182273
  • gordon 24
    Hátőőő erre azért nem vennék mérget! Jó pilota (mondjuk én nagyon nem birom sőt) de neki sem lesz egyszerű egy "elavult" renaultal vb-t nyerni... Ha esetleg esélyes is lesz szerintem max egy-egy futam gyözelemre. És talán jövőre egy ujabb bajnoki cimre, persze ha marad a csapatnál.

Ebben az évben vagy Hamilton vagy Kovalainen, vagy a Raikonnen lesz a vb. A többiek meg szorithatják őket, de mint eddig ebben az évben is vagy a Ferrari vagy a Mclaren nyer.
  • mflex #61618
    Örülök ha tetszett, azért remélem lesz jobb is:)
    Nekem annyira nem jött be..izlések és pofonok.
    Tényleg GYULA már haláláig közvetiteni fogja a baromságait?
    ugye nem?
  • bardocz
    no majd meglátjuk:P
  • Cicaaa
    Sztem pedg jó futam volt:)
  • Cicaaa
    4. nem lesz... az első és a 3. hely között lesz:):P
  • Alexease
    Ez hianyzott eddig: pilota hiba, pilota taktika.:) Azert izgalmasabb lesz, ha egy csucs csapat autojaban ulo pilotat, hibara tud kenyszeriteni egy nulla koltsegveteses csapatnal vezeto valszeg hasonloan jo versenyzo. Ez most NEM mostani konkret helyzet, hanem alltalanos - mielott meg valaki felkoncol;)

Persze, ahogy itt latni szoktam, itt eleg sok a tapasztalt F1 pilota, es sokaknak van kozvetlen kapcsolata a pilotakkal, csapatokkal, mert jobban tudnak sokegyebet, mint az aki ugyanazt a TV-adast nezi:)
  • mflex #61613
    Azért az évek alatt sok emberrel sikerült megutáltatnia magát.
  • bardocz
    Alonsoval már nincs is semmi bajm,így hogy nem mekiben ül:)
  • mflex #61611
    Van akinek ez jó és van akinek nem,mindenesetre az év elején kár bármilyen következtetést is levonni,attól független, hogy a verseny alatt kiesett több mint a fele mezőny ,szerintem ez unalmas futam volt.
    Nem beszélve arról, hogy a "csaló" mclarennek még a pálya közelébe sem szabadott volna szagolni,nemhogy versenyezhessen és itt nem a pilótákkal van a bajom, hanem a mclaren-nel. Talán jobb lesz és nem vagyok Alonso fun, sőt utálom ,mint a xart,de kihozta a maximumot abból a xar renaultból. Massa és Kimi, mint az újonc hülyegyerekek,igazábol nem is értem eme "lenyügöző" bemutatkozásukat.Rosberg volt a legjobb!
  • Alexease
    Legalabb vege a padlogazas, droid versenyeknek;) Legalabb, mar nem csak 2-4 versenyzo fog kuzdeni a jobb helyezesekert. Mert XY vilagbajnok lett, nagyon jo, de igazabol hany versenyzot vert meg? 2-3-at a 21 versenyzobol?!:)
  • Istencsászár
    :) simán elbénázta... Kovának semmi köze nemvolt hozzá, Massa előzni akart és olyan hibát vétett ami a hogy nem szabad menni tc nélkül kézikönyv első oldalán van kiemelt betükkel:)
  • Gabor_(HSF)
    Na igen..Végre egy hullámhosszon..
    ennek a versenynek a szinvonala,mint kb.a formula 3000 20 újjonc elsőre a pályán...
    Azt tiszta és világos,a meki magasan a legjobb verda,viszont elég érdekes,hogy nagyon elmarad a versenytempó a tavalyihoz képest..
    Massa és Kimi mint 2 amatőr,szinte elsem akarom hinni,hogy a mezőny 2 leggyengébb pilotái voltak ma...
    Hát nemtom hogyan alakulnak a dolgok,de ha ez lesz a trend,a mezőny 2/3-át,le kell cserélni...
  • Kit--Kat
    Szerintem meg ezeket tartsd meg magadnak.
  • bardocz
    tudod ugye ebben az évben mikor lesz újra negyedik alonso xP
  • bardocz
    ahoz képest hogy rallyzott Kimi kurva jót ment:) meg amúgyis
  • Ashyn
    Ha Rosberg egy Ferrariban vagy egy Mekiben ülne, akkor VB esélyes lenne
  • WNW
    Szerintem meg Te menj el Rosberghez cipopucolonak, es akkor mindenkinek jo lesz..
