182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
f1andris #59343 Régi F1-es vasak! Katt! -
szar ez az f1 de mégis ez a legjobb:) -
jefferson83 #59341 Briós már megtette az ajánlatot. -
Köszönjük az izgalmas versenyeket Mika!!!
Reméljük még visszatérsz egy-egy alkalomra. :D -
madmanic #59339 Remélem nincs. Sívesen látnám jövőre a Super Aguriban mint első számú pilótát 
Ott a fél másodpercével -mert mint tudjuk ő azt viszi magával mindenhova- lehet hogy csak két kört kapna a mezőnytől
-
hát Ron még mindig nagyobb patkány, szerintem ALonso nem lép le úgy hogy nincs még a zsebében a köv szerződés, szal akár igaza is lehet. -
madmanic #59337 Alonso nem számított az ELBOCSÁTÁSRA
Hát mire számított a csórikám? Keveri a sz@rt egész évben, meg játsza a primadonnát, és elvárta volna, hogy marasztalják?? Szánalom...
De legalább a hivatalos köleményben közös megegyezést említettek, erre kidumálja, hogy kirúgták... istenem... -
-

-
"Bejelentette visszavonulását Mika Häkkinen, korábbi kétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta. A 39 éves klasszis az 2001-ben kilépett a száguldó cirkuszból, majd két éve a Német Túraautó Bajnokságba (DTM) tért vissza.
"Nagyszerű volt ebben a kategóriában versenyezni" - mondta Häkkinen, aki július végén a Magyar Nagydíj előtt Budapesten is járt.
Häkkinen - aki 1998-ban és 1999-ben Forma-1-es világbajnoki címet szerzett a McLaren-Mercedes istálló színeiben - 161 futamon állt rajthoz az F1-ben, húsz győzelmet aratva. Pályafutása során 26 alkalommal indulhatott az első rajtkockából."
-
A kontraktus végétől meg irány a Ferrrari??!
Remélem nem.
-
elég tré a minősége, ha youtube-ra feltenné jobb minőségbe, akkor esetleg... -
Már készül Alonso szerződése (Renault) -
madmanic #59330 Szerintem is.
Vagy Renault. -
Szerintem a Toyotához fog menni... -
madmanic #59328 Alonso a Red Bullnak sem kell
-
mehetne bannerba -
az biza ...... -
Sztem ez fű alatt már megvolt, sztem a Merga nem akarta felvállani az idei balhékat. -
jefferson83 #59324 Juhéééééééééééé :) -
2007 best of
nem tudom volt-e már engem a hideg rázott végig nagyon jó videó -
madmanic #59322 talán a toyota megszánja! oda is viheti magával a fél másodpercét.... 
-
ami poén!
menne a jó kis ferrarihoz :D
mindig a jók felé húz! de szaaar
amugy meg örülnék ha kovalainen odaverné a Hamilton-t a mekiben!
Megint egy finn a mekinél :) -
A Ferrari tetszene neki a leginkább
A spanyol és a istállóvezető Ron Dennis között igazából augusztus elején romlott meg végleg a viszony, azóta nem is beszéltek egymással, és a helyzet azóta sem javult. Alonso már korábban is jelezte, hogy menni akar, de még ő sem tudta, hová. Leginkább a Ferrari tetszene neki, de Kimi Raikkönennek 2009-ben, Felipe Massának 2010-ben jár le a megállapodása, ráadásul néhány hete hosszabbították meg.
Kovalainen érkezhet a helyére
Az idei F1-es vb-t mellesleg a finn Räikkönen (Ferrari) nyerte, a McLaren-Mercedes két versenyzője, a brit Lewis Hamilton és Alonso a második, illetve a harmadik helyen végzett.
Ugyanakkor a Mc Larennél nem estek kétségbe, brit lapértesülések szerint elképzelhető, hogy a Renault csapat finn pilótája Heikki Kovalainen lesz a brit Lewis Hamilton csapattársa a wokingi gárdánál. -
madmanic #59319 VAN ISTEN!!!! ALONSO ELHÚZ!!! :))) ÚÚÚDEBERÚGOK!!!
-
davidson jó hogy marad,szerintem jó pilóta csak szar autóba ül -
Vagy www.autosport.com pl, ebben jobban megbizok^^ -
spect16 #59316 Na akkor elindult az átigazolási banzáj? -
formula.hu - például -
ezt honnan szedted? -
"A McLaren-Mercedes hivatalosan bejelentette: Fernando Alonso azonnali hatállyal elhagyja az istállót."
-
Trro Rosso nem....Vettel és Bouardis.... vagyki :D
a 4-szeres champ car bajnok :)
Super Aguri: Sato és Davidson
A Renaultnál Kovalainen nem biztos.....mert lehet hogy Fiscicho lesz és Alonso,Kovalainen meg tárgyal a Mclarennel :) -
Ferrari85 #59311 AKit érdekelnek 1963 tól full gp az írjon privit -
én a rönót felcserélném a mekivel..lelke mélyén Alonso se akar maradni, a csapat se akarja, hogy maradjon, szal jobb lenne mindenkinek.. -
madmanic #59309 hát szerintem meg leginkább a brit publicistának kellene leginkább tisztában lennie Hamilton eddigi pályafutásával, és akkor nem írna le ekkora ökörséget, hogy "10 perce" ismeri a közvélemény...
-
angelus #59308 Amugy most ha reálisan nézzük akkor:
McLaren: Hamilton & ?
Ferrari: Raikönnen & Massa
Renault: Kovalainen & ?(Piquet Jr. - Fisichella is idepályázik)
BMW: Heidfeld & Kubica
Williams: Rosberg & ?
Toyota: Trulli & ? (Glock)
Torro Rosso: Vettel @ Liuzzi
Super Aguri: Sato & ?
Honda: Button & Nakadzsima
Red Bull Racing: Webber & Coultard
Spyker: Sutil & ?
R. Schumacher és Barrichello is helyre vár még. A kérdőjelek nem túl kecsegtetőek...
Alonso sztem nem túl sok opcióval rendelkezik. Ha okos akar marad a seggén egy évig még az McLarennél.
Amugy sztem:
70% Mclaren
20% Renault
8% Toyota (egy zsíros szerződés sokmindenre képes)
1% Más kissebb csapat...
1% Pro Drive (HA elindulnak, HA megveszik a Mclarent, és HA jók a tesztjeik)
-
angelus #59307 Tetszik ez a cikk.
Szval Alonso lehet h megy a Ferrarihoz, Renaulthoz, Toyotához, Redbullhoz, vagy a Williamshez, DE lehet h marad a McLarennél.
Erre mondják azt h LOL!
Hát azt eddig is sejtette sztem mindenki, h nem fog a Hondához, Spykerhez, Super Agurihoz vagy Torro Rossohoz menni, ahhoz túl gyengék ezek a csapatok. Hú akkor mi maradt ki? BMW? Volt értelme a cikknek... -
G_ArchAngel #59306 amúgy visszanyalt a fagyi - a britek most nem kedvelik, mert Svájcba akar menekülni a rajongók és az adók elől... -
"22 évesen kiadni egy önéletrajzi kötetet úgy, hogy a közvélemény kb. 10 perce ismer, különben is elég nagyképűségre vall" - fogalmazott keményen a brit publicista." 
http://www.a5.hu/cikkek/53/23327.shtml -
annyi:D