182279
  • madmanic
    nem viszont olvasok f1 híreket....
  • Istencsászár
    Mondjuk mikor pár hete megvolt az uj dátum és olvastam h minden csapat

Ferrari=> loptatok
    Többi csapat=> loptak

kb menni fog megint a mutogatás egymásra, hisz mindenkinek az az érdeke h egy ellenféllel kevesebb, de ezzel csak Hamiltont szopatnák be ha valami szankció is lenne, kár lenne érte.
  • Istencsászár
    Jóóó, építsék le a McLarent, és Alonak egyel kevesebb ellenfél:DDDDd
  • desigo
    szerencsétlen
  • DJ BP
    mert te megnézted az autót??
  • madmanic
    jah.. négy kereke van ugyanolyan méretekkel mint a ferrarinak...

vicc ez a mosley...
  • G_ArchAngel #59857
    valamit találtak a 2008-as McLarenben?
  • DJ BP
    Ejj basszus...
  • DJ BP
    pedig már én is közömbös voltam irántuk :DD
  • DjDano
    Hát arra szerintem még ne vegyél mérget...
  • N o N a m e
    McLaren...
  • G_ArchAngel #59852
    újból rühellem a Renault-t, yeah:DDD

Heikkivel mi lesz?:(
  • madmanic
    hihetetlen tömegeket mozgat meg pillanatok alatt
  • desigo
    + 1 bocs...
  • BaliBoy
    "A rajongóim végig mellettem álltak."

Mind az öt.
  • jefferson83
    Így van majd meglátjuk. Mondjuk én is azt vallom, hogy Briósnak több esze van :)
  • Istencsászár
    Szerintem mindenki látta h veszített Hamilton, ha élen lesznek ( nem kizárt ) akkor Briós nem fogja ugyan azt elkövetni mint Dennis, de ne siessünk, Piquet-nek bizonyítania kell versenyeken, at utána beszélhetünk róla h milyen kvalitásu...
  • bardocz
    "A csapat tudja, hogyan kell győzni."

nem kell a szerénység,viszi a 6 másodpercet a csapathoz és így nyernek majd:DD
  • jefferson83
    Nem, de ez esetben igaza van. Mihelyst a kölök kezdi gyűrni Alot ki fognak valamit okosan találni, hisz ő csak 2. számú pilóta (ez nyilt "titok").
  • Istencsászár
    Alonso: nem volt könnyű a döntés

A Renault istálló hivatalosan is megerősítette, hogy Fernando Alonso 2008-ban visszatér a csapathoz. A kétszeres bajnok nagyon örül, hogy a megszokott környezetben folytathatja Formula-1-es pályafutását.

"Nagyon boldog vagyok. Mindenki tudja, hogy az ING Renault F1 egy nagyszerű csapat. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy 2005-ben és 2006-ban bajnoki címet nyertünk. Részese lehettem a sikernek. Ez az egyik legnagyszerűbb csapat, amely fontos cégek támogatását élvezi. A csapat tudja, hogyan kell győzni." – jelentette ki a spanyol pilóta, aki pihenéssel töltötte az elmúlt heteket.

A kétszeres bajnok elárulta, hogy nem volt könnyű a döntés. "Egy vagyok azon 22 versenyző közül, akik a Formula-1-ben versenyezhetnek és egy azon kevesek közül, akik elhagyva egy nagyszerű csapatot egy másik nagyszerű csapathoz csatlakozhatnak. Sokaknak nincsen ilyen lehetősége. A döntés nem volt egyszerű. Szeretnék köszönetet mondani a többi csapatnak is, akik érdeklődtek a szolgálataim iránt. A Renault' választottam, mert tudom mennyire elszánt és sikeres csapat." – folytatta Alonso, aki igyekezte magát távol tartani az elmúlt hetek eseményeitől.

A 26 éves pilótát szinte minden lehetséges csapattal összefüggésbe hozták. "Egy- és többéves szerződésről, illetve gyárlátogatásokról számoltak be, mások pedig azt írták, hogy egyéves szünetet tartok."

