182279
  • Istencsászár
    Parkolt volna le a korlát mellett, és akkor Sutil pontokat szerez, Kiminek igyis ugyis mindegy volt, mert 0ázott:)
  • Kit--Kat
    Azt tudom, hogy 1 sártenger a parkolója, no de a tömegközlekedéssel is lehetetlen?!
  • Kit--Kat
    "Amit rtl klub csinál F1 közvetítés címén, az egy haveri alapon összejött futamnézés, odabaszva eléjük egy mikrofonnal, amibe ordíthatnak.
    "

Ezen nagyot röhögtem:D
  • MaSzKa
    :D legalább elsimerte

de segény Nick-re rájár a rúd
    itt lett volna lehetősége javítnai pl 5. hely

de ezt vette el Alonso

ha így megy tovább lassan veszélybe lesz az állása, mert ezt még Mario se nézi el neki
  • Istencsászár
    "Egy olyan helyen próbáltam megelőzni Heidfeldet, ahol nem lehet. Igaz Monacóban sehol sem lehet, de ott végképp nem. Az én hibám volt."
  • MaSzKa
    ja mit is lehet ott csinálni franciaországba?

mi mást mint b.s.ni :D
  • MaSzKa
    végre valaki értelmeset mondott

a ren.. sz..r autó :D cenzúrázva :D

akkor voltam kiadkava mikor Alonso kijött a boxutcából mikor piros jelzés volt és nem büntették meg és utána nekiment oldalról Nick-nek a szemétje :(
  • G_ArchAngel #65497
    picit OFF:
    kardvivo kupan fotoztam, amit a Renault tamogatott - neha volt egy-egy kerdes a kozonseg fele, pl. ez is: "Mit jelkepez a Renault markajelzes"...
    Tobb p*na jott a nezoterrol, mint gyemant:)
    ON
  • Solten
    Király ez a blog

"Aztán a végén Raikkönen baleseténél fogyott el a türelem:

Mit csinál Raikkönen, te jó éééég?!

Háromszor összeszedi az autót, mielőtt belecsúszik a másikba? Menti a menthetőt? Mit csinálna, bazdmeg? De a szakkomentátor úr biztosan összeszedte volna, fél kézzel. Így is csoda, hogy nem csapta neki a palánknak úgy mint Rosberg.."

• Solten
    Sose bízzatok olyan autóban aminek p*na van az elején...

• G_ArchAngel #65494
    is-is, de penzem egyelore a tervezesbol van tobb...

amugy, hogy ne legyen OFF: Silverstone-ba nem megyek, mert hihetetlen rossz a megkozelithetosege...
  • Kit--Kat
    Fiat Doblo?!:D

Még 1 off
    Most te mint építész, vagy fotós vagy kint elsősorban? Nyilván a studió felszerelések azt jelentik mint fotós, de azért megkérdem.

Azért kérdeztem, az volt a leggyengébb pontja a Tiponak.
  • G_ArchAngel #65492
    Az egyik lakotars (cab driver) Toyota Sienna-jat probaltam, amugy tenyleg a tomegkozlekedes, amig nem indul be a buisness, akkor majd vmi kis dobozos lesz a studiofelszereles miatt...
  • Istencsászár
    Jaja, már amikor normálisan működött... sok gond volt vele...
  • Kit--Kat
    Jó nyilván, de miért te válaszolsz amikor nem téged kérdeztelek?:DD

Legalább a digit műszerfalas Tipotok volt?:)
  • Istencsászár
    tömegközlekedés? mikor Londonba voltam azzal bárhova eljutottam sec perc...
  • Kit--Kat
    És akkor milyen autót használsz ott?
  • Istencsászár
    :) A Laguna nagyon jó kis autó, a régebbi modellek is... baj meg minden autóval van kivéve a Japókkal:) ( persze mindenki a tapasztalataiból indul ki, de nekünk volt egy Skoda, egy Fiat Tipo ( rettentő sok gond volt vele, elektronikai hibák tömkelege:I ), aztán volt Suzuki Swift, Ignis most pedig fullos Sx4, és egy Toyota Aygo és az ég világon semmi bajuk nem volt soha eddig az egyiknek sem... )
  • G_ArchAngel #65486
    nem, anyos neha meghajtja, de vicces volt latni, hogy 8000km ment bele 6 honap alatt, en rosszabb honapba is belekuldtem ennyit:)

nincs az a penz, amiert jobbkormanyossal szenvednek itt:)
  • Kit--Kat
    Azt ne mond, hogy kivitted a Megant Angliába:D
  • G_ArchAngel #65484
    OFF

majd amikor osszedobod a penzt az elso uj autodra, amit kp-ert veszel, es az nem francia vagy olasz lesz, akkor fikazhatod, de amig apuci autojat hajtod, addig jobb, ha csendben maradsz...

