182274
  • CHEAPBOY
    dehogy van, nyomták Hamiltont már a végén rendesen, nem kicsit...

jöhetnek az alszent egyenlőség szövegükkel, most is a kémügy lezárása során kiderulnek dolgok, amit szentul mondtak hogy ők ártatlanok a dolgokban...

Hopszala:)

• Istencsászár
    Ez nem lényeg, hanem h előtte van a Hamilton, alázás, lenyomás, megverés stb ugyan az szerintük.
  • CHEAPBOY
    Azért az a pontegyenlőség a végére minden csak nem "lemosás".....
  • WNW
    Vicces, vagy megse....
  • madmanic
    én sem látom életszerűnek, hogy a 100 millás bünti után, tudva azt, hogy át fogják vizsgálni az autót BÁRMIT is benne hagytak volna a ferraris cuccok közül, va lettek volna is....

• BaliBoy
    Pfuuu... erre mit lehet mondani?
    Egyrészt, hogy lehetnek ilyen retardáltak, hogy miután kerek perec meg lett mondva, hogy alaposan át lesz vizsgálva az új fejlesztésü autó is mégis felhasználtak Ferraris infókat a fejlesztéshez.
    Másrészt ha ezek a ha hírek szórul-szóra igaznak bizonyulnak, nincs más hátra mint az, hogy az egész csapatot úgy ahogy van eltiltani a versenyzéstől egy időre!
  • jefferson83
    Ami kiderült
  • Istencsászár
    Ha két egyforma tehetséges ember ül egy csapatba annak ez a vége.. Kimi-t Massa már nem veszélyzeteti van némi különbség kettejük közt, de eért sem lesz Kimi-Alono-Hami egy csapatba egymással, h még rajtuk kívül ki képes ilyen gyorsnak lenni, azt nehéz megtudni hisz csak élcsapatban jönnek ezek ki.
  • spect16
    Ja:)
    Csak elfelejted, hogy egy csapatban általában team munka folyik és nem a folytonos haragszom rád meg egyebek. Alonso-nak ilyen a stílusa, ezt kell elviselni vagy szeretni. Gondolom az elején még azt hitte ő(FA) is, hogy Hami-t hátvédnek szerződtették, csak Monaco(vagy lehet, hogy korábban) után kellett rájönnie, hogy nem erről fog szólni az évad.
    Hmm: féreg - más pilóta sokkal durvábbakat játszott el.(Miért nem egyből a halálát kívánod?)
    Massa(bár nem hiszem. hogy lesz belőle VB1) se köszönte meg volna, hogy eligazolt.
    Jöjjön inkább a 2008-s idény tiszta(?) lapokkal és botránymentesfutamokkal .
  • Punker
    amúgy az új pontrendszerben szerintem még fontosabb a 2 pilóta összhangja mert lásd idei év nem elég legtöbbször győzni ha biztosra akarsz menni az kell hogy a csapat társad legyen a 2.
  • Punker
    addigra jött rá hogy ha 100%-ot nyújt az kevés, mert Hamilton is majd 100%-ot hoz kezdő létére, végig 110%-on meg nem tudott menni jöttek a hibák rögtön, senki nem lesz többszörös VB ha a csapattársával is folyton vívnia kell, nem kell ehhez nagypofájúság csak 1 kis logika.
  • Magic Boy
    Biztos, de ha mégegy újonc elverné akkor biztos rájönne, hogy hol a helye.
  • G_ArchAngel #59886
    évvége felé szerintem rendesen visszavett az arcából, biztos vannak a háttérben olyan dolgok, amiről soha nem fog senki, semmit megtudni...
  • Magic Boy
    Alonso-t nem tartom elsőszámú ellenfélnek (nem írtam ilyet), de egy olyan féreg,mint ő megérdemelné, hogy még egy újonc elverje.
    Akkor talán magábaszálna.
  • G_ArchAngel #59884
    sajnos az sem biztos, hogy helye lesz az F-1-ben...
  • Istencsászár
    Azt hogy Briós nem ugy kezelete Kovát mint saját nevelt az egész évben látszott, ha nem ment neki lehordta ha ment hátbaveregette... nemhiszem h őrá akart volna építeni... de ő tudja, eddig jól keverte a lapokat, Kovának meg még sok ideje van, mondom ugy h nagyon szorítok neki h a Mekibe ülhessen, és nyerhessen vagy küzdhessen futamokért.
  • bardocz
  • G_ArchAngel #59881
    Alonso és Biatore szerelme ennél erősebb:)
  • bardocz
    ha én csapatfőnök lennék és bárki odajönne hogy neki egy gyengébb csapattárs kell,hogy el tdja verni tutira rámutatnék az ajtóra
  • G_ArchAngel #59879
    Az Autosport című Forma 1-es szaklap értesülései szerint a finn pilótának azért kellett távoznia a Renault-tól, mert túl jó versenyző, és ezzel Fernando Alonso is tisztában volt.

