FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Tehát "szinte semennyire", vagy "nem lassított".

A másik 8 autó mennyire lassított?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Gondolom a másik 8 autó megfelelõ mérce...
Szinte semennyire
Amit láttam, mivel direkt ráállt a kamera - õk is érezték, hogy nem lesz az rossz idõ (mivel nem lassított)
Hülyeségekbe szeretek belekötni

http://gaborszantai.co.uk/

Bandee1987
hát igen, inkább Kimi mint a lópofa.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Lteebee
Õk azok, akik a Bridgestonet szídják a Michelin lámasága miatt.

Lehetseges,hogy a te kommentedhez semmi köze,bocs.Viszont sokan Alonsot szidjak Sumi büntije miatt.
Lteebee
Az, hogy íííízé, õõõõõ, szemét idegbeteg.
Igen, ez.

Lteebee
Mennyire kell lassítani sárga zászlónál?
Mennyire lassított?
Mennyit tudsz a tényekrõl?
Mennyire élvezed, hogy van mibe belekötnöd megint?

és ennek a kommentnek miköze az én kommentemhez?

Azért nem teljesen,mert mikor kimennek a boxba,akkor kikapcsolják a tempomatot

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

<#integet2>
kimié a pályacsúcs!<#nyes>

Azon kivül,hogy az igazi haszonelvezöje a dolognak,mi köze ehez Alonsonak?
REALista
Jaja!Bár én inkább Montoyanak szurkolok de nyerhet Kimi is!!!!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sumi drukker vagyok, de most hajrá Kimi :))

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Istencsászár
Nascar izgalmas, ott a pályán dõl el minden és igen ELÕZNEK és marha veszélyes és sokkal több koncentrációt igényel mint az F1.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kirol
Ne nézd, ilyen egyszerû!

UltimateGamR
inkább megyek nézni valami jó rallyt meg a hibridváltozatait

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

REALista
Én utálom Schumit és Alonsot is és mégis Schumnak szoktam most szurkolni!Azt hiszem ez mindent elmond arrol hogy mi a véleményem Alonzoról!!!GO Mclaren!!!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ne foglalkozz vele, ha nem tetszik;))
peace

Pharaoh
Jobb, mint a nascar, ahol valóban csak körbe-körbe mennek full gázzal az autók.

UltimateGamR
amugy értelems egy "sportág" ez a forma1 , lényege hogy XX körön át csak köröznek az autók... és aztán a semmitmondó sumáhernak meg szurkol a fél világ hogy õ legyen az elsõ...

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Bandee1987
"maybe"...

„A sajtó vadászik rá, de sokkal rosszabb, hogy korábbi világbajnokok is.” - ez tényleg elég szar ügy

pedig ott a 7vb gyõzelem. 7szeres kamubajnok?
lehet, hogy irígykednek?

Istencsászár
Deee mi szeressük Alonzót, de nagyon<#idiota>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandee1987
nem mintha kéne :)

"Immár újra összefoghat a szurkolók 90%-a a 10%-nyi Renault-Alonso fan ellenében."

Sorry, de az SG-n marhára nincs 2%-nyi rajongója sem Fernando "azértsemlassítok" Alonsonak...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

b-type
jó cikk, illetve jó megközelítés <#eljen>

Viszont az ártatlanság vélelme az nem megadás kérdése, hanem jár.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Itt már esik,azthiszem bekapcsolom a kompresszort és átküldöm a felhõket,nincs olyan messze.......

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
A "priusza" miatt nem hisznek Schumachernek?

Martin Brundle szerint Michael Schumacher a „priuszának” – az olyan eseteknek, mint Adelaide 1994 vagy Jerez 1997 – köszönheti azt, hogy tegnap szinte senki sem hitt neki, amikor a Monacói Nagydíj idõmérõ edzése után azt állította, hogy nem szándékosan rontotta el a Rascasse-kanyart és fullasztotta le autóját, hogy a többiek ne tudjanak gyors kört futni.

„Michaelrõl sajnos olyan kép él az emberekben, hogy senki sem akarja megadni neki az ártatlanság vélelmét.” – írta a brit ex-versenyzõ a Sunday Times-ban.

Brundle szerint sokan szívesen is kapnak egy ilyen alkalmon: „A sajtó vadászik rá, de sokkal rosszabb, hogy korábbi világbajnokok is.” Brundle ezzel Keke Rosberg és Jackie Stewart éles kritikájára célzott.

