182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
semmi bajom azzal, hogy ő most egy mercibe ül...ami nem tetszik, az az ahogyan futtatják! A legtőbb "nagy" pilóta végigjárta szamárlétrát mire beülhetett egy ütőképes kocsiba, számtalan olyan versenyző van és volt az f1-ben aki tudta volna hozni az ő eredményeit újoncként egy ilyen kocsiban! Vettel-t pl kapásból nagyobb tehetségnek tartom. Persze ez csak magánvélemény!;) -
Kova egy Rönóba kezdte, egy dobogót kapart össze az esőben, most átült a Mekibe egyből simán hozta volna a 2. helyet... rossz autóval nem lehet győzni, jó autóval lehet... marha nehéz megérteni. Nekünk mivel lenne jobb ha nem a Mekinél kezdett volna? amugy GP2ben is látszott h kivételes tehetség nemértem mire fel a nagy csodálkozás, a Mclaren pé ezért szetződtette illetve kísérte a pályafutását mivel látták benne a tehetséget és h vele is Vbk lehetnek a jövőben. -
pontosan -
ő baszta el a vb-jét,csak ő tehet róla -
mindenki sztárolja a hamiltonT (elismerem tehetséges), de nem nagyon emlékszem olyan újoncra, aki első évében a mezőny egyik legjobb autójába ültették volna...szóval az igazi szerencs itt kezdődik! Ha nem a mercinél kezdett volna, ő is csak pntokat próbálna kis szerencsével elcsípni... -
"Ostoba ez a Massa, milyen jogon beszél a maganevében az egész csapatról, ugyanis nem mindenkinek Malajziában kezdődött a 2007es idény... Mintha róla szólna a Ferrari... "
Szerintem ezt: "A mi bajnokságunk ismét Malajziában fog kezdődni" úgy értette h Ő és az Ő szerelői.
Nem azért, de képletesen róla szólna a Ferrari, csak a tavalyi év elején peches volt, ezért aztán Kimi lett a VB. És most Kimi az isten sok embernek. Pedig Kimi egy tök átlagos tudású pilóta hosszú távon nézve, ugyan úgy mint Massa is. Semmivel nem jobb egyik a másiknál.
De ez csak magánvélemény...
-
msgreg #61653 Viszont az utolsó futamon azt csak magának köszönhette, viszonh asszem egész évben azon kívül 1-szer esett ki,míg a ferrari akkor is kicsit megbízhatatlan volt. -
SzocsA #61652 top 1. -
msgreg #61651 Egyetértek(énse bírom,nagyon nem) el kell ismerni tud a srác valamit.
Nekem elég lenne,ha fele olyan tehetséges lennék is:D -
Teljesen nyert helyzetből bukott el egy Vbt ha neked az szerencse volt akkor mást néztél... tavaly Kiminek volt szerencséje, meg is lett a Vb... ez igy működik hogy ha kiélezett a harc, pár hiba az ellenféltől és már a másik győz... de ezt az érintettek is elmondták, persze ahhoz h a hibákat ki használhassa valaki ott kell lennie tűzközelbe. -
Ha nemjött még volna le Hamilton kivételes tehetség, persze nem Sumi mint ahogy senki sem ( ezzel sem azt mondom h jobb mint Sumi, vagy roszabb mint Sumi mert nem lehet tudni... ), de a jelenlegi mezőny egyik ha nem a legjobb pilótája... és nem vagyok Hamilton szurkoló, de be kell látni... -
msgreg #61648 Hamilton tehetsége vitathatatlan,de azér szerencséje is van... -
G_ArchAngel #61647 igen, mázlija volt, de csak két dologban:
- McLarenben ült
- nem szívta meg a SC-t, mint Heikki -
msgreg #61646 Szerintem Hamilton-t aztán ne hasonlítsuk Schumacher-hez!!!
Lehet most jól megy a szekere,de azér még nagyon messze van egy olyan karriertől,mint amit a forma1 királya elért:D -
Na pár kép:
Hondásoknak
A jómadarak
Nénik
Ráadás:)))))))
-
hány 100%-os futamot láttunk MS-től? az is mind mázli volt? :) -
Igen, mázlival nyerte 100%osan a hétvégét. -
msgreg #61642 Hamilton pont ellentéte Kiminek.
Szerintem nagyképű,és piszok mázlis.Kimit üldözi a balszerencse! -
"16 dik helyről 25 kör alatt a 3-dikon állt. Szeretném megnézni hogy a mezőnyből ki csinálta volna ezt még meg."
Ilyet már csinált Alonso is és Kimi is a multban, Hamilton is csinált volna de neki eközben is közbejött a jóból... tehát ez a 3 pilóta minden kép kées rá, persze csak egy olyan autóval ami fél-1 vagy több mpvel jobb mint a többi mint ahogy ma láttuk. -
msgreg #61640 Szerintem az összes pilótát dícséret illeti szerintem elképzelni se tudja semelyikünk,hogy milyen nehéz lehet a szétkopott gumikkal,kipörgésgátló nélkül előzgetni!!!