A Renault Fernando Alonso szerződtetésével egy időben jelentette be azt is, hogy Heikki Kovalainentől megválik az istálló, helyette Nelsinho Piquet lesz a spanyol világbajnok csapattársa. Flavio Briatore nem indokolta a finn elbocsátását, sőt, utolsó nyilatkozatában azt mondta róla, Kovalainen remek pilóta, aki képes futamokat nyerni a közeljövőben. Ennek fényében érthetetlen lenne, hogy miért vált meg tőle a csapat, ha nem pont Alonso érkezett volna az istállóhoz.

Az Autosport szerint éppen a kétszeres világbajnok kérte, hogy ne Kovalainen legyen a csapattársa, mert a finn túl gyors, és nem szeretne hasonló kiélezett háziversenyt a következő szezonban, mint amilyet az előzőben vívott Hamiltonnal.

Érdekesség, hogy egy házzal arrébb, Lewis Hamilton éppen azért küzd, hogy Kovalainen legyen a csapattársa, mert úgy véli, egy igazi riválistól veszélyeztetve tudná kihozni a legtöbbet magától, az eddigi harmadik számú pilóta, Pedro de la Rosa azonban aligha lenne hasonló szinten, mint Alonso.
  • Istencsászár
    Egésségedre, bár inkább törődj azzal ha a Meki ne adjon Hamilton alá jó autót, mert lehet Kimi vagy Alonso a gyerek ott lesz a szeren, bár belegondolva jó évetek lesz, drukkoltok a Ferrarinak, és mindenki másnak h Alonsot győzze le:), bár most Kimit kell legyőzni de jó látni h Alonsot első számú ellenfélnek tartod.
  • Magic Boy
    Gimis szívtipró szívathatja jövőre Alonsót

Azt hiszem sokan fogunk neki szurkolni, ha másért nem is azért, hogy ő is mossa le a pályáról Alonso-t ahogyan Lewis Hamilton tette.
  • bardocz
    hát ez szörnyű hogy átlépte a megengedett sebességet,ha egyáltalán átlépte:D
    még soha nem láttam ilyet,nemhogy részem volt benne:D
  • BaliBoy
    Ez még azért nem jelenti feltétlenül azt. :D
    Csere kapcsolatban jártam németo-ban néhány éve. A német srácok úgy vezettek, hogy csak lestünk, mégis végig szabályosan közlekedtek.
  • Istencsászár
    Vajon milyen taxi volt?:D
  • Istencsászár
    "Hihetetlenül előzgettünk, a kanyarokban is száguldottunk, őrületes volt" :D:D:D
  • BaliBoy
    Ilyet te hol olvastál? Csak annyi van a cikkben, hogy eréjesebben haladt mint a taxis. Egy szóval sem említik, hogy megszegte volna a kresz szabályait.
  • Istencsászár
    Szal, megengedett sebesség felett szágoldozott... értem én h jó móka, nade akkor is ilyet csinálni...
  • DJ BP
    ja, ,,Hami and Ron die" felkiáltással :DDD
  • Magic Boy
    Taxisnak állt Michael Schumacher
  • Shiwo
    lehet alonso hintett el valamit, miután meglépett a mekitől
  • bardocz
    hátha majd most találtak valamit:D
  • madmanic
    ok nem figyeltem bocsanat
  • desigo
    nézd a post alatt:

Válasz 'DJ BP' üzenetére (#59856)
  • madmanic
    ha rám írtad akkor hátrább a jelzőkkel pliz :/
  • madmanic
    nem viszont olvasok f1 híreket....
  • Istencsászár
    Mondjuk mikor pár hete megvolt az uj dátum és olvastam h minden csapat

Ferrari=> loptatok
    Többi csapat=> loptak

kb menni fog megint a mutogatás egymásra, hisz mindenkinek az az érdeke h egy ellenféllel kevesebb, de ezzel csak Hamiltont szopatnák be ha valami szankció is lenne, kár lenne érte.
  • Istencsászár
    Jóóó, építsék le a McLarent, és Alonak egyel kevesebb ellenfél:DDDDd
  • desigo
    szerencsétlen
  • DJ BP
    mert te megnézted az autót??