FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
egy kis off
Punker, hogy is van ez, mennyi idõ alatt tûnnek el a pontok? Hetente -1 vagy két hét múlva eltûnik az összes egyszerre? 😄

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
na most ennek láttán ha nem tudnám magam tûrtõztetni örök bann-t érõt káromkodnék 😄DD Hát egy legendát ilyen ok miatt kivégezni, NO COMMENT

Punker
Fellebbezés nélkül nincs Forma-1 Monzában

reméelm valami F1 rajongó mafia vezér elbeszélget a csókával 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
A Motorcycle News újság interjújából kiderült, hogy a Ferrari egy konkrét határidõt tûzött ki Valentino Rossi számára, hogy döntsön az esetleges Formula-1-es jövõjével kapcsolatban. A maranellói csapat megkérte a MotoGP bajnokát arra, hogy 2006 júniusáig ismertesse szándékait, mert amennyiben a királykategória mellett dönt, megfelelõen fel kell õt készíteniük a 2007-es debütálásra.

"Soha nem mondtam, hogy az F1 mellett határoztam, jelenleg még nem tudom megmondani, hogy megvalósul-e a dolog, vagy sem. Az a probléma, hogy mentálisan még egy motorversenyzõ vagyok." – nyilatkozta Rossi az újságnak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
ÉS milyen igaza van.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

NuCLEARScoRp
Briatore mondjon amit akar.. csak nehogy jövõre nagy meglepetés érje!! <#eplus2><#vigyor1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

AnuluWork
Ha két ember tök ellentétesen vezet, olyan autó nincs, ami mindkettõnek megfelelne. Amúgy valóban nem kell leírni Giancarlot, nem feltétlenül rajta múltak a dolgok 2005ben.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
És mit mond flavio?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Istencsászár
Fisichella letaszítaná Alonsót a bajnoki trónról / ehhez briatorrénak is lesz 1-2 szava <#eplus2>/

Istencsászár
nem 😊

Lteebee
Mondott újat?

ÁjjLe BoBBi
hi^^

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Istencsászár
Briatore: "Alonso az új Schumacher!" 😛 / sumahert senkisem gyõzheti le és fõleg senki sem léphet a helyébe hogy rámndhassák õ az uj sumaher.. õ a modern kori etalon /

Lteebee
Egyikhez sincs értelmes gondolatom.

Talán a buzi olaszok, akik nem is éltek, amikor már ott volt a forma1 befoghatnák.
(mondjuk fogalmam sincs, mióta van ott futam, de valszeg régen)

Istencsászár
vót má <#nezze>

Istencsászár
áh csak gondoltam feldobok 1-2 témát de alszik mindenki😄

http://gaborszantai.co.uk/

egyszerûbb, ha belinkeled a www.formula.hu-t😊

Istencsászár

Istencsászár
Veszélyben az Olasz Nagydíj omg ilyen embereket lekéne csukatni... nembirnak ki pár napot órát? ( ha monacoban kibirja a nép akkor ezek meg kussoljanak.. )

AnuluWork

Punker
Discovery-n F1-rõl van szó Kocka a 93-as cuccokat teszteli kicsit még fiatalabb 😊

Istencsászár

Istencsászár

Kit--Kat
Teljesen igaza van, én örülnék ha 2007ben 1 tök olasz Trulli-Fisichell páros indulna a Ferrarival, maximális hátérel tuti hoznák az egyénit meg a csapa VB-t 1 jó kocsival.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Én örülnék Fisichonak ha a Ferrariba átigazolna, több lehetõsége lenne, mint abban a trágya Rönóban elnyomva... És akkor most jöttök a de barichello is..........
De nem, mer ha jobb lene Fisi akkor az úgysi látszana, és több lehetõsége lenne 2. pilótaként is a Ferrariban, na meg 2007ben ha jól menne lehetne elsõ, na mind1...

Szegeny fisco... Nem kap ferrarit.

Istencsászár

ÁjjLe BoBBi
<#vigyor>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Andora
Jó kis mecs volt az öregek közt!Mensell és Fittipaldi szép harcot vívott!

DJ Bee18
már tapasztaltam én is. Fõleg azt utálom, amikor bemegyek egy problémával, és hülyének néznek elsõ körben.

Istencsászár
mer nemértenek hozzá... bemegyek egy boltba és sokszor elcsodálkozok hogy mi minden badarásgot összehord a kedves eladó...

DJ Bee18
pedig jó kis gép 😊)))

Punker
emlékeim szerint én mondtam hogy oda a 400W a minimum!

Ralf szerintem a Jordan-nél volt a legjobb aztán a BMW-nél kicsinálták agyilag, szal nekem olyan unottnak tûnik néha nem 100%-on megy.

Istencsászár
toyotából nemlehet megitélni hogy mennyire jók a pilótái ( trulli már bizonyitott, ralf is ) mer amit lehetett a toyota szépen eltaktikázta és dobogos helyeket dobott el..
Ralfról meg annyit hgy nyert versenyt és a nemjó, átlagos pilóták nemnyernek ( ütõképes autoval sem! )lásd: az isten megérintett Buttont 😄😄😄😄😄😄

kész, csak nem tudom, hogy a tisztelt számítástechnikusok, hogy gondolták, hogy egy 3.2-es P4 + 2 GByte ram + X800 + 2 DVD/RW + 2 HDD konfignak elég egy nyamvadt 300W-os táp...

Kit--Kat
jó nincs a bátyja szintén, de amikor jól kijött neki akkor azért ment nagyokat, volt amikor csak õ tudta tartani a bátyjával az iramot, Montoya meg sehol sem volt, és Toyotából egész sokat hozott ki idén.

Lteebee
Az a sok most is szídja, de mivel most nem csak azért jönnek ide, nincs baj.

És Ralf "meg is sérülhettünk volna" Schumacher nem túl nagy ász.

Kit--Kat
B kategóriás pilóta.....
Te vagy a megtestesült "demokrácia" ugyebár aki eddig védte Alonsot mert a sok "rohatt" szidta szegényt az érdemtelen VB-jéért.
Akkor Ralfot se ócsárold...

Lteebee
Vegyél UPS-t!!!

Persze tõlem 😄DD

5-kor keltem, három "blackout" volt a tápomnak, ideigileg kivagyok...
ilyenkor még az ironizálás sem megy...😞

Lteebee
Tõled ez gyenge volt.

(mástól sziporkának venném)

😊

most is egy olyan menedszere, hátha Ralf szerencséjét is meghozná...😛

Lteebee
Furcsáltam is, hogy hozod össze briatorét egy b-kategóriás pilótával.

<#falbav><#falbav><#falbav> HÜLYE VAGYOK, HÜLYE VAGYOK, HÜLYE VAGYOK....<#falbav><#falbav><#falbav>

Michaelnek olvastam...😛PP

ebbõl még lehet vmi...😊
lehet, hogy Vili jó pénzt kapott volna, ha MS elmegy a McLarenhez, viszont neki a Ferrarihoz húz a szíve, vagy lehet, hogy Biatore lesz a menedzsere?😊

NuCLEARScoRp
Button biztos az csak jól titkolja...<#eplus2><#vigyor1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)