182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ez az alonso mekkora már, kezd szimpi lenni a srác XD -
4 nyelven -
Valaki segítsen légyszíves, hogy honnan tudom leszedni Shumi nagy versenyét, mert meg szeretném lepni vele a barátnőmet. -

-
Ha még reggel szóltál volna akkor feldobtam volna. :) -
kedvencem -
Közben megtaláltam:Michael Schumacher overtakes Barrichello Brazil 2006
Ezt a versenyt honnan lehetne leszedni? -
2006-interlagos?:) aszem videán van videó,amikben benne van ez a érsz,MS-re keress rá -
Ha már palik akkor azt be tudja valaki rakni amikor Barichellónak szinte könyörögnek, hogy Schumacher mögötted van. Hallod Rubens Scumacher mögötted van és te versenyben vagy. (vagy valami hasonló) És utána Schumacher megelőzi? -
Palik László - Alonso Vs Schumi - Imola - Utolsó kör -
1x volt szvsz -
a kutyát nem érdekli ez a kép kb 5x volt már, a futam elött elöször még elment..... -
msgreg #61813 A képet sajnos nemtudom beszúrni
-
msgreg #61812 MES -
msgreg #61811 -
G_ArchAngel #61810 lehet idős vagyok már, de ha Palik kinyítja a száját, akkor sokminden eszembe jut, amit magam előtt is szégyenlek -
Uhhh... hát azt az iTV-s közvetítést inkább hagyjuk. 7végén a futam felét azon néztem. Ha pályán nem lettek volna érdekes dolgok, akkor a két kriptaszökevényen bealudtam volna. -
Amugy nekem teljesen mindegy ki a kommentár, látom h mi történik, ha akarom nézem közbe a gépen az időket, s minden futamot leszedek angol is ( Martin Brundle ) -
G_ArchAngel #61807 szerencsére tudom ITV-n nézni, ahol sajnos 3 alkalommal van reklám, de olyanok közvetítik, akik már láttak F-1 futamot... -

még egy olyan embernek is átjön az izgalom,akit teljesen hidegen hagy az egész -
engem nem zavar,hogy poénkodik,kérdezték már gyulát eről,és azt mondta,hogy elég jó barátok ilyenekhez,és akkor már a vaksága miatt inkább gyula menyjen mint ő,amikor öszekeveri a csaptokat még akor is,amikor ki van íva versenyző neve,meg fordítva mond dolgokat,de szerintem meg mindketten maradjanak -
Mert wéber szakértő:) s írásokat is publikál, de mint kommentár messze van Paliktól... Soan Marinoi nagydíj utolsó kört amikor Alo-Sumi küzdött s ahogy Palik leközvetítette a hidg kiráz amikor ujra megnézem... lehet h Palik mond hülyeségeket a nagy akarásban, de ha jó akciót kell közvetítetni akkor ő a legjobb. -
G_ArchAngel #61803 Alapvetően egy médiaféreg: dilettáns a Forma1-hez, hülye a normális beszédhez, udvariatlan a nézőkkel, bunkó a társával...
Elnézést, de gyerekek is nézik, akiknek délután nem biztos, hogy egy ekkora paraszt degenerált szövegéből kellene újabb ismeretekre szert tenni... -
Vicces azért ahogy oltogatja Gyulát.
De a Wéber Gabi 10x felkészültebb és korrektebb. -
DJ BP #61801 elsőként Gyulát takarítanám el...
Palikot csak akkor, ha előtte bizonyít valaki a fülkében -
Egy dolog azért kiderült az első futamon :
Semilyen szinten nem érezte meg a büntetést és az egész hercehurcát a Mclaren.Az egész bírósági ügy és felhajtás nem ért semmit...
