182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Massa behozná a lemaradást
Behalok az emberenXDDD Mekkora alibikirály...
Idéznék belőle:
"Bárkinek lehet rosszabb napja. Az évad elején a dolgok ellenem fordultak."
"Nagyon nehéz végig a határon autózni, és nagy tempó mellett mindig megtalálni az ideális ívet. De nem hiszem, hogy emiatt estem ki vasárnap. Már Ausztráliában is mechanikai problémák adódtak, és Malajziában is gondjaim voltak, de a kiesésnek semmi köze nem volt a kipörgésgátló hiányához."
"Massa kijelentése ellentmond a Ferrari állításával, akik vezetői hibának vélik a kicsúszást."
Ennyi... -
de csak azért mert Punker megnevelte a népet :) -
G_ArchAngel #62457 elnézve a többi F1 topicot (olyanokat, hol napi 20 post van minimum), messze az SG az egyik legkultúráltabb... -
Bala10 #62456
ez igaz:)
-
arra már rájöttem hogy ez az sg -
Persze miután Gille meghalt...
Utána meg ő lábát törte. -
részemről Fangio-t tisztelem, mint F1-versenyzőt.
amit ő anno elért, azokkal az autókkal, az sem semmi. -
Ma lenne 50 éves Elio de Angelis -
msgreg #62451 Ha tanul egy kis önuralmat,simán lehet világbajnok a gyorsasága legalábbis simán megvan hozzá. -
Én itt arra céloztam, hogy nem lettek bajnokok. Azért ne felejtsük el, hogy ott volt mellette Pironi is, aki szintén nyerhetett volna. Aztán ő sem nyert ... -
Na-na Gillel ne vegyük egy lapon Maszat Petit! 
HA nincs az a szörnyű baleset, valószínü 82-ben behúzta volna az első VB-jét, abban az évben újra erős autót rakott alá a Ferrari.
Szerintem Gille alul van értékelve a mai fiatalság körében, pedig bőven Senna-Schumi tudásu, minőségü, kvalitásu pilóta volt, és még egy kicsit több is. -
mert ez az SG és ha nincs mit fikázni akkor nem foglalkoznak a csapattal. -
Annyi az egész szitu, hogy Massa - különösen ha Alonso jön a helyére - úgy érzi az idei nagy esélye lehet, mert ha megveri Kimit, nem jön Alonso a helyére, és később, ha 2009-ben tényleg távozik, VB címmel a háta mögött nagyon jó esélye LEHET egy nagyon jó szerződésre, pl. a Renaultal, sok pénzért. Ezért is nyomja, hajtja. Sajnos azonban a kipörgésgátló miatt most inkább - különösen az elején - a pontokra kéne hajtania, míg megszokja a kocsit, amit már máshogy kell vezetni, mint tavaly. Ezt kéne megértenie, és utána jönnének az eredmények. Hátránya nem jelentős, szóval nem kell temetni, de tény, hogy kevésbé VB esélyes versenyző mint Kimi vagy Hamilton. Szerintem gyengébb eresztés, mint Kimi -, de semmiképpen nem gázabb, mert tényleg tehetséges. Kérdés, hogy beváltja, vagy megragad egy Alesi/Alborteto/G. Villeneuve/Pironi szinten, vagy tovább lép egy Rosberg/Mansell szintre, és legalább 1x bajnok lesz. Az autója jó, már csak neki kéne feljavulnia. Hátszele is van. Nem tudom mi lehet a gond. De mivel ez technikai sport, nincs lehetőség javításra, ha valaki kiesik egy versenyen/időmérőn, így ehhez kell/kéne alkalmazkodni.
Más.
A BMWk tényleg nagyon jók. Kiváncsi leszek, hogy mikor érik be igazán az autó, mert rég nem volt három nagyon is versenyképes csapat, amelyik akár a VB győzelemért hajthat.
Kiváncsi lennék, hogy Alonsoék új autója - ha jön - mennyivel fogja megdobni az esélyüket a győzelemre. -
G_ArchAngel #62446 Stefano Domenicali aggódik azok miatt a pletykák miatt, amelyek szerint a Ferrari idő előtt el akarja bocsátani Felipe Massát. A Ferrari már cáfolta, hogy ez szándékukban állna, de a csapatfőnök úgy véli pszichológiailag rossz hatással lehet a brazil versenyzőre a híresztelés.
„Az a probléma, hogy Massa a déli temperamentuma miatt szenved ezek miatt a pletykák miatt. Talán Vettelt is zavarják, nem tudom. Ha Räikkönenről mondanának ilyeneket nem aggódnék mert róla minden visszapattan. Felipe azonban érzékenyebb." - idézi Domenicalit a Motorsport Aktuell.
-
"te kezdted el a fölényeskedő stílusoddal személyeskedve..."
