FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#buck>

http://gaborszantai.co.uk/

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
de hol van? konyhában? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
<#ejnye1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Hát ha nem is pont ezzel, valamit biztos csinosítanak , de visszatérnek a hagyományos McLaren színhez, ami ilyen....😛

rákészültek Alonsora - dupla hányinger...😛

Amse
répa.........

bigapó
ez slick gumi vagy csak meg van kopva?? amúgy szép.

The Matrix has you...

lac coo
Rusnya mint az állat 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Bár hagyományos McLaren festés.....

Punker
lál

lac coo
Ezüstnyíl 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

McLaren-Mercedes 2006:

AnuluWork
Csak nehogy úgy járjon mint Alesi járt. A tehetségébõl sosem tudott IGAZÁN profitálni.

Mondjuk, ott van Mansell esete. Amit lehetett elveszített, de a legvégén azért megszerezte a VB címet.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Snecie Smicie

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

oneal1
az uccsó verzió érdekes lenne!
de legyen úgy😊

!Forza Ferrari!

Snecie Smicie
na igen..Még az 1-2 millió dolláros Massának se.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

EvilDevil
szerintem Kiminek sokkal fontosabb a VB gyõzelem a pénznél.. különben se hiszem, hogy bármelyik F1-es pilótának anyagi gondjai lennének 😊

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Istencsászár
Schumacher nyílt kártyákkal játszik: Amennyiben a Ferrari nem lesz elég jó akkor visszavonul. Kérdésem, Kimi akkor menne oda, ha Sumi elmegy, de ferka lassú lenne? , vagy Ferka vb esélyes lesz, de Sumi nemnyer vbt, akkor lehet marad és Kimi megy mellé? vagy Sumi vbt nyer és tuti marad akkor is megy Kimi?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Tudtommal Jean Todt nem marad a Ferrarinál jövõre ...

A medve nem játék.

Amse
pénz?

EvilDevil
én már rég ezt pofáztam, hogy Kimi majd jövõ évben dönt... épeszû ember nem is cselekedhetne másképp.. kár hogy az újságírók nem igy gondolják.. mi a jó fenének kell ezen rágódni hetek óta!?

EvilDevil
Remélem nem csak a kocsi, hanem az eredményesség láttán az ellenfelek is sárgák lesznek az irigységtõl <#vigyor><#nyes><#papakacsint>

Mivel nagyobb labdarugótornákon általában a holland válogatottnak szurkolok (Ornaje), így talán könnyebb lesz megszoknom...😊

EvilDevil
Bár a mostani szín sokkal szebb mint a narancssárga... azért bizakodok hogy nem is fog annyira rondán festeni... és különben se a szín a lényeg

Istencsászár
Ugyan a csapat január utolsó hetére már lefoglalta a spanyolországi Valenciában lévõ tesztpályát, a McLaren vezetõsége úgy határozott, elveti eredeti tervét, és a nagyközönség szeme láttára, Barcelonában viszi elõször pályára 2006-os, narancssárga színekben pompázó versenyautóját.

A wokingiak azért szerettek volna Valenciában dolgozni, mert nem akarták még ebben a hónapban összeereszteni vadonatúj versenyautójukat a riválisokkal, ám most úgy néz ki, erre mégiscsak sor fog kerülni.

A McLaren a jövõ héten kezdi meg a munkálatokat a spanyolországi Jerezben az átmeneti MP4/20-es modelljükkel, mely már a tradicionális narancssárga színekben fog pompázni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Pilótáknak kell hinni nem a szarkavaróknak, ron csak törõdjön hogy normális kocsit eszkábáljanak ( ez nemlesz nehéz az mp4/20 majdnem tökéletes volt ), a mercit noszogassa hogy ne füstölõs motrot kapjanak minden 2. futamon..

Szerintem sincs ebbe semmi egyszer kimit dicséri, majd mind2õt szidja, majd montyt dicséri nemlátok benne semmi összeesküvés elméletet😊

Fisco jó, de olyan érzésem van vele mint Trullinál soha nemõ az 1. számú, szivatják, csakõ romlik el, neki szarik be a kocsi stb...

