182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Bár nem akarom Alonsot védeni, de mégis csak van ebben a fél mpben valami ... -
Nem istenítem. LOL!
Olyan ez mintha Schumacherről szól valaki egy jó szót, az már isteníti ...
Tudod mi szerintem az "istenítés": pl. topicot létrehozni a kedvencnek, képeket beszúrni róla naponta, betenni a logoba a kedvencet, stb. Ahogy van piros ill. ezüst köd is, vannak tények.
Két bajnoki címet ebben a mezőnyben nem lehet egy fasztalicskának nyernie. Ötöt meg pláne. Az egyszeres bajnokok között is vannak viszonylag átlagosak (J. Villeneuve, A. Jones, K. Rosberg), de két cím már nem lehet véletlen. -
akkor istenítsd és hajolj meg a képessége elött ^^ -
Ezek szerint igen. Hordja. -
Fisco miért nem bajnok még? -
versenyenként amúgy elmondom neked 2-3 autó van megvizsgálva
a honda is mire lebukott régóta használta a 2. tartályt és az is úgy derült ki valaki besugott -
Sg szakértő:) vagy mérnök úr? amig nem tiltották be nemvolt szabálytalan, hiszen minden versenyen át lett vizsgálva a kocsi, és ét ment a gépátvételen... az hogy betiltották egy dolog, valamit számított, de nem azzal nyertek Vbt:) -
laza rajt-cél győzelem lesz
[ha el nem alszik közben] -
A kocsi beállítása fontos hogy a maximumot autózhassa ki valaki abból, lehet hogy Alo telemetriai adatai segítettek, olyan visszajelzéseket adott a mérnököknek amivel tudtak a kocsin finomítani... persze nemhiszem hogy ettől nem világverő a McLaren jelenleg, de ezis benne lehet, azmeg tisztán látszik hogy Alo egy autóból kitdja hozni a maxot legyen akármilyen, Kimi is ilyen... ezért világbajnokok. -
lol
a renault a csaló volt és az ellensúlyos lengés csillapítóval nyert 2vb-t
anélkül nem ment volna -
G_ArchAngel #63569 Kimi Räikkönen az első rajtkockából indulhat a Spanyol Nagydíjon. A Ferrari versenyzője szinte az utolsó pillanatban előzte meg Fernando Alonsot.
"Az időmérő egy dolog, pontokat a versenyen osztanak. Az elmúlt évben nem tudtam befejezni a versenyt, remélem idén másképp lesz. A versenytempónk jó, remélem, hogy a rajtom is jól sikerül." – jelentette ki a finn versenyző.
"Bízom benne, hogy az első körben minden rendben lesz és meg tudom őrizni a pozíciómat. Nem egy egyszerű pálya, az ideális ív mellett nagyon csúszós. Remélem, hogy a versenyen jó eredményt érhetek el. Minden pont nagyon fontos." -
lol
Alonso csak úgy hordja magával a fél másodperceket, lehet a ferka is ezért akarta? csak úgy a háttérben leültetni 1 székre és hagyni h átjárjon rajtuk alfi fantasztikus fél másodperces különleges képessége -
ha jól csinálja rengeteget tanulhat idén. -
Alonso nem véletlenül nyert 2x VBt és ezzel az eredménnyel elment a Mekihez.
És hogyhogynem, a Meki feltámadt, és tényleg tutira köze volt Alonsonak hozzá ez már most is látható (ls. most Renault). Aztán Alonso elment tőlük, egy ideig még tartott a lendületük, aztán mostanra veri őket a BMW is. Bár már tavaly is meglepő volt, hogy ennyire hipp-hopp jók lettek, még köztes eredmények sem voltak, mint ami most van a BMWnél és úgy a csúcsra. (Ilyet önerőből nem lehet csinálni. Ez be is bizonyosodott, mert ugye jött a tavalyi botrány) Most látható igazán, hogy kb. hol is lett volna tavaly a helyük. Na meglátjuk. Remélem feltámadnak, de kiváncsi leszek Hamilton hogy lép át a problémákon, amihez tavaly nem volt hozzászokva. -
meg a 100 milla meg a befagyasztott fejlesztések, meg még kitudja mi... vagy csak ennyi volt a szufla ebben a kocsiban -
emlékeztek mit mondott Alonso tavaly? hogy vitt fél másodpercet a Mclaren-nek, kb annyi hiányzik most nekik :) -
HUmanHunter #63563 Alonso a 2. holnap? OMG -
Mind a két szettnél? -
"A harmadik etapban az abroncsok felhólyagosodtak, így nem tudtam kihozni belőlük a maximumot." -
G_ArchAngel #63560 A BMW-Sauber versenyzői, Robert Kubica és Nick Heidfeld a negyedik, valamint a kilencedik rajtpozíciót tudták megszerezni a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén. A BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen nem teljesen elégedett az eredménnyel.
"Robert jól teljesített, elégedett vagyok. Olyan eredményt ért el, mint vártuk. A negyedik pozícióból kezdheti a versenyt, így jó teljesítményre számítunk vasárnap." – jelentette ki a szakember, aki Heidfeldtől többet várt.
"Nicktől jobb helyezést vártam, túl sok időt veszített. Az időmérőn nem tudta kihozni a maximumot az autóból, de bízom benne, hogy a versenyen javítani tudunk."
Nicket leb*sztak:) -
WNW #63559 Ne komolytalankodj mar, ez a szokasos RTL-es humbug.. A Honda kiserleti fiokcsapatnak hozta oket letre, hogy a kocsikat, versenyzoket, mernokoket tesztelgesenek.. Csak mivel a FIA belekopott abba, hogy nem lehet egy kaszni ket csapatnal, gyak. ertelmetlenne valtak.. A Torro Rosonal ugyan ez van.. A Red Bull szinten leepiti oket, ugyan ezen okbol.. -
massa már ma bestreszelt, szóval egyetértek!:) -
1-Kimi
2-Kubica
3-Alo -
1.Kimi
2.Massa
3.Kubica
sztem.. :)
Tippek? -
javult a rönyó az biztos, de a q3 a népnek szólt szerintem! -
átlagosak voltunk remélem holnap dobogó lesz -
Hát hallod, jöjjön be harmadiknak, nekünk csak jó:D
Csak Piké is kb annyit ment másodikban mint Alo, aztán meg... -
-
sicc... -
fél-1 mpt könyebb ledolgozni mint + pár tizedet még összekaparni... majd kiderül, minden esertre az egész hétvégén ilyen jóvolt a Rönó, minden edzésen, minden etapban s a legvégén is... sokat fejlesztettek, itt az eredmény. -
kibírja ő tovább is max leelőzik :/ -
CsAlonsó levágott egy kanyart ezzel a szar Rönóval és igy lett 2. A kis lúzerke ha nagyobbat vág le akkor még első is lehetett volna... -
Hát meglátjuk:) Ennyit nem javult azért nehogy elhidd:D Ez tisztán show volt, de ennek ellenére valóban le a kalappal előttük hogy ennyire fel tudtak jönni. -
"Aztamindenit. Le a kalappal a Renault előtt. Felhívnám a figyelmet, hogy Alonso több mint 1 mp-et lassult a Q2-höz képest, pont mint Kimi. Ez nem "show második hely volt" és majdnem bejött a pole is. Durva. Persze a verseny más tészta, de ez nagyon kemény, ahhoz képest ahol 3 hete voltak. És a Toyotáról sem szabad megfeledkezni. Mi lesz itt..." -
Kibirja e 10 körig a pályán majd Alo holnap?:D -
Most kapták meg a McLa... khm... Ferrari doksikat.
-
MrTressy #63543 Vártak Alonsóra :) -
csak 2007-ben mit csinált a rönyó?
aludtak? -
dav1d #63541 ez a renault+alonso párosítás mondhat bárki bármit :) -
DJ BP #63540 hihetetlen, Massa hibázott egy kicsit megint döntő pillanatban a sikán kigyorsításnál, múltkor is ha jól emlékszem, viszont jól rajtolt.
Ezekért nem lesz vb