FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Abban remenykedem,hogy ha nyer is Sumi,de legalabb jo verseny legyen.
Istencsászár
Vili hogyjött a képbe? Nagy az esély rá hogy ma látni fogsz ilyet😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Régóta várok egy olyan küzdelemre, amit egy Fernando-Kimi párharc hozna.

Ez kell a F1-nek, nem Villeneuve!

A medve nem játék.

Istencsászár
Azér várjuk meg a végét... Rönó a legjobb 1enlõre fölényesen!, azt hogy a Ferrari mit alkot ezen a pályán 1 dolog, de majd a következõ pályákon mit fog az 1 másik...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

én nagyon szeretném, hogy elmenjen a haldokló McLarentõl - ezt mondom McLaren szurkolóként!

többet érdemel ez a srác, minthogy örök 2. legyen... (csapaton beül elsõ lenne Alonso mellett is, csak az autója impotens)

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
ha nem állnak vele kapcsolatba, akkor nem is folytathatnak vele tárgyalást...

„Ha valaki tárgyalna vele a Ferraritól, biztos, hogy nem mondanám el most maguknak.”

ellentmondás...

Istencsászár
"„Nem tudom megerõsíteni ezeket a híreszteléseket. Nem igazak. Sajnos nem állunk kapcsolatban Kimi Räikkönennel."

ennyi.

Montezemolo: (Még) nem szerzõdtettük Räikkönent
Az elmúlt héten Heinz Prüller arról írt a Kicker sportmagazinban, hogy Kimi Räikkönen már biztosan a Ferrarinál folytatja pályafutását 2007-ben, szerzõdése „golyóálló, bombabiztos”. A neves Forma-1-es újságíró és kommentátor azt is állította, hogy a maranellói csapat az imolai hétvégén fogja ezt bejelenteni. Nos, erre eddig nem került sor, sõt Luca di Montezemolo elnök azt is tagadta, hogy már aláírt szerzõdésük lenne a finnel. Igaz, ezt meglehetõsen sajátos módon tette, s nyitva hagyta az utat a további spekulációk elõtt.

„Nem tudom megerõsíteni ezeket a híreszteléseket. Nem igazak. Sajnos nem állunk kapcsolatban Kimi Räikkönennel. Csak a kínai dobogón találkoztam vele.” – mondta, de sokat mondóan hozzátette: „Ha valaki tárgyalna vele a Ferraritól, biztos, hogy nem mondanám el most maguknak.”

Montezemolo arról is beszélt, hogy az elkövetkezõ néhány hétben eldõl Michael Schumacher sorsa: „Nem helyezzük Michaelt nyomás alá. Tudja, hogy nagyon örülnénk neki, ha folytatná. Ha úgy dönt, hogy abbahagyja – és ezt csak õ döntheti el -, akkor egyrészrõl nagyon szomorúak leszünk, másrészrõl azonban meg fogjuk érteni, hiszen az életben egyszer minden véget ér.” – mondta a Scuderia elnöke - „Úgy gondolom, hogy már nem sokáig fog várni. Az elkövetkezõ hetekben meg fog születni a döntés. Ha meghozta a döntését, akkor fel fogja velünk venni a kapcsolatot. Biztosan nem fog a döntésével Monzáig várni, hanem hamarabb meghozza.”

Montezemolo úgy véli, hogy ha Schumacher a folytatás mellett dönt, akkor az egyben azt is jelenti, hogy nem öregedett ki: „Biztos vagyok abban, hogy nagyon versenyképes lesz, ha folytatja. Ha úgy dönt folytatja, akkor azért fog úgy dönteni, mert fejben is elég fittnek érzi magát, nemcsak fizikailag. De ezt nem tudom garantálni, ez csak tõle függ. Még egy pár hetet várnunk kell.”

Ami Räikkönent illeti, a Ferrari sosem csinált abból titkot, hogy érdeklõdnek a finn versenyzõ iránt. Mint ahogy Valentino Rossit is lehetõségként tartják számon: „Kimi fantasztikus pilóta és ugyanez igaz Rossira is a motorosok között.” – fogalmazott Montezemolo – „Nekik kell meghozniuk a döntést. Räikkönen fiatal, gyors, a Forma-1 két vagy három legjobb versenyzõje között van. Jelenleg a McLaren versenyzõje, így remélem idén nem lesz túl sikeres. Ami a következõ szezont illeti, még tényleg nem tudjuk. Várnunk kell.”