Nem írtam fölényeskedő hangnemben, de ha akármelyik hsz.-em annak tűnt akkor elnézést, nem akart az lenni. -
"Én azt mondom,majd a végén kiderül!!!"
Úgy legyen!
-
DJ BP #62443 Ferrari elismerte, nem műszaki hiba volt
Massa korábbi főnöke, Peter Sauber, aki három idényben is alkalmazta őt, egyáltalán nem lepődött meg a brazil hibáján Sepangban.
"Ha a dolgok nem mennek simán, Felipe gyorsan szétszórttá válik."
Igen ezt többször láttuk, ennyi itt a lényeg...
Nem azt mondom én, hogy egy béna senki, de nem VB-re képes pilóta -
msgreg #62442 Én azt mondom,majd a végén kiderül!!!
Kiminek se úgy kezdődött az év,ahogy gondolta tavaj,a végére egy kis szerencsével,meg világbajnok lett!
Egyszerűen bizonyítani akart,és többet vállat be,mint ammennyit kipörgésgétló nélkül belehetett volna! -
miért nem a BMW-ről beszéltek vagy a Williamsről
utálom mikor a Renault Mclaren Ferrari van középpontba -
DJ BP #62440 te kezdted el a fölényeskedő stílusoddal személyeskedve...
Bocs, nem tudtam, hogy nyelvtanórán vagyunk, ,, h aki írta h mindenben jobb az önkéntelenül se mondott igazat.", nem a francokat nem, futambfejezések százalékában 3 azaz 3 az eltérés, most ettől már hitlen jobb fénben tűnik fel Massa? Na ne kötözködj -
kicsit túl van reagálva a massa ügy, mintha olyan elképzelhetetlen dolog lenne egymás után kétszer rontani...volt rá példa bőven! -
kinem xarja le massát -
G_ArchAngel #62437 

-
"hatökörkém"-met kikérem magamnak! Tanulj meg normális formában hozzászólni még ha csak egy fórum is amibe írsz!
Jó akkor Te nem tartod fontosnak, ez van.
"Te meg erre az egyetlen statisztikai adatra vered magad, hogy Massa nem rosszabb Kiminél?"
Nem, nem tudom mit olvastál egész idáig, nem arra, azt csak mondtam h aki írta h mindenben jobb az önkéntelenül se mondott igazat. (még ha nem is szándékosan)
Ezentúli hsz-eidre nem reagálok addíg míg meg nem tanulsz normálisan írni. Attól h olyat írtál ami nem igaz, attól még nem Én vagyok a "hatökörke". -
ha statisztikát akartok azt nézzétek ki hányszor esett ki műszaki / baleset / és pilóta hiba miatt, talán az értelmesebb adat. -
DJ BP #62434 hatökörkém, azért mondtam, mert a futam befejezéseket nem tartom oly fontosnak, tekintve, hogy Kimi alatt a Meki füstölt el csomószor...
Te meg erre az egyetlen statisztikai adatra vered magad, hogy Massa nem rosszabb Kiminél? -
Mondjuk ezt is már csak az nem olvasta sztem, akit nem érdekel az F1. :)
neten 4napra linkelni olyan mintha tavaly történne.
-
Bala10 #62432
-
Atttól , hogy máshol nincs ilyen miért nem lehet reklám ? :))))
De mindegy, nem azért írtam, engem nem zavar természetesen . -
Minek a rekláma? más F1es portálon ilyen kiveséző cikk nincs. -
Akkor évek óta reklámszagú :) -
G_ArchAngel #62428 mi?
évek óta így linkelem a Formabontót és Görbe Tükröt... -
Kicsit reklámszagú ebben a formában ....
-
na végre jól látod a dolgokat xD -
G_ArchAngel #62425 most már egy picit untat a Massa vs. Kimi téma...
inkább olvassátok a Formabontót...
-
-
Bala10 #62423 mikor lesz a kövi futam? nem írnátok át a bannert?
-
az atomreaktort vágom...bocs!:D -
nem mondanám,hogy nyalom Kimi seggét,de azt mondani,hogy Massa jobb pilóta nála...azért eléggé nagy túlzás,amióta elment Schumi azóta nincs favorit pilótám,csak az a lényeg hogy a ferrarié legyen mind2 vb,és ehez többet ad Kimi mint Massa,nameg nem Kimi lenne az elsőszámú pilóta,ha Massa jobb lenne,és szerintem ezt a csapatnál jobban tudják,mint itt -
A tényeket nem lehet meggyőzni, ez itt a lényeg... Nyilván, ha akkora potenciált látnak Massában, nem hozzák mellé Kimit, hoznak 1 futottak még pilótát. Schumi is az utódjának nevezte meg Raikot. El is kalapálta Massát az első évében, most meg folytatódik.