182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Látod, erről van szó: #63056
Ha igaz, ha nem, Massa mindíg béna. Mindíg fikázni kell. -
váhá hajrá Ferrari!!!szép volt Massa,Kimi,bmw-k a mekláren meg hozza a formáját,hamilton meg öngyilkos lesz,tavaly is saját hibából veszítette el a címet,idén eddig csak szerencsétlenkedik,viszont végre volt egy futam,ahol nem hami apját mutogatták! -
Palik röhögése kinyír. Nagyon nehéz tolerálni. -
19 Kimi Räikkönen
16 Nick Heidfeld
14 Lewis Hamilton
14 Robert Kubica
14 Heikki Kovalainen
10 Felipe Massa
8 Jarno Trulli
7 Nico Rosberg
6 Fernando Alonso -
dav1d #63056 massa who? -
dav1d #63055 ne zavarjon hogy a dc-s eset már vagy 5éves :D massa meg mázliból nyert egy futamot de tuti elront még 10et -
Reélis, szép verseny volt. -
Miért fikáznák? korrektül ment, hibátlan verseny, igy kell csinálni. Lehet énvagyok a barom, de nemértelek titeket. -
Nah Massa fikázók start!
Ne kiméljétek! -
Senki nem mondta hogy szar ember, csak nem azt mondta amit tett... nemtudom mi értelme a kárörvendésnek hsiz Hamilton megmondta hogy hibázott, lehet most is az lesz kivéncsi leszek... nem a pilótát kell emiatt rugdalni.. rugadalj engem pl. -
Grat Massa-nak! :))) Így kell ezt csinálni! -
Elég hacsak alonso később lép a gázra vagy korrigál mert a trágya rönó nem azt csinálja amit kell... meg kell nézni több kamerából, de szvsz egyértelműen nem volt benen szándékosság... igy hogy 1.5-2 mp van a két kocsi közt bármi lehet. -
Én nem rugnék bele! De mivel egész héten azt olvastam hogy mekore egy szar az az ember aki most megnyerte a futamot ezért ugy gondolom most kicsit lehet basztatni a népet!
Tudom nincs igazam, csak ezért kellene az embereknek (nektek is) az agyát használni és nem baromságokat irni egy forumon..
Ja az a Hamilton aki állitolag direkt a határ feszegetése közben hibázaot. A Versenyen is hibázott! Nem megpördül igaz, csak szarrá törte az autot:D
Szóval gondolkozni is kellene néha. -
Ja az Hamiltonos ütközés elég érdekes volt. Nem lepődnék meg ha a következő futamon valamelyikük egy 5 helyes büntit kapna... -
Így kell ezt csinálni, grat Massának!:)
A BMW meg tényleg nem semmi, eslő összetettben:) -
Alonso azért mert ilyen.
Hamilton meg azért mert mit kell vele feszülni, oké hogy pozícióharc meg minden, csak ahogy DC. mondta Massa-nak, nem vele kell versenyeznie.
Hamilton-nak az Alonso-val történt ütközése viszont nekem nagyon nem kerek,..kigyorsos szakaszon.
Bár a stílus visszaköszön onnan ahol Alonso féktesztelte DC-t.
Grat a Bímereknek, jól futottak nagyon
-
Jah rúgjunk bel a mclarenbe még 1et:) Le vannak maradva a fejlesztésekkel, lehet a tavalyi pénz meg egyéb dolgok vagy nemtudom... egyenlőre ugy fest hogy a tavalyi előnyből élnek, de kezd elfogyni... ott vannak a top3ban, de ennyi... erőből nem tudnak nyerni jelen pillanatban. Fejleszteni kel nekik, mert a BMW egyre jobb, a Ferari meg egyenlőre foghatatlan hogy ha nincs náluk hiba. -
mert a f@szom aero csomagok miatt képtelenség erőből előzni, az összes fejlesztés arra van kib@szanak a másikkal..... -
Nah grat Massa, kimi szép volt:) Úgy tűnik a BMW től kell félni lassan a Meki helyett xD -
Na ez a béna Massa nyert egy futamot! Én kirugnám a francba!:D
Grat Ferrari Team! Ennyit a mclarenről! -
BMW 1. :D -
Konkrétan lelépték a Mekit. :) -
jönnek fel szépen, remélem látunk frankó 3 csapatos csatákat még a dobogóért az idényben. -
Box megint megölt mindent... semmi izgalom. -
Minden elismerésem a BMW-é! Szép volt. És persze Forza Ferrari! :) -
ezekkel a qrva szárnyakkal művelhetnének valamit, az elején semmi változás nem történik
bezzeg anno a jó kis Mika vs Schumi előzések, miket levágtak akkor..... -
Alonso harcban volt mentek mindenhol, pálya szélén stb.. lehet ugyérezte h ki lett szorítva... ezvan, miért baj ez? pörögnez ezerrel, az hogy mutogat akkor mivan? valahogy le kell vezetni a gőzt... Alonsi mindig is ilyen volt... Hamilton meg hogy mit csinált és miért nemtudom, lehet csak örült vagy nemtudom... de teljesen mind1, ez annyira lényegtelen hogy el se hiszed. -
Mi az hogy "Kubica gömböc" vazzeg? :))) -
Szerintetek ha szerelnének be dudákat, használnák? :D -
most nézem csak.
ferráriéknál a nyalókás ember helyett lámpa van? :D -
asszem megutáltam hamiltont is
alonsot meg még jobban megutáltam
mi a faxnak mutogatnak? -
Bemutatom Alonso-t a másik elszállt marhát. :D Ő is integetős bácsi! :))) -
-ezért most pofán kéne vágni.
-ájj de amatőőr.
XD -
Lehet jókedvében integet? Rég látott társainak köszön... -
Ez integetés? ez semmi:), amit Alonso szokott az integetés, feláll az autóban menetközbe:DDDDD -
Hamilton miért int be mindenkinek? Ilyen nagy képe lett? -
Mekkora köcsög ez a Hamilton!
Nagyképű x@&darab. Ennyi! -
Mutogatós bácsi! :D -
Tipikus példája annak, hogy mit tesz az emberrel a hirtelen jött hírnév. Teljesen elferdült a csávó. -
SzocsA #63021 1.5 másodpercet kap hami hiába siet GAME OVER!