Remélem,hogy idén sem lesznek világbajnokok! -
miért szidja mindenki palkot,én nagyon bírom,ahogy üvöltözik:D -
úristen:D Alonso tv-zik,Kimi alszik,mi jöhet még?:D -
G_ArchAngel #61797 ha Paliknak ez ilyen jól megy, akkor nyomhatná aktívabban - legalább soha többet nem kerülne az F1 kommentátori fülkébe, megváltás lenne az országnak és Gyulának... -
4.ek lettek végül? még ehyik nap néztem amikor beszélt és dobogón álltak, de nagyon szép eredmény ez, s ők a legjobb magyarok... le a kalappal előttük. -
msgreg #61795 A ferrarik kiesését ez a kis apróság okozta:D
http://www.goldengate.hu/index3.php?ste=kismalac&c=g&gs=kismalac&gc=kepek&gg=&gn=4915&vv=voted
Nem volt véletlen ez egy ez a Merci bosszújának első lépése a tavaji pereskedés miatt MES-t mindenkinek:XD -
Érdekes visszaolvasni 400 postot.
Páran kicsit leragadtak M.Schuminál... Túl kellene lépni...
Palik azért nem közvetített mert az olaszországi sprint-Világkupa-futamon versenyzett (negyedikek lettek)
Botrányos bemutatkozás volt a Ferrarinak.Kimit sajnáltam mert nem rajta múlt (akárhogy is nem tetszik itt egyeseknek) míg Massa ismét bizonyította,hogy átlagos pilóta.
Hamiltonon semmmi nyomás nem volt (akár nagyon sokszor Schumin) így eléggé könnyű nyerni.Majd ha versenyben lesz Kimivel netán a BMWkel meglátjuk hányszor fog hibázni.
Kovától többet vártam volna dehát majd bele jön.
A Renault eléggé gyenge csak Alonsónak köszönhetik,hogy gyűlnek a pontok .Nélküle sehol nem lennének... -
oké, akkro nem fárasztom magam:) -
Nemis úgy volt, Ron rossz gombot nyomott meg véletlen az ECU vezérlőpanljén
-
nem aludtam el
csak elment a net két napig :(
sux fibernet... -
Fernando Alonso a negyedik helyen ért célba az Ausztrál Nagydíjon, míg Piquet nem tudta befejezni a versenyt. A kétszeres bajnok nem sokkal a befutó előtt vette vissza a pozícióját Kovalainentől, aki véletlenül megnyomta a sebességkorlátozó gombot. Briatore ekkora egy pillantást vetett Ron Dennisre. "Nagyon tetszett Ron arckifejezése."
"A kivetítőn láttam, hogy a McLaren hogyan reagált arra, hogy Heikki megelőzött. Miután sikeresen visszaelőztem, újra figyeltem a reakciókat. Kihasználtam a lehetőséget. A McLaren gyorsabb nálunk, így nagyon boldog vagyok, hogy sikerült." – idézi az AS a spanyol pilótát.
"Nagyon örülök, mert mindenki a hetedik-nyolcadik helyre várta a csapatunkat. De nem várhatunk mindig hasonló eredményeket. Lehet, hogy Malajziában nem tudunk pontokat szerezni, ha a McLaren, a Ferrari és a BMW versenyzői is célba érnek. Az időmérő teljesítményünkön javítani kell. Más körülmények mellett nem tudtunk volna ilyen jó eredményt elérni."
Ez egy vadállat hogy ha a kivetítőt nézte egyenesbe:D -
Engem az hidegen hagy melyik pilóta mit sír vagy nem, saját maguknak biztos igaza van, az h másnak nem tetszik... a stílusok alapján szurok ki valakit, Kimi, Alonso, Montoya, Hamilton, Sumi nagyon tudják csapatni ha kell és van alattuk olyan vas amivel lehet. -
Alonso most is vitázül csapatta szvsz...nem csípem mert nem, de tökösen vezet az ziher.
Igaz tavaly néha túl tökös is volt,..ami már nálam a ló másik oldala (Magny Cours-Heidfeld, Spa-Hamilton) -
és így kell ezt csinálni,nem sínautók ezek,hogy egymás mögött menyjenek végig,ha már 2 ember ilyen bevállalós(az elejében) az már jó -
általában aki először fordul el az mindig ad a mezőnynek:)