FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sumi!!! 91ben elsõ Benettonos verseny 5.hely..ilyen amatõrõk között,mint Prost,Senna,Mensel

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

nagyon jó kis verseny volt: eseménydús, izgalmas, ha így folytatódik akkor igencsak jó F1-es szezonnak nézünk elébe. Kimi nagyot ment, Alonso és Button is jól nyomta. Egy hét múlva pedig Maláj Nagydíj.

BuzzFuzz
Akkor csináld utána... nagyokos

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

BaliBoy
Szerintem ez pont nem tesz naggyá egy pilótát, hogy semmi másnak nem tud örülni csak a gyõzelemnek.

Amúgy nem tudom miért kell most Raikonent annyira nagyítani. Az elsõ 2 körben sikerült neki 10-12 helyet elõre ugrania a nagy kavarodásban. Tehát 55 kör alatt mindössze 7-9 helyet tudott feljönni! Ha az elsõ két körben nem sikerül elõre ugrania akkor nem állt volna a dobogóra. Éppenhogy pontszerzõ lehetett volna max.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Azér jó látni hogy a rönó hozza a tavalyi formáját, fisco alatt szétesik mindig..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
nem ittam majdnem 1 napja de akkor csak 1 pohárkával, elötte meg kedden 1-et, szal méregtelenítek éppen 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Max7
és ápropo nagyon vártam ezt a versenyt mert mostmár nem aktuális az az undorito header 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Istencsászár
maradjunk 20 secnél, mer biztos jobban nyomta alfonso akkor! 😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ezért nem leszel Te sem és én sem teljesértékû ember - többet iszunk, mint amit a májunk lebont...😛

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
te inkább az üres üvegeket számold 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Max7
nem olvastam vissza mert hirtelen megnõtt it a hozzászólásszám de azért azt érzitek hogy a meki ottvan a konstruktõri pontokban a rönócska mellett 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

BuzzFuzz
jaj maradjál már a hülyeségeiddel...

Azt számolgattuk, hogyha nem szakad le a McLaren felfüggesztése, akkor Alonso egy vagy két kört kapott volna Kimitõl?

talán csak egyet...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
😊) és a McLaren gyors, merci gyors Kimi elképesztõ, csak maradjon meg ez a tendencia...

REALista
Szerintem a mások sem örültek volna az élcsapatok közül a helyében!Go Mclaren!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Punker
meg alkoholistává 😊

+ lehet ezér tnem lesz VB soha, nem elég taktikus.....

Bandee1987
Nem volt semmi verseny. Az autónk jó volt, csak a taktika nem eléggé. Mind1, én örülök a 2. helynek is, hisz ez csak 2 pont lemaradást jelent. Azt a rohadt sûrített levegõvel teli palackot meg csináljék meg, mert igy fontos pontokat veszütnk el a konstruktõri versenyen!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

BuzzFuzz
Kimi 21. helyrõl indult 3. lett, más kitörõ örömmel ugrálna a dobogón, de õ nem örült, mert neki csak a gyõzelem az elfogadható!! Ez teszi õt naggyá 😊

Punker
az a durva ogy akkro még csak 6-an és nem 8-an kaptak pontot, amúgy nem tom.

BaliBoy
Én egy elkötelezett Ferrari szurkoló vagyok, de amit el kell ismerni azt el kell ismerni. Alonso nagyon jó pilóta, megérdemelten gyõzött.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kié az elsõ versenyen a legjobb helyezés rekord? Azt tudom, hogy Raikkonen 6. lett elsõ versenyén. Volt valaki, aki jobb helyezést ért el nála az elsõ versenyén?
desigo
szemetek..
BuzzFuzz
Bár utálom Alonsot de minden elismerésem a mai teljesítménye elött

Jaja Rosberg megmutatta hogyan kell elõzni.Raikonen meg megcsinálta amit tavaj végérõl dobogóra!
Cream78
qrva szájba ba..ott RTL Klub Faszomat se érdekli a foci miért kell a nyilatkozatokat lehagyni!

desigo
Kimi lehet,hogy alázott volna mindenkit ha az elsõk közül indul...
Amse
nagyon jó verseny volt!grat Alonsonak(mondjuk a kezét eltörném amiért már verseny közben is mutogat 😊), MS-nek meg, Kiminek is nagyon szépen mentek.
Ahogy sejtettem Nico is nagy arc lesz 😊

raikonen megin megmutatta mit tud 😄DDD

rosbergbõl lehet vmi...sztem..
asfa
mák?azé ezt nem mondanám

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

ami itt senkit sem érdekel asszem

Massát én is sajnálom ha nincs az a jobb hátsó kerék akkor õ akár még a 2. is lehetne.
REALista
Nem nyiratkozom!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Aha "mák" ... lol <#mf2><#alien>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Amse
nehülyéskedj jön a focimeccs <#levele>

gabber_saviola
jah az hol van?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hát azt elkummantották keményen

sumi
mitõl??most mákja volt......több nem lesz....remélem..

Punker
nyilatkozatok?

asfa
ja nekem is a kedvencem!

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

desigo
Nekem a magyar a kedvencem!!!

alap...
Punker
az örök kedvenc 😊

<#worship><#worship>Grat Alonsonak Bebizonyitotta hogy mitõl lett vb!<#worship><#worship><#worship>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

RelakSfromhome
Nekem a kedvencem a monakói verseny, a szûk pályáival 😊 Google-ön meg is lestem, de sajna a pálya felénél van egy illesztés, ahol jó 20 méternyit elcseszték a képet 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
mekkora kölyökpezsgõ 😊

asfa
:SD😄:ad.as

desigo
hmmm

kis szöszi szerelõ csaj a Ferrarinál
nyami😊))
ÁjjLe BoBBi
...és eljõ az idõ mikor nem a 21. helyrõl kell indulnia és agyonver mindenkit...ámen
nagyon jó szezonnak nézünk elébe

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Huh... Hirtelen azt hittem, hogy olajkutat formazo kupat kapnak <#idiota>

Ja ,hal istennek nem kell többet varni,en mar honap szeretnem folytatni