182274
  • MaSzKa
    ja mit is lehet ott csinálni franciaországba?

mi mást mint b.s.ni :D
  • MaSzKa
    végre valaki értelmeset mondott

a ren.. sz..r autó :D cenzúrázva :D

akkor voltam kiadkava mikor Alonso kijött a boxutcából mikor piros jelzés volt és nem büntették meg és utána nekiment oldalról Nick-nek a szemétje :(
  • G_ArchAngel #65497
    picit OFF:
    kardvivo kupan fotoztam, amit a Renault tamogatott - neha volt egy-egy kerdes a kozonseg fele, pl. ez is: "Mit jelkepez a Renault markajelzes"...
    Tobb p*na jott a nezoterrol, mint gyemant:)
    ON
  • Solten
    Király ez a blog

"Aztán a végén Raikkönen baleseténél fogyott el a türelem:

Mit csinál Raikkönen, te jó éééég?!

Háromszor összeszedi az autót, mielőtt belecsúszik a másikba? Menti a menthetőt? Mit csinálna, bazdmeg? De a szakkomentátor úr biztosan összeszedte volna, fél kézzel. Így is csoda, hogy nem csapta neki a palánknak úgy mint Rosberg.."

• Solten
    Sose bízzatok olyan autóban aminek p*na van az elején...

• G_ArchAngel #65494
    is-is, de penzem egyelore a tervezesbol van tobb...

amugy, hogy ne legyen OFF: Silverstone-ba nem megyek, mert hihetetlen rossz a megkozelithetosege...
  • Kit--Kat
    Fiat Doblo?!:D

Még 1 off
    Most te mint építész, vagy fotós vagy kint elsősorban? Nyilván a studió felszerelések azt jelentik mint fotós, de azért megkérdem.

Azért kérdeztem, az volt a leggyengébb pontja a Tiponak.
  • G_ArchAngel #65492
    Az egyik lakotars (cab driver) Toyota Sienna-jat probaltam, amugy tenyleg a tomegkozlekedes, amig nem indul be a buisness, akkor majd vmi kis dobozos lesz a studiofelszereles miatt...
  • Istencsászár
    Jaja, már amikor normálisan működött... sok gond volt vele...
  • Kit--Kat
    Jó nyilván, de miért te válaszolsz amikor nem téged kérdeztelek?:DD

Legalább a digit műszerfalas Tipotok volt?:)
  • Istencsászár
    tömegközlekedés? mikor Londonba voltam azzal bárhova eljutottam sec perc...
  • Kit--Kat
    És akkor milyen autót használsz ott?
  • Istencsászár
    :) A Laguna nagyon jó kis autó, a régebbi modellek is... baj meg minden autóval van kivéve a Japókkal:) ( persze mindenki a tapasztalataiból indul ki, de nekünk volt egy Skoda, egy Fiat Tipo ( rettentő sok gond volt vele, elektronikai hibák tömkelege:I ), aztán volt Suzuki Swift, Ignis most pedig fullos Sx4, és egy Toyota Aygo és az ég világon semmi bajuk nem volt soha eddig az egyiknek sem... )
  • G_ArchAngel #65486
    nem, anyos neha meghajtja, de vicces volt latni, hogy 8000km ment bele 6 honap alatt, en rosszabb honapba is belekuldtem ennyit:)

nincs az a penz, amiert jobbkormanyossal szenvednek itt:)
  • Kit--Kat
    Azt ne mond, hogy kivitted a Megant Angliába:D
  • G_ArchAngel #65484
    OFF

majd amikor osszedobod a penzt az elso uj autodra, amit kp-ert veszel, es az nem francia vagy olasz lesz, akkor fikazhatod, de amig apuci autojat hajtod, addig jobb, ha csendben maradsz...

ON
  • spect16
    Erre azért nem vennék mérget.
  • Kit--Kat
    Jójó, most ezt ne fejtsd ki megint, ez az F1es topic:D
  • desigo
    és akkor már örökre az is marad ?
  • MaSzKa
    franciásan szar

a francia mindig is szar volt
  • bardocz
    Jól néz ki...ha nem nyitja a hozzá tartozó "kulcs" akkor baszhatod,hogy jól néz ki:D
  • Norbi1990
    Pedig télleg jól néz ki!Hátulja DB9-re hasonlít.
  • bardocz
    Ez is franciásan szar?Mondjuk erre azt mondták,hogy ez már nem az a rönyó,ami eddig volt,meg húdefasza,de én nem hiszek nekik.
  • vass17
    az érintettek olyan nagy érdeklödést nem mutatnak iránta
    Igazi diszkrimináció a ferrarisokhoz képest
  • Istencsászár
    Nagyon pöpec lett ez az új Laguna kupé

• ladarevolution
    :)
  • DJ BP
    Ezt meg csodára várásnak nevezném :)

Monacoban esőben? az a csoda ha nincs SC :)
  • ladarevolution
    Amúgy szerintem lehet h Kimi kocsija szárazra Massáé meg vizesre volt belőve:) És sajna egyiknek se jött be a verseny teljes távja alatt.

Kiminek túl későn kezdett száradni, meg hibázott is többször kellett kiálnia, Massának meg korán felszáradt, meg hibázott is (bár az kb csak 10s veszteség volt) + a száraz gumi miatt többször kellett kiállnia.

Egyszerűen nem jött össze a ferrárinak tökéletesre a hétvége :)
  • Kit--Kat
    Akkor magyarázzátok meg mitől volt jobb ennyivell??? Mitől jobb Kiminél Massa, amikor Kimi esőben tavaly is agyba-főbe verte Massát???
    Tényleg kiváncsi vagyok kétlem, hogy félév alatt hopp csak megtanult vizen járni.
  • ladarevolution
    Kimiről annyit h most lassú volt azt' kész. Hogy miért azt nem tudom, nem tetszett neki a pálya vagy szárazra volt belőve az autója vagy nem tudom, de h nem azért ment lassan mert Ő akart lassan menni az biztos. Ilyet egy versenyző nem csinál a mezőnyben, max ha 5 kör van a végéig és se elötte se mögötte sehol senki:)
  • ladarevolution
    "Az meg hogy nem nyomta annyira neki versenyben,teljesen érett gondolkozás volt a részéről,hisz tudta ugy is SC"

Ha egy autóversenyben nem nyomja neki valaki azt Én lassúnak nevezem nem érett gondolkozásúnak :)
    Ezt az SC-s tagmondatodat pedig nem értem. Kimi honnan is tudta h SC lesz? Talán látnoki képességei is vannak? Vagy az éredt gondolkozás h megyek lassan majd ha lesz SC akkor úgy is elfogy az elöttemlevők előnye? Ezt meg csodára várásnak nevezném :)

(De most nem Kimibe akarok belekötni vagy beléd csak Én ezt így gondolom, ha ezt most Kubicáról írtad volna akkor is ezt reagáltam vona.)
  • Norbi1990
    Sutil is.Átjött az egész mezőnyön!
  • Istencsászár
    Akkor kvalin mit csinált Kimi?
  • desigo
    Massa a vizes pályán rommá alázta...
  • Kit--Kat
    Tegnap Hamilton vitathatatlanul a legjobb volt.

Onnan gondolom, hogy szárazra volt belőve Kimi kocsija, hogy csiga tempónál is megcsúszott a célegyenes után. Lehet a körülményekhez képest határon autózott végig.
  • bardocz
    Hát én annál a résznél lefagytam,mint amikor Heidfeldnek is cserélték,mire felfogtam mi történik addigra már kijött a boxból.
  • Istencsászár
    Onboard versenyt nézegetem.

Hamilton brutálisan állvahagyta Kimit :/

Kimi orrkúpcseréjénél nem emelték fel előről... egyből cserélték a kerékkel együtt... szerintem az autót alulról egy emelő emelete meg.
  • bardocz
    Jaja,most már csak megy,és hiába gyors,de nem is látványos:S Amúgy annak a meklárennek nem vlt nehéz kinyomni a szemét,az volt a csoda ha beért vele xD
  • Norbi1990
    Én is régi Kimit szerettem.Mostanába nem nagyon mutat semmit se a pályán csak a boxba vannak előzések.Senkise vállalja be az előzést pedig egy autóversenybe az a lényeg.
  • Istencsászár
    Kimit mindenki azért kedvelte mert ugy ment mint egy állat a McLarenekkel. Csapatta, kinyomta a szemét, nagyokat előzött, durván és gátlástalanul. Hol van ez a Kimi? 2 éve nemlátom:I ( persze voltak villanások, de csak villanások... )