182273
  • Istencsászár
    Alonso beröffenti majd a Rönót esőre azt mehet a tánc:D
  • Ashyn
    Itt megnézhetitek: http://weather.msn.com/tenday.aspx?wealocations=wc:MYXX0031
  • Ashyn
    Eső lesz Sepangban, jelenleg 80% esélyt adnak rá
  • guardian hero
    Simán lehet egy debug funkció amit elfelejtettek kikapcsolni.
  • MaSzKa
    minek kellett 2 ember navigátornak?
  • Bandee1987
    Ja, lenne eksön, meg lenne sok halott.
  • Dodo55
    Ha a hír igaz, akkor nem.
    Bizonyára nem egy magasszintű nyelven programozták a rendszert, ahol durva esetben egy bug okozhat talán ilyet. Valószínűleg valami nagyon alacsony szintű, assembly, vagy ahhoz hasonló nyelven. És ott meg az van, hogy amit írsz, azt fogja csinálni a program, semmi mást. Igaz ami 1 sor mondjuk basicben, az assemblyben akár több tíz, vagy több száz.
  • madmanic
    ilyet én is találtam a nyomozói képességeimnek köszönhetően:

ctrl+alt+del winfosh rajtautomatika...

baromság...
  • b-type
    sztem ez akkora fals hír mint állat :))
    Frankón hangzik...de sztem elég érdekes lenne ha onboard felvételeken a rajtoknál mindkét McLaren versenyző kombót nyomna a kormányon, sztem elég marha nagy támadási felület...amire ráadásul valszeg örökös eltíltást kapnának az F1-ből, mivel nem megmagyarázható.
  • Dodo55
    Van elég programozási ismeretem ahhoz, hogy azt mondjam, hogy egy ilyen rendszernél nem lehet véletlen hiba az, hogy 3 gomb együttes lenyomása előhoz egy tiltott funkciót, aminek ráadásul benne sem kéne lennie a programban.

Eleve mivel ez nem egy szabványos platform, a kormány bizonyára valami nagyon speciális bemeneti eszközként működik, gondolom azzal is meg kell szenvedni rendesen a programozónak, hogy 1 gomb lenyomása 1 valamit csináljon, nem hogy azzal, hogy 3 gomb valami olyat csináljon, amit elméletileg nem is tartalmazhat a program.
  • Istencsászár
    Bár már nem nekik szurkolok, de NEM Ron tervezte a elektronikát, nem is a McLaren. FIA felügyelte tesztelte, ha volt hiba benne vagy találtak a tesztek során javították korrigálták... sok a mende monda, de ezek csak beszólogatások, alapjuk nem volt, 1szer megemlítették azóta kussolnak róla mert nincs miről beszélni.

Gondolod hogy a tavalyi év után még mer valamit csinálni a mekláren? főleg h figyelik őket ezerrel... ( biztos van simli meg biztos kísérleteznek az autóva, feszegetik a szabályokat, de az ECU mindenki számára elérhető cucc, igy semmi sem lehet titok )
  • a.carkey
    Ilyen autók kellenének ...
    ... meg ilyen pályák ...

... és lenne itt eksön! :D

Semmi extra kütyü, csak racing.
  • BigReaper
    Ja! hajrá ferrari!
  • BigReaper
    nemtudom pontosan, meg lehet hogy mar volt is rola szo, de a téli teszteken asszem Trulliék jottek rá, vagyis a Toyota egyik tesztpilotaja, ha 3 gombot egyszerre nyomsz le az uj MESen akkor rajtaautomatika indul be! Persze ezt "senki sem" tudta! Felülvizsgálták, és korrigálva lett a probléma, mondta Mclaren is hogy meglepő volt.... ennyit a mclaren es ron denis meg a többi ezüstnyil dolgozotol meg fantol!!
  • a.carkey
    Induljunk ki abból, hogy Hamilton mit összebénázott a tavalyi szezon utolsó versenyein. Ahhoz képest most jól ment. Míg Kimi az utolsó versenyeken ledolgozta a hátrányát és bajnok lett. Most Hamilton indított jobban, Kiminek annyi minden összejött, mint a Ferrarinál az elmúlt 3-4 évben összesen. Viszont ha azt vesszük, hogy a tavalyi első nagydíj megnyerése után mi történt Kimivel több nagydíjon át, akkor miért ne lehetne most pont fordítva. Szerintem a pechszéria tavaly a vb megnyerésével véget ért nála.

