FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is minek ez a vádaskodás?Én õszintén megmondom Kimi szokása szerint megint kikapja a "jó!"kocsikat ez tavaly is így volt .A Ferrari meg most egyszerüen jofelé fejlesztett és ebbõl következik hogy jobbak--->Renault lám-lám egybõl beléjük köt!Masaa ,Schumi és kimi hajrá!!!
Istencsászár
Bár nemtudom hogy mozgás közben hogy ellenõrzi le, de aranyos hogy méregeti😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Amugy iden mint tudjatok a Ferka elfogadta a tesztkorlatozast is. Mar ebbe se kothetnek bele. Mi kell meg? Lyukas gumikkal es 5 kor hatranyban induljanak hogy mindenki elegedett legyen? Hm... Amugy nem ertem a Renaultot. Mint Cream is irta ez meg csak idomero. Lehet versenyen nem olyan jo a Ferrari, de Ok mar egybol vadaskodnak. Ez picit elszomorito.

Cream78
Ez még csak egy idõmérõ edzés volt! A futam után már tisztábban lehet látni! Nem tudjuk mennyi benzin volt a kocsikban, milyen box taktikán vannak!
A futam után már reálisabban lehet látni a dolgokat.....

én ugyan alapjába véve nem szeretem a Ferrarit (hajrá Kimi!) de azzal én sem értek egyet hogy csaltak volna. megy a vádaskodás ezerrel, mer holnap két piros autó indúl az élrõl. legalább izgalmas lesz a verseny. A Mclaren-nek és Kiminek pedig szorítok!

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"egy óvás volt a válasz valamelyik rivális csapattól"

és...

"Pat Symonds, a Renault technikai igazgatója elégedetlenségét fejezte ki emiatt"

melyik rivális csapat lehetett?
csigazabálóéknál savanyú a szõlõ?

http://gaborszantai.co.uk/

kemszi2
a Renault nem jobb idõt ment a 2.menetben mint a Ferrarik a 3-ban???
A Ferrari kettõs sikerére a Bahreini Nagydíj idõmérõ edzésén egy óvás volt a válasz valamelyik rivális csapattól. Az FIA felé benyújtott panaszban azzal gyanúsítják meg a maranellóiakat, hogy a szabályoknak nem megfelelõ rugalmas hátsó szárnyat használnak.

A rugalmas hátsó szárny úgy mûködik, hogy nagy sebességnél meghajlik úgy, hogy azáltal csökkenjen a légellenállás, lassú kanyarokban pedig a leszorítóerõt fokozza. Ezt a megoldást néhány évvel ezelõtt betiltották annak veszélyessége miatt (állítólag könnyen eltörnek az ilyen hátsó szárnyak).

Az FIA álló helyzetben olyan módszerrel tudja vizsgálni a szárny legalitását, hogy egy bizonyos helyen súlyokat akaszt rá és amennyiben a súly hatására meghajlik, akkor illegálisnak nyilvánítják. A Ferrari állítólag kiskaput talált a szabályokon azzal, hogy olyan helyen hajlik meg a szárny, amelyet a FIA nem ellenõriz – legalábbis ezt állítják a vádlók.

A FIA az óvásra reagálva Charlie Whiting és Jo Bauer technikai ellenõrökkel kivizsgáltatta az ügyet, akik délután hivatalos közleményben szabályosnak nyilvánították a Ferrari hátsó szárnyát. Pat Symonds, a Renault technikai igazgatója elégedetlenségét fejezte ki emiatt: „Világos, hogy mit szabad tenni és mit nem. Talán a speciális alkatrészekre speciális szabályok vonatkoznak, de vannak általános szabályok is – és én pontosan tudom hogyan mûködnek ezek a szárnyak. Az ilyesmi nem legális.” A brit ugyanakkor elismerte, hogy a szárny alapvetõen megfelel a szabály betûjének, ám szerinte a szellemének nem.

a lényeget kiemeltem...

kemszi2
úgy látszik ez a világ már csak ilyen.A Franciák nem szeretik az olaszokat😊a Rallyban is volt ilyen ,,csalás".Csak Peugeot és aLancia között.De ez off
Amse
én láttam <#wilting>

Istencsászár
rönó a titkos mõholdjukról figyeli a ferrarit<#idiota>

én azt nem értem, hogy megy egy autó 200 feletti tempóban, akkor ki látja akár a legjobb felvételrõi is, hogy mennyire mozdul el az adott elem?

vagy Clark Kent is a megfigyelõk között van?

Istencsászár
Ez olyan mint ahgy kimi már ferka szerzõdéssel a párnája alatt alszik, lehet hogy csal lehet hogy nem!

Nah tipikus. Vartam mar. Erdekes tavaly a Renault ellen nem jelentgetett a ferrari egyszer sem. Piros auto elol = CSAK IS CSALAS LEHET. Unalmas mar ez a felfogas. SZANALMAS IS.