<#idiota>

lauda-t hogy utálom....:S Go Schumi

Lauda szerint,Sumi a Ferrarinal folytatja. Ugy latszik ,az öreg nem csak kicsit flugos,es szenilis,es nem nagyon ert a dolgokhoz,de leginkabb a tavaszi szelre hasonlit,folyton masfelöl fúj.
az idõmérõ elõtti nyilatkozatoknál durva volt Kimi hangja, mikor megszólalt: Horváth Charlie-nak lehet ilyen rosszabb pillanataiban😊

a finn tuti nem Red-Bull-t töltött a kulacsába😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Lassan azert Sumin is latszik a kor.Montoya meg hiaba probalja,nem tud olyan csunya lenni mint Alonso,
Istencsászár

<#idiota><#idiota>

Nem hiszem hogy a Honda be merne vallalni egy kerekcserevel többet,ez inkabb a Ferrarira jellemzö.A tablazatbol kitünik,hogy mindenki mashogy allitotta be az autojat.Erdekes lehet,hogy miközben az egesz hetvege folyaman a Ferrarik voltak a leggyorsabbak,addig a 3. szektor nem nagyon ment nekik,elözni pedig ott lehet,vagy ott ahol alkalom van ra.
Istencsászár

Istencsászár
Lehetni mindhol lehet, csak akarni kell😊

Én meg azt,hogy a 2 Honda 3 kiálláson van és a 15-17. körben kezdik meg,mig a többiek 2 kiállás és a 18-22 körben jönnek..bár Sumi elõtt ott lebeg egy kérdõjel lehet 2 vagy 3 is esetleg menet közben döntik el,attól függöen,hogy sikerûl elmenni az elején

Az elsõ 3 futamból nem lehet kiindulni,a 2. igaz lehet,viszont a taktikád a merci, azért sem igazán nyerõ,mert itt még lekörözni is nehéz,nemhogy elõzni

Úgy látszik egyenlõre,hogy jó húzás volt a Hondatól az elõzõ nagydijjon nem beengedni a célba Buttont

De ahogy látom mind2-en rosszul emlékeztünk,mert a többiek a közelébe sem voltak az 1.23 nak,nem hogy alatta

Istencsászár
Ha az elsõ 3 futamból indulunk ki Rönó gyõzelem lesz, ha Imolai pályából akkor Ferrari, ha nagy taktikázásból akkor talán Meki. Nemlehet tudni...

Nekem fajo kimondani de ez rajt-cel gyözelemnek latszik,ha csak Sumi megint nem veti töresteszten ala a Ferrarit.
Bizony a ket Honda csak 8-9 volt a 2. etapban,epp hogy befertek.
kulabácsi
hát holnap úgyis meglátjuk, de sztem, esély van ferrari gyõzelemre...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Na erre nem emlékeztem,hogy a 2 Honda volt még gyors a 2.ban is

Ebböl azt szüröm le,hogy bizony szerintem Alonso,es Sumi hasonlo taktikan van,mig a Mercik,es Webber,biztos,hogy nehezebb,mig a ket honda extra könnyü lehet.
Egy dolog,ha az ember a rohano szamokbol kell megjegyezni valami,es mas dolog ,ha tablazat van elötte.Edzes eredmenyek.
Ja mentek, de majd 3 tizeddel volt a leggyorsabb

Pontosan erre gondoltam.ha jol emlekszem ott meg masok is mentek 1.23 alatt nem csak ö.
Istencsászár
Remélem a Honda nemlesz csiga a versenyen és nem fogja feltartani a mezõnyt mer akkor Sumi ellóg és az isten sem fogja utolérni...

de a 2. menetben is õ volt a leggyorsabb 1.22.5-el és ott mindenkinek üres tankja volt

Ja meg még egy érdekesség,amit hallottam...
A Ferrari-nak ezidáig még nem sikerült olyan dugattyúkat kapnia ami kibirná a 19 ezres fordulatot,lehet ez már csak múltidõ és esetleg ez a titka a tavalyi köridõknek.....

En epp ezert gondolom,hogy üres lehet az a tank,mig mindenki lassabb volt az uccso husz percben,addig Sumi nem.
Lehet az más keréknyomás is,ki tudja..az viszont tény ezen a pályán 1.22.6 alatt Sumin kivûl,csak Kimi ment és azt is tavaly,üres tankal......