Egyes lapok arról számoltak be, hogy Fernando Alonso állás nélkül marad 2008-ban. "Ez nem történhetett volna meg. Világos, hogy nem tudtam dönteni a szürke és a fekete nadrág között. Egy nagyon komoly döntésről volt szó, de mivel január vagy február előtt nem foglalhatok helyet az autóban, nem volt sietős a döntés. De megértem az emberek érdeklődését. A rajongóim végig mellettem álltak. Pontosan emlékszem arra, hogy az idén mennyien álltak ki mellettem. Igaz azt nem tudom pontosan, hogy mit is mondtak nekik, mert az újságok között is komoly csata alakult ki és sok volt a kitaláció."

"A 2007-es év sikeres volt – függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak. Sokan megfeledkeznek arról, hogy húsz körrel a Brazil Nagydíj vége előtt még esélyes voltam a bajnoki cím megszerzésére. Akkor Kimi megelőzte Massát, és a győzelemmel bajnoki címet szerzett. Ezt figyelembe véve elégedett lehetek."

Arra a kérdésre, hogy mi lesz jövőre Alonso így felelt. "Ezt a kérdést mindenki felteszi magának, de a választ senki sem ismeri. Az olyan csapatok mint a Ferrari mindig esélyesek. Azon csapatok, akiknek problémát okozott a Bridgestone abroncsokra való átállás valószínűleg újra vissza fognak térni az élre. Talán a Renault is élcsapat lehet. Ez hatalmas kihívás: januárban vagy februárban ismét az élre lopódzni, majd az évad során egyre közelebb kerülni a dobogós helyezésekhez. Eleget szenvedett a csapat."

De: "Nem szabad semmit sem elhamarkodni. Az R28-as gépet januárban küldjük pályára, és azon dolgozunk majd, hogy a lehető legjobb autóval kezdjük az idényt. Tavaly is ez volt a feladatom, így bizakodó vagyok. Ezt követően egy tökéletes évadra lesz szükségem, és abban kell bíznom, hogy a többiek nem lesznek túl gyorsak."
  • Istencsászár
    lol, azért nem lett Fosco Vébé mert Alonsot nyomták?:DDDDD
  • WNW
    Nem fogja elverni, mig Brios a fonok.. A kolok mindig 100 loerovel gyengebb gepet fog kapni, hogy tartani tudja a tempot a torreador...
  • N o N a m e
    én is :))
  • madmanic
    betegre röhögném magam :)
  • N o N a m e
    és a csapattársa Piquet, csak nehogy egy újonc megint elverje, mert akkor öngyilkos lesz :D
  • DJ BP
    sztem meg ez most teljesen érthető...
    Ha nem mondanak semmit, akkor meg spekulál a nép, így is történt
  • madmanic
    Ennyit a FIA ról.... Ez a csűrés csavarás.... Szánalmas magyarázkodás

• WNW
    Ja, elobb en is ezt olvastam az egyik nemet hirteven...
  • madmanic
    zsák a foltját...

• Istencsászár
    HIVATALOS: Alonso a Renault-nál folytatja!
  • WNW
    Rosberg allitolag 2 evre szerzodest hosszabitott......
  • bardocz
    őt nem ismertem fel:D
  • G_ArchAngel #59831
    miért és a monacói herceg mit nyert?:)
  • bardocz
    az a jég ferrari nagyon durva:)
    amúgy a 2007-es fia bajnokok között mit keres börni bácsi?ő nem nyert semmit
  • G_ArchAngel #59829
    Köszi, ez jó volt:)

Kiminek nagyon bejött az Iceman image, másnak semmi ilyen attribútum nem áll a rendelkezésére, aki kitalálta, az lehet, hogy egy világmárkát talált ki...

Jöhetnek az Iceman órák, parfümök, mobiltelefonok:)
  • SitatiS
    FIA gála 2007

• Kit--Kat
    Ja most veszem észre, rossz helyre linkeltem:D:D
  • G_ArchAngel #59826
    kiderült, hogy van a házunkban egy csaj, aki nanny és egy 4 éves angol kissrácra felügyel, a srác gokartozik és Mike Shoemaker-nek hívják...:)))
  • Kit--Kat
    Ezt láttátok már?
    Drótok és SUV-ok Bukarestben
  • Zóanagyvarázsló
    A McLaren első tárgyalásához hasonlítottam. De vegyük azt is csak többé-kevésbé hasonlítónak - azt hittem, érthető, hogy mire gondolok, komolyabb eposz papírra vetése nélkül is.