Ahogy latom itt is paran mar is elkonyveltek azt hogy a Ferrari csalt. Szepek vagytok ti is.

Punker
ezt már sokszor hallottuk bízonyítíni egyszer sem sikerült......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

REALista
Vagy inkább a ferrari azt hiszi hogy õ rájuk nem vonatkoznak a szabályok!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

BuzzFuzz
A Ferrari megint hozza a formáját...

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Punker
hova lett a cikk? na mindegy igazából nem vártam mást.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Amse
Ez tényleg vicc....

nem zörög a haraszt, ha nem fújja a paraszt😊))

valamit biztos felmutatnak: Button feltartja a Renault-kat, míg MS meglóg és Kimi feljön...😊))

Punker
ennyi bazzeee a régi dal, ha piros autó vvan elõl rögtön jönnek az agyas fikázók stb 😞

Honda F1
könyörgöm ne!!! csak ne a ferrari nyerjen

Remélem holnap a Honda tud vmit mutatni a ferrók ellen.

racing revolution

Istencsászár
😊))) hát ja

Punker
lassan azért nem kap munkát mert tudják hogy vonza a bajt 😊

Istencsászár
Ron Dennis
"Kimi hátsó felfüggesztésének alsó lengõkarja pedig meghibásodott. Ez utóbbi oka egyértelmûen gyártási hibára vezethetõ vissza, de nagyon nehéz ezzel kapcsolatban bármit is mondani, hiszen jó néhány kilométert teszteltük már az új konstrukciót."

most kivételesen sztem nem a mclaren-merci a hibás, ezvan mással is elõfordulhat a gyártó a hibás... kimi meg a maximálisam pehes

Ujabb eszement kampanytema?Nem unalmas ez mar? Erdekes verseny lesz az biztos.En egy dologtol felek csak,Sumi marad az elen,es a kölyök Massa jo ferrari versenyzö tesztpilotahoz meltan szepen feltartja a mezönyt.
Marki
énmûvem 😊 Nagyon idegesít az STR :{

KoЯn

BuzzFuzz
nem csak azt, hanem a többit is ez már nem Forma 1....

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Bandee1987
Hát tényleg elég szörnyû volt hallgatni a V8-as Ferrarit ma 😞
Akkor legalább építsenek be egy hangszórót a hátuljába, és azon adjanak V10-es hangokat 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Snecie Smicie
ez mondjuk jó :>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

dr Kotász
😊

Bandee1987
példa rá barrichelló 2000-es hockenheimi szereplése 😊

Már csak 1 idiótát kell találnotok, aki beszalad a pályára 😊

igazából nincs veszve minden, pár autóval többet kell elõznie, mint Suzukában, de még nyerhet<#idiota>

Bandee1987
igen, ezt én is elég irónikusnak találtam 😊

Amse
😄

Alexease
"Keep Walking"... <#idiota><#zavart1><#zavart2>
Bandee1987
Jaja, sajnálom szegény Kimit, de ha az autó rendben lesz a versenyen (nehezen tudom elképzelni), akkor még alkothat vmit.
Örülök viszont a Honda remek szereplésének, bár már most látszik, hogy Button jobb, mint Rubinho.

Punker
azért kár hogy Kimi nincs az elején, jó lett volna ha a 3 ász indul elõlrõl, bár így se lesz unalmas a rajt az tuti 😊

MikX
Hát énszerintem ha ebben az évben is csak botladozik a Meki, akkor nagyon meg kéne gondolnia...
Mert ha ez így folyik tovább, akkor itt nem lesz világbajnok, pedíg nagyon kijárna neki...

Viszont én nagy Ferraris vagyok, és most egész kellemes volt ez az idõmérõ Kimit leszámítva, mert azért neki is szurkolok, kijárna neki egy VB cím már igazán...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kit--Kat
A McLarenrõl az utóbbi 5évebn bebizonyosodott, hogy vesztes csapat, ha megvolt nekik a feltétel a címre, akkor is elbírták cseszni, vagy a kaszniban, vagy a motorban, de valamiben mindíg van gigszer. Ja és ha ezt mind megúsznák akkor meg jön a balszrenecse. Ez így folyik már régóta és csodálkoznék, ha ez most abbamaradna.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
vagy nem.

Kit--Kat
Hát-hát, nagyon érik az a Ferraris szerzõdés😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

10. lett volna...

szvsz simán nyomhatnak neki egy motorcserét, mert hátrébb nem küldhetik a rácson...

Roolcsy
Tényleg ha mondjuk Raikkonen az utolsó etapra hagyja ezt a csúnya esését akkor is már csak tizedik lehetett volna vagy törölték volna az idejét?

Nem vagyok divetszurkoló.... Ezt be lehet azonnal fejezni!

Akkor én meg ezt mondom: te vagy a divatszurkoló mert sosem a jelen érdekel!