Szamolok,Sumi 4 kört ment az elsö edzesen,15 a masodikon,es 14-et a harmadikon,meg az idömerö elejen is ment par kört,szerintem 3 szettet minimum teljesen elhasznalt,vagy kettöt teljesen,es kettöt megkezdett. DE ez tenyleg csak talalgatas,ennek semmi valosagbol kiindulo alapja nincs. Ja Alonso is kb. hasonlo gumifogyasztason van tul.
Ez igaz,viszont,ha tenyleg több kiallast terveztek,ahoz több gumi is kell.Amit nem ertek a ket feltett gumi közti idökülömbseg,annyival nem volt könnyebb az auto,amennyivel jobb idöt ment,es en ugy lattam mindkettö uj volt.
passatgt
Amit elõször felraktak,azzal 2 kört ment,meg amit utánaraktak azzal is,úgyhogy sokat nem kophattak

Nem konkrétan neked cimeztem csak,hanem azokra a fejtegetésekre,hogy esetleg más taktika néz ki,vagy a többieknek nehezebb az autójuk...
Mert ha már csak a köridõket nézem a tavalyihoz képest Sumi részérõl szinte ugyan az, 2005-ben a legjobb köridõ a szombati szabadedzésen 1.22.400 volt,azthiszem Kimi-é,ehez képest 1 tized a külömbség és ráadásul úgy,hogy a pálya kb 5 tizeddel még hosszabb is az átépités miatt..a versenyben pedig Sumi üres tankal,abban a nagy csatában 1.21.9-et ment a vége felé,ehez képes a V10-el szemben akkor ez V12,vagy útólérte aV8 a tavalyi V10-et?...
Ennek tudatában kiváncsi vagyok nagyon a holnapi futamra................

Punker
motor csak akkor hal meg ha majd dobogós lehetne 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Én ezt nem mondanám, ahhoz képest hogy az edzéseken milyen siralmas idõket mentek a mekik meglepõ volt amilyen köröket repesztettek az idõmérõn szvsz sokkal gyorsabbakat... lehet már edzéseken a sok benyás felállást gyakorolták? lehet hogy nem de remélem... Annyira nincsenek távol dobogóra juthat kimi mindenképp és nefeldjük lassan meki is nagy fejlesztéssekkel rukkol elõ az tuti... nemkell leírni, csak reménykedni. Nézd a jóoldalát moci most sem szart be😊

A Ferrari tenyleg összekapta magat,kerdes,hogy mennyi ebböl a hazai palya ismerete.Mikor Sumit megkerdesztek,hogy lehet e elönye annak,hogy ök mar ismerik az ujj lassitot,csak mosolygott.Igen neki all a zaszlo,meg akkor is,ha valszeg tenyleg könnyebb a többieknel,de az elsö helyröl,ilyen elönnyel meg tudja csinalni.Szerintem a Honda is könnyü,nem is kicsit.Alonsonak sansza lehet a masodik helyre,a kerdes,hogy mennyire fogjak feltartani,vagy mennyit tud elözni a rajtnal.A Mc. egesz hetvegen gyenge volt,nem gondolom,hogy kevesebb kialassal probaljak majd,meg,de attol meg ök lehetnek a legnehezebbek,meg Webber,a 15. percben jött ki gumiert,mindenki utan,az meglehetösen ketseges szerintem,hogy ezen a palyan mire is jo a nehezebb auto.Az azert nagyon erös,hogy majd Sumi mindenkinek ad 1 mp-t körönkent,mivel a Ferrarik ketszer csereltek gumit,döntö lehet,hogy kinek hany uj szett maradt a vegere.
Ezt elmagyarazhatnad!!!!!
szerintem félreértetted, ha elolvasod a korábbi hozzászólásom, akkor rájössz: úgy gondoltam, hogy a Meki nem kap kört - esetleg...

Ha a rajt jó! elég sima futamanak néz ki

Már megint elvagytok tévedve,szinte ugyan az a boxtaktika,esetleg a mekinél lesz egyszer kevesebb,de az is csak esetleg......

Osszesen 2 korrel ment kevesebbet a Ferka mint Kimi es Alonso. Nem hiszem hogy annyival kevesebb az uzemanyag.

kulabácsi
jah és számoljunk minden kõrben kap több mint 1 másodpercet, hát sztem simán benne lenne a +2 kiállás, mivel itt még rövid is a boxutca

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.