-
Tudom rám gondoltok, hidegen hagy.
Nyilván nem lenne ennyire ellenszenves, ha nem lenne ekkora arca és nem hinne ilyen sokat magáról.
Amúgy meg nem érdekel mit gondoltok. -
A hétvégéről: Hát, ezt bizony felejteni kell miharamabb...kocsi megbízhatóságát kéne rendbetenni, ha már egyszer erről vagyunk híresek. Hamiltonnak grat, Rosbergnek meg külön grat, örülök a jó eredményének, tehetséges srác. -
WNW #61637 

-
Jahh! Aztán örülne akármelyik ha a fél kisuja tehetségét megörökölné:D -
WNW #61635 > Ezért hívják motorsportnak. Emberek hibáznak, de ez nem jelenti azt
> hogy bénák stb..
Hahaha, kiveve Massat, mert beleje minden nyikhaj belerughat itt az SG-n...
-
Az utolsó az autó miatt volt! Nem hinném hogyha meglett volna benne az az erő mint adig igy lenyomják.
Amit neki fel lehet róni az a két elmért féktáv.
1 kovi-nál és a 2 Glocknál.
Jól ment.. Hibázott ennyi.. Pontosan igy van Schumacher is csapta oda első helyről canadában pl a Ferrarit senkitől nem zavartatva.. Ezért hívják motorsportnak. Emberek hibáznak, de ez nem jelenti azt hogy bénák stb.. -
Gabor_(HSF) #61633 Nem, ez nem teljesen igaz..
-
Én nekem is a nagy kedvencem Schumi, de ő is dobta el a Ferrarit idénnyitón Ausztráliában.
1. futam, semmit nem jelent, mellesleg én nagyon élveztem a futamot, Kimi nagyot versenyzett, jó volt nézni. Azt is, hogy esett-kelt, és ennek ellenére, minden csapás után ugyanakkora hévvel tette oda magát. Nagy harcos, mint Schumi volt. -
azóta tényleg nem olyan jó:) -
Gabor_(HSF) #61630 Én egy egyszerű kis tudatlan senki vagyok,de azért még tudok külömbséget tenni,a csuszkálás(ami elsősorban a rossz autóbeállitáson alapszik) és a rosszul megválasztott gáz adagolás között...
És itt nem elsősorban a Kovival való elmért fékpontra gondoltam,inkább a fűvön tett amatőr kipörgésről,vagy akár a kovi alfonz kettős előzésről,bár utobbit nem láttuk tisztán... -
Tudom, azért tetem hozzá hogy tudom hogy ért hozzá. Csak furcsa kicsit amit ir. -
G_ArchAngel #61628 semmi baj Gáborral, csak mióta nincs Schumi, azóta nem tud megbékélni az egész F1-gyel:) -
amúgy a megszokott SG-s effekt működik még, mindig a jelenlegi VB-t fikázza a nép
-
még bármi lehet...:) sztem sem lesz ott a reanult az első 3-ban( tekintve az uj pilota mai tejesitményét) de azért reménykedem:) -
ugyis nekem lesz igazam(remélem:) -
Figyi Gábor!
1.. Kimi igen ma bénázott, de azt ne felejds el hogy olyan béna volt hogy a 16 dik helyről 25 kör alatt a 3-dikon állt. Szeretném megnézni hogy a mezőnyből ki csinálta volna ezt még meg.
2.. A rajtnál megütötték az autó hátulját.. Tehát a csuszkálások lehettek ettől is.
Nem mondom hogy nem csinált érdekes dolgokat, de egy verseny alatt egy éppen aktuális világbajnokot hülyeség leirni, mert ez nem az ő bénaságát hanem a te hozzánem értésedet jelzi.. Ezzel nem megbántani akarlak, mert tudom hogy értesz hozzá, de ha tényleg igy van akkor azért gondolod végig amit irsz! -
G_ArchAngel #61623 oké:) -
ütközött, aztán hibázott, végül a motor, minden összejött és már sose tudjuk meg mi lett volna ha nem kap a rajtnál be 1 ütést, szal fölösleges filozofálni. -
Gabor_(HSF) #61621 Tudtam,hogy szivenütlek a kedvenceddel....
de az,hogy megállt a végefelé,annak semmi köze ahoz,hogy ma képtelen volt uralni az autóját...
A sorozatos rossz kigyorsitás,nem a technika hibája!!!
Mivel te minimum annyira sznob vagy Kimi esetében,mint én Sumi-nál,ezért gyorsan le is zárnám ezt a részét................. -
G_ArchAngel #61620 ha másik 21 olyan amatőr lenne, mint Kimi, akkor versenyek lettek volna az elmúlt években, nem vonatozás...
a finn elismerte, hogy hibázott, de ha nem próbálja meg, akkor nem autóversenyző, nem az Ő stílusa, hogy megvárja, hogy kiessenek előle
az meg végképp mindegy, hogy 20× vagy 0× hibázik vki, ha az összes, ütközést elkerülő Ferrari-motor szétesik, mielőtt a versenyt leintik...