ON
  • spect16
    Erre azért nem vennék mérget.
  • Kit--Kat
    Jójó, most ezt ne fejtsd ki megint, ez az F1es topic:D
  • desigo
    és akkor már örökre az is marad ?
  • MaSzKa
    franciásan szar

a francia mindig is szar volt
  • bardocz
    Jól néz ki...ha nem nyitja a hozzá tartozó "kulcs" akkor baszhatod,hogy jól néz ki:D
  • Norbi1990
    Pedig télleg jól néz ki!Hátulja DB9-re hasonlít.
  • bardocz
    Ez is franciásan szar?Mondjuk erre azt mondták,hogy ez már nem az a rönyó,ami eddig volt,meg húdefasza,de én nem hiszek nekik.
  • vass17
    az érintettek olyan nagy érdeklödést nem mutatnak iránta
    Igazi diszkrimináció a ferrarisokhoz képest
  • Istencsászár
    Nagyon pöpec lett ez az új Laguna kupé

• ladarevolution
    :)
  • DJ BP
    Ezt meg csodára várásnak nevezném :)

Monacoban esőben? az a csoda ha nincs SC :)
  • ladarevolution
    Amúgy szerintem lehet h Kimi kocsija szárazra Massáé meg vizesre volt belőve:) És sajna egyiknek se jött be a verseny teljes távja alatt.

Kiminek túl későn kezdett száradni, meg hibázott is többször kellett kiálnia, Massának meg korán felszáradt, meg hibázott is (bár az kb csak 10s veszteség volt) + a száraz gumi miatt többször kellett kiállnia.

Egyszerűen nem jött össze a ferrárinak tökéletesre a hétvége :)
  • Kit--Kat
    Akkor magyarázzátok meg mitől volt jobb ennyivell??? Mitől jobb Kiminél Massa, amikor Kimi esőben tavaly is agyba-főbe verte Massát???
    Tényleg kiváncsi vagyok kétlem, hogy félév alatt hopp csak megtanult vizen járni.
  • ladarevolution
    Kimiről annyit h most lassú volt azt' kész. Hogy miért azt nem tudom, nem tetszett neki a pálya vagy szárazra volt belőve az autója vagy nem tudom, de h nem azért ment lassan mert Ő akart lassan menni az biztos. Ilyet egy versenyző nem csinál a mezőnyben, max ha 5 kör van a végéig és se elötte se mögötte sehol senki:)
  • ladarevolution
    "Az meg hogy nem nyomta annyira neki versenyben,teljesen érett gondolkozás volt a részéről,hisz tudta ugy is SC"

Ha egy autóversenyben nem nyomja neki valaki azt Én lassúnak nevezem nem érett gondolkozásúnak :)
    Ezt az SC-s tagmondatodat pedig nem értem. Kimi honnan is tudta h SC lesz? Talán látnoki képességei is vannak? Vagy az éredt gondolkozás h megyek lassan majd ha lesz SC akkor úgy is elfogy az elöttemlevők előnye? Ezt meg csodára várásnak nevezném :)

(De most nem Kimibe akarok belekötni vagy beléd csak Én ezt így gondolom, ha ezt most Kubicáról írtad volna akkor is ezt reagáltam vona.)
  • Norbi1990
    Sutil is.Átjött az egész mezőnyön!
  • Istencsászár
    Akkor kvalin mit csinált Kimi?
  • desigo
    Massa a vizes pályán rommá alázta...
  • Kit--Kat
    Tegnap Hamilton vitathatatlanul a legjobb volt.

Onnan gondolom, hogy szárazra volt belőve Kimi kocsija, hogy csiga tempónál is megcsúszott a célegyenes után. Lehet a körülményekhez képest határon autózott végig.