FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik 8 autó mennyire lassított?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Szinte semennyire
Amit láttam, mivel direkt ráállt a kamera - õk is érezték, hogy nem lesz az rossz idõ (mivel nem lassított)
Hülyeségekbe szeretek belekötni
http://gaborszantai.co.uk/
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Igen, ez.
Mennyire lassított?
Mennyit tudsz a tényekrõl?
Mennyire élvezed, hogy van mibe belekötnöd megint?
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
kimié a pályacsúcs!<#nyes>#nyes>
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
peace
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
pedig ott a 7vb gyõzelem. 7szeres kamubajnok?
lehet, hogy irígykednek?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sorry, de az SG-n marhára nincs 2%-nyi rajongója sem Fernando "azértsemlassítok" Alonsonak...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Viszont az ártatlanság vélelme az nem megadás kérdése, hanem jár.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Martin Brundle szerint Michael Schumacher a „priuszának” – az olyan eseteknek, mint Adelaide 1994 vagy Jerez 1997 – köszönheti azt, hogy tegnap szinte senki sem hitt neki, amikor a Monacói Nagydíj idõmérõ edzése után azt állította, hogy nem szándékosan rontotta el a Rascasse-kanyart és fullasztotta le autóját, hogy a többiek ne tudjanak gyors kört futni.
„Michaelrõl sajnos olyan kép él az emberekben, hogy senki sem akarja megadni neki az ártatlanság vélelmét.” – írta a brit ex-versenyzõ a Sunday Times-ban.
Brundle szerint sokan szívesen is kapnak egy ilyen alkalmon: „A sajtó vadászik rá, de sokkal rosszabb, hogy korábbi világbajnokok is.” Brundle ezzel Keke Rosberg és Jackie Stewart éles kritikájára célzott.
Mindazonáltal Brundle sem hiszi, hogy Schumacher valóban véletlenül csúszott ki és fullasztotta le az autóját: „Amatõr hibának tûnt, hogy egy hétszeres világbajnok nem tud korrigálni egy kis megcsúszást. Én is úgy gondolom, hogy a sajtótájékoztatón nem mondott igazat. A testbeszéde arról árulkodott, hogy kényelmetlenül érzi magát egy olyan tévéinterjúban, amely számára egyébként rutin.”
Ezzel együtt Brundle furcsállja, hogy Monacóban szinte mindenki azonnal Schumachernek esett: „Itt mindenki azonnal megkérdõjelezte a dolgot és szerintem ez a leginkább elítélõ dolog az egészben.” – mondta.
rúgjál be megint, jó kis verseny lesz ez....;)))
on
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
#36432 - © Kit--Kat
jajaja. jó rég vótmá esõs futam...
az nagyon mutatná, hogy ki a faszagyerek:)
vagy inkább azt, hogy kerüljön az élre és az utolsó körben "fékezze el" magát a Rascasse-ban<#vigyor>#vigyor>
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
én azt kívánom, hogy Sumi az elsõ 6 ban végezzen....
(Kimi, Alonso, és Trulli mögött természetesen:))))
Remélhetõleg Alonso a 10.körben odacsapja a rönót,Kiminek meg eldurran a motorja a 34.körben...Sumi pedig bejön dobogóra<#mf1>#mf1>
"Összehasonlítva minden lényeges adatot, a versenybírák nem találtak igazolható okot arra, hogy a versenyzõ miért fékezett ilyen nagy erõvel..."
Gondolom ha nem volt különösebb ok akkor ezt hívják HIBÁNAK.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
rosszmájúak nagyon...