  • Kit--Kat
    Massa az menjen el zászlót lengetni, Rosberget meg a helyére:D
  • WNW
    Ja, gyak. az volt.. Elkapta a razokovet, picit instabil lett a kocsi a koszos oldalon, tartott tole, hogy racsuszik Kovara, es reflexszeruen a gazra lepett, ahogy a kiporgesgatlos idoszakban volt szokas ilyen helyzetben.. Ennyi eleg volt, hogy elszalljon.. Viszont utanna jol nyomta.. Ha nem fol meg a motor, lehet, hogy meg O is pontot szerez...:)
    Ma mondjuk Kimi vezetett a hogy repuljunk a kavicsba minel tobbszor versenyben.. Kicsit tulfutottek voltak a fiuk..:))))))
  • Cicaaa
    4. lett Alonso!!! A szöszike meg kiesett...ennél jobb nem is lehetne...:) Bár Massa igazán alakithatott volna, de majd legközelebb:D
  • Cicaaa
    :D
  • Alexease
    Ez jo futam volt;P
  • Fabio Capello
    azért volt ott a tán :) nem vagyok műszaki zseni, de a Barichello féle eset azért elég amatőr baki volt
  • Istencsászár
    Egyetlen kipörgésgátlós malőrt láttam, Massát a rajtnál, marha nagy amatőr hiba, a többiek nem pont emiatt estek ki...
  • Fabio Capello
    Véget ért az ismétlés, őszinte leszek, a bokám lefostam olyan futam volt ez, nagyon látszik hogy nincs kipörgésgátló tán ez is közrejátszott ahhoz, hogy a 22 indulóból heten értek be (utoljára ilyen a gumibotránynál volt USA-ban), mindenesetre nagyon jó futam volt. Kimit sajnáltam, és a két újoncot is (Bourdais és Glock), ők nagyon jól mentek, ha nem jön a balszerencse, akkor tényleg nagyot alakítottak volna.
  • WNW
    Ez olyan mint az 5 koros valto.. Az se sporolas.. Most arra koltik a penzt, hogy az a valtoteljesitmeny, amit eddig 1 verseny alatt csiholtak ki a valtobol, 5 kor alatt is rendelkezesre alljon.. Plusz extra anyagok, plusz egy kupac tervezo, es igy tovabb... Eljen...:))))
  • G_ArchAngel #61593
    Alonso és Palik rajongó egyszemélyben?
    Látom szeretsz veszélyesen élni...
  • Cicaaa
    Én az egész versenyben a kommentátorokat birom a legjobban:D
  • G_ArchAngel #61591
    Akkor a Force Indiának már van egy pontja, ők ma csak 9 körig szennyezték a levegőt...
  • Cicaaa
    xD
  • Shiwo
  • Cicaaa
    ♥Alonso♥
  • Shiwo
    az viszont nem lenne rossz, hogy amelyik csapat a legkörnyezet-kímélőbb, az plusz pontot kapjon vagy valami engedményt, jutalmat :)
  • WNW
    Errol beszeltem.. A nagyok hoznak 10 kocsit darabokban, es ha kell oszzelegozzak par ora alatt.. A kicsiknek meg se extra mennyisegu szerelore, se annyi alkatreszre nem telik, szoval minden marad a regiben, csak latszatintezkedes...
  • Cicaaa
    Tudom hogy ism. nem volt lelki erőm felkelni...:D Ne is mond el..:D
  • G_ArchAngel #61584
    amit nézel, az ismétlés - a fanatikusok és a rosszul alvók megnézték hajnalban, de nem mondom el, hogy ki nyert, ok?
  • bardocz
    tényleg szánalmas a pénzel való spórolás F1-ben,legyen +1-2 verseny 1 évben,és mindegyik csapat költsön anyit,amenyit bír,esetleg a FIA segítse ki a kis csapatokat némi pénzel,de ne ez legyen már hogy nem lehet pótautó,a virtuális pénz biztos kurvára szenyezi a környezetet
  • Cicaaa
    végülis ő vezet xD
  • Cicaaa
    Az se rossz:D
  • Shiwo
    safety car