FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbert Haug szerint elkepzelhetö,hogy a Michelin megis marad!
Talan Suminak ott ment el az elsöhely,mikora futam elött az FIA egyel kevesebb kört irt jova,mint amit az idömerön futott,vagy ami biztosabb,az utolso kiallasa 1 mp tovabb tartott mint Alonsoe.
Lteebee
Idegesen vezet, az biztos.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Roolcsy
Azért látszott hogy Alfonso ideges volt, hogy kalimpált már a lekörözendõknek! még jó hogy nem hibázott az idegeskedése miatt!

Palik katasztrofa,tegnap Sumit dicserte a vegtelensegig,ma meg Alonsot,meg jo hogy nem latta a LiveTiminget mit szolt volna Rosberg körihez!
Te jo isten,most neztem csk Nico.-nak az elsö körben szarnyat csereltek,ha ezt levonom,igen csak dobogos a teljesitmenye,elsö versenyen gratula,gratula.
Lteebee
A Williams végre megszabadult a csajozós autók gyártásában éllovas kolonctól, grat nekik.

Ez az egykiállásos dolog bejöhet michelinnel a továbbiakban is, akkor viszont reszeltek a bridgestone-nak.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

JGTC
Honda elcseszte a boxban, meg a teljesítmény sem volt a várt. Williams viszont nagyot lépett elõre. Legjobb privát csapat a gyáriak közt!! <#worship> Webber <#worship> Nico <#eljen>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

uncsi<#oooo> már ez az Összeesküvés elmélet mi szerint Alonsoval kivételeznek..
gyakorlatilag semmikép nem érné meg egyik csapatnak sem ha mindig elcseszné az egyik autóját...
A másik: Szerinted ha valóban ki akarnának szúrni Fisicoval akkor miért hagyják hogy kiesenn holott akár annyit is tehetnének hogy lassabbá teszik az autóját aztán probálja utolérni Alonsot?!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Nagyon jó meccs volt, én is csak azt sajnálom, hogy lecsúsztunk az elsõ helyrõl 😞 Még az is lehet, hogy új kedvencem született, Rosberg nagyon ment ezen a meccsen 😊 Kiváncsi leszek mit produkál majd az elkövetkezõkben.

Palikot alapvetõen bírom, de azon én sem tudtam elsülni amikor mindig benyögte, hogy Alonso korábban fékez LOL 😊)) Aztán rájött talán azért mert elõl megy 😊

UI: További jó szurkolást!

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

oneal1
Hát sajna lecsúsztunk az elsõ helyrõl!😞
Na de majd legközelebb!!Mostmár legalább látni lehetett az erõviszonyokat úgyhogy meglehet nyugodni!!
Massa-t sajnálom kicsit...nemtudom mit csinált ott amikor kipördült!
Rosberg elõtt le a kalappal!!!

A Palik meg egy akkora állat hogy nemigaz!!Át is kapcsoltam a németre, mert ezt már nem bírtam hallgatni!!

ennyi😄

!Forza Ferrari!

Kit--Kat
Ésss ígggggen utánanéztem Baghetti 1961 francia nagydíj. Király vagyok, vagy király? 20év ide vagy oda ez nem sikerült😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

De megcsinálta
Kit--Kat
A helyes válasz Giancarlo Bagetti 1958ban talán, Von Trips halála után ugrott be a csapatban és 1. lett élete 1. futamán.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

oké igy is nézhetjük

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Punker
vigyázz ember ha az én oldalamra állsz kitagadnak a Punker által banratettek klubjából 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gabber_saviola
11. Vitantonio Liuzzi !!!!!4

legközelebb az elsõ nyolcba vele -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Snecie Smicie
egyébiránt tényleg érett neked a büntipont.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Punker
õ is olyan mint kimi vonza a technikai gondokat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Snecie Smicie
bocs..de ettõl függetlenül a 2. versenye volt neki az ahol 5. volt, és itt most az elsõrõl volt szó.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

fifi
OFF:
emlékeztetnélek a torrent topikos okoskodásodra, érdekes mindig más a hülye...
ON:
A Rosberg gyerek hol versenyzett ezelõtt? Tehát az autósport melyik ágában? Mert nem volt semmi amit mûvelt.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Massát leszámítva semmi mákja nem volt egyébként ///>>KIMI<<\\\ -re gondoltam...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Snecie Smicie
Fisichella nem sok élvezetet lelhet a Renaultnál való versenyzésebn :<(

Ja! és nem benézni szoktam hanem megnézni,egyébbként meg azok egyike vagyok itt aki 25 éve követi figyelemmel az F1 et és nem hallómásból írogatok össze-vissza

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Punker
nem a kedvencem nyert? ember olvass már pár évet vissza mióta komálom Alonso-t.....

Snecie Smicie
egyébként igazad van, Olaszországban ötödik volt, de az már hiavatlosan a 2. versenye volt 😉

Punker
ezt most találtam 😊

"Tudjátok mi a hasonlóság a Bahrain és a Hungaroring között? A por és a homok! És mi a különbség. Szinvonalasabb és korekt lelátok vannak!!!!!!!! "

BuzzFuzz
Menj orvoshoz, azért mert nem a kedvenced nyert, ideges vagy és nevetséges indokokkal büntetõpontot adsz mindenért... itt vitatkozni se lehet, mert aki vitázni mer sz igy jár... rossz lehet neked nagyon

<#levele><#levele><#levele>

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Snecie Smicie
ettõl még az elsõ versenye volt neki, függetlenül attól, hogy a Jordannel vagy Benettonnal.

