182274
  • BaliBoy
    Látod, erről van szó: #63056
    Ha igaz, ha nem, Massa mindíg béna. Mindíg fikázni kell.
  • bardocz
    váhá hajrá Ferrari!!!szép volt Massa,Kimi,bmw-k a mekláren meg hozza a formáját,hamilton meg öngyilkos lesz,tavaly is saját hibából veszítette el a címet,idén eddig csak szerencsétlenkedik,viszont végre volt egy futam,ahol nem hami apját mutogatták!
  • FragStaR
    Palik röhögése kinyír. Nagyon nehéz tolerálni.
  • Count Adyn
    19 Kimi Räikkönen
    16 Nick Heidfeld
    14 Lewis Hamilton
    14 Robert Kubica
    14 Heikki Kovalainen
    10 Felipe Massa
    8 Jarno Trulli
    7 Nico Rosberg
    6 Fernando Alonso
  • dav1d
    massa who?
  • dav1d
    ne zavarjon hogy a dc-s eset már vagy 5éves :D massa meg mázliból nyert egy futamot de tuti elront még 10et
  • jaszy
    Reélis, szép verseny volt.
  • Istencsászár
    Miért fikáznák? korrektül ment, hibátlan verseny, igy kell csinálni. Lehet énvagyok a barom, de nemértelek titeket.
  • chalezlopez
    Nah Massa fikázók start!
    Ne kiméljétek!
  • Istencsászár
    Senki nem mondta hogy szar ember, csak nem azt mondta amit tett... nemtudom mi értelme a kárörvendésnek hsiz Hamilton megmondta hogy hibázott, lehet most is az lesz kivéncsi leszek... nem a pilótát kell emiatt rugdalni.. rugadalj engem pl.
  • BaliBoy
    Grat Massa-nak! :))) Így kell ezt csinálni!
  • Istencsászár
    Elég hacsak alonso később lép a gázra vagy korrigál mert a trágya rönó nem azt csinálja amit kell... meg kell nézni több kamerából, de szvsz egyértelműen nem volt benen szándékosság... igy hogy 1.5-2 mp van a két kocsi közt bármi lehet.
  • gordon 24
    Én nem rugnék bele! De mivel egész héten azt olvastam hogy mekore egy szar az az ember aki most megnyerte a futamot ezért ugy gondolom most kicsit lehet basztatni a népet!
    Tudom nincs igazam, csak ezért kellene az embereknek (nektek is) az agyát használni és nem baromságokat irni egy forumon..

Ja az a Hamilton aki állitolag direkt a határ feszegetése közben hibázaot. A Versenyen is hibázott! Nem megpördül igaz, csak szarrá törte az autot:D

Szóval gondolkozni is kellene néha.
  • ladarevolution
    Ja az Hamiltonos ütközés elég érdekes volt. Nem lepődnék meg ha a következő futamon valamelyikük egy 5 helyes büntit kapna...
  • ladarevolution
    Így kell ezt csinálni, grat Massának!:)

A BMW meg tényleg nem semmi, eslő összetettben:)
  • b-type
    Alonso azért mert ilyen.
    Hamilton meg azért mert mit kell vele feszülni, oké hogy pozícióharc meg minden, csak ahogy DC. mondta Massa-nak, nem vele kell versenyeznie.
    Hamilton-nak az Alonso-val történt ütközése viszont nekem nagyon nem kerek,..kigyorsos szakaszon.
    Bár a stílus visszaköszön onnan ahol Alonso féktesztelte DC-t.
    Grat a Bímereknek, jól futottak nagyon
  • Istencsászár
    Jah rúgjunk bel a mclarenbe még 1et:) Le vannak maradva a fejlesztésekkel, lehet a tavalyi pénz meg egyéb dolgok vagy nemtudom... egyenlőre ugy fest hogy a tavalyi előnyből élnek, de kezd elfogyni... ott vannak a top3ban, de ennyi... erőből nem tudnak nyerni jelen pillanatban. Fejleszteni kel nekik, mert a BMW egyre jobb, a Ferari meg egyenlőre foghatatlan hogy ha nincs náluk hiba.
  • Punker
    mert a f@szom aero csomagok miatt képtelenség erőből előzni, az összes fejlesztés arra van kib@szanak a másikkal.....
  • Count Adyn
    Nah grat Massa, kimi szép volt:) Úgy tűnik a BMW től kell félni lassan a Meki helyett xD
  • gordon 24
    Na ez a béna Massa nyert egy futamot! Én kirugnám a francba!:D

Grat Ferrari Team! Ennyit a mclarenről!
  • MaSzKa
    BMW 1. :D
  • DannyL
    Konkrétan lelépték a Mekit. :)
  • Punker
    jönnek fel szépen, remélem látunk frankó 3 csapatos csatákat még a dobogóért az idényben.
  • Istencsászár
    Box megint megölt mindent... semmi izgalom.
  • DannyL
    Minden elismerésem a BMW-é! Szép volt. És persze Forza Ferrari! :)
  • Punker
    ezekkel a qrva szárnyakkal művelhetnének valamit, az elején semmi változás nem történik

bezzeg anno a jó kis Mika vs Schumi előzések, miket levágtak akkor.....
  • Istencsászár
    Alonso harcban volt mentek mindenhol, pálya szélén stb.. lehet ugyérezte h ki lett szorítva... ezvan, miért baj ez? pörögnez ezerrel, az hogy mutogat akkor mivan? valahogy le kell vezetni a gőzt... Alonsi mindig is ilyen volt... Hamilton meg hogy mit csinált és miért nemtudom, lehet csak örült vagy nemtudom... de teljesen mind1, ez annyira lényegtelen hogy el se hiszed.
  • DannyL
    Mi az hogy "Kubica gömböc" vazzeg? :)))
  • DannyL
    Szerintetek ha szerelnének be dudákat, használnák? :D
  • bordy
    most nézem csak.
    ferráriéknál a nyalókás ember helyett lámpa van? :D
  • MaSzKa
    asszem megutáltam hamiltont is

alonsot meg még jobban megutáltam

mi a faxnak mutogatnak?
  • DannyL
    Bemutatom Alonso-t a másik elszállt marhát. :D Ő is integetős bácsi! :)))
  • bordy
    -ezért most pofán kéne vágni.
    -ájj de amatőőr.

XD
  • danikarate
    Lehet jókedvében integet? Rég látott társainak köszön...
  • Istencsászár
    Ez integetés? ez semmi:), amit Alonso szokott az integetés, feláll az autóban menetközbe:DDDDD
  • danikarate
    Hamilton miért int be mindenkinek? Ilyen nagy képe lett?
  • chalezlopez
    Mekkora köcsög ez a Hamilton!
    Nagyképű x@&darab. Ennyi!
  • DannyL
    Mutogatós bácsi! :D
  • DannyL
    Tipikus példája annak, hogy mit tesz az emberrel a hirtelen jött hírnév. Teljesen elferdült a csávó.
  • SzocsA
    1.5 másodpercet kap hami hiába siet GAME OVER!