182273
  • kulabácsi
    loáááááááál
    na erre sem tennék 1 fillért sem:D
  • madmanic
    Ez a legvalószínűtlenebb...

• Dodo55
    Ez hülyeség
  • Mersant
    megy a talalgatas
  • BaliBoy
    Sztem. maradni fog a mekinél. Ha nagyon el akarna menni akkor sztem nem játszanának már ennyit ezzel. Megérdemlik 1mást. :S
  • G_ArchAngel #59292
    szerinted kapnak, ha elviszik Alonsot a gyári csapat elől?:)
    én azt olvastam, hogy Alonso-nak és a menedzserének nem tetszik a gyári csapat ajánlata, de ha nem fogadják el, hanem az RBR-hez mennek, akkor nemcsak magukkal, de a csapattal is kiszúrnak
  • Kit--Kat
    Végülis azokban is Renault motor van:D
  • G_ArchAngel #59290
    Rubens-nek állítólag hiába van szerződése, repül a Hondától, Alonso pedig az RBR-rel tárgyal, ahol szintén mindkét pilótának van szerződése...
  • Ricky Bobby
    Stewart nak az a baja hogy he's an also ran... hahaha. Senkit nem erdekli a velemenye, es igy szeret ide oda szurkalni foleg a non-English chapatoknak\versenyzoknek.
    What I am sayin' is rrrrrrrrrrrright...isn't it? Sir Jack Assssss.
  • Zóanagyvarázsló
    Röhej. Ha a McLaren megúszta csapatbüntetéssel, miért kellene ezúttal elvenni a pilóták pontjait? Egyébként ha szabálytalan volt az üzemanyag, szerintem is el kéne, de így ezek után az éppen a McLaren pozitív diszkriminációját jelentené, és így világbajnokká tenni valakit...

De mégha ki is zárnák a pilótákat, akkor sem kell Hamiltonnak több pontot kapnia, hiszen - lásd ismét a McLarent - a csapatvilágbajnokságból kizárva is tudnak pontot elvenni a többi csapattól. Mindenesetre a szabályok szerint úgy büntet az FIA, ahogyan csak akar, tehát úgysem mer belenyúlni.
  • madmanic
    nincs. de a lényeg hogy MENJEN!!

mindegy hova....
  • lampard99
    Nem lesz itt már semmi mindenki a következő szezonra kézül.
    Alonso hová mehet jövöre? van már valami hír?
  • a.carkey
    Stewart legnagyobb baja, hogy nem kellett csak Ken Tyrrellnek. Állandóan odaszúr a nagyoknak, és védi a briteket.
  • a.carkey
    Ha valaki tényleg azt hiszi, hogy ez a VB hajrá direkte így volt megtervezve, és háttéregyezséggel dobálózik, akkor ott gondok vannak. Hasonló problémákkal (üldözési mánia, baromságkezelés) foglalkozó orvosok telefonszámai a MEH titkárságán ...
  • G_ArchAngel #59283
    én itt vagyok Londonban, nem kell elhinni mindent amit leírnak - jóval több Ferrari pólós/sapkás ember van az utcákon, mint bármilyen más csapat színeit viselő...

a Pole Position-ben (motorsport rajongók üzlete) sokkal több Ferraris ereklye van, mint más csapaté...

az öreg vén f*sz angol, de itt abból van a legkevesebb:)

bukták az oroszok elleni meccset, bukták a rugby döntőt, bukták az F-1-et, megértem őket, de röhögni is jó rajtuk:)
  • DJ BP
    Stewart szerinta sportág urai bármennyire is körbeudvarolják a Ferrarit, a Forma-1 van annyira erős, hogy túlélné, ha ez az istálló kiesne a mezőnyből. Ezért nem mindenképpen helyt kellene adni a McLaren óvásának.

Azért ez véleményem szerint felháborító. Egy ilyen év után van képe még a Ferrari-t megvádolni kedvezményezettnek, csak mert Ron és Hamilton elkúrták az utolsó néhány versenyt? Tehet egy szivességet...
  • DJ BP
    A Meki szigorú büntetést kapott? Az lett volna szigorú, ha kizárják az egész bagázst...
    Én is azt mondom, legyünk szigorúak, zárjuk ki a BMW-ket ilyen hülyeség miatt, töröljük a Ferka ausztrál pontjait, de Mekitől akkor búcsút kell venni egy időre. Ez jó lenne? Sztem nem
  • G_ArchAngel #59280
    igaza van az öregnek!
    vegyék el a Ferrari ausztrál pontjait, a McLaren versenyzőit meg zárják ki 2007-2008-ból, és akkor mindenki igazságos büntetésben részesül...
  • M@TriX
    Hamiltonnak jár a világbajnoki cím ?

