FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom,hogy elveszkedni akarsz,vagy ennyire pervez vagy!<#vigyor2> ,A vegen meg az Aguri pontot szerez.
Punker, Neked születésnapod van?

nagyon Neked rendezték ezt a futamot...:)))

http://gaborszantai.co.uk/

Jo lenne az a zseton,amit most amortizalnak.
Punker
uccsó 10 körre még esõt :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

David S. alig Suminak szurkol!
Mik derülnak itt ki ilyen korai futamon,valamit igen elrontottam gyerekneveles teren,a fiam Suminak szurkol!!!!
Sumi kicsit be van kavarodva,be ment a Toyotahoz.
Punker
ííííí bazzeee ez nem volt gyenge

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

REALista
SC újra bent!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
A Ferrarik elég gyengék most!

Punker
Palik hülyeségei hiányoznak, mert ezek nagyon idióták

REALista
De rossz!Webber kiesett!<#nemtudom>

REALista
Ez az!!!!!Bejött a biztonsági aútó!pápá Alonsó elõny!!!!!!!<#hehe>

Punker
na akkor most kezdje mindenki mondani: esõt esõt esõt :)))

SC megint jó ez :)

REALista
Jól van jön fel Montoya!!!:)

Valaki roncsderbit szeretett volna!
Punker
na ez jó kezdés volt SC bent :)

Punker
banyek ez a kezdés, és be akarják tiltani az abroncsmelegítõket......

Kezdek kiszeretni ebbol a Montoya gyerekböl!
Punker
bakker, én néztem ki a fejembõl minek csörög a vekker, kb 2 perc után rájöttem hogy F1 lesz :)

2000-et egyertelmüen a Merci vesztette el,ugye Barcelona,ahol megallt az uccsu korbe,enni eleg lett volna.A többi full igaz,igy gondolom en is. DE most joreggelt indulhat a futam!!!
NA RIADÓ!!! mingyá a futam...
Most hogy ismét megnéztem a 2000,2001 es futamokat,hát azok egyátalán nem unalmasok,sõt!..
2001 ben látható és érezhetõ Hakkinen hanyatlása,miután az asszonya lepetézett,meg az is,hogy a kis Sumi mégsem akkaora überláma sõt még a kockafej sem,csak a tûz alutt ki bennük az elmúlt pár évben..ellemben Fisico katasztrófa amit müvelt,nem is értem hogy maradhatott az F1-ben...
Az is érdekes,hogy csak a 2002 es és a 2004 es évben volt elõnye a Ferrari-nak,a többi szezont nagyon elbénázták a többiek...
Érdekes igy egyben visszanézni a múlt eseményeit,tisztán látható pl a williems simán wb lehetett volna 2001-ben,2000-ben pedig nagyon a mercinek ált a zászló,és még a gumik-ra sem fogható,hissz 2002-ig az összes nagycsapat brigestone-t használt...
A láttotak alapján azt is kimerem jelenteni,hogy Button és Alonso nem egy berobbant tehetség,hanem ugyan úgy mint Hill az évek alatt megtanulták at F1-et..
Cóval nagyon izgalmas pl összevetni,Irvine ,Bari és Salo teljesitnényét a Ferkában,nem kell hozzá diploma megállapitani,hogy salo alaposan veri mind 2-õt..
Nem is tudom,tök lázba jöttem az elmúlt 15 év F1 ét tanulmányzva,sok-sok furi dolog eléggé egyértelmünek tünik.....................

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Snecie Smicie
mostmár lassan nem tudom melyik hír lesz az igazi, amit bemásoltok ;>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

DJ Bee18
:DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

b-type
"Többen vélik úgy, ebben is...."
<#idiota><#vigyor3>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
A McLaren Mercedes alakulatának igazgatója, Ron Dennis a hétvégén elárulta, úgy tudja, hogy a Direxiv is leadta nevezését a Forma-1 2008-as szezonjára, ám cáfolta azon híreket, melyek szerint a japán vállalaté lenne a McLaren Bcsapata.