Ha műszaki gondok miatt esik ki a fél mezőny a jövőben, a Mekinek meg meg se kottyannak a versenyek, akkor persze megint lehet majd gyártani az összeesküvés elméleteket. :D
  • Count Adyn
    Persze, nem azt mondom, de abban a pillanatban lett volna rá esélye, mert addig nem volt :) Amikor 5 körrel a vége előtt leáll alatta az autó az első helyen, az fájt volna igazán:S
  • Istencsászár
    Na azért túlzásokba ne essünk... Kimi nem nyert volna attól távol volt, 2. hely is necces, 3. talán, de ha nincs egy sc sem akkor esélytelen erőből, beragadt csomo ideig Barichello mögé ott sokat bukott... jó a Ferrari és Kimi... lehet h 2005ben Fisco ellen bejött neki h nyert ( mondjuk az a kocsi még a mostani Ferkánál is gyorsabb volt ), de ma már ilyet nehéz lenne megcsinálni, főleg ha a két top csapat pilótái állnak az élen.
  • Count Adyn
    Hát jah:/ Kimi meg ott a harmadik helyen volt, ha eltud menni és tudja tartani Hamiltont esetleg, akár nyerhetett is volna, 1 kiállás volt hátra neki is. Abban a pillanatban Kimi ugyvolt vele hogy ő nyerni akar, leszarja a pontokat:D Nem tdom elítélni ezért:)
  • Istencsászár
    Kár ezt Kimire rávarrnai, a Ferrari nem ugy ment egész hétvégén mint egy címvédő, szét volt esve ott minden s mindenki.
  • Istencsászár
    :)) Persze a Ferrari miatt, ezért lett vb akkoriban:), teljesen jó h lekorlátozták igy egy tényezővel kevesebb... a motrok naggyából egy szinten vannak, ez jó, kevés az elfüstölés ez is nagyon jó... tudod az a lényeg h minél inkább a pilóta érvényesüljön, de még igyis teljesen mindegy az esetek többségében amikor 1-2 mpvel jobb autók köröznek a pályán és ez mondjuk 2-3 csapat a többiek meg futottak kategória... ezért kell az aero maximalizálása, butítása... hosszú folyamat, sok évbe tellik mire ezeknek együttesen lesz eredménye, de remélem lesz.
  • BaliBoy
    Ehhh... csak kicsit hamar kezdte el. :)
  • a.carkey
    Hö :D

(Mondja ő, aki pár verseny után otthagyta a Brabhamet és 1985-ben a VILÁGBAJNOK autóval kaki nagy szezont produkált ...)
  • G_ArchAngel #61837
    Nem tudom, hogy egyesek emberek miért kritizálják a finnt, aki már korábban megmondta, hogyha megunja a Forma 1-et, akkor rallyzni szeretne...

• Kit--Kat
    Tavaly kett bevezetve... NEm tudom mi értelme, elvileg a forma1 a topról szüól, vicces, hogy visszafolytatták, mert a Ferrarinak jól ment. A következő lépés az lesz, hogy a végsebességet is megállapítják 260-ban... Onnantól letilt mint a német limuzinokban.
  • passatgt
    akkoriba nem volt korlátozva fordulatszám?
  • bardocz
    de még így is csoda,hogy kibírt enyit,szerintem enyit egy F1-es motor se pörgött még,egyedül a brabham bt52 volt hasonló,csak az ennek a felét nem bírta ki,mert megolvadt sima versenybenzinel
  • Istencsászár
    a motornak 2 hétvégét kell kibírnia, nem bírta volna, ott mindent maxra tekerhettek hiszen utolsó futam volt...
  • bardocz
    a kocsi év közben tényleg nem a legjobb volt,de arra a futamra olyan motort csináltak,ami folyamatsoan bírta a 20.000+ terhelést,és szerintem ez volt a legjobb,ha egész évben ezzel mennek,akkor nagyon csúnyán alázta volna sumi az egész mezőnyt,és amúgy Kimi-nek sem volt esélye,csak tudta tartani:P
  • Count Adyn
    Az még itt van a fejemben:D
    "És felmászik a falra!!!" :DDD
  • passatgt
    egyik legszebb pillanat, amikor todt odaállt a defektnél nézni kerékcserét:)
  • Istencsászár
    Kiminek sem volt esélye:) amugy jó volt az a Ferrari idény felétől, de nem a legjobb, Sumi hozzá tudta adni a plusszt amit a kocsi maximumra tekerése után kellett, s egy jót autózott tét nélkül.
  • bardocz
    a valaha volt legjobb pilóta a legjobban megépített F1-es autóval
    és csak Kimi tudta tartani,többieknek esélye sem volt semire
  • bardocz
    angol kommentár kurvára élvezheti,hogy közvetítenie kell,mint aki a halálos ágyából közvetít:D
  • ladarevolution
    kis visszaemlékezés: :) tényleg zsír volt...
    http://www.youtube.com/watch?v=6wcSV06DXz4&feature=related
  • bordy
    ez az alonso mekkora már, kezd szimpi lenni a srác XD
  • N o N a m e
    4 nyelven
  • Magic Boy
    Valaki segítsen légyszíves, hogy honnan tudom leszedni Shumi nagy versenyét, mert meg szeretném lepni vele a barátnőmet.
  • BaliBoy
  • BaliBoy
    Ha még reggel szóltál volna akkor feldobtam volna. :)
  • bardocz
    kedvencem