Mindazonáltal Brundle sem hiszi, hogy Schumacher valóban véletlenül csúszott ki és fullasztotta le az autóját: „Amatõr hibának tûnt, hogy egy hétszeres világbajnok nem tud korrigálni egy kis megcsúszást. Én is úgy gondolom, hogy a sajtótájékoztatón nem mondott igazat. A testbeszéde arról árulkodott, hogy kényelmetlenül érzi magát egy olyan tévéinterjúban, amely számára egyébként rutin.”

Ezzel együtt Brundle furcsállja, hogy Monacóban szinte mindenki azonnal Schumachernek esett: „Itt mindenki azonnal megkérdõjelezte a dolgot és szerintem ez a leginkább elítélõ dolog az egészben.” – mondta.

off
rúgjál be megint, jó kis verseny lesz ez....;)))
on

Punker
nekem is ez volt kb a reakcióm :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

192 új üzenet - ilyen sokáig voltam részeg?

jujj, tényle a Sato-faktor tovább színesíti Sumi versenyét...

#36432 - © Kit--Kat
jajaja. jó rég vótmá esõs futam...
az nagyon mutatná, hogy ki a faszagyerek:)

Ch_Slater
suminak is hasonlókat<#vigyor3>
vagy inkább azt, hogy kerüljön az élre és az utolsó körben "fékezze el" magát a Rascasse-ban<#vigyor>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Egy dolgot ne feledjetek,szük a palya,sok SC lehet,sok sok balesettel,igaz az uccso helyen igencsak nagy eselye van közeli kapcsolatbakerülni egy Sato.-val,ugyis szeretik egymast.
Kit--Kat
Akkor lenne esélye maxxx ha esne az esõ, akkor viszont szép futam elé néznénk.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bandee1987
full óvatos nem lehet, ott fog loholni a nyakában webber meg kimi.

Pharaoh
Az nagyon kira lenne, ha a Ferraris rajongó õrûlt német szurkolók szétvernék a fél várost, mint jobb football mecsek után szokás.

<#mf2>
én azt kívánom, hogy Sumi az elsõ 6 ban végezzen....
(Kimi, Alonso, és Trulli mögött természetesen:))))

.......Es nyer Rosberg!Alonso,ezek utan szerintem full ovatos lesz.
Pharaoh
Az a baj, hogy itt nem könnyû elõzni, szóval az elsõ 10-nek ki kéne esnie, hogy az utolsó 10-et megelõzve elsõ helyre jöjjön be.

Teny,hogy Sumi elöelete ad némi okot a feltetelezesre,de ez akkor is durva.Ha mindenkepp buntetni akartak volna,es ha letezik egyalltallan meltanyossag,akkor en max. a 2. helyre soroltam volna vissza.
Mint jó indulatu Sumi szúrkoló,mit is kivánhatnék erre a futamra...
Remélhetõleg Alonso a 10.körben odacsapja a rönót,Kiminek meg eldurran a motorja a 34.körben...Sumi pedig bejön dobogóra<#mf1>

Nekem ez tetszik:

"Összehasonlítva minden lényeges adatot, a versenybírák nem találtak igazolható okot arra, hogy a versenyzõ miért fékezett ilyen nagy erõvel..."

Gondolom ha nem volt különösebb ok akkor ezt hívják HIBÁNAK.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

az utolsó helyrõl indulva csak egyvalamit lehet tenni: versenyezni...

Punker
végülis õ már bukott sérülés miatt vb-t, teljesen logikus hogy nem fél tõle.....

Azt hiszem ismertek,nem szeretem a Nemetet,de ez szerintem durva,meg ha szandekos is volt,akkor is,az indok meg nevetseges.Az a ,szamomra ciki,hogy tegnap este meg en linkeltem be az Index cikket,hogy nem büntetik meg Sumit.Az utolso helyrol,itt nem lehet semmit elerni.Emlekeztek egy Bernoldi nevü ficko meddig feltartotta DC.-t.
Sõt egészen biztosan nem,a csapatrádiót nem arra használják,hogy minden 5. mperben azt közöljék,ki milyen kört futott

ráadásul egy 7szeres világbajnok
rosszmájúak nagyon...

Punker
kör közben nem 100% hogy tudja