182273
  • DjDano
    Ember te ezt komolyan gondolod? Massa tényleg amatőr hibát vétett az elején, viszont Kimi mindkétszer a túlzott kockázatvállalás miatt rontott. Azt ugye elfejeltetted, hogy az amatőr Kimi feljött az elején 1 15 helyről a hetedikre, nem beszélve a csodálatos Barichello előzésről.

Te olyan vagy mint egy vérmes McLaren vagy Renault szurkoló aki kárörvendve fikázza az aktuális világbajnokot. Alonsonak pl köze nem lett volna a pontszerző helyhez, ha nem esnek ki előle vagy 10-en
    Remélem év végén jól pofára estek!

Javaslom regisztrálj a Formula.hu-ra, bár ilyen felfogással ott rövid úton helyere tennének...

• bordy
    ha van mikid, indits egy online radiot, meghallgatunk.
    SG F1 kommentár adó :D
    (winamp, jetaudio és társai)
  • BigReaper
    a közvetítés meg felháborító egyébként már évek óta, de minden évben tudnak újabb és nagyobb marhaságokat beszélni, apró de azonnal látható dolgokat nem észrevenni! Czolner egy rakás szerencsétlenség, össze vissza beszél, ha meg palik ott van akkor meg : " Laci, te tudsz valamit, neked igazad van..." komolyan mondom én normálisabban letudném kommentálni jobban mint czolnerr... joéjt!
  • BigReaper
    a ferrari szarrá fogja verni hamiltont, a BMWk meg eléggé jók lettek, szal jó év lesz! Hajrá ferrari
  • bardocz
    egyedül Kimi tudta tartani valameddig,de akkor a ferrari is megmutatta,hogy ők tudják a legjobb motort gyártani,20.000 fölött forgott a motor,nem kímélte,és a kocsi mégis kibírta,még ha rá gondolok is ráz a hideg
  • msgreg
    Háát igen Fisichella asszem tanulhatna a mestertől pár trükköt:D
    mer ott nagyon megetette!
    Azon a futamon tényleg beleadott mindent,akkor megmutatta,hogy 37 évesen is számolni kell vele:D
  • bardocz
    légyszilégyszi =D az a futam isten volt,olyan mégegy nem lesz!
  • msgreg
    :D
  • bordy
    schumi nagyon nagyott ment az utolsó versenyén. olyat télleg nem fogunk látni hamar szerintem se. akkor a szememnek se akartam hinni.