REALista
Szerintem Montoya van olyan jó képeségõ pilóta mint Kimi!!!Csak idén sokk volt a gond a kocsival!Legalább annyi problémája volt mint Kiminek csak õ még versenyeket is kihagyott!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Lteebee
Fisicot mondjuk csípem, kár hogy elszállt Belgiumban.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

igenám, de eddig is az volt a gyakorlat, hogy a csapatfõnökök által preferált pilóták "érdekes módon" nagyságrendekkel a csapattársul fölé nõttek: láttuk már fékezni Coulthardot, Montoyát, Fisichellát, Barichellót...

Sõt a Renaultnál nem is rejtették véka alá, hogy a bizonytalanabb fejlesztéseket az olasz autójában tesztelték, míg az erõsebb mûszaki fejlesztések rendre a spanyol autójában landoltak...

Lteebee
Szerintem ez belemagyarázás, amit a sajtó jól meg is támogat.
Fisiconak és Huánnak is elég sokat kéne fejlõdni ehhez.

Megint egy riportot, vagy interjút olvastunk, amiben valaki mondott 3 mondatot.

Szerintem egy interjúban nem a riporter beszél 20 sort és az alany 3-at.

Csak arra világítanék, hogy nem ron véleményét olvassuk hetek óta, hanem a kiragadott szavait jó hosszan kommentálva.

nem, itt most arról van szó - ha az elõzõ hetek történései mögé nézel - hogy Kimi lett a feketebárány: 2006 nagy valószínûséggel Montoya és Fisichella éve lesz...

Lteebee
Montoyáról nem is mondhat jót, vagy mi?
Egész évben Kimi seggét nyalta(szerintem nem mindig alappal).

FORMA 1 RAJONGÓNAK
http://www.kismadar.hu/pics/403/full/27e0fd07360c9597d9d14ed00fe05156.jpg
"...de csak akkor kezdtem másfelé kacsingatni, amikor láttam, hogy nem igazán kapok lehetõséget arra, hogy világbajnok legyek."

de miert csak 6 ev utan latta ezt meg?😄

Snecie Smicie
Ez szerintem mindegy, mert ha a Hona-tól a legjobb autót is kapná, nem lenne képes Világbajnoki címet szerezni, na meg nem egy Button mellett:Ðð

Snecie Smicie
Szerintem sosem volt kérdés, hogy MS gyorsabb, jobb-e Barrichellonál.

Barrichellot Senna utódjának kiáltották ki, de igazából ezt a Ferraris idõszak elött sem tudta igazán bebizonyítani.
Tányleg nem egy kategória a két ember, Barrichello pályafutása elején Piquet elég komolytalan dolgokat mondott róla, ha jól rémlik tehetségtelen egérnek nyilvánította.
Megvan a kvalitásbeli különbség, errõl ne legyen kétségkünk.

Istencsászár
sose tudjuk már meg ki a jobb vagy milett volna ha nem 2. számuként kell odállnia a rajtrácsra... mist bizonyithat hogy képes rá legyõzni sumit ha a kocsik gyorsasága nemlesznek egymástól fényévekre

Snecie Smicie

Snecie Smicie

nekem mindegy, hogy lesz VB, de legyen...😊

Bandee1987
mostmár én is elégg Kimi-párti lettem, végülis örülnék ha jönne hozzánk

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár

Punker
hiába a jó pilóta ha a vezetés nem tart lépést a fejlõdéssel.

Punker
nincs abban semmi szégyen, de lesz ha ezt õk maguk nem látják be, és lerontják azt amit eddig elértek.

Istencsászár
ez minden csapatra igaz évente váltják a pilótákat, senkinek sincs biztos helye, nekem ezkell neki az, nekem több a zsém, én megveszek mindekit stb.. errõl szól ma az f1 semmi másról..

Lteebee
Kiöregedett mint Frank.

Lteebee
Akkor viszont a 3. vagy a 2. hely garantált.

Ha Suhamér így 3. tudott lenni...

Punker
szerintem egyszerûen megöregedett és nem látja be hogy a mostani már teljesen más pilóta generáció mint Mika és társai volt, és szerintem képtelen együtt dolgozni velük már szal inkább nyugdíjazza magát.

Istencsászár
leszerzõdteti monteirót alonos mellé az beviszi a gépet gyök 2õvel is mindig 😄😄:😄