182273
  • MaSzKa

• dav1d
    Kimi
    Heikki
    Hamilton

első 3 befutó :)
  • bordy
    én arra tippelek hogy a megszokottnál több van benne. fogyott 8 kilot kubica :D
  • Punker
    hőség miatt? lehet európában lesz csak rajta.
  • MaSzKa
    sokla vadabb lenne így a gép

• MaSzKa
    amúgy az érdekes a BMW miért nem használja a kerekeken az év elején bemutatott légellenálláscsökkentőt?

• mflex #62973
    ez csak akkor lesz,ha a bmw-ben hasonló mennyiségű benzin van,mint a mekiben vagy a ferrariban,amit erősen kétlek
  • bordy
    egy biztos ha az első helye nem is.
    kemény csatái lesznek kubikának :D
  • MaSzKa
    remélem futam végén is ez lesz :D
  • Istencsászár
    Mert Massát most feltartotta Rosberg:)
  • desigo
    hát ha kocsmázással azt a teljesítményt hozza Kimi mint Massa kemény munkával akkor nincs miről beszélnünk
  • Kit--Kat
    Hány futamot is nyert tavaly Massa?

És induljunk csak ki mondjuk a Nürburgringről, na itt vannak a problémák elásva...

És akkor abba kötnek be aki tavaly a mezőnybe a legtöbb futamot nyerte, komolyan vicc...

Elképzelem hogy szétszedtétek volna Keke Rosberget.
  • Count Adyn
    Btw előző pályán sokkal többet adott Massa Kiminek időmérőn mint most, aztán láttuk mi volt a versenyen:)
  • desigo
    tényleg alig látni...

mondjuk a banner bal felső részén ugyis csak a csajt nézi mindenki xD
  • MaSzKa
    fasza csak alig észrevehető
  • M@TriX
    szerintetek én viccbõl csináltam a visszaszámlálót a bannerba, vazz? ;)
  • Zóanagyvarázsló
    Talán tényleg nem akkor kellene Kimi alkalmatlanságát és Massa klasszis mivoltát feszegetni, amikor az utóbbi még pontot sem szerzett a szezonban. Különben is mi lenne, ha nem két futam után tennétek közzé az idei teljesítményükre - mellékesen az egész pályájukra - vonatkozó "elemzéseket".

Az a baj, hogy sokan hozzászoktak ahhoz, hogy Schumacher a többi toppilótához képest is nagyon keveset hibázott (persze ő is szokott volt, de azért tavaly is szembetűnő volt a szokásosnál több kisebb-nagyobb hiba), és rendre elverte a csapattársát, így ha valaki azt nem utcahosszal teszi, az már nem, lehet méltó arra, hogy a Ferrari színeiben világbajnok legyen.
  • MaSzKa
    megint megmondom BMW a 2. lesz

2 hete bánom nem fogadtam akkor is bejött :D
  • DJ BP
    ki lett a vb? Ennyit erről
  • WNW
    Zummm, zummm.. Monzaban "morzsolodott le", mikor kihullott alolla a kocsi.. Az meg nem az elejen volt, inkabb a vegen....
    Amugy ertheto, hogy az ossz. Kimi nyalo kotozkodik Massaval.. Kiderult, hogy a dedelgetett, agyonsztarolt kedvencuk gyak. 1 szinten van Massaval, aki sose volt agyonajnarozva, csendesen, munkaval felert oda, ahova a masik csak ugy beesett egy-egy kocsmazas kozben.. Nehez ezt megemeszteni...
  • bordy
    mert mikor kezdődik akkor ha nem élőben adja az rtl?
    ismétlést már az sportkulbbon szokták nyomni.
  • jaszy
    Élőben megy!!!
    Nézd meg az óra visszaszámlálótITT !
  • desigo
    13:30-kor lesz élőben közvetítve...
  • SzocsA
    de nem élőbe adja hanem felvételről
  • John Cena
    Első 3. időmérőn ki lett fiúk? nem néztem
  • desigo
    miért ne adná?

13:00

Forma 1 - Bahreini Nagydíj
    - Sakhir, Manama
  • SzocsA
    mikor lesz a futam mert az RTL nem adja élőben!
    hol tudnám élőbe nézni?
  • DJ BP
    Meki szépen leredukálta 7,5-et kap a két pilóta :)

Sato annyit keres, mint Kovalainen? :D
  • desigo
    Hamilton jó keveset kap...
  • DJ BP
    ez zseniális
  • DJ BP
    Kimi jó pilóta de egyszerűen képtelen fejlődni, sokat tud alapból jók az adotságai de innentől kezdve semmire nem hajlandó ....

Nem tud tanulni? Pont egy olyan emberre mondod, aki első évében egy kimért angol stílusú csapat után nyert a digókkal? Szezon közben baromira meglátszott a tanulási folyamat, kezdeti gyenge szereplés után fokozatosan fejlődött, megszokta a dolgokat. Massa ehhez képest egyhelyben áll 3. éve...
  • Punker
    az össz alatt minden csapatot, minden lóvét értek, Berni papa mennyit is kapott/kap évente? ugyanaz a helyzet itt is mint pl a zenészeknél ők melóznak de a kiadó nyúlja le a pénz nagyrészét.
  • DJ BP
    ezt az aligot gondoljuk át azért :) 20-on millió dollárok, + ők is ugyanúgy kapnak egyéb támogatást, és egy egész TOPcsapat költségvetése mennyi is kb. 300-400 millió, 10%-nyit megkap a pilóta saccra, bőven meg vannak fizetve, de ez nem azt elenti, hogy sajnálom tőlük.
  • Punker
    mihez képest?

ha az F1 összeségét nézem reklám tv bevétel minden, akkor alig kapnak ahhoz képest hogy ők kockáztatnak.
  • pauly
    Szerintem meg mindenki túl van fizetve :))
  • G_ArchAngel #62944
    Ember, kevés ilyen szűklátókörű lénnyel találkoztam, mint Te...

Szerencsére azok, akik ÉRTENEK a F-1-hez - Te ennek a halmaznak a látótávolságában sem vagy - kicsit másképp látják.
    Itt most nem Farkas Péterre vagy Wéber Gáborra gondolok, hanem Michael Schumacherre, Aldo Costara, Jean Todtra, Niki Laudara, Norbert Haugra, Fernando Alonsora, stb..., stb...

Nem jó vki időmérőn?
    Drágaságom, adnak a poleért pontot?
    Nem!
    Ki nyeri meg a VB-t?
    Akinek a legtöbb pontja van.
    Hogy lehet pontot szerezni?
    Az első nyolcban kell végezni.

Fizetések - Kimi túlvan fizetve Massához? Szerintem Massa van túlfizetve a mezőnyhöz...
  • gercse
    :DD én is visszavonom...

jobb lesz ha összeszedi magát, aztán egyel több ember küzd majd a vb-címért
  • Kit--Kat
    +1

lefulladás is ér?:D

Na jó nem kívánom neki, szeretném, ha végre kultúráltan végigmenne.
  • gercse
    :D
    +1
  • desigo
    lehetne fogadni,hogy holnap ki szerint fog kicsúszni Massa xD

+1