Jackie Stewart megmondja a frankót ;) Jobb mint Börni
  • b-type
    Ferka
    vs.
    Merga
    :)
  • G_ArchAngel #59277
    Räikkönen a leggazdagabb pilóta

A Forbes című üzleti magazin nyilvánosságra hozta a 2007-ben legjobban kereső sportolók listáját, melyen a ferraris Kimi Räikkönen a 4. helyen áll, azonban még érdekesebb, hogy az idén már nem is versenyző hétszeres világbajnok Michael Schumacher a szponzori bevételeknek köszönhetően a lista 5. helyén tanyázik. A magazin szerint Räikkönen ferraris szerződésében évi 40 millió dollárról állapodtak meg a felek, míg Schumacher idei "nyugdíja" 36 millió dollárra rúg. A tabella tetején az évek óta legjobban kereső golfozó Tiger Woods áll, megelőzvén az ökölvívó Oscar de la Hoyát, és a szintén golfozó Phil Mickelsont. Räikkönen azonban kifejtette, hogy számára nem minden a pénz, és most is ugyanolyan életet él, mint korábban. "Nyilvánvaló, hogy elégedett vagyok azzal, ahogyan a dolgok alakultak. Versenyzői pályafutásom során elég jól kerestem, de meg vagyok róla győződve, hogy ez noha könnyebbé teszi az életed, semmit sem változtat meg rajtad. Ugyanazokat a dolgokat élvezem jelenleg, mint korábban még akkor is, ha most bármit megvehetek, amit akarok" - mondta Räikkönen az olasz Italia1 televízió kérdésére.
  • tzsoltika
    ez csodaszép! Remélem észreveszi valamelyik Ferrari tervező és ilyenre festik :)
  • Dodo55
    Ja, sokkal szebb így feketével, mint fehérrel.
    Remélem látja ezt valaki a Ferrarinál, és kicsit elgondolkoznak rajta, nagyon szép lenne jövőre egy ilyen piros-fekete festés.

Amúgy ezt úgy mondom, hogy a piros szín nagyon nem a kedvencem, viszont van pár dolog, amin nagyon szépen néz ki. Pl a piros színű autók sem tetszenek annyira, kivéve a Ferrarik, azokhoz valahogy illik a piros szín. De talán azért van, mert nem egyszerű piros színt használnak, hanem valami egyedit. Meg még 1-2 sportautón szép tud lenni a piros, de a megfizethető kategóriájú autók valahogy nagyon nem tetszenek nekem pirosban.
  • bardocz
    ez tényleg gyönyörű
  • a_n_d_r_e_w
    sejtettem, kár, pedig tényleg gyönyörű ;)
    (azt hittem van valami alapja, ami alapján rajzolta :))
  • G_ArchAngel #59272
    semennyire, középen, lent van a rajzoló neve, egy török srác...
  • a_n_d_r_e_w
    ez gyönyörű, de mennyire valós?
  • G_ArchAngel #59270
  • lampard99
    Én is azt vártam eurosporton de rá jöttem hogy jövö héten lesz!:_D
  • a.carkey
    LOL! 1 hét múlva. Lazán elnéztem a naptárt.
  • a.carkey
    Mikor lesz reggel a 125ös verseny?
  • minimize
    Ha bohócot csinálnak a gyerekből, és elveszik az egyéni címet, többet nem nézek forma1-et, csak összefoglalókat maximum!!!
  • Vucli
    Benzin-ügy: tárgyalás november 15-én
  • bardocz
    most írok két hónapja,hu,utolsó futamon majdnem roszullettem mikor hamilton kicsúszott úgy izgultam:D
    aztán "váltóhiba" vagy mi,és ugrálok hoigy kimi a vb,majd amikor a bmw-sek elkezdték egymást ölni már remegtem:D
    tényleg mi volt az a benzines balhé meg mu let?most nem igazán tudok viszaolvasni,meg nem fogok 6000 üzenetet elolvasni:d
  • jefferson83
    Persze, hogy az. A fellebezés rá a legjobb bizonyíték (azon túl, hogy nem lehetne csak úgy megrendezni ezt).
  • Amiga
    "22 évesen én se sírnék egy VB második helytől... Főleg úgy, hogy szerintem már a kémügy óta le volt zsírozva, hogy a meki lemond a VB-címről a Ferrari javára, hogy azok ne pattogjanak túl sokat. Csak a nézettség miatt kellett a verseny látszatát kelteni (már amennyire sikerült Hamilton "érdekes" kiállásával az utolsó előtti, és lelassulásával az utolsó futamon...). "

Ne haragudj, életemben nem hallottam ekkora hülyeséget.

Ha Rosberg és Kubica kiütötték volna egymást, Hamilton lenne a világbajnok. Ha az egyik Ferrari kicsúszik vagy megadja magát, akkor is. Ezt nem lehet így lezsírozni. Hiszen Kubica az előző futamon is elfüstölt.... ezt így nem lehet kiszámolni. Azt sem tudhatták, hogy a rajtnál Massa így rá tud tartani Hamiltonra. Ehh, remélem vicceltél csak, ez akkora hülyeség.
  • MaSzKa
    :-)

vagy akkor már montoyát:É-)
  • Jacek
    Ezt ugye nem gondolod komolyan:)) a BMW-ben ennyi volt iden a fejlodest tekintve nem rossz! barmi lehet jovore..
  • [Jakuza]
    Pont ezert nem ertettem az egesz mufelhaborodast a MCLarenesektol, peldaul amikor elgumiztak magukat, vagy a kemugynel, hogy arra hivatkoztak, hogy a csapat hibaja.
    A pilota elvezi ebbol elonyoket, tehat csak felrebeszeles az egesz.
  • a.carkey
    "Arra gondoltam, hogy a következő szezonban nyolcliteres motorral indulok. A csapatot kizárnák, de a pilóta még nyerhetne"

Ez az év dumája! :)