Istencsászár
Honda - Talán gyors, de versenyen ahogy gondoltam hozza a szokásos formáját szvsz lassú!
Ferrari - Nem rossz, de majd elválik!
McLaren - Jobb mint amire bárki is számított volna!
Rönó - Hozza a tavalyi formát Alonso alatt tökéletes, de csak alatta!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Téves az infód,spa csak beugró volt egy jordennal,ami nema legelsõ verseny..azthiszem rögtön utánna volt az valamilyik pálya amikor már a benetton leszerzõdtette és elsõ versenyén az 5. volt,de ha gondolod visszakeresem a vidokazit

Punker
szeretnél csatlakozni az elõzõ 3 emberhez?

Snecie Smicie
mert a flémben a normális betüméret nem tünik ki..

Punker
többször szóltam hog ymoderáld magad, nem voltál képes rá, most 3-a tkaptál mint a többiek, legközelebb repülsz.

Punker
és miért is kell ordítozni?

BuzzFuzz
Normális vagy Punker? 3 büntetõpont egy véleményért.. ez legyen a legnagyobb örömöd hátralévõ életedben !!

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Snecie Smicie
ezt nagyon benézted.
MS csak a belga nagydíj idõmérõjén szerezte meg az 5. helyet , utána a versenyen váltóprobléma miatt kiesett rögtön az elsõ körben.
Erre jó példa Villeneuve, aki elsõ versenyén 2. lett 96-ban.

Punker
1. Fernando Alonso SPA Renault M 1ó29:46.205 57
2. Michael Schumacher GER Ferrari B + 1.246 57
3. Kimi Räikkönen FIN McLaren-Mercedes M + 19.360 57
4. Jenson Button GBR Honda M + 19.992 57
5. Juan-Pablo Montoya COL McLaren-Mercedes M + 37.048 57
6. Mark Webber AUS Williams-Cosworth B + 41.932 57
7. Nico Rosberg GER Williams-Cosworth B + 1:03.043 57
8. Christian Klien AUT Red Bull-Ferrari M + 1:06.771 57
9. Felipe Massa BRA Ferrari B + 1:09.907 57
10. David Coulthard GBR Red Bull-Ferrari M + 1:15.541 57
11. Vitantonio Liuzzi ITA Toro Rosso-Cosw. M + 1:25.992 57
12. Nick Heidfeld GER BMW-Sauber M + 1 kör 56
13. Scott Speed USA Toro Rosso-Cosw. M + 1 kör 56
14. Ralf Schumacher GER Toyota B + 1 kör 56
15. Rubens Barrichello BRA Honda M + 1 kör 56
16. Jarno Trulli ITA Toyota B + 1 kör 56
17. Tiago Monteiro POR MF1-Toyota B + 2 kör 55
18. Takuma Sato JAP Super Aguri F1 B + 4 kör 53

--------------------------------------------------------------------------------

19. Yuji Ide JAP Super Aguri F1 B + 22 kör mûszaki 35
20. Jacques Villeneuve CAN BMW-Sauber M + 28 kör motor 29
21. Giancarlo Fisichella ITA Renault M + 35 kör hajtás 22
22. Christijan Albers NED MF1-Toyota B + 57 kör mûszaki 0

BaliBoy
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Egyébként kíváncsi lennék, hogy valójában mi történt Massa-val. Por, vagy mûszaki liba?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Talán az a +1 környi nafta hiányzott a gyözelemhez,amit nem tankolhatott vissza az idõmérõ után

SLICK
Remélem Raikkonen jobban belehúz a továbbiakban -.-
azért nem volt semmi így behozni a többieket... így tovább

Punker
banyek tényleg állj le az ivással 😊

Mármint Alonso?
az lett volna a reális, csak mákja volt...😛

Massa és Ross Brawn elszámolta a megpördülést Alonso elõtt, majdnem sikerült nekik, de sajnos Alonso túl lassan jött...😄DD

<#idiota><#idiota><#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

Bandee1987
Nico Rosberg viszont milyet lenyomott már...nem semmi a kölyök.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

fifi
jajjj, ne legyél már ilyen gyerekes.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Istencsászár
Nagyon jó volt... minden szezon eslõ versenye ilyen jó, azt ellaposodik, marad 1-2 csapat akik kiemelkednek és jönnek az unalmas ide-oda alázós versenyek...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
amúgy tényleg durvák az "él" csapatok Monty lassu volt, Massa elszúrta + a felszerlés is behalt, Fisi alatt behalt a gép, érdekes.....

Bandee1987
jaja, alig mult el a mostani verseny, mindjárt jön a köv 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ellenben nem az a baj Palikkal, hogy hülye hanem, hogy szaporodik is...😞((

http://gaborszantai.co.uk/

szvsz ott végzett volna valahol montoya melett . Nagyba segítette most a taktika...