182273
  • Cicaaa
    hh?
  • Shiwo
    nah ezaz..tiszta idióták.. ha annyira akarnak "spórolni" akkor maximalizálni kellene a rászánható pénzt, nem ilyen baromságokon törni az agyukat
  • bardocz
    M.Schumaher
  • G_ArchAngel #61576
    ...de rosszul végződik

• Cicaaa
    Kinek drukkoltok?:)
  • WNW
    Hat igen, az osszes versenyzo akkor megy ki... Dogoljon meg mind, amiert ilyen hulyek...
  • Cicaaa
    Ez jó verseny...már többen estek ki mint ahányan vannak:D Jól indul..:)
  • Istencsászár
    Inkább hoznak 3szor annyir alkatrészt, és egy éjszaka alatt összedobnaj egy kocsit:)... ez a költségcsökkentés annyira száni, nem is értem kik miatt próbálják hangoztatni... mindenki annyit költ amennyit tud hogy jobb legyen, ha nem erre meg arra akkor amarra...
  • bardocz
    :DDDD
  • G_ArchAngel #61570
    ja, reggel is megszívta...
  • Shiwo
    aki olyankor akar kimenni tankolni, mikor márcsak 1 v 2 körre van elég üzemanyaga, az vessen magára..
  • Cicaaa
    uhh szegény Glock...és megint benn az SC
  • WNW
    Nincs tartalek kocsi.. Mert az draga...:)
  • WNW
    Dehogynem.. Marmint a nagy csapatok 3 ora alatt plusz szerelokkel oszeraknak meg 10 uj kocsit, ha kell, a kicsik megy nagy nehez osszefoltozzak ami megtort.. Eselykiegyenlites, es sporolas FIA modra...
  • G_ArchAngel #61565
    miért is?
    van T-car, csak büntetés jár mellé, nem?
  • passatgt
    ha valaki javíthatatlanul összetöri kocsit időmérőn, akkor nem indul a versenyen?
  • G_ArchAngel #61563
    nekem teljesen mindegy, Kimi ezekkel a hibákkal örülhet az 1 pontnak
  • Istencsászár
    Már adtak volna, ha ugyérezték volna a dolgot.
  • G_ArchAngel #61561
    ha lesz, akkor időbüntetést kap, ami lehet 1 helyes pozicióvesztést jelent, ennél nagyobbat nem szoktak szerintem sárga zászlóért...
  • Istencsászár
    Nemlesz mert nem volt semmi szabálytalan.
  • Istencsászár
    Ilyenkor visszavesznek mindent, pár kör pluszt tudnak spórolni, addig amig nem lesz zöld a box.
  • Molnibalage
    Most nézem az F1-et és felmerült bennem több kérdés.

Ha SC miatt lezárják a bokszutcát, de nincs elég benzined akkor mi van? Pont mennél be, az lezárják és nincs még egy körre elég. Nos?

Vagy ha már bent vagy a "vékony" aszfaltcsíkos részen. Akkor mi van? A "lezárás" az hol kezdődik? A sebességkorlátozás előtt vagy után? Tehát lehet olyan, hogy bent vagy és mégsem engednek tankolni?

• dav1d
    ótóépítő master mégiscsak bejött a 4dik helyre :D remélem nem lesz bünti :S
  • DJ BP
    kicsit szórakozott lett a végére az igaz, de mindegy is mostmár
  • mflex #61555
    Na erről beszéltem, ilyeneket Sumi nem csinált...
  • karajjj
    ja így már éééértem :D
  • gordon 24
    Ha egy vonalkod leolvasoval leolvasod kijön egy Marbollo Cigi ára:D

De valszeg azért mert még mindig kapnak pénzt tölük!
  • karajjj
    lehet láma kérdés, de a ferrari mért van még mindig tele vonalkóddal?
  • G_ArchAngel #61551
    2010-től a BMW-nek opciója van Vettelre, addig pedig az STR-é...
  • Istencsászár
    Vettel szerintem vígan megy majd a helyére, bár akkor a Ferarinak 2 erős párosa lenne, de hát a nagy ellenfél bevállalta ezeket akkor ideje nekik is:), Massa meg... egy évben van pár jó futama ahol nyer s ennyi, több a rossz... olyan mint Fisco, csak Massa még virgoncabb... no nem mintha Fiscot nézném le, de egyikük sem élpilóta olyan módban h nem potenciális Vb esélyesek.
  • passatgt
    fordítási hiba is lehet, ha nem, akkor meg tényleg egy világ dőlt össze bennem, azonnal tüntessék el massa-t... lol
  • G_ArchAngel #61548
    bocs
  • Kit--Kat
    Ezt a majmot kikéne rúgni, én már 2005ben visítottam, amikor bejelntették, hogy ő jön Barichello helyére. Főleg a nagy arcával volt már akkor is a bajom, sokat hisz magáról.
    De azért jót driftelt az első kanyarban:D
  • bardocz
    tudod,Massa a tavalyi évről beszél,hogy akkor is ott kezdődött:P
  • Kit--Kat
    A mi bajnokságunk ISMÉT Malajziában fog kezdődni.
  • G_ArchAngel #61544
    "Ostoba ez a Massa, milyen jogon beszél a maganevében az egész csapatról, ugyanis nem mindenkinek Malajziában kezdődött a 2007es idény... Mintha róla szólna a Ferrari..."

2007???:)
  • Kit--Kat
    Felipe Massa (kiesett): „Szörnyű szezonkezdés. Motorhibáink voltak, ami szokatlan egy olyan csapattól, mint a miénk. Meg kell értenünk mi történt és azonnal reagálnunk kell. Az egész versenyen küzdöttem. Az első kanyarban elvesztettem az uralmamat az autóm fölött, amikor Kovalainennel csatáztam és kifutottam a pályáról. Azután egyre feljebb léptem és pontokat szerezhettem volna. Az incidens Coultharddal? Belső íven voltam és ő rám zárta az ajtót, valószínűleg azért, mert nem látott. A mi bajnokságunk ismét Malajziában fog kezdődni. Tudjuk, hogy jó az autónk, de dolgoznunk kell azon, hogy úgy tudjuk használni, ahogy szeretnénk."

Ostoba ez a Massa, milyen jogon beszél a maganevében az egész csapatról, ugyanis nem mindenkinek Malajziában kezdődött a 2007es idény... Mintha róla szólna a Ferrari...
  • DJ BP
    ja igen, rajtbüntetés
  • G_ArchAngel #61541
    Nakajimat nem zárták ki, a következő futamon +10 helyes rajtbüntetést kap.
    Alonso bizonytalan még, ott jöhet egy pontocska még Kiminek és akkor Bourdais is előrébb ugrik:)
  • norbi56
    ha már nakajimánál tartunk b**************************************************************************************************************************** azért hogy kilökte kubicát:@:P