„Úgy tudom, hogy a Direxiv is leadta nevezését a 2008-as bajnokágra, azonban nem az én tisztem, hogy bejelentsem, miként döntöttek” – mondta Dennis Ausztráliában.

A japán nagyvállalatot korábban már szóba hozták a McLarennel, hiszen egyes értesülések szerint õk irányíthatnák a wokingiak második csapatát, ha 2008-ban engedélyt kapnának az indulásra.

Bár a brit gárda vezetõsége korábban elismerte, valóban fontolgatják második csapatuk útjára indítását, Dennis szombaton pontot tett a találgatások végére, ugyanis kijelentette, nem adták le nevezésüket a 2008-as bajnokságra.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) pénteken megerõsítette, összesen 22 csapat adta tudtukra, hogy a 2008-as Forma-1-es Világbajnokságban részt kíván venni.

Nem lesz McLaren B csapat” – mondta Dennis. „A múltban többször is kaptunk felkérést arra, hogy segítsünk egyes szervezeteknek belépni az F1-be, azonban ez soha nem valósult meg.”

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ja meg az is..
A Holnapi futam elsõ 5 körét tolatva kell megtenni,
mivel a tóban uszkáló halak egyirányusitott náthában szenvednek..
A zöldek határozott fellépésére döntöttek igy a verseny szervezõi, ami máris hatalmas felháborodásra adott okot..
Többen vélik úgy, ebben is az olasz istáló keze lehet benne,mivel a Ferrari-ra készült gumik hátramenetben hamarabb melegszenek üzemi hõfokra

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

fake uncsi már ez a sok barom hir

Ez most igaz, vagy nem? Mert sehol nem láttam ezt a hírt eddig...
Elmarad a holnapi futam?

Az Ausztrál földrengéskutatói intézet szerint a Richter skála szerinti 4-es erõsségû földrengés várható holnap, melynek epicentruma Silirpa Eno-ban lesz, egy Melbourne-höz közeli faluban.

Max Mosley a FIA elnöke azt mondta, hogy, ha 25%-nál több az esély a földrengés bekövetkezésére, akkor a futam elmarad.

A hírnek senki nem örült, több ezren követelik vissza a jegyeik árát.

Azonban egyelõre semmi sem biztos, ugyanis a földrengéskutatói intézet rendszerében múlt héten volt egy meghibásodás, amelynek köszönhetõen 10-es erõsségû földrengést jósoltak Sydney-be, azonban percekkel késõbb a kutatók rájöttek, hogy csupán a rendszer hibásodott meg, így nem tört ki pánik.

Továbbá a kutatók hozzá tettek még valamit, amit csak erõs idegzetûek olvassanak el:
(spoilerbe tettem, mert tényleg erõs idegzet kell az elolvasásához)
Április 1.-je van! A hír fake!
Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Montoya a Renault-hoz igazolt!

A Renault csapat vezetõje ma 18:55-kor bejelentette, a 2007-es évadra leigazolta Juan Pablo Montoyát. A kontraktus 5 évre szól, ami azt is bizonyítja, hogy a Renault nem kíván kiszállni a Száguldó Cirkuszból.

Ezennel természetesen vége a McLaren pilótafelállása körül kialakult spekulációknak, hiszen Montoya távozásával megüresedett helyre a már korábban leigazolt Fernando Alonsót várják.

A McLaren részérõl senki nem kívánta kommentálni a bejelentést, ám annyit bennfentesek tudni vélnek, hogy mindezt már hónapokkal ezelõtt lerendezték egymás közt a felek.

„Nagyon örülök, hogy Montoya nekünk vezet a következõ évtõl." -mondta Briatore, aki szerint az 5 éves kontraktus alatt a kolumbiai ismét magára talál, s régi fényében csillog majd.

„Montoya egy igazi gyerek! Csak akkor tudja kihozni magából a legjobbat, ha tudja a csapata mögötte áll. Mi biztosítjuk számára a megfelelõ hátteret, és biztos vagyok benne, hogy együtt tovább öregbítjük a Renault hírnevét."

