182274
  • b-type
    elég lett volna ennyit leírni:"Sutil roszkor volt rosz helyen!!!"

Ebből simán le lehet venni mindent. :)
    Mindenki maga problémája, hogy mennyire hagyja lekorlátozni a saját véleményalkotói mozgását.
  • djfuge
    Lehet.De hogy már megfontoltabban vezet mint régebben az biztos.Már egy párszor volt ebben az évben hogy Massa mellé bemehetett volna a rajt után,de inkább engedett!Régen ilyet nem csinált hanem berakta a kocsit!
  • bardocz
    Kiminek szimplán szárazra volt állítva a kocsija,enyire nem taktikázik valaki,hogy így lenyomják.Sc ide vagy oda.
  • djfuge
    Kimi fan vagyok,igy leirom az én véleményemet mert sokan lehuzzák az aktuális világbajnokot!!!
    Előszőr is: Eleve Kiminek már ott elborulhatott az agya,mikor közölték vele,hogy ki kell állnia a boxba mert a csapat kurvára elbaszta,3 percen belül nyultak a kocsihoz!!! Na innentől nem hiszem hogy huuuu de nyugodt lett volna,biztos hogy tudat alatt azért basztatta az agyát. Az meg hogy nem nyomta annyira neki versenyben,teljesen érett gondolkozás volt a részéről,hisz tudta ugy is SC,és akkor ismét összerázodik a mezőny. Szerintem tudott volna ő is olyan gyors lenni,mint Massa vagy Hami,de ugy látom most már ésszel vezet inkább Kimi,és ezért is lesz ismét világbajnok! A balesetről meg annyit hogy ugyan ugy mint Davidnek a kocsija,a pup után megindult a kocsi feneke,vagy megcsuszott a kerék mindenki döntse el,ded ne mondjuk már azt rá hogy későn fékezett meg mért nem figyelt jobban sutilra. Ez egy sima versenybaleset volt,ennyi.Sutil roszkor volt rosz helyen!!!
  • bordy
    visszatérve picit az incidensre. én lemerném fogadni hogy a redbull darabokra esett volna a ferrári helyében, nem hogy még fastest lapot futni vele utána
  • M@TriX
    összefoglaló a bannerben...
  • M@TriX
    akkor meg látnok vagy "baszod"
  • M@TriX
    régen volt már... ;)))))
  • bardocz
    XD
  • MaSzKa
    ez mai hír

• G_ArchAngel #65449
    Maszka, Te egyebkent normalis vagy???
  • Norbi1990
    LOL.Nem látták még eleget?Mellettük van a boxuk
  • MaSzKa
    Az Auto Motor und Sport nemrég arról számolt be, hogy a Ferrari azzal bízta meg a Rai televíziós csatornát, hogy filmezze le a BMW-Sauber boxkiállásait. Míg a BMW nem tulajdonított nagy jelentőséget az ügynek, a televíziós állomás cáfol.
  • bardocz
    :D
  • Istencsászár
    piranha.excom.us
    racing-underground.com
  • Norbi1990
  • haata
    Sziasztok!
    nem láttam a futamot sajna, le lehet tölteni valahonnan?
  • Westyl
    de ha fékezik akkor is jön...
  • G_ArchAngel #65441
    A maranellóiak csapatfőnöke a Räikkönen-Sutil incidenssel kapcsolatban elmondta: „Még nem elemeztük ki az adatokat. Szinte biztos, hogy a nedves pálya volt a probléma fékezés közben, de nem tudjuk pontosan még. Kár érte, mert versenyképes autónk volt Monacóban. Valamint természetesen sajnáljuk a Force Indiát is. Belerongyolni a saját motorunkba, nem túl jó dolog..."'

• M@TriX
    pontosan ;)

tagek: "ez meg az is"

azóta egyszer nem volt törölve és meg is vannak fennt a userem alatt az összes bannervideó...
  • passatgt
    semmi f1-re utalás leírásban, tagekben, címben?:)
  • M@TriX
    ez szerintem nem is kérdés, tisztán látszik a lassításban, hogy ugyan úgy mint Coulthard egy picit elemelkedett a verda és már mennt is a palánk felé...
  • M@TriX
    ezért szoktam "álcába" feltenni a videót :)

ezért jó azóta mindig a bannerbe lévő videó ;)
  • Istencsászár
    "Elvesztettem az uralmat az autóm felett fékezés közben, amikor kijöttünk az alagútból és semmit sem tehettem annak érdekében, hogy elkerüljem"
  • Westyl
    én is úgyláttam hogy a kimi gyerek nem előzni akart, hanem amikor kezdődött a jeltő akkor megcsúszott...
  • passatgt
    pár óra és letörlik a kedves fia miatt a videót, általában így szokott lenni...
  • spect16
    De ennyire?
  • bardocz
    Jah tényleg,eszembe se jutott.És még ott a Honda is.
  • Istencsászár
    Toyota...
  • bardocz
    Az autó viszont Ferrari,nem úgy mint meklárennél,ahol mekláren is meg mercédesz is.Renault is még ilyen "tiszta" csapat.
  • G_ArchAngel #65429
    de a maradek 10% annyira durva volt, hogy azzal sokaknal orokre leirta magat...
  • G_ArchAngel #65428
    Mar reg nem francia, hanem olasz a Ferrari F1 csapatanak fonoke...
  • Istencsászár
    '"A legrosszabb az egészben az, hogy amit leírtak annak a kilencven százaléka nem igaz. Ez bosszantó volt, de semmit sem tehettem ellene. Azért nem kommentáltam a dolgokat, mert a bajnoki címre koncentráltam. De a csapat és a sajtó is borzalmas dolgokat mondott rólam, amelyek nem feleltek meg a valóságnak." – jelentette ki Alonso, aki úgy véli hogy a csapat hiúsította meg a bajnoki címszerzést.

"Nem sok lehetőségem volt beleszólni a stratégiába, azt tettem, amit mondtak. Hirtelen a negyedik helyen találtam magam. Ezért úgy döntöttem, hogy elmegyek a csapattól. Ez volt a helyes.""
  • MaSzKa
    a pilóták nem olaszok és Todt se
  • bardocz
    Ferrari mi?
  • MaSzKa
    az lenne az igaz
    Japán autó Japán Pilóta Japán Szerelők
  • MaSzKa
    igen

full tiszta csapat nincs :(
  • G_ArchAngel #65422
    McLaren Mercedes sem nemet csapat...
  • MaSzKa
    Sauber Svájc mivel azt vették meg és ennek itt van a központja
    így mindig hinwillinek van megemlítve :(
    BMW München
  • G_ArchAngel #65420
    a BMW svajci csapat?:)
    vicces, azert mert koln-i a Toyota F1, nem hivnam nemet csapatnak...

ja, asszem a Renault is Angliaban van - akkor nekem angol autom van?:)