FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
így: -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Villeneuve kocsija, palik: "Ez goz..." kozben meg 6 meteres langokat ad.

asfa
ja tiszta nyomik

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Palikek meg mit ajuldoznak... Nem ertem. Taktika mar evek ota van

Folyton mondjak hogy Alonso ramaszott sumira pedig szo sincs rola. Most Alonso kepet mutatjak es nem is maszott ra.

asfa
hu de szépen csinálta Button

gabber_saviola
10. Liuzzi :!4444444444444

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
ja erre várok már!gyerünk Alonso :|

gabber_saviola
elõzzél már Alonso -.-

Punker
de csúnya a hangjuk 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
hullanak már 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
A rönyó megdöglött rendesen....
0ppika
Azé' a Palika nemtom hogy gondolta hogy 3 kör alatt ledolgoz Alonso 5,5 mpt ...

http://epica.nl

gabber_saviola
Avanti Vitto Liuzzi

akyyy
massa és a ferrari, omg😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

desigo
Hajrá Button!!!!!!!!!
asfa
szép volt Button

gabber_saviola
uhh

Punker
Button vs Monty 😊

Meki meg mintha visszafejlodott volna

Punker
biztos szabotõrök 😊

RelakSfromhome
Mi van a ferrarinál?! 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

desigo
Szegény Massa

sux
Punker
massa bazzeee 😞

Jah

En sirok. Penzt kap azert mert beszelni nem tud. Szanalmas vilagban elunk.

a.carkey
Ekkora mákista állatot mint ez az Alonso ...

A medve nem játék.

RelakSfromhome
hülye palik <#idiota>

Borulok a szövegén 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

desigo
"Alonsónak vannak reflexei"😊
asfa
uh Massa

desigo
loál
0ppika
Jah, hogy legyen kit szidni a Palikank 😄

Punker
semmi csatt? 😞

gabber_saviola
júj mi izgalmas 😊

desigo
Gyûzzön a jobbik

(tehát a honda...)
Punker
pont ezért fizetik 😊

gabber_saviola
Forza Scuderia Torro Rosso

0ppika
Ez a Gyula jobban tenné ha kussolna, egy mondatot nem tud elmondani hibák, és hülyeségek nélkül ...

naaaa...gyerünk máááááá

de jó lenne már valami bumm....

Na Felebredtem,akkor induljon a "Cirkusz"
Gentlemen, please start your engines!

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Jó szórakozást mindenkinek!

Nehogy nekiálljatok veszekedni pls...
RelakSfromhome
Induljon hát a cirkusz 😊

Nem jött létre a megegyezés a GPMA és Ecclestone között

A tegnapi Ecclestone – GPMA megbeszélést követõen a felek már egy szándéknyilatkozat aláírásáról beszéltek. "Jelenleg egy szándéknyilatkozaton dolgozunk. Az elmúlt hónapok tárgyalásai a sport érdekeit szolgálták." – hangzott Dennis tegnapi reakciója.

Ám úgy tûnik, erre nem került sor, ugyanis néhány pontban még különböznek az érdekek, illetve vélemények. Például az sem tisztázott, hogy az FIA elnöke, Max Mosley mennyire ragaszkodik a sportra vonatkozó szabályterveihez.

"Mindenki abban bízott, hogy alá tudjuk írni a szándéknyilatkozatot, amelyen az elmúlt hónapokban dolgoztunk, és amelyben a legfontosabb pontokat rögzítettük. Sajnos nem az elvárásoknak megfelelõen alakultak a tárgyalások, de sikerült elõrelépnünk."

"Ha rajtam múlna, már most is aláírhatnánk a megállapodást, de a 'CVC' még az Európai Unió engedélyére vár, amit még ebben a hónapban meg kell kapniuk. Azt hiszem, hogy akkor itt lesz ideje. Azután mindent tisztázhatunk." – tette hozzá a McLaren csapatvezetõje.

http://gaborszantai.co.uk/

Niki Lauda egyenesen gyuloli a Ferrarit. Mit varsz tole? Szanalmas borcafat.

0ppika
Bazz, a német RTL-en is valami ilyesmirõl beszélt Niki Lauda, de nem értettem pontosan <#szomoru1>

10 perc múlva kezdõdik a magyaron, majd kiderül

Bár ahogy láttam lassan vonulnak fel a rajtrácsra, és az elsõ sor piroslott a szerelõktõl ...

akyyy
ez most ugye nem azt méri😄DDDDDDDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Marki
Én annyit olvastam, hogy a többi csapatnak nem tetszik... De az senkit nem érdekel ;Ð

KoЯn

Bandee1987
R.I.P 😞

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
nem tudom, hogy egyes rivális csapatok miért nem értik meg: a Ferrari gyors volt ugyan, de ha Alfonzó nem baxxa el a végén, akkor õvé lett volna a pole.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!