emléxem még a hülye kommentárra is: "Fisichella biztos mondja magában: ne, már megint itt van ez a ferrári mögöttem"
  • BaliBoy
    Erről esetleg egyeztethetünk skacok. ;)
    ha avi-ban megfelel
  • bardocz
    én azt elkezdtem letölteni,erre eltünt a seed 90%nál :S
  • msgreg
    Húúú ne is említsd az a futam hihetetlen nagy volt!!!
    A tavaji utolsó futam,amin minden eldőlt az megvan dvd-n,de sajnos azt a bizonyos M.S. utolsó futamot még nemtudtam megszerezni,de tuti beszerzem,és lesz mit nézni majd nyugdíjaskoromba is:D
  • BaliBoy
    Épp most modellezem ezt a verdát. Nagyon tetszik. :)
  • Istencsászár
    "Czollner veri rá nagyon a nyálát, mint Alonsora" jah mert pl te csak azt hallod meg amikor Alonso manővere miatt kiabál, amikor Kimi eksönözik és ott sikítanak akkor kimész a szobából vagy mi? Én egyátalán nem hallom, érzem h Alonsoról máshogy beszélne, de biztos bennem van a hiba.
  • bardocz
    engem hamiltonban ez zavar,mindenfutam előtt az apját mutatják,meg van valami F1-es újság,osztálytársnál kb 7-et láttam,abból 2-n nem ő volt a címlapon,és nem vele volt tele az újság,tényleg kicsit felfújják a dolgot
  • BaliBoy
    Én annyira nem örülnék neki. Pedig tizen vhány éve mióta nézem az F1-et végig neki szurkoltam míg aktív versenyző volt. De a helyzet az, hogy 1x be kell fejezni. Így tulajdonképpen a csúcson hagyta abba és büszkén mehetett nyugdíjba. Azzal a felejthetetlen Brazil nagydíjjal meg aztán főleg beírta magát a történelembe és beillesztette az egyik legszebb ékkövet a koronájába. Soha nem láttam még úgy senkit sem vezetni és nyomulni előre és van egy olyan érzésem, hogy nem is fogunk még egy jó ideig ilyet látni.
  • Dodo55
    Nem tudom, én valahogy nem így vagyok vele.
    Egyrészt voltak elég nagyképű nyilatkozatai("Elég jó volt az autó, viszonylag sokat ki tudtam vele hozni magamból" ezt úgy asszem a 2. versenye után...), másrészt meg a Czollner veri rá nagyon a nyálát, mint Alonsora.
  • msgreg
    Akkor mondjuk rá,hogy magabiztos(van némi joga hozzá),de azér más,mint pl. Alonso,Massa,vagy a többiek,mondjuk lehet az apja miatt látom ezt benne is,mer az apja az tényleg elszállt kicsit.
  • Istencsászár
  • bordy
    szerintem a megnyilvánulásaiból, a gesztusaiból vonja ezt le msgreg.
    én szvsz túlzott magabiztosságot látok rajta. hogy példával éljek, én jobban tudom használni a wordot mint ti. én valami ilyet látok rajta.
  • Bandee1987
    Én még Rosberget is hozzátenném. Ez a két német srác tuti alkot még valami nagyot.
  • Istencsászár
    Nemértem miért beképzelt, minden nyilatkozatokat elolvasok, de nemszoktam ilyet leszűrni egyik pilótától sem.
  • msgreg
    Énis egyetértek Ferrari-német pilota összeállítással,csak én Schumacher-t nézném meg újra!
    De jó lenne megszerezné a 8.-at is,és úgy menne nyugdíjba,de szerintem kicsi az esély a visszatérésére:(
  • bordy
    hát massa is csak meghbásodások miatt esett el leginkább a vb-ért való küzdelemtől mult évben, az elött meg ott volt neki ms. szerintem benne is benne van.
  • Minstrel
    köszi! honnan szerzel ilyen nagy képeket?
  • msgreg
    ugye mondom én tisztára ellentét a két ember!
    Kimi szerény,balszerencsés-Hamilton kicsit beképzelt,és szerencsés:D
  • BaliBoy
    Ezzel tökéletesen egyetértek. Nagyon örünék ha ismét összejönne a Ferrari-német páros Vettel-el.
  • passatgt
    költségcsökkentés van, ilyen nem lesz
  • NaNoKuTyA
    ámen...csípem a srácot...és még csak 20!
  • NaNoKuTyA
    ezért kellene a FIA-nak kifejleszteni egy f1 autót, amivel minden évadban futnának a versenyzők egy pár futamot...lehet meglepődnénk!
  • lac coo
    Szvsz tehetség és képességek terén Vettel mindent visz !
    Páratlan versenyző lesz belőle !
  • bardocz
    én nem tudtam felállni a székből
  • Bandee1987
    Igen, tehetséges, de egyből az egyik legjobb kocsit kapta a segge alá. Még Alonsó is (pedig rühellem őt) egy szar Minardiban kezdett.
  • Istencsászár
    És Burdé, Button, Webber, Trulli, Glock meg akárki:) is lehet h hozza a dobogókat, de az megint más hogy valaki Vbért küzd... Massa hiába csücsül a top autóban ha nem Vb tipus, ellenben Kimi, Hami, Alonso, már bizonyították.
  • NaNoKuTyA
    felért egy havi sexel!:D
  • DannyL
    Hihetetlen is volt bármelyik szemszögből is nézted. :)
  • NaNoKuTyA
    hát lehet hogy szerencsésebb, de a tavalyi évadzárón bepótolta az egész évet, alig akartam elhinni!:D
  • DannyL
    Mikával is ez volt, aztán fordult a kocka. Ez egy finn átok. :)
  • G_ArchAngel #61661
    azért mikor a motorsportok versenyzői, szakértői, tervezői egységesen kiemelkedőnek tartanak egy pilótát, akkor nem hiszem, hogy nagyon van mit megkérdőjelezni a tudásán...

szerintem
  • bordy
    na igen, vettel is hozná ezt a mercivel tuti, talán rosberg és kubica is.
    jó verdával jó hogy majdnem vb-t nyert első évében már.
    de télleg el kell ismerni hogy stabill a srác is ügyes is. ha idén ő lenne a vb-s azért könnyebben kibékülök most már vele. szerintem újonc ne nyejen vb-t :D
    ja és mult évben kezdtem el drukkolni alonsonak is emiatt XD
    most is drukkoltam neki hogy kovit maga mögött tartsa (szépen is tartotta, nem egy szint a 2 kocsi) :D

abba meg télleg van valami hogy, hamilton az kimi ellentétje. eddig nem is gondoltam erre így. mindig minden kijönn neki általában és ki is marad a balhékból. kiminél meg van valami, akármit csinál akárhol.