<#idiota><#wave><#banplz>

Április 1., vagy komoly?
passatgt
Rönó nem hagyja abba,leigazolták montoyát 5 évre

desigo
yeeeeeesssss

Honda rulez!
desigo
gyönyörû pálya:)
bedigizhetnéd :)

Sose tudjuk meg,de szerintem Vill taktikazta el a dolgot,mibe,hogy ö csak 11. akart lenni.
b-type
De amikor leszakadt akkor pont gyors körön volt, nem akart sztem nagyon gyors lenni, csak gyors hogy beférjen az elsõ 10be, még így is Villeneuve 6ezreddel nyomta le.
Késõbb pedig ki tudja..Button sem volt gyors az idõmérõ ezen szakaszán.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Roolcsy
Ugye köztudott hogy a Bridgestone lassabban melegszik föl mint a Mislen! És (bár kétségek között vagyok) csak arra tudok gondolni hogy úgy számolták hogy a második mért kör lesz a mérvadó,csak hát jött az égi áldás...

Suminak az esös mar a masodik gyors köre lett volna,mert az elsö az ilyen tré lett.Ö sem okolhatja az idöt,ha fel percel hamarabb jön ki akkor be tudja fejezni azt a gyors kört is es akkor barmi lehetett volna,igaz meg akkor mas is be tudta volna fejezni.... Ez az idömerö rendszer epp azert is jobb mint a tavalyi,mert lenyegeben majdnem mindenkinek ugyan azok a feltetelek adottak.Tavaly ez a kis esö a mezöny közepet sujtotta volna csak!!
Az idömerö nekem is tetszik.Egy dolog ami regota bosszant,a "nagy"csapatok elvarjak,hogy a "kicsik" kimenjenek az edzes elejen,es tisztitsak le a palyat, aztan elvarjak,hogy amikor ök kijönnek tünjenek el onnan,hogy ök majd sütkerezzenek a vegen a sajat gyorsasagukban.Azt hiszem azok akik kijönnek az elejen,es nem sajnaljak az autojukat,mennek 5-6 kört,ha ugy alakul az idöjaras,forgalom, stb.miatt,akkor igen is elözzek meg a rest ,1 kört megyek oszt hali pilotakat.
b-type
Nem biztos hogy baj van, Massa simán eszállt és már semmi ideje nem maradt, MS meg akkor akart futni mikor pont leszakadt az ég...és ezzel bukta el az idejét, amugy meg ki tudja mit taktikáztak...amit aztán ilyen szépen keresztülhúzott az esõ.

Haat lassacskan elterelödik a gumirol a gyanu!Igaz ami igaz ez a gumi mar nem csak a Ferrarira keszül,ezt nekik is szokni kell,idaig a gumit fejlesztettek az autohoz,most a közöshöz kell alkalmaszkodni.Meg ki tudja holnap milyen idö lesz,lehet,hogy akkor majd jobban muzsikal.
Istencsászár
Jah, csak az az érdekes hogy a Toyota is ezeket használja és õk pedig nagyon nagyot ugrottak az elmult 2 futamoz képest. Vagy ebben a 2 hétben sikerült a kocsit beröffenteni normálisan vagy a gumik jobbak, amig a Ferrari ennek az ellenkezõjét mutatja be. Látható volt a tapadással mindeki küszködött, holnap lesz pár kicsúszás az biztos.

Roolcsy
Eza baj hogy én még mindig nem tudom eldönteni hogy a gumiba vagy az autóba kell hogy csalódjak!

Istencsászár
Kitujda, Massának szerintem semmi esélye onnan elõrejönni... ez nem egy olyan mindenkin simán átgázolok pálya, Suminak még lehet esélye, ha nem a kocsi miatt volt ilyen "lassú".

Meg jo hogy nem keltem fel. Lehet hogy holnap se pazarlom az idom. Ferrari. :( Hihetetlen.

Istencsászár
Kiváncsi leszek, ha Button ezt a futamot is elbénázza, vagy a Honda csak 1 körben nyerõ, akkor kezdek kételkedni a nagy okosokban hogy Button és a Honda vb esélyes... (( eddig sem hittem bennük ))

kirol
Pedig 6. helyrõl rajtolhat holnap, az egy Toyota nak nem is rossz.