182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ja mit is lehet ott csinálni franciaországba?
mi mást mint b.s.ni :D -
végre valaki értelmeset mondott
a ren.. sz..r autó :D cenzúrázva :D

akkor voltam kiadkava mikor Alonso kijött a boxutcából mikor piros jelzés volt és nem büntették meg és utána nekiment oldalról Nick-nek a szemétje :(
-
G_ArchAngel #65497 picit OFF:
kardvivo kupan fotoztam, amit a Renault tamogatott - neha volt egy-egy kerdes a kozonseg fele, pl. ez is: "Mit jelkepez a Renault markajelzes"...
Tobb p*na jott a nezoterrol, mint gyemant:)
ON -
Király ez a blog 
"Aztán a végén Raikkönen baleseténél fogyott el a türelem:
Mit csinál Raikkönen, te jó éééég?!
Háromszor összeszedi az autót, mielőtt belecsúszik a másikba? Menti a menthetőt? Mit csinálna, bazdmeg? De a szakkomentátor úr biztosan összeszedte volna, fél kézzel. Így is csoda, hogy nem csapta neki a palánknak úgy mint Rosberg.."
-
Sose bízzatok olyan autóban aminek p*na van az elején...

-
G_ArchAngel #65494 is-is, de penzem egyelore a tervezesbol van tobb...
amugy, hogy ne legyen OFF: Silverstone-ba nem megyek, mert hihetetlen rossz a megkozelithetosege... -
Fiat Doblo?!:D
Még 1 off
Most te mint építész, vagy fotós vagy kint elsősorban? Nyilván a studió felszerelések azt jelentik mint fotós, de azért megkérdem.
Azért kérdeztem, az volt a leggyengébb pontja a Tiponak. -
G_ArchAngel #65492 Az egyik lakotars (cab driver) Toyota Sienna-jat probaltam, amugy tenyleg a tomegkozlekedes, amig nem indul be a buisness, akkor majd vmi kis dobozos lesz a studiofelszereles miatt... -
Jaja, már amikor normálisan működött... sok gond volt vele... -
Jó nyilván, de miért te válaszolsz amikor nem téged kérdeztelek?:DD
Legalább a digit műszerfalas Tipotok volt?:) -
tömegközlekedés? mikor Londonba voltam azzal bárhova eljutottam sec perc... -
És akkor milyen autót használsz ott? -
:) A Laguna nagyon jó kis autó, a régebbi modellek is... baj meg minden autóval van kivéve a Japókkal:) ( persze mindenki a tapasztalataiból indul ki, de nekünk volt egy Skoda, egy Fiat Tipo ( rettentő sok gond volt vele, elektronikai hibák tömkelege:I ), aztán volt Suzuki Swift, Ignis most pedig fullos Sx4, és egy Toyota Aygo és az ég világon semmi bajuk nem volt soha eddig az egyiknek sem... ) -
G_ArchAngel #65486 nem, anyos neha meghajtja, de vicces volt latni, hogy 8000km ment bele 6 honap alatt, en rosszabb honapba is belekuldtem ennyit:)
nincs az a penz, amiert jobbkormanyossal szenvednek itt:) -
Azt ne mond, hogy kivitted a Megant Angliába:D -
G_ArchAngel #65484 OFF
majd amikor osszedobod a penzt az elso uj autodra, amit kp-ert veszel, es az nem francia vagy olasz lesz, akkor fikazhatod, de amig apuci autojat hajtod, addig jobb, ha csendben maradsz...
ON -
spect16 #65483 Erre azért nem vennék mérget. -
Jójó, most ezt ne fejtsd ki megint, ez az F1es topic:D -
és akkor már örökre az is marad ?
-
franciásan szar
a francia mindig is szar volt -
Jól néz ki...ha nem nyitja a hozzá tartozó "kulcs" akkor baszhatod,hogy jól néz ki:D -
Pedig télleg jól néz ki!Hátulja DB9-re hasonlít. -
Ez is franciásan szar?Mondjuk erre azt mondták,hogy ez már nem az a rönyó,ami eddig volt,meg húdefasza,de én nem hiszek nekik. -
vass17 #65476 az érintettek olyan nagy érdeklödést nem mutatnak iránta 
Igazi diszkrimináció a ferrarisokhoz képest
-
Nagyon pöpec lett ez az új Laguna kupé 
-
:) -
DJ BP #65473 Ezt meg csodára várásnak nevezném :)
Monacoban esőben? az a csoda ha nincs SC :) -
Amúgy szerintem lehet h Kimi kocsija szárazra Massáé meg vizesre volt belőve:) És sajna egyiknek se jött be a verseny teljes távja alatt.
Kiminek túl későn kezdett száradni, meg hibázott is többször kellett kiálnia, Massának meg korán felszáradt, meg hibázott is (bár az kb csak 10s veszteség volt) + a száraz gumi miatt többször kellett kiállnia.
Egyszerűen nem jött össze a ferrárinak tökéletesre a hétvége :) -
Akkor magyarázzátok meg mitől volt jobb ennyivell??? Mitől jobb Kiminél Massa, amikor Kimi esőben tavaly is agyba-főbe verte Massát???
Tényleg kiváncsi vagyok kétlem, hogy félév alatt hopp csak megtanult vizen járni. -
Kimiről annyit h most lassú volt azt' kész. Hogy miért azt nem tudom, nem tetszett neki a pálya vagy szárazra volt belőve az autója vagy nem tudom, de h nem azért ment lassan mert Ő akart lassan menni az biztos. Ilyet egy versenyző nem csinál a mezőnyben, max ha 5 kör van a végéig és se elötte se mögötte sehol senki:) -
"Az meg hogy nem nyomta annyira neki versenyben,teljesen érett gondolkozás volt a részéről,hisz tudta ugy is SC"
Ha egy autóversenyben nem nyomja neki valaki azt Én lassúnak nevezem nem érett gondolkozásúnak :)
Ezt az SC-s tagmondatodat pedig nem értem. Kimi honnan is tudta h SC lesz? Talán látnoki képességei is vannak? Vagy az éredt gondolkozás h megyek lassan majd ha lesz SC akkor úgy is elfogy az elöttemlevők előnye? Ezt meg csodára várásnak nevezném :)
(De most nem Kimibe akarok belekötni vagy beléd csak Én ezt így gondolom, ha ezt most Kubicáról írtad volna akkor is ezt reagáltam vona.) -
Sutil is.Átjött az egész mezőnyön! -
Akkor kvalin mit csinált Kimi? -
Massa a vizes pályán rommá alázta... -
Tegnap Hamilton vitathatatlanul a legjobb volt.
Onnan gondolom, hogy szárazra volt belőve Kimi kocsija, hogy csiga tempónál is megcsúszott a célegyenes után. Lehet a körülményekhez képest határon autózott végig. -
Hát én annál a résznél lefagytam,mint amikor Heidfeldnek is cserélték,mire felfogtam mi történik addigra már kijött a boxból. -
Onboard versenyt nézegetem.
Hamilton brutálisan állvahagyta Kimit :/
Kimi orrkúpcseréjénél nem emelték fel előről... egyből cserélték a kerékkel együtt... szerintem az autót alulról egy emelő emelete meg. -
Jaja,most már csak megy,és hiába gyors,de nem is látványos:S Amúgy annak a meklárennek nem vlt nehéz kinyomni a szemét,az volt a csoda ha beért vele xD -
Én is régi Kimit szerettem.Mostanába nem nagyon mutat semmit se a pályán csak a boxba vannak előzések.Senkise vállalja be az előzést pedig egy autóversenybe az a lényeg. -
Kimit mindenki azért kedvelte mert ugy ment mint egy állat a McLarenekkel. Csapatta, kinyomta a szemét, nagyokat előzött, durván és gátlástalanul. Hol van ez a Kimi? 2 éve nemlátom:I ( persze voltak villanások, de csak villanások... )