182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hát én sajnálom,hoghy nem hallhatom:D 16 különböző hangom üvöltözne:D -
SzocsA #61498 még jó hogy palik versenyzett így nem kellett hallgatni! -
A hibák azok hibák,..már ha egyenlő mércével nézzük persze.
Massa első pörgése, Kimi elfékezése, Kimi fűves fékezése...persze hogy akart, ha azt nézzük Alonso is akart és befejezte a futamot.
De még sokan akartak a mezőnyben, ziher hogy Bourdais is nagyon akart..stb. -
SzocsA #61496 és amikor massát megmászta david c. összeértek a kerekek és semmi baja nem lett a bal első kerekének massán még mennyi kört ment így! -
madmanic #61495 Azt ismételték, hogy a baleset előtt ki volt kint kereket cserélni..
Csak össze beszéltek megint minden marhaságot a kommentátorok... -
G_ArchAngel #61494 várjuk meg a hivatalos nyilatkozatokat, főleg a technikai személyzetére leszek kíváncsi... -
SzocsA #61493 hát nem sokon múlott neki, hogy majdnem ottmaradt de lehetett látni hogy hogyan kifaraltatta a hátúlját hogy elfordúljon! -
na ja, de glocknak is szerencséje volt hogy nem korlátott fogott a levegőben. tyűű, mekkora ugratás volt. -
ez igaz,sóderágy odabaszhatott a kocsinak rendesen,kiáncsi vagyok ki tudott volna onnan így kijönni a mezőnyből,szerintem legötbben a falat koccolták volna -
amíg ment addig nagyon állat módjára,olyan gyors volt mint a töbiek 1.5x-2x anyi benzinnel,és marha sokat ment puha gumin,ha ferrari enyire fogja enni a gumit,akkor lehet nem ez az utolsó 1 kiállásos versenyük -
SzocsA #61489 4. helyen van a topban ez a topik! nyomjuk meg!
ha azt veszed vigyelembe hogy egyiknél a sóderágyban kötött ki amikor is tisztára beszennyezte a légbeőmlő nyílásokat és így már nem max volt a hűtés! de ez sem biztos!
hami mondta hogy a ferrari sebességétől nem kell tartani! hm az első 5 kört nem láttam de 16. ról felhozta a 3. helyre és nem jött volna ki kimi kiványcsi lettem volna rá ! hogy mit hoz ki ebből! -
G_ArchAngel #61488 Gondolom akkor jöttek rá, hogy kell a szellősebb motorborítás.
Bahreinben volt két olajszivárgásuk, ami szintén motorhibára utalhat. -
G_ArchAngel #61487 Igen, nagyokat hibázott Kimi, de ugye van ilyen, mikor "az akarásnak nyögés a vége" - ha nem így versenyez, akkor megint lehetett volna fikázni, hogy csak boxban előz. Most versenyzett, nagyon akart és ha nincs az első kicsúszás, akkor dobogós lehetett VOLNA.
De lehet akkor sem bírja ki a technika. Talán jobb is így, mint 3. helyről kiesni.
Amúgy a kavicságyas történet várható volt azokkal a gumikkal... -
akkor vele kevertem ösze -
és ha azt mondom hogy 2 verseny szimulációjuk is volt bahiban és nem volt ilyen jellegű gondjuk a hőségben? -
G_ArchAngel #61484 Nem, Ő már rég leparkolt..., Nakajima mellett mentek el a végén. -
G_ArchAngel #61483 Nem hát, ha ennyit nem bír ki a motor, akkor több versenyhétvégét sem... -
Bourdais
-
SzocsA #61481 hamilton átment a box kijáratán lévő fehér csíkn vagy nem? a kommentátor mondta amikor visszajátszották a boxból kifelé jövetelt. nem figyeltem de mivel nem írtak semmit gondolom nem volt semmi ilyen!
hami tiszta schumi mindig nyerni fog minden futamon a kis pö
ha ki nem esik!
7en értek célba hát ez szép! és valószínű hogy ilyen kaotikus lesz az egész évad! -
Hülyeség Kimi nyakába varni a motor leállást, 2 pördüléstől nem szabad túlmelegednie 1 motornak. -
Remek futam volt ez a Ferrarik számára. 
És hogy 15-en kiestek az is pazar. -
Jó futam volt, még is ami legjobban tetszett az Hamilton és Rosberg összeölelkezése volt. :)
Kovalainen-t sajnáltam, hiszen már megvolt neki Alonso.
Kimi nagyokat hibázott, Rubinho-t is sajnáltam a büntetésért. :( -
őt körzték le a végén? -
G_ArchAngel #61476 Amúgy régen örültem ennyire vki eredményének, mint most Rosberg 3. helyének.
Ő és a Williams-Toyota is nagyon megérdemli, szvsz.
Nelsinho-ról inkább nem írnék semmit, hiszen még azt sem értem, hogy mit keres a Formula-1-ben?
(Pénzt legfeljebb, máshoz köze sincs...) -
remélem köv versenyen szürke füstöt látok majd,mint a régi szép időkben
-
sztem Massának is megfőtt a motorja.. -
G_ArchAngel #61473 Öröm(?) az ürömben, hogy az első motor és váltócsere nem von magaután 10/5 helyes rajtbüntetést. -
Remélem én is, hogy jók lesznek. Mert ez a mai produkció enyhén szólva is elkeserítő volt. -
Hát akkor ez elég gáz. :(
De az biztos nem segített a motoron, hogy Kimi 2x parkolóra tette az autót. Na meg Glocknak a törmelékei sem. :(( -
hát remélem nem:S gáz lenne 3 futamon is kiesni,akkor tuti elúszik a vb cím -
tudom :)
csak azért mondtam azzt mert ott mindig jók. még akkor is azok voltak mikor szenvedtek 2 éve asszem. :D -
G_ArchAngel #61468 Massáról nem tudok semmit, de az ITV kommentátorok szerint a Ferrari motor halt meg Kimi és Sebastien Bourdais autójában - az egyik magyar F1 portálon volt róla szó, hogy a Ferrari motor a leghűtésigényesebb és ezért egy speciális burkolatot hoztak az Ausztrál futamra - úgy tűnik nem volt elég, tehát a Maláj és Bahrein futamon is nagy valószínűséggel túlmelegszik a motor.
Ha igazuk volt a kommentátoroknak... -
A következő futam nem Bahreinben lesz hanem Malaysia-ban. ;) Utánna lesz rá 2 hétre Bahrein. -
hát jah, mindigg a második félidő az övék igazából.
de a mostani menet értékelhetetlen. -
tuti felkelek,hogy élőben nézzem:D -
Jah. Raikönen is amint az egyik meki elé került érdekes mód egyből bekrepált az autója. :S (ennek ellenére tartom, hogy ő maga nyírta ki) -
madmanic #61463 és csak egy hét a kövi
-
egy verseny után nem kell még leírni őket:) év végén úgyis ferrari lesz a vb :P :D -
na ha bahiba nem virítanak a vörösek akkor szégyelhetik magukat.
ott mindig száguldanak a sok tesztnek köszönhetően. -
madmanic #61460 hát volt mire figyelni