FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
A FIA döntött a 2008-as felállásról

" Az Autosport magazin úgy tudja, hogy a mezõny jelenlegi csapatainak nevezését kivétel nélkül elfogadta az irányító testület, így mindössze csak egy új gárda számára maradt hely a 2008-as idényre." ...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kulabácsi
nem rossz a pali különben, sztem az elkövetkezõ év egyik meghatározó embere lehet, nekem már most szimpatikusabb mint az alonso, de azért h nyerni??!! 😄 attól még messze van😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Istencsászár
Ha nyerni nemis, de remélem villanatani fog... hogy bebizonyítsa a multkori kitünõ versenye nem a véletlen mûve volt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

En is igy gondolom. Hogy ki fog nyerni?Rosberg!
kulabácsi
hát ja!! de azért ennyire nem kellett volna lepadlózniuk sztem!! vmit nagyon elbasztak, azt most nehéz helyrehozniuk...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Istencsászár
Évekig volt 1 jó alapjuk, azt fejleszgették és annak a végeredménye lett az f2004 ami verhetetlen volt, aztán uj kocsit kellett építeni és itt kezdõdtek a gondok.

énse tom..talán a jelenlegi szabályok nem fekszenek neki,nemtom :S...de majd lesz jobb is,mer sztem nem vonul vissza év végén

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kulabácsi
jah az volt az egyetlen élvezhetõ versenye!!! hát remélem idén azért majd többre képes a ferrárival, de nem vágom eléggé lepadlóztak, amit nem is értek h hogyan lehet ennyire szar, azok után h évekig megállíthatatlan volt...

én is hajrá Michael Schumacher<#eljen>. Tavaly nagyott autózott Alonsoval itt, Imolában...bírtam<#hehe>..még akkkor is,ha sajna a végén nem nyert<#shakehead>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

KapuBen
Én neki szurkolok

LAMBORGHINI THE BEST CAR

kulabácsi
áhh sumi a befutó 😊) bár inkább csak reménykedem, de jó meccs lesz...

MaSzKa
szerintetek ki a legesélyesebb a gyõzelemre
én kimi -re fogadtam

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ki?

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

JÓ ISTEN!
Ember, tudod mi az az irónia?😊))

http://gaborszantai.co.uk/

akkoris<#levele>...csak kitalálták ezt<#hehe>..majd Imolába nyilvánosságra hozzák úgyis...most mit találgatunk addig?hmmm...vagy majd késöbb kerül a nagy érdemû elé az ügy pontos verziója<#hehe>

te meg nem beszéltél yol<#levele><#hehe><#hehe>...a nõk állandóan pletykálnak ezt-azt,mindent😛<#hehe>...sztem istencsászáré sokkal hihetõbb,mint a tied<#hehe><#vigyor2>

yol beszéltél<#eljen>

a.carkey
Így is jó!

A medve nem játék.

a.carkey
Ezt a hozzászólást + a 33995öt törölje egy moderátor. Vsz vki ue idõben akart szintén küldeni ... 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Õ az:

+ "ÁFA"

A medve nem játék.

Istencsászár
LOL <#idiota>

szvsz Kimi - MS lesz a Scuderia-nál...

a háttérben megbújt egy hír: Kimi és Michael felesége barátnõk, akik szeretnék, hogy férjeik cspatattársak legyenek - és ha két nõ ugyanarról pletykál, akkor az, több, mint igaz...😄DDDD

Istencsászár
Azlesz hogy Sumi meghosszabítja a szerzõdését még pár évre és sztem Massa is...

Emlekeztek,mikor Sumi 2004-ben megnyerte a VB-t,a Monzai futam utan,a Ferrari nagy csinnadrattaval sajtotajekoztatot hivott össze,Fioranoba.Egy hetig az egesz vilag azt talalgatta mit fognak bejelenteni,visszavonulastol kezdve a Minardihoz valo szerzödesig minden volt.Aztan,a sajtotajekoztaton Sumi kedélyesen elbeszelgetett az ujsagirokkal,elmondta,hogy 2006-ig van szerzödese,piros zokni van rajta,reggel 7-kor kelt,meg evett egy fel tojast,es egy egesz piritost,meg ehez hasonlo nagyon fontos informaciokat mondott,es a vilag csak nezett,hogy akkor most mi is van?
Istencsászár
Haug: Kimi nem köt szerzõdést a hátunk mögött

A múlt héten több hiteles Formula-1-es szaklap is arról számolt be, hogy Kimi Räikkönen szerzõdést kötött a Ferrari alakulatával. A hivatalos bejelentésre várhatóan még a héten sor kerül. A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug nem hiszi, hogy a finn pilóta már döntött a jövõjérõl.

"Kimi és a menedzsmentje is leszögezte, hogy még nem született döntés. Nehezen tudom elképzelni, hogy a hátunk mögött szervezkedjenek." – nyilatkozta Haug a Motorsport Aktuellnek.

Haug azt is elképzelhetetlennek tartja, hogy Räikkönen már tavaly aláírta a szerzõdést, amikor a McLaren autói bizonyultak a leggyorsabbnak a mezõnyben és a Ferrari komoly nehézségekkel küszködött.

"Nagyon sok dologról írtak már. Emlékeznek arra, amikor Michael Schumachert hozták összefüggésbe velünk? Már azt is tényként vették. Egy dolgot azonban sajnálok: hogy nem gyûjtöttem össze ezeket cikkeket, különösen Kimirõl és a Ferrariról. Remek karácsonyi ajándék lett volna."

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Az jart az eszembe,hogy nem ezert latunk annyi buvalbelelt embert a dobogon.A faradsag egy dolog,a fajdalom mar mas.
Ez csak a közepsö resze,a hölgyemenynek,ki tudja milyen a többi alkatresz,meg meg az is lehet,hogy egy harpia,inkabb hadjuk....
higgadj má le,nyugi vaaan...láll...

<#banplz>

hogy ráizgult<#vigyor2>

monnyuk yo a csaj és Ferraris<#eljen>,de ennyire ráverni a nyálat,meg mást<#hehe>....<#rolleyes><#rolleyes>

akyyy
de az a csajszi teljes képbe, plz:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#hehe>..mondtam,h szólj😛<#hehe>...Punker lelustázott<#hehe>

Punker
ha már lusta vagy szólni......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

beteszik, ügyes fiúk maguktól is😊

szólj modiknak vagy mittoménkiknek,h tegyék be...

oneal1
én elárulom neked!

SEMENNYIVEL!!😊

!Forza Ferrari!

Mersant
tény, de ettõl függetlenül sokkal több leszürhetõ belõle mintha 2 különbözõ csapatnál vannak <#papakacsint>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Bucser
Be kellene már látni hogy technikai sportban soha nem lesz 2 ugyanolyan autó😄 Még ha ugyanaz a típus és gyártó is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mersant
bízom benne, hogy marad a seggén, bár az érdekelne hogy mennyivel verné Schumachert 1 ugyan olyan kocsival...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DjDano
szerintem ez a Ferrari -Kimi párosítás egy orbitális kacsa... dre ha igaz akkor Kimi nem normális... Egy vergõdõ csapathoz szerzõdni, ráadásul Schumacher mellé.. ki van zárva

Genna
http://www.formula1.com

Genna

Genna
okés!<#fogmosas>

Genna

ne fikázd Michael Schumachert:p..én se fikázom a te kedvenced,szal tartsd ezt észben,ok?😛

Genna
Schumacher az elmehet a ..... De Rosberget ne báncsátok!<#fogmosas>

Genna

Shiwo
hát, reménykedni még lehet, hogy vagy nyugdíjba megy ezért schumacher, vagy hogy Kimi nagyon "bealázza" 2007-ben... (már ha tényleg aláírt...)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../