FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
én azt kívánom, hogy Sumi az elsõ 6 ban végezzen....
(Kimi, Alonso, és Trulli mögött természetesen😊)))
Remélhetõleg Alonso a 10.körben odacsapja a rönót,Kiminek meg eldurran a motorja a 34.körben...Sumi pedig bejön dobogóra<#mf1>#mf1>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
"Összehasonlítva minden lényeges adatot, a versenybírák nem találtak igazolható okot arra, hogy a versenyzõ miért fékezett ilyen nagy erõvel..."
Gondolom ha nem volt különösebb ok akkor ezt hívják HIBÁNAK.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
rosszmájúak nagyon...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I checked with the (pit) guys what position I was and they said P1. I tried to find reverse, but I didn't know the traffic situation with who was coming around the corner so I didn't want to back-up without knowing what was coming. Then I stalled."
Ezt nyilatkozta Sumák, eszerint csak akkor tudta meg, hogy az elsõ helyen áll, amikor kereszbe állt a pályán. Most vagy õ, vagy a Todt hazudik...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
amúgy meg hajrá Kimi!!!
Amikor szólnak rádión, hogy 2 tizeddel menjen gyorsabban, akkor két tizeddel gyorsabban megy.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Majd 300 hsz.
Schumi fikázása, védése...
Majd #36339, és egycsapásra újra Alonso fikázása.
Immár újra összefoghat a szurkolók 90%-a a 10%-nyi Renault-Alonso fan ellenében.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nah ezt magyarázza meg valaki...
AA
és ha más pályán lennénk, akkor azt mondanám, hogy van esély rá...de ezen a pályán? már ha eljutna valahova az elsõ 5 hely környékére, akkor tombolnék.
Õ ilyen!
A medve nem játék.
Én hiszek abban ami nem púsztit el az erõsit,ennek tudatában kiváncsian várom a következõ futamokat...
A dolog ironiajá,hogy éppen briossal volt együtt Sumi,amikor átélték azokat a halálra b@sztatós éveket és talán az el nem felejtett bosszú a 96' szétvállásuk miatt tomból ennyire benne...
Úgy gondolom Sumi,mint tele érzelmekkel,vagy azt gondolja,na akkor b@sszátok meg az egészet és kivonúl,vagy ismét felveszi a kesztyût és bedarál mindenkit..
Persze a véleményem hiven tükrõzi miaz amit én szeretnék látni,aztán meg lehet minden folytatódik,mintha misem történt volna..........
Ha Alonso itt nyer, akkor szerintem 25 pontot ebben "az elsõ 8 kap pontokat" rendszerben MS nem fog visszahozni! Ez baromi sok pont elõny lesz.
Ha kiesik, bármi lehetséges, de miért ekkora fort hagyjon ki? 😊
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jean Todt, csapatfõnök: „A Ferrari nagy elégedetlenséggel fogadja a versenybírók döntését, amelynek értelmében törlik a Michael Schumacher által a Monacói Nagydíj idõmérõ edzésén felállított köridõket. Egyáltalán nem értünk egyet ezzel! Egy ilyen döntés nagyon komoly precedenst teremt, olyan precedenst, amely kizárja a vezetõi hiba lehetõségét. Michael az utolsó mért körén volt és megpróbálta egyértelmûvé tenni az elsõ helyét, amint az abból a ténybõl is látszik, hogy az elsõ részideje a legjobb volt és ez egy újabb nagyon jó kör lett volna tõle. A versenybírók tényleges bizonyíték nélkül feltételezték, hogy bûnös."
http://f1ferrari.hu
gondolod hogy az a majomképû nem fog egyszer sem kiesni?
http://epica.nl
A medve nem játék.
Pont mint a USA-ben....
Én még a rajtrácsra sem mennék fel... Sõt remélem Scvhumi már hazafelé utazik...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Undoubtedly, this story will run and run ..."
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Érdekes verseny lesz. A két Ferrari indul majd a végérõl. Nem is tudom volt-e ilyen Monacoban.
Ez kissé durva döntés volt. Egyszerûen ha már ezt csinálják, vagy az utoló 3 kör, mint Fisconál, vagy max. az utolsó csoportból a 10. hely. A végére sorolni?
Nos, ha Alonso nem esik ki, akkor eldõlt a VB cím ...
A medve nem játék.
Erre csak azt tudom mondani, hogy szánalmas...
A medve nem játék.
"What happened is typical at this circuit. I know what I did. I know not everyone agrees but I will sleep well tonight."
"Ami tortent az tipikus ezen a palyan. En tudom azt hogy mit csinaltam. En tudom hogy nem mindenki ert velem eggyet, de (ettol fuggetlenul) en nyugodtan fogok ma aludni." (tehat nem erzi magat bunosnek)
A két ferrari leparkol egy mással szembe a pálya közepén és kifeszít egy transzparenst : Látjátok ez a szándékosság ! 😄