FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon Neked rendezték ezt a futamot...:)))
http://gaborszantai.co.uk/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
SC megint jó ez :)
Most hogy ismét megnéztem a 2000,2001 es futamokat,hát azok egyátalán nem unalmasok,sõt!..
2001 ben látható és érezhetõ Hakkinen hanyatlása,miután az asszonya lepetézett,meg az is,hogy a kis Sumi mégsem akkaora überláma sõt még a kockafej sem,csak a tûz alutt ki bennük az elmúlt pár évben..ellemben Fisico katasztrófa amit müvelt,nem is értem hogy maradhatott az F1-ben...
Az is érdekes,hogy csak a 2002 es és a 2004 es évben volt elõnye a Ferrari-nak,a többi szezont nagyon elbénázták a többiek...
Érdekes igy egyben visszanézni a múlt eseményeit,tisztán látható pl a williems simán wb lehetett volna 2001-ben,2000-ben pedig nagyon a mercinek ált a zászló,és még a gumik-ra sem fogható,hissz 2002-ig az összes nagycsapat brigestone-t használt...
A láttotak alapján azt is kimerem jelenteni,hogy Button és Alonso nem egy berobbant tehetség,hanem ugyan úgy mint Hill az évek alatt megtanulták at F1-et..
Cóval nagyon izgalmas pl összevetni,Irvine ,Bari és Salo teljesitnényét a Ferkában,nem kell hozzá diploma megállapitani,hogy salo alaposan veri mind 2-õt..
Nem is tudom,tök lázba jöttem az elmúlt 15 év F1 ét tanulmányzva,sok-sok furi dolog eléggé egyértelmünek tünik.....................
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
„Úgy tudom, hogy a Direxiv is leadta nevezését a 2008-as bajnokágra, azonban nem az én tisztem, hogy bejelentsem, miként döntöttek” – mondta Dennis Ausztráliában.
A japán nagyvállalatot korábban már szóba hozták a McLarennel, hiszen egyes értesülések szerint õk irányíthatnák a wokingiak második csapatát, ha 2008-ban engedélyt kapnának az indulásra.
Bár a brit gárda vezetõsége korábban elismerte, valóban fontolgatják második csapatuk útjára indítását, Dennis szombaton pontot tett a találgatások végére, ugyanis kijelentette, nem adták le nevezésüket a 2008-as bajnokságra.
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) pénteken megerõsítette, összesen 22 csapat adta tudtukra, hogy a 2008-as Forma-1-es Világbajnokságban részt kíván venni.
„Nem lesz McLaren B csapat” – mondta Dennis. „A múltban többször is kaptunk felkérést arra, hogy segítsünk egyes szervezeteknek belépni az F1-be, azonban ez soha nem valósult meg.”
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Holnapi futam elsõ 5 körét tolatva kell megtenni,
mivel a tóban uszkáló halak egyirányusitott náthában szenvednek..
A zöldek határozott fellépésére döntöttek igy a verseny szervezõi, ami máris hatalmas felháborodásra adott okot..
Többen vélik úgy, ebben is az olasz istáló keze lehet benne,mivel a Ferrari-ra készült gumik hátramenetben hamarabb melegszenek üzemi hõfokra
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Az Ausztrál földrengéskutatói intézet szerint a Richter skála szerinti 4-es erõsségû földrengés várható holnap, melynek epicentruma Silirpa Eno-ban lesz, egy Melbourne-höz közeli faluban.
Max Mosley a FIA elnöke azt mondta, hogy, ha 25%-nál több az esély a földrengés bekövetkezésére, akkor a futam elmarad.
A hírnek senki nem örült, több ezren követelik vissza a jegyeik árát.
Azonban egyelõre semmi sem biztos, ugyanis a földrengéskutatói intézet rendszerében múlt héten volt egy meghibásodás, amelynek köszönhetõen 10-es erõsségû földrengést jósoltak Sydney-be, azonban percekkel késõbb a kutatók rájöttek, hogy csupán a rendszer hibásodott meg, így nem tört ki pánik.
Továbbá a kutatók hozzá tettek még valamit, amit csak erõs idegzetûek olvassanak el:
(spoilerbe tettem, mert tényleg erõs idegzet kell az elolvasásához)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Renault csapat vezetõje ma 18:55-kor bejelentette, a 2007-es évadra leigazolta Juan Pablo Montoyát. A kontraktus 5 évre szól, ami azt is bizonyítja, hogy a Renault nem kíván kiszállni a Száguldó Cirkuszból.
Ezennel természetesen vége a McLaren pilótafelállása körül kialakult spekulációknak, hiszen Montoya távozásával megüresedett helyre a már korábban leigazolt Fernando Alonsót várják.
A McLaren részérõl senki nem kívánta kommentálni a bejelentést, ám annyit bennfentesek tudni vélnek, hogy mindezt már hónapokkal ezelõtt lerendezték egymás közt a felek.
„Nagyon örülök, hogy Montoya nekünk vezet a következõ évtõl." -mondta Briatore, aki szerint az 5 éves kontraktus alatt a kolumbiai ismét magára talál, s régi fényében csillog majd.
„Montoya egy igazi gyerek! Csak akkor tudja kihozni magából a legjobbat, ha tudja a csapata mögötte áll. Mi biztosítjuk számára a megfelelõ hátteret, és biztos vagyok benne, hogy együtt tovább öregbítjük a Renault hírnevét."
<#idiota>#idiota><#wave>#wave><#banplz>#banplz>
Késõbb pedig ki tudja..Button sem volt gyors az idõmérõ ezen szakaszán.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type