182153
  • RatBaG #180950
    https://clips.twitch.tv/AlluringObliquePotatoDeIlluminati-ApaEhZAIR3BChhuI
  • repvez
  • AnuluWork #180948
    Előre röhögök ... :D
  • Batman15
    Ha a Mercedesé lesz a legjobb konstrukció, akkor Russell lesz inkább a világbajnok, de ki bánja, ha megint Hamilton lenne az. Csak ne Verstappen legyen az. :D
    Utoljára szerkesztette: Batman15, 2023.01.01. 12:40:36
  • Stockbauer33 #180946
  • b-type
    Sztem(!) nem jön át a feszültségfelépítés :( 0:48 körül megy egy húzás 1:14-ig, de nem fokozódik az energia. Jól indul és tart is egy ideig, de aztán elejtik a feelinget és szimpla ismétlődés lesz nem pedig húzás
    Kb. mint egy lélektelen 'Come With Me' feldolgozás. De a zene aztán tényleg a ki mit lát bele kategória.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.12.31. 09:08:02
  • IXEMGabeo
    Senki nem posztolta hogy az egykori Ferkas versenyző Patrick Tambay elhunyt Parkinson korban december elején... RIP:(
  • bakkerman
    Az idei év legjobb Forma1-el kapcsolatos cucca!
  • RatBaG #180942
    https://twitter.com/i/status/1604088125399220226
  • RatBaG #180941
  • mcmoha
  • RatBaG #180939
  • repvez
    szik nem csak pilota keringő van hanem csapatfőnok is . mclaren, ferrari, sauber ,williams is cserél
  • ToxiMaxi
  • repvez
    Berney életrajzi filmje Dec27én
  • RatBaG #180935
  • b-type
    :))
  • RatBaG #180933
    f1ben instant ban lenne
    https://streamable.com/nnbi96
  • mcmoha
    A pletykák igaznak bizonyultak.
  • mcmoha
  • ToxiMaxi
  • Stockbauer33 #180929
  • RatBaG #180928
    na jó, most kap egy piros pontot
    https://streamable.com/nfd8ve
  • F1rajongo
    Ahogyan már előzőekben írtuk, Ferrári vissza esését a sorozatosan elcseszett stratégiák okozták, ill. személyi hibák. Meg az, hogy ők nem fejlődtek nagyon, nem volt annyira sikeres a fejlesztéseik, mint a RBnak és a Mercinek. Erről van is diagram, megpróbáltam megtalálni Neked a neten, de nem találom. Merci meg folyamatosan fejlesztett, az év elejétől kezdve egészen az év végéig. Nem kell összeesküvéseket terjeszteni, ők az év elejétől kezdve nagyon pattogtak, próbálták még az év elején ezt megoldani. (A szabályváltoztatás előtt is ezen dolgoztak a gyárban, szerintem az első verseny óta.) De látható, h még az utolsó versenyen is vissza jött a pattogás, ami hatására rosszabbul teljesítettek az elvártnál. Ill. nem számítottak arra, h újra pattogni fognak, még ha kisebb mértékben is, mint az év elején.
  • mcmoha
  • ToxiMaxi
    A Mercire olyan rossz hatással volt, hogy egyrészt azonnal kész volt az új elem, másrészt ez tette lehetővé nekik, hogy feljöjjenek. Legjobban a Ferrarit vetette vissza, ez az eredményekből is látszik.
  • HTS s3rg1nh00
    nem,én csak a highlights videót láttam az időmérőről,de abba is bevágták Leclerc rádiózását,ő konkrétan 4 kanyart említett,utána végük.
  • RatBaG #180923
  • F1rajongo
    talán jövőre normális gumik lesznek. Amit tudni lehet már, hogy jövőre új fajta gumik lesznek.
  • F1rajongo
    igen, én is így gondolom.
  • lac coo
    azért az érdekes volt, mikor Hamilton azt mondta időmérő előtt, hogy ha megnyomja a kör elejét a kör végére már használhatatlanul elmelegszik a gumi... hát mi a faszom már ez, egy kört nem lehet úgy menni amit engedne az autó, mert a gumi beledöglik :D Értem én ,hogy versenyen spórolni kell vele, de egy kört nem bírnak már ki a gumik ????
  • lac coo
    szerintem a Ferrari nem esett vissza egyszerűen a Merci RB hagyta faképnél, egyhelyben toporogtak.
  • F1rajongo
    Az év közbeni szabályváltoztatás minden csapatra rossz hatással volt, de talán a Mercire és a Ferrárira legjobban. Mert ez a két csapat pattogott a legjobban. Merci egy kicsit jobban, de a Ferrári is nagyon pattogott. Merci év előre haladtával egyre erősebbé vált, bizonyos pályákon. Ez a fejlesztéseknek köszönhető, a Merci fejlesztett a legtovább, meg az ő fejlesztései voltak a legsikeresebbek. RB már régen befejezte a fejlesztéseket, de a Ferrári is már egy ideje csak a jövő évre koncentrált. Merci meg az idei autókra fókuszált egészen az utolsó versenyig, hogy találják meg az irányt, hogy jövőre milyen irányba menjenek. Teljesen kiismerhetetlen volt számukra az idei autó. Ami részben azért alakult ki, mert tavaly az FIA úgy alakította szándékosan a szabályokat, hogy ne legyen ennyire domináns csapat a Merci. Ferrári azért esett vissza a teljesítményben, mert egyrészt rengeteget hibáztak év közben, másrészt, mert a Mercivel ellentétben, ők már egy ideje nem fejlesztettek.
    Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2022.11.21. 11:09:17
  • ToxiMaxi
    Ezt rosszul tudod. Meglepő módon a Merci pont az évközbeni szabályváltoztatásra lett kész az új elemmel mindenki előtt. Onnantól a Ferrari pedig már látványosan visszaesett, a Merci pedig feljött. Ettől függetlenül az igaz, hogy a Ferrari sok csapat, és vezetői hibát követett el.
  • F1rajongo
    Ezt rosszul tudod. Az FIA a mercit szívatta meg a legjobban, mert ők pattogtak a legjobban. Az FIA a versenyzők egészségét akarta védeni, de ez a csapatok érdekei ellen volt, főleg a mercié. A Ferrári saját magát szívatta meg, a rengeteg egyéni, de főleg stratégiai hibákkal. Amúgy én is sajnálom, hogy nem lett izgalmasabb VB-i verseny, ezt az évadot Max tarolta a RB-al.
  • Sippie
    Kár,hogy a FIA visszahozta a meccsbe a mercit, és megszopatta a ferrarit, a sok hátfájásos rinyálás után. Pedig remek szezon lehetett volna Lecrerc és Max között.
  • lac coo
    Fejből mondtam fene tudja.... :) De annyira nagy alázás nem volt az tuti, pedig nem vagyok Ocon rajongó :DS
  • IXEMGabeo
    És volt mikor Ocon nem egyszer még hátráltatta is mikor kopott gumin ment holott Alo gyorsabb volt és aztán szépen hatracsusztak mindketten ez miatt... Minden csapattarsaval ezt csinalta
  • nearo
    amikor nem esett ki egyikük sem, akkor mindketten pont 8-8x végeztek a másik előtt...

szerk.: illetve a sprinteknek nem néztem utána, de az a talán 4 az nagyon nem úgy van
    Utoljára szerkesztette: nearo, 2022.11.20. 19:46:29
  • lac coo
    Hát azért nem.... amikor nem esett kia Alonso akkor se igen tudott mit kezdeni versenytempóban Oconnal..talán 4-szer végzett előtte ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.11.20. 19:11:28