborszantai.co.uk/

Andora
Az nem jó!

ÁjjLe BoBBi
igaza volt. még gyorsabban is mentem volna a helyében.
én csak lakott területen kívül lépem át a megengedettet...de akkor jelentõsen ;)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Andora
hát igen!

Lteebee
Hanem mondjuk 80-90-nel.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Lteebee
Hát 60-as helyen 150 az rázós.
Mert ha még mercivel ment volna, akkor nem olyan veszélyes.
De így...

szutyok Rönóval? nincs olyan utca, ahol lenne ideje 148km/h-ig felgyorsulni...

azt meg nekem senki ne mesélje be, hogy elfogadott tény a mindennapokban, hogy minden lázas gyerekhez 150-nel tépnek haza a szülei...

Bandee1987
sztem ha (neadjisten) a te gyereked lenne beteg, te sem 60-al mennél...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
megesik az ilyen :P

Fisichellát megbüntették gyorshajtás miatt

Írta: Papp István <2005.11.21. 07:30>

Beteg gyermekéhez sietett
Olcsón megvennéd? Jó áron eladnád? Csinálj jó boltot! www.teszvesz.hu - online aukciók
A Renault csapat versenyzõjét, Giancarlo Fisichellát vasárnap reggel megállították a rendõrök, mivel túllépte a megengedett sebességhatárt.

Az olasz pilóta Róma külvárosi részében haladt autójával, miközben a rend õrei 148 km/h-ás sebességgel bemérték õt. Lakott területen a megengedett legnagyobb sebesség 60 km/h.

Fisichella elismerte, hogy valóban gyorsan hajtott, és tettét azzal magyarázta, hogy minél elõbb látni szerette volna beteg gyermekét.

„A barátaimnál voltam látogatóban a feleségemmel, amikor a bébiszitter felhívott, hogy a gyermekemnek magas láza van, és az édesanyját akarja látni. Éppen ezért gyorsan haza akartunk jutni.” – nyilatkozta a történtekrõl Fisichella.

„Tisztában vagyok a történtekkel, és azzal, hogy a sebességkorlátozás mindenki számára ugyan olyan érvényû.” – tette hozzá a Renault pilótája. „Hajlandó vagyok ezért viselni a következményeket.”

Eredmény: azóta bevonták a jogosítványát, mellesleg Fisico Olaszországban a biztonságos közúti vezetés élharcosa...

dodgecharger
ezért tiltották be tulajdonképpen 2001-ben, rögtön csütörtökrõl Péntekre.

bigapó
és ez a látást mennyire korlátozza?? :))

The Matrix has you...

dodgecharger

Atipapa
Az ilyen híreket minden évben eljátszák-valamit ki kell találni az uborkaszezonban, elvégre most nincs Forma 1, tesztek sincsenek, nincs mirõl írni, aztán nem lepõdnék meg ha év végére minden rendezõdne...

HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett

Punker
türelem :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

DJ Bee18
egy kis off
Punker, hogy is van ez, mennyi idõ alatt tûnnek el a pontok? Hetente -1 vagy két hét múlva eltûnik az összes egyszerre? :D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
na most ennek láttán ha nem tudnám magam tûrtõztetni örök bann-t érõt káromkodnék :DDD Hát egy legendát ilyen ok miatt kivégezni, NO COMMENT

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Punker
Fellebbezés nélkül nincs Forma-1 Monzában

reméelm valami F1 rajongó mafia vezér elbeszélget a csókával :)

Istencsászár
A Motorcycle News újság interjújából kiderült, hogy a Ferrari egy konkrét határidõt tûzött ki Valentino Rossi számára, hogy döntsön az esetleges Formula-1-es jövõjével kapcsolatban. A maranellói csapat megkérte a MotoGP bajnokát arra, hogy 2006 júniusáig ismertesse szándékait, mert amennyiben a királykategória mellett dönt, megfelelõen fel kell õt készíteniük a 2007-es debütálásra.

"Soha nem mondtam, hogy az F1 mellett határoztam, jelenleg még nem tudom megmondani, hogy megvalósul-e a dolog, vagy sem. Az a probléma, hogy mentálisan még egy motorversenyzõ vagyok." – nyilatkozta Rossi az újságnak.

Kit--Kat
ÉS milyen igaza van.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

NuCLEARScoRp
Briatore mondjon amit akar.. csak nehogy jövõre nagy meglepetés érje!! <#eplus2><#vigyor1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

AnuluWork
Ha két ember tök ellentétesen vezet, olyan autó nincs, ami mindkettõnek megfelelne. Amúgy valóban nem kell leírni Giancarlot, nem feltétlenül rajta múltak a dolgok 2005ben.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Istencsászár

Punker

Lteebee
És mit mond flavio?

Istencsászár
Fisichella letaszítaná Alonsót a bajnoki trónról / ehhez briatorrénak is lesz 1-2 szava <#eplus2>/

Istencsászár
nem :)

Lteebee
Mondott újat?

ÁjjLe BoBBi
hi^^

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Istencsászár
Briatore: "Alonso az új Schumacher!" :P / sumahert senkisem gyõzheti le és fõleg senki sem léphet a helyébe hogy rámndhassák õ az uj sumaher.